Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Conan - Hodina draka

Audiokniha Conan - Hodina draka

Délka:

10 hod 26 min

Čte:

Jiří Schwarz

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Gigolo – Zpověď luxusního společníka

Gigolo – Zpověď luxusního společníka

Řekněme, že se jmenuje Dominik. Možná jste ho potkala v metru, ohlédla se za ním a chvíli nato jej nadobro pustila z hlavy. Dominik je gigolo. Zapomeňte ale na všechno, co si myslíte, že o mužských společnících víte. Odhoďte předsudky, snad trochu morálky a nahlédněte

Obrázek podcastu Janko Gondášik a zlatá pani

Janko Gondášik a zlatá pani

Bola raz jedna krajina a v tej krajine vyrástol taký vysoký strom, že mu vôbec nebolo vidno vrcholec. Kráľa tej krajiny to veľmi trápilo. Stoj čo stoj sa chcel dozvedieť, čo za zvláštne ovocie na tom strome rastie. Dlho sa na ten prieskum nikto neodvážil, až jedného dňa

Obrázek podcastu Život ve staletích – 15. století

Život ve staletích – 15. století

Jak se žilo lidem ve 15. století? Čtvrtý díl ojedinělého projektu známého historika a oblíbeného spisovatele, který představuje život v českých zemích od doby knížecí až do konce feudalismu. Kniha popisuje proměnu společnosti ve 15. století. V dalším dílu cyklu Život v

Obrázek podcastu Miler: Krtkova dobrodružství 2 - Jak Krtek uzdravil myšku

Miler: Krtkova dobrodružství 2 - Jak Krtek uzdravil myšku

Další díl z cyklu dramatizovaných pohádek slavného Krtečka výtvarníka a režiséra Zdeňka Milera. Málokterý hrdina se dočkal tak spontánní a široké odezvy na veřejnosti, jako právě Krteček. V loňskémroce jsme vydali první díl Krtečkových příběhů, který, namluvený Markem E

Obrázek podcastu Modré z nebe

Modré z nebe

Sny jsou křehké. Sny mají vůně. Možná se i příběh vašeho života v jistý okamžik začal ubírat tím nejméně pravděpodobným směrem. Poslechněte si příběh prodchnutý modrou barvou. Příběh básníka Vladimíra, který píše verše. Dnes mu to ale nějak nejde. Otevře okno, obloha j

Obrázek podcastu Pohádky pana přednosty

Pohádky pana přednosty

Líbí se vám mašinky? Krásné, kovové, oddechující na nádraží nebo namáhavě supící po kolejích do kopce, až se jim kouří z komínů? Chcete vědět, kdo je to vechtr, co znamená pešunk, pucvole nebo jiná tajuplná slova? Prozradí vám to tato pohádková audiokniha, která svou po

Obrázek podcastu Přelet nad kukaččím hnízdem

Přelet nad kukaččím hnízdem

Hra podle románu Kena Keseyho Vyhoďme ho z kola ven. Příběh známý z filmu režiséra Miloše Formana z roku 1975, ověnčeného pěti Oscary. Před šedesáti lety vyšel poprvé román Kena Keseyho Vyhoďme ho z kola ven. Příběh o zneužití moci, manipulaci s vědomím lidí, o strachu

Obrázek podcastu O kouzelné stolístce a srdci z perníku

O kouzelné stolístce a srdci z perníku

Poslechněte si příběh o vzteklé princezně Julince, kouzelné růži z čertovské zahrádky a dvou bratrech perníkářích.Osoby a obsazení: Matěj perníkář (Marcel Vašinka), Madla (Dagmar Veškrnová-Havlová), Tonda, Matějův bratr (Bořivoj Navrátil), král (Zdeněk Řehoř), Jůlinka,

Obrázek podcastu Bella a Sebastián: Útulek na Velkém Baou

Bella a Sebastián: Útulek na Velkém Baou

Psa, jako je Bella, by si přál každý! Dětská kniha o přátelství osiřelého chlapce a pronásledovaného psa oslovuje už několik generací čtenářů. Na samotě vysoko v Pyrenejích vyrůstá chlapec Sebastián. Jeho matka po porodu zemřela a sirotka se ujal starý César, který ho

Obrázek podcastu Paní mincmistrová

Paní mincmistrová

Hlavním hrdinou veselohry je renesanční postava vtipného a nezkrotného básníka Mikuláše Dačického z Heslova. Příběh nás zavede do Hor Kutných, abychom mohli být svědky žertovného příběhu o záletné lásce a potrestané nepoctivosti.

Obrázek podcastu Příběhy Malého Tibetu

Příběhy Malého Tibetu

Tato audiokniha vás vezme na dalekou cestu do Malého Tibetu. Tam v Himálajích leží pro nás, středoevropany, docela jiný svět. Ale možná někdy máme až idealistické představy o tom, jak tam žijí mniši i obyčejní lidé. A život se rychle mění. Tam, kde ještě nedávno nebyla

Obrázek podcastu Karikatura muže

Karikatura muže

Říká jí všechno, jen ne pravdu… Lze stavět lásku na zklamání? A kdy se milovaná samota začne měnit v osamělost? Zatímco nejbližší přítelkyně jsou pevně ukotvené ve svých rodinách, fotografka Karla stále jen pozoruje. Zkoumá. A pořád dokola si klade otázku, zda jsou vzta

Obrázek podcastu Zlodějka knih

Zlodějka knih

„Věřte mi. Já doopravdy dokážu být bezstarostná. Dokážu být přátelská. Příjemná. Přívětivá. Ale nechtějte po mně, abych byla hodná, to není moje parketa. Když nic, jsem aspoň spravedlivá,“ prohlašuje o sobě vypravěčka tohoto příběhu, jímž je sama Smrt. „Budu vám povídat

Obrázek podcastu Ako na zlato – Peniaze pre neveriacich

Ako na zlato – Peniaze pre neveriacich

Všetko, čo ste kedy chceli vedieť o zlate. Juraj Karpiš, autor populárnej knihy o finančnej kríze Zlé peniaze, vás krok po kroku prevedie dôvodmi a technickými aspektmi sporenia kúpnej sily v zlate. Zlato je unikátnou poistkou voči zlým politickým, ekonomickým a finančn

Obrázek podcastu Rituál HUNA - splňte si svá přání

Rituál HUNA - splňte si svá přání

Kdysi dávno žili na Havajských ostrovech lidé, o kterých ostatní obyvatelé věděli, že mají zvláštní schopnosti. Tito lidé uměli léčit s okamžitým efektem, chodili bosýma nohama po lávě a dokonce uměli i měnit realitu. Takového člověka se zvláštními schopnostmi nazývali

Obrázek podcastu Panáček z popela

Panáček z popela

Zora je rozvedená matka hyperaktivního chlapce, se kterým to nemá snadné. Pomáhá jí mimo jiné i „babička“ Sedláčková, která ji hlídala, když byla malá, a zůstaly si blízké až do Zořiny dospělosti. Místo obvyklé návštěvy přijde jednou šok – Zora najde Emu Sedláčkovou mrt

Obrázek podcastu Smršť

Smršť

Nočná jazda autom, naokolo tma a ľudoprázdna pustina. Za tebou prízrak stareny v pohrebných šatách, ktorý je bližšie zakaždým, keď čo i len na chvíľu zastaneš... Fenomén halného vetra je v Poľsku dobre známy a zdokumentovaný. Keď fúka, stúpa počet násilností, nehôd, vrá

Obrázek podcastu Jak drahé je zdarma

Jak drahé je zdarma

Proč se při rozhodování chováme iracionálně a jak to napravit? Téměř žádný člověk se při rozhodnutích nechová racionálně a marketing toho umí perfektně využít: Kolikrát vás dostala nějaké akce 2 + 1 zdarma, nebo třeba neodolatelné povánoční výprodeje? Peníze a cena ovli

Obrázek podcastu Pohádka o Raškovi

Pohádka o Raškovi

Jiří Raška vyhrál na olympijských hrách v Grenoblu 1968 zlatou olympijskou medaili ve skocích na lyžích na středním můstku. Fanoušci v Československu byli nadšeni, spisovatel Ota Pavel později dva dokonalé skoky popsal v nezapomenutelné Pohádce o Raškovi. „Já také skák

Obrázek podcastu Hory zpívají

Hory zpívají

Román o lidské vytrvalosti, odhodlání a rodinných poutech na pozadí pohnutých dějin Vietnamu. Audiokniha Hory zpívají je příběhem několika generací rodiny Tranovy mapujícím téměř celé jedno století vietnamských dějin – od francouzské koloniální nadvlády přes nástup osvo

Obrázek podcastu Jak prokouknout lež a odhalit pravdu

Jak prokouknout lež a odhalit pravdu

Uznávaný psycholog působivě ukazuje, jak se během krátké doby naučit rozpoznat lži a odhalit pravdu. Na velkém množství příkladů ze světa tajných služeb prozrazuje, jakým způsobem lze naše pozorovací schopnosti vycvičit tak, aby nám již žádný z oněch nepatrných a zrádný

Obrázek podcastu Tíživé ticho

Tíživé ticho

Maggie je úspěšnou lékařkou a s manželem Willem žijí přesně takový život, jaký si vysnili. Jednoho dne však k ní do nemocnice přivezou postřeleného muže v povědomém oblečení. Maggiin život se nejprve zastaví a pak obrátí naruby. Přes všechnu snahu se Willa nepodaří zach

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Prokrastinace - odklad, který mrzí…

Prokrastinace - odklad, který mrzí…

David Gruber se zabývá bojem s prokrastinací celou svou kariéru. Více než třicet let zkoumá, školí, radí, popularizuje, pomáhá řadě lidí. V začátcích jeho kariéry se slovo „prokrastinace“ u nás nepoužívalo, David Gruber tehdy zpopularizoval totéž pod pojmem „metoda P-N-

Obrázek podcastu Sbohem, armádo!

Sbohem, armádo!

Lze najít za válečné vřavy skutečnou lásku? Milostný příběh amerického sanitního dobrovolníka a anglické ošetřovatelky odehrávající se na italské frontě během první světové války. Válečný román uchvacující další a další generace čtenářů. Velká válka zasáhla nejen Evr