Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu České temno

Audiokniha České temno

Délka:

17 hod 33 min

Čte:

Martin Čevora

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Čtvrtek: Cesty formana Šejtročka

Čtvrtek: Cesty formana Šejtročka

Oblibu této Čtvrtkovy knížky u malých čtenářů umocnilo její televizní zpracování v kresleném "večerníčkovském" seriálu výtvarníka Zdeňka Milera. Šejtročkovy příhody, určené na rozdíl od nestárnoucího Rumcajse a Cipíska či vodníka Česílka poněkud starším dětem /školáčkům

Obrázek podcastu May: Vinnetou

May: Vinnetou

Hrdinové nestárnoucí klukovské četby ožívají ve velkolepé dramatizaci s předními interprety, bohatými zvukovými efekty a westernovou hudbou Ladislava Štaidla. Komplet 4 alb nabízí více než pět hodin poslechu plného romantiky a napětí!

Obrázek podcastu Pohádky z lesa

Pohádky z lesa

V dutině starého dubu žije šťastná datlí rodinka – rodiče a jejich čtyři čerstvě vylíhnutá ptáčátka. Tatínek s maminkou léčí přes den stromy v lese a shánějí potravu. Každý večer přinášejí svým dětem kromě pochoutek i jednu pohádku, kterou jim za odměnu vyprávěly vyléče

Obrázek podcastu Italské listy

Italské listy

Není to cestopis v pravém slova smyslu. Jsou to spíše cestopisné fejetony nebo sloupky z dvouměsíční cesty Karla Čapka po slunné Itálii, kde sepisuje své postřehy o zvláštnostech, zvycích a životním stylu Italů mezi dvěma světovými válkami. Fejetony jsou protkané kultur

Obrázek podcastu Příběhy Malého Tibetu

Příběhy Malého Tibetu

Tato audiokniha vás vezme na dalekou cestu do Malého Tibetu. Tam v Himálajích leží pro nás, středoevropany, docela jiný svět. Ale možná někdy máme až idealistické představy o tom, jak tam žijí mniši i obyčejní lidé. A život se rychle mění. Tam, kde ještě nedávno nebyla

Obrázek podcastu Duhové pohádky

Duhové pohádky

Díky komu je ze Země zahrada? To přece není záhada… V čerstvě zrozeném světě bez barev vládne nuda k ukousání, a tak osamocené Slunko hledá, jak by se zabavilo. Po pokusech s větrem, mlhou a hlavně deštěm, po kterém na obloze zůstalo sedm barev duhy, už zná řešení, jak

Obrázek podcastu Konec starých časů

Konec starých časů

Vážení spoluobčani ! Vy jste se tady sešli, abyste vyslechli výklad o politický situaci. Jelikož se nikdo nemá k tomu, aby vám ty události vysvětlil, řeknu stručně, o co de: sme podruhý ve sračkách a podruhý až po uši. Jaroslav Žák je znám jako autor populárních knížek

Obrázek podcastu Nebezpečná hra

Nebezpečná hra

Strhující propojení napínavé detektivky a zábavné romantiky! „Řekněte mi, jak se jmenuje,“ naléhal Tom a modlil se, aby měl dost času ubohou ženu ochránit. „Laurant,“ zašeptal ďábel. „Jmenuje se Laurant.“ Toma se zmocnila panika. „Moje Laurant?“ „Ano. Teď už to víte, ot

Obrázek podcastu Temný oheň

Temný oheň

V metropoli plné podvodníků a fanatiků musí najít pravdu a ochránit nevinnou dívku i svou zemi… Rozpálený Londýn v létě roku 1540 svírá kromě zápachu i dusivá atmosféra panující mezi reformisty a papeženci. Není divu, že si mistr Matthew Shardlake, který se ještě docela

Obrázek podcastu Povětroň (2018)

Povětroň (2018)

"Cokoliv, nač se díváme, je ta věc a zároveň něco z nás, něco našeho a osobního; naše poznání světa a lidí je cosi jako naše zpověď." Noetickou trilogii Karla Čapka tvoří romány Hordubal, Povětroň a Obyčejný život.V Povětroni Karel Čapek ukazuje, nakolik vlastní osud a

Obrázek podcastu Čtvrteční klub amatérských detektivů

Čtvrteční klub amatérských detektivů

Tahle čtveřice britských penzistů ještě rozhodně nepatří do starého železa... V luxusní vesnici pro seniory se každý týden schází neobvyklá skupinka přátel, která se snaží rozlousknout staré nevyřešené kriminální případy. Někdejší policistka či snad dokonce tajná agentk

Obrázek podcastu Juraj Jánošík® proti Dračímu řádu

Juraj Jánošík® proti Dračímu řádu

{'cs': 'Slovutný hrdina Juro Jánošík, pravá ruka palatina Turzy, vyjíždí na svém jízdním Kempelenu vstříc nervy drásajícímu dobrodružství, aby obhájil svou čest a zachránil Habsburskou monarchii před intrikami nebezpečného Dračího řádu. Jako dva neohrožení bratři cestuj

Obrázek podcastu NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 5 - Alibaba a štyridsať lúpežníkov & Studňa zlodějov

NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 5 - Alibaba a štyridsať lúpežníkov & Studňa zlodějov

Alibaba a štyridsať lúpežníkov, Studňa zlodějov - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců. Ali Baba je náhodným svědke

Obrázek podcastu Bába

Bába

Markéta a Hanka spolu vyrůstaly v jednom domě, ve staré přestavěné vile v klidné části města, a od dětství mezi nimi vznikalo pevné přátelství, které přetrvalo až do jejich dospělosti. Když Hanka náhle zemře a policie případ uzavře jako sebevraždu, Markéta začne pátrat

Obrázek podcastu Ach jo, to by se policistovi stávat nemělo

Ach jo, to by se policistovi stávat nemělo

Je možné, aby český policista zažíval podobné maléry a trapasy jako filmoví hrdinové Johnny English nebo inspektor Clouseau ? Pro mladého začínajícího policistu Sváťu žádný problém. Jakmile nastoupí k policii, hned první den se dostane do velkého průšvihu, po kterém oče

Obrázek podcastu Vědecká výprava na Medvědí ostrov

Vědecká výprava na Medvědí ostrov

Jeden z příběhů, který dnes označujeme jako původní zdroj moderní sci-fi literatury.Fantastická putování barona Brambeuse je původně cyklus čtyř humorně fantastických novel, které lze zařadit do i vědeckofantastické literatury. Autor v nich čtenáře ohromuje nepravděpodo

Obrázek podcastu Koruna

Koruna

Portrét nejdéle vládnoucí britské panovnice koncipovaný jako mozaika příběhů ze života královské rodiny. Nahlédneme do zákulisí Buckinghamského paláce a premiérova sídla v Downing Street č. 10. Příběhy ze života královské rodiny Britský historik a autor četných biografi

Obrázek podcastu Kunifer

Kunifer

Klasickou pohádku Josefa Štefana Kubína čte Ladislav Pešek.

Obrázek podcastu Život víry 2022/11

Život víry 2022/11

Život víry 2022/11 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Jan a Renee Pospíšilovi: Neptáme se „proč“, ale „Bože, kde jsi teď?“ Když

Obrázek podcastu Pohádky tisíce a jedné noci 41-50

Pohádky tisíce a jedné noci 41-50

Pohádky tisíce a jedné noci - pátá část výběru z mimořádně úspěšného rozhlasového cyklu z let 1995 - 1998. Vypravují Hana Maciuchová a Josef Somr.

Obrázek podcastu Annie a berlepsové

Annie a berlepsové

Třináctiletá Annie jede na prázdniny za svou maminkou, která je pracovně v Singapuru. Annie se na mámu, s níž po rozchodu rodičů zůstala sama, moc těší. Společně putují do malajského vnitrozemí, kde se k nim přidá jakýsi Karel, český lékař, který tam údajně také přijel

Obrázek podcastu Aristokratka na koni

Aristokratka na koni

Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené faktury za vodu a hrozí, že

Obrázek podcastu Zaklínač II Meč osudu

Zaklínač II Meč osudu

Druhá poviedková kniha Meč osudu je fantastickým rozprávaním o zaklínačovi Geraltovi z Rivie, ako bojuje proti démonom, príšerám a predsudkom. Zaklínača zaujímajú len odmeny za hlavy príšer, aby mal čo jesť a kde spať. Napriek tomu ho nohy zavedú za čarodejkou Yennefer,

Obrázek podcastu Všecky krásy světa

Všecky krásy světa

Rozmarné i teskné prózy a úvahy ze 70. let. V drobných vzpomínkách a příbězích Jaroslav Seifert evokuje dávno zmizelou atmosféru milované Prahy svého dětství a mládí, mladých umělců kolem Devětsilu, a vyznává se z přátelství k nim a z úcty a lásky k osobnostem generace