Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Chaloupka strýčka Toma (1998)

Audiokniha Chaloupka strýčka Toma (1998)

Délka:

51 min

Čte:

Alois Švehlík

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Spejbl versus Dracula

Spejbl versus Dracula

V polovině sedmdesátých let, kdy muzikál byl v našich krajích ještě v plenkách, natočili protagonisté Divadla S+H muzikálovou parodii s hudbou Ivana Štědrého. Snímek byl určen větším dětem a dospělým. V současnosti poznamenané muzikálovou módou je Spejbl versus Dracula

Obrázek podcastu Výběr pořadů školského rozhlasu pro 1.-5. ročník ZDŠ II.

Výběr pořadů školského rozhlasu pro 1.-5. ročník ZDŠ II.

Původní komplet 0 59 9883-94 "Výběr pořadů školského rozhlasu pro 1.-5.ročník ZDŠ" vydal Supraphon v roce 1970 - nyní tento titul vydáváme poprvé digitálně ve dvou dílech.

Obrázek podcastu Slovní sebeobrana

Slovní sebeobrana

Audiokniha je určena všem, kteří chtějí uspět v každodenní komunikaci. Nabízí jednoduchý návod, díky kterému usměrníte své vyjadřování a předejdete konfliktům. Metoda spojující asertivitu, harmonickou energii a duševní eleganci pomáhá zvládnout vlastní nitro i nejrůzněj

Obrázek podcastu Oligarchovia

Oligarchovia

Audiokniha Oligarchovia mapuje príbehy dvadsiatich vplyvných slovenských podnikateľov, približuje ich kauzy a spája súvislosti, ktoré im pomohli v ceste nahor. Odkiaľ sa vzali? Ako zbohatli? Haščák, Bödörovci, Brhel či Kvietik plnia stránky médií, ale na ich minulosť sa

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 64 - Andrea Kalivodová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 64 - Andrea Kalivodová 08.06.2014

Hostem L. Výborné - A. Kalivodová (operní diva)

Obrázek podcastu Hra na vraždu

Hra na vraždu

„Já jsem příšerná Mrtvola,“ řekla… Již zítra se v Nasse House, v jednom z posledních panských sídel, které ještě nepředělali na školu nebo penzion, pořádá velká dobročinná slavnost. Kromě tradičních atrakcí, jako je věštecký stan, hádání váhy dortu, srážení pyramid koko

Obrázek podcastu Odse*te se

Odse*te se

Jak se vyhrabat z ... řekněme nepříjemných životních situací Měli jste někdy pocit, že běháte jako křeček v kolotoči, zoufale si razíte cestu životem, ale nikdy se nikam nedostanete? Audiokniha má vulgární název, ale nenechte se mýlit. Berte ji se vší vážností. Gary Bis

Obrázek podcastu Aristokratka u královského dvora

Aristokratka u královského dvora

Někdy je „super“ změnit vzduch, ale pozor na to, s kým ho cestou dýcháte! Pro zpěněnou modrou krev nemůže být život procházka růžovým sadem. Poté co se Mariina plánovaná svatba s Maxem ocitá v ohrožení a bláznivá matka Vivien se utápí v žalu kvůli tragédii lady Di, rozh

Obrázek podcastu Svět Jaroslava Ježka

Svět Jaroslava Ježka

Jaroslav Ježek (25. září 1906 Praha – 1. ledna 1942 New York

Obrázek podcastu Rekviem za Pluto

Rekviem za Pluto

Od roku 2006 už není Pluto planeta. Největší událost ve vesmíru od Velkého třesku zůstala téměř bez povšimnutí. Nevšimli si ani David s Alicí, jejichž svět se smrsknul na pár společně sdílených metrů čtverečních, kde se jeden druhému snažili vyhnout. Zatímco se Pluto pr

Obrázek podcastu Gygův prsten

Gygův prsten

Básnický příběh o lydském králi i jeho řeckém příteli, jejichž osudy a životy rozhodne láska.Nejrozšířenější verze Gýgova příběhu se zakládá na několika Platónových zmínkách a na údajích u Lúkiana a Cicerona. V tomto podání je Gýgés pastýřem ve službách lýdského krále K

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a nesmrtelný muž

Sherlock Holmes a nesmrtelný muž

Před obrazem Nesmrtelného muže leží desítky mrtvých těl – jaké temné tajemství se za touto tragédií skrývá? Píše se rok 1894 a Sherlock Holmes s doktorem Watsonem stojí před jedním z nejbizarnějších případů své kariéry. Kdo je tajemná postava v černém, pohybující se na

Obrázek podcastu Jak jsem stopoval letadlo

Jak jsem stopoval letadlo

Je krásný, mladý, bohatý, úspěšný. Během jednoho roku se všechno změní: projekty nevychází, přichází o peníze a rozpadá se mu manželství. Jak teď naloží se svým životem? Rozhodne se vyrazit kolem světa. Stopem. Ale ne obyčejným! Stopuje letadla i limuzíny, spí v pětihvě

Obrázek podcastu Pomalu hořící oheň

Pomalu hořící oheň

Když je na říčním člunu v Londýně nalezen brutálně zavražděný mladík, v centru pozornosti se ocitají tři ženy, které ho znaly. Laura, temperamentní podivínka, o níž si leckdo myslí, že je nebezpečná, s Danielem strávila poslední noc před jeho smrtí. Jeho sousedka Miriam

Obrázek podcastu Putování za Svatým Grálem

Putování za Svatým Grálem

Putování za Svatým Grálem je mimořádným dílem nejen v kontextu celého pětidílného cyklu, ale i v kontextu celého francouzského písemnictví 13. století. Dokonale zvládnutý mýtus hledání grálu se stává velkolepou metaforou cesty k osobnímu zdokonalení a k nadosobnímu řádu

Obrázek podcastu Její pastorkyňa

Její pastorkyňa

Víte, koho z mlynářských bratrů Buryjů miluje na počátku příběhu půvabná vesnická dívka Jenůfa a kterého si nakonec vezme za manžela? A znáte strašné tajemství, které v sobě ukrývá Jenůfina pěstounka, vdova Kostelnička? Na tyto otázky vám odpoví dramatizace Jana Jiráně

Obrázek podcastu Vražda potřebuje reklamu

Vražda potřebuje reklamu

Nastoupil, aby zjistil, proč ze schodů sletěl pan Dean. Až to vypátrá, ukloní se a půjde si zase pinkat kriket. V červnu 1933 ještě nebývalo na mediálním trhu obvyklé, aby pod schodištěm slovutné londýnské reklamní agentury dělala reklamu mrtvola. Ani firma pana Randal

Obrázek podcastu Dcera královská

Dcera královská

Dcera královská, snad nejpopulárnější dílo Františka Křeliny, je nejen románem o životě a díle Anežky České. Spisovatel provází své čtenáře osudy mnoha postav kolem této nejznámější středověké Přemyslovny - a oni se tak stávají svědky dramatických a přelomových událostí

Obrázek podcastu Modlitba argentinských nocí

Modlitba argentinských nocí

Toulky argentinským pralesem, osamělé bivaky v horách, setkání s pumou, výuka studentů či přednáška pro mládež. Katolický kněz a biolog Marek Orko Vácha vychází ve svých úvahách z konkrétních, někdy nebezpečných zážitků, aby je přetavil v text týkající se životně důleži

Obrázek podcastu Stvorení pre beh

Stvorení pre beh

Behanie je v móde a preto je aj kníh o behaní veľmi veľa. Ale kultová je len jedna! Medzinárodný bestseller Stvorení pre beh, ktorý prevrátil naruby svet bežcov a podnietil vznik “barefoot running” hnutia, ktorému sa už prispôsobujú aj najväčšie športové značky sveta. S

Obrázek podcastu Noví hrdinové okamžiku 2

Noví hrdinové okamžiku 2

Z komentáře Bohumila Bezoušky k původnímu 2LP albu 1218 0661 "Noví hrdinové okamžiku" vydanému Supraphonem v roce 1985 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Nebyla to jen snaha přispět k oslavě 100. výročí otevření Národního divadla, co mě přivedlo k myšlence napsat po

Obrázek podcastu Eliška Andílek

Eliška Andílek

Andílek? To asi ne. Ale správná holka dozajista ano! Jmenuju se Eliška a je mi sedm. S rodiči a bráškou Toníčkem se stěhujeme do úplně cizího města. Jmenuje se Žitín. Mně se ale vůbec nelíbí. Zvyknu si v nové škole? Najdu si tam kamarády? A jaké tajemství skrývá náš nov

Obrázek podcastu Hamnet

Hamnet

Přišli o syna, jeho jméno však učinili nesmrtelným… Když strádající domácí učitel William Shakespeare potká energickou a svobodomyslnou Agnes, vznikne mezi nimi silné a osudové pouto. Jejich láska přivede na svět tři děti – starší Susannu a mladší dvojčata Hamneta a Jud