Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Čtvrtek: Cesty formana Šejtročka

Audiokniha Čtvrtek: Cesty formana Šejtročka

Délka:

1 hod 10 min

Čte:

Josef Somr

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 1-8

Hříchy pro posluchače rozhlasu 1-8

Osm rozhlasových detektivek z populárního cyklu inspirovaného úspěšným televizním seriálem. Pojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji d

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra

Obrázek podcastu Bezouška: Noví hrdinové okamžiku

Bezouška: Noví hrdinové okamžiku

Z komentáře Bohumila Bezoušky k původnímu 2LP albu 1218 0661 "Noví hrdinové okamžiku" vydanému Supraphonem v roce 1985 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Nebyla to jen snaha přispět k oslavě 100. výročí otevření Národního divadla, co mě přivedlo k myšlence napsat po

Obrázek podcastu Všetko, čo som ti nestihol povedať

Všetko, čo som ti nestihol povedať

Urastený tanečník z folklórneho súboru. Šuhaj spod Kremnických vrchov. Slovák ako repa – vybíjaný opaštek, čižmičky a košeľa vyšívaná. Volá sa Jakub Spevák, no nespieva, lebo z jeho hlasu sa často vysmievali, že je teplošský, buzošský alebo zženštilý. A tak klamal a kla

Obrázek podcastu V cizích botách

V cizích botách

Dve ženy. Dva životy. Jeden den, který všechno změní... Nisha si žije na vysoké noze – tedy do chvíle, kdy její fenomenálně bohatý manžel nečekaně podá žádost o rozvod. A tahle dáma sice je okouzlující, nebojácná a odhodlaná, jenomže teď se bude muset přizpůsobit zcela

Obrázek podcastu Konec starých časů

Konec starých časů

"Nevěřím na nemastná a neslaná vypravování. Na rozdíl od licoměrníků a lidí bez chuti tvrdím, že každý příběh má být kořeněn láskou a nenávistí. Má čpěti po kotlíku, v němž byl uvařen, má býti tak vypravován, abyste poznali jeho kuchaře, jako piják pozná vinici, kde se

Obrázek podcastu Pigyho vesmírná odysea

Pigyho vesmírná odysea

Vydejte se s prasátkem Pigy na dobrodružnou cestu vesmírem! Pigy touží mít, stejně jako jeho další zvířecí kamarádi, vlastní hvězdu. Jednoho dne se omylem ocitne v raketě, která s ním vyletí do vesmíru. Právě tam se setká s odvážnou mimozemšťankou Lily, společně s níž n

Obrázek podcastu Rudí baviči aneb soudruzi ve vlastní šťávě

Rudí baviči aneb soudruzi ve vlastní šťávě

Velmi úspěšný projekt Supraphonu měl své začátky v roce 2004, kdy vznikla první kompilace Soudruzi, to není fakt, to se opravdu stalo. Zvukovou humornou koláž z dobových projevů politických snaživců, tajemníků a papalášů doplňovaly agitační písně, častušky a angažované

Obrázek podcastu O víle Dobruške

O víle Dobruške

Dávno pradávno žil múdry a spravodlivý kráľ. Ľudia ho mali tak radi, že jeho kráľovstvo nazvali Šťastnou krajinou. V susedstve však bola ríša Zlého kráľa, ktorý sa na šťastie svojich susedov nemohol pozerať. Jedného dňa vtrhol do Šťastnej krajiny so svojím vojskom, spus

Obrázek podcastu Pohádky z Pastelky

Pohádky z Pastelky

Seznam pohádek v podání Jitky Molavcové. Nejprodávanější pohádky BMS.

Obrázek podcastu Krev na kapradí

Krev na kapradí

Audiokniha navazuje na úspěšnou sérii povídek z různých okamžiků a míst české historie. První část obsahuje osm příběhů z období vlády krále Přemysla Otakara II. Hlavním vyšetřovatelem je královský prokurátor Oldřich z Chlumu, kterého provází nerozluční pomocníci panoš

Obrázek podcastu Život víry 2021/2

Život víry 2021/2

Život víry 2021/2 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Štěpán Matuška, Lucie Endlicherová, Bohdana Medřická, Ondřej Medřický. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – Najít Boží směrovky Jak slyšet B

Obrázek podcastu Jan Cimbura

Jan Cimbura

Ideál moudrého hospodáře, otce rodiny a váženého souseda - to je Jan Cimbura, titulní hrdina románu Jindřicha Šimona Baara. Dvanáctidílnou četbu na pokračování o životních osudech tohoto strážce tradičních patriarchálních hodnot natočil v roce 1995 režisér Petr Adler, ú

Obrázek podcastu Vlaštovčí kopec

Vlaštovčí kopec

Chce to pořádnou kuráž, aby člověk dokázal zachránit sám sebe… V syrovém i dojemném románu úspěšné spisovatelky Donny Everhartové z prostředí terpentýnářských pracovních táborů, ukrytých v hloubi borových lesů, se odehrává drsný i vášnivý příběh o lásce, přátelství a bo

Obrázek podcastu Nemocná dívka

Nemocná dívka

Dramatická báseň, jejímž jádrem je boj za záchranu lidského života i naděje, že budou zachráněny i mnohé životy další. Rozhlasová úprava a režie Josef Melč. Hudba Marek Kopelent.Osoby a obsazení: statkář Rataj (Miroslav Doležal), jeho dcera Ida (Gabriela Vránová), Křika

Obrázek podcastu Recital 1966

Recital 1966

Zvukový záznam slavného představení poprvé v kompletní verzi na 2CD V roce 1965 se stal Miroslav Horníček členem divadla Semafor. Spolu s jednou z největších pěveckých osobností tohoto divadelního souboru Hanou Hegerovou utvořili originální dvojici, jež své mistrovství

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 11

Deník malého poseroutky 11

Na Grega toho začíná být trochu moc. Jediné, co mu doopravdy jde, jsou videohry, jenže rodiče trvají na tom, že by si měl rozšiřovat obzory a dělat taky něco jiného. Když Greg najde ve sklepě starou kameru, má konečně v ruce důkaz svého nezměrného talentu, a hned začne

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Tábor ztracených - 1. část

Tábor ztracených - 1. část

Dobrodružné povídky nejen pro mládež českého světoběžníka Otakara Batličky (1895-1942) odehrávající se v pralesích i pouštích, u říček i v oceánech, zapadlých koutech i velkoměstech celého světa. "V půlstovce zemí jsem dělal sto řemesel ve více než dvou stech zaměstnání

Obrázek podcastu Atomové šelmy: Hřbitov

Atomové šelmy: Hřbitov

Po světě běhají atomové šelmy – zmutovaní lidé, pozůstatky poslední války – a ti, kdo atomové šílenství přežili bez mutací, se před nimi skrývají v krytech a opevněných městech. Nejpodivnějším z nich je Hřbitov, sídlo velekněžek Církve Jaderné bohyně. Pod základy Hřbit

Obrázek podcastu Hurvínkovy večerníčky pro kluky a pro holčičky (2)

Hurvínkovy večerníčky pro kluky a pro holčičky (2)

Původní LP album 1118 3297 "Hurvínkovy večerníčky pro kluky a pro holčičky (2)" vydal Supraphon v roce 1983 - na CD již jednotlivé díly vyšly v různých kompilacích (leckdy i pod jinými názvy scének), ale nyní tento druhý díl Hurvínkových večerníčků vydává Supraphon v pů

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 1.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 1.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herečka Božidara Turzonovová.

Obrázek podcastu Svět jako duhová kulička

Svět jako duhová kulička

Knížku Svět jako skleněná duhová kulička psal publicista a někdejší "prezidentův vězeň" Vladimír Škutina v 70. letech 20. století ve vězení jako dopisy malé dceři Janě, aby věděla, odkud její otec pochází, jaké město je Praha a jaký vůbec byl život v Čechách před únorem

Obrázek podcastu Vypravěč

Vypravěč

V příběhu malého Vítka Kříže a jeho bratra Jáchyma se ocitáme na Běstvinách, na místě jako stvořeném pro prastarou legendu, ve které se na konci zámecké zahrady hýbe obrovský kompost. Hluboko pod zemí prý žije červ, kterého je třeba krmit – radostí, strachem, výčitkami

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 87 - Lucie Lomová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 87 - Lucie Lomová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - L. Lomová (kreslířka, autorka komiksů)