Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Císař Nihon-Džinu

Audiokniha Císař Nihon-Džinu

Délka:

14 hod 39 min

Čte:

Matouš Ruml

Vydavatel:

Bookmedia

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Země tisíce splněných přání

Země tisíce splněných přání

Pohádka o tom, jak to dopadne, když se splní každé přání. Dramatizace Nasťa Kráslová. Z režijních poznámek M.Dismana: V pohádce Země tisíce splněných přání bylo třeba dětskou fantasii co nejvíce rozvinout, vytvořené představy novými podněty narušovat, uvolňovat pro ji

Obrázek podcastu Barvy mého Londýna

Barvy mého Londýna

Postřehy zpravodaje z britské metropole. Postřehy bývalého zpravodaje České televize ve Velké Británii, které se nevešly do reportáží. Dolanský líčí své dojmy, zachycuje atmosféru míst a okamžiků. Bývalý zpravodaj České televize zaznamenával ve svých reportážích událost

Obrázek podcastu Konec starých časů

Konec starých časů

Vážení spoluobčani ! Vy jste se tady sešli, abyste vyslechli výklad o politický situaci. Jelikož se nikdo nemá k tomu, aby vám ty události vysvětlil, řeknu stručně, o co de: sme podruhý ve sračkách a podruhý až po uši. Jaroslav Žák je znám jako autor populárních knížek

Obrázek podcastu Na černé hodince u Spejblů

Na černé hodince u Spejblů

Na černé hodince u Spejblů V dobách, kdy ještě nebyla v každé domácnosti elektřina, si naši dědečkové a babičky nemohli pustit televizi, nebo rádio, natož se usadit u počítače. Tak večer, když se setmělo, pozvali sousedy a při svíčce si vyprávěli veselé příhody a říkánk

Obrázek podcastu Vražda v knihkupectví

Vražda v knihkupectví

Annie miluje detektivky a práce v knihkupectví je pro ni splněným snem. Jenže prodeje klesají, a tak uspořádá Detektivní festival, který zachrání i další podniky v ospalém městečku Redwood Grove – včetně hospody, jejíž majitel Liam akci moc nefandí. Ale pak je mezi regá

Obrázek podcastu Slovenské temno

Slovenské temno

História Slovenska, no predovšetkým jeho folklór a slovesná kultúra sú úzko späté a previazané s ľudovými povesťami, bájkami a legendami. Avšak aj súčasná doba vie z talónu vytiahnuť nejeden podivný, záhadný či strašidelný príbeh, niektoré sme dokonca zažili na vlastnej

Obrázek podcastu Lovec

Lovec

Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost. A Sailor v tom vidí příležitost, jak přijít k penězům. Rozhodně přece ne

Obrázek podcastu Kozák: Mariana Radvaková

Kozák: Mariana Radvaková

Komentář autora k původnímu LP albu 1218 0438 vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Když jsem před dvaceti lety Marianu psal, netušil jsem, že zůstane stále tak mladá a že zdomácní i čtenářům v řadě jiných zemí. Vidím ji třeba na obálc

Obrázek podcastu Čarodějka z Portobella

Čarodějka z Portobella

V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa. Podobně jako i u ostatních Coelhových děl se i zde snaží autor přijít na odpověď k otázce, která v tomto případě zní: „Jak

Obrázek podcastu Na prahu neznáma

Na prahu neznáma

Z prózy spisovatele a žurnalisty Karla Poláčka, která s podtitulem Satirické romaneto vycházela v roce 1922 na pokračování v Lidových novinách.Připravil Jiří Vondráček. Režie Petr Mančal. Účinkuje Arnošt Goldflam.Natočeno 2012.

Obrázek podcastu Příběhy léčitelky

Příběhy léčitelky

Tato kniha vám nabízí možnost nahlédnout do příběhů lidí, kteří se vydali řešit své problémy v životě, ať už zdravotní, osobní nebo nadpřirozené s dennodenními zajímavostmi, které je potkávaly. Kromě příběhů najdete v knize spoustu návodů a rad, které vám můžou pomoci v

Obrázek podcastu Zinnerová: Režná nitka

Zinnerová: Režná nitka

V nahrávce dramatizace původního pohádkového textu Markéty Zinnerové a v režii Karla Weinlicha účinkují Vlastimil Brodský, Zlata Adamovská, Viktor Preiss a další.

Obrázek podcastu Obraz Doriana Graye

Obraz Doriana Graye

Rozhlasová dramatizace slavného románu Oscara Wilda z roku 1980 o stále mladičkém Dorianovi, který nadchl Basila Hallwarda svým půvabem a nevinností, a tak jeho tvář zvěčnil na plátnu. Basilův přítel poté Doriánovi ukázal všechny krásné možnosti života včetně drogových

Obrázek podcastu Povídky

Povídky

Z archivu Českého rozhlasu pro vás vybíráme povídky a dramatizace v zajímavé sestavě autorů od Františka Gellnera, přes Jaroslava Haška až ke Karlu Poláčkovi. Účinkují: Karel Höger, Vladimír Brabec, Václav Vydra, Josef Kemr, Rudolf Hrušínský, Josef Somr, Felix le Breux

Obrázek podcastu Pyšná princezna

Pyšná princezna

Slavná filmová pohádka o Pyšné princezně patří k nejoblíbenějším filmům dětských diváků již po mnoho generací. Na našem titulu ožívá ve zvukové podobě, s použitím původních dějových frekvencí z filmu. Jde o soundtrack, kombinovaný s novými dotáčkami, vysvětlujícími děj

Obrázek podcastu Lady Fuckingham

Lady Fuckingham

Všichni to přece dělají. Klasické dílo erotické literatury plné sexuálního napětí, sprostých slov, nadsázky, vzrušení a otevřené erotiky, která pobuřuje i ve 21. století. Slavná erotická novela, jejíž autorství se připisuje spisovateli Oscaru Wildovi, je koncipována j

Obrázek podcastu Lada: Mikeš u cirkusu Díl 2.

Lada: Mikeš u cirkusu Díl 2.

Původní audio kazetu 71 0309-4 "Josef Lada Kocour Mikeš u cirkusu Díl 2.." vydal Bonton Music v roce 1995. Pokračování vyprávění "o kocourkovi, který mluvil" v podání Nadi Gajerové, vydává nyní Supraphon poprvé digitálně.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 29 - René Kujan 07.06.2014

100 statečných - Host č. 29 - René Kujan 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - R. Kujan (maratonský běžec)

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Trhy

Trhy

O čem si povídají centrální bankéři a makroekonomové, když jdou na pivo? Co sledují na těch blikajících obrazovkách plných čísel a textu? Může tomu smrtelník porozumět? Díky knize snadno pochopíte, jak vznikají peníze a co se s nimi dále děje. Jak a proč se rozhodují ce

Obrázek podcastu Italština do ucha

Italština do ucha

Jedná se o ucelený výukový materiál pro začátečníky až po pokročilé, který je sestavený podle platných didaktických pravidel, kdy způsob vlastní výuky je založen na metodě „drilu“. Zaměřuje se na všechny podstatné prvky výuky cizího jazyka – výuku slovní zásoby a frází,

Obrázek podcastu May: Old Shatterhand

May: Old Shatterhand

Původní 2LP album 11 0252-1 vydané Supraphonem v roce 1988 bylo vydáno poprvé na CD ve zkrácené formě (SU 5097-2) - nyní vychází digitálně 1:1 i s původním obalem.

Obrázek podcastu Katův odkaz

Katův odkaz

Jiří Adam z Dobronína rozplétá dávný příběh lásky a zrady. Další díl Letopisů královské koruny, v němž Jiří Adam z Dobronína a jeho pomocník Petr rozplétají dávný příběh lásky a zrady. Kam zmizela žena berounského kata Adelheida? Na královského písaře Jiřího Adama z Dob

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1986

Neumannovy Poděbrady 1986

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0676-78 v roce 1987 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci - Cesta k živoucí

Obrázek podcastu Total Recall

Total Recall

Biografie jednoho z nejúspěšnějších, nejoblíbenějších a nejlépe placených akčních hrdinů všech dob je upřímnou zpovědí muže, který si dokázal svým odhodláním a houževnatostí vydobýt to, o čem většina lidí pouze sní – slávu, postavení, moc. Životní příběh chudého chlapce