Naučte se investovat
Audiokniha na motivy knihy Naučte se investovat - druhé rozšířené vydání od Daniela Gladiše. Chcete být finančně nezávislí? Naučte se investovat. Průvodcem vám bude tato audiokniha. Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, správně …

Prodejem k Vítězství
Pokud si chcete začít budovat kariéru jako úspěšný prodejce nebo už profesionálním prodejcem jste a rádi byste zvýšili své prodejní a obchodní dovednosti, navýšili prodeje, audiokniha Prodejem k vítězství se vám jistě stane neocenitelnou příručkou. Nemůže vás sice nauči…

Ruština pro mírně pokročilé B1 - část 1
Děkujeme za zájem o poslechový kurz Ruština – slovní zásoba B1. Kurz je určen pro mírně až středně pokročilé, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky ruštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamen…

Meditace - Odpuštění a uzdravení vnitřního dítěte
1. Mantra „ Já jsem teď a tady“ Zpěvem této mantry se soustředíme na přítomný okamžik, v němž se odehrává skutečný život a na lásku k sobě 2. Meditace „ Sebevědomí“ Meditace vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a učí, jak se …

Uprdelismus
UPRDELISMUS — životně důležitá schopnost mít u prdele vše, co není podstatné, tj. téměř vše, co dnešní společnost za podstatné považuje.

Studie v šarlatové
Nejstarší román Sherlocka Holmese - Studie v Šarlatové - je prvním společným bádáním Sherlocka a Watsona s povedenou zápletkou.

Německá konverzace
Německá konverzace: Cestujete často do Německa či Rakouska? Tento kurz je určrn pro mírně a středně pokročilé uživatele, kteří chtějí zlepšit úroveň komunikace při cestování. Skládá se z okruhů: pozdravy, představování, restaurace, rozhovor se zahraničním návštěvníkem, …

Tři mušketýři (1995)
Čtyři nerozluční přátelé a nesmrtelný příběh o odvaze, lásce a zradě, to je nejslavnější román velkého francouzského vypravěče Alexandra Dumase. Příhody královských mušketýrů Athose, Porthose, Aramise a d'Artagnana přinášíme v desetidílném seriálu. Oblíbenou čtveřici zt…

100 statečných - Host č. 67 - Jakub Kohák 08.06.2014
Hostem J. Pokorného - J .Kohák (filmový a reklamní režisér, herec, moderátor)

6x Sherlock Holmes
Výběr z již legendární knihy povídek Dobrodružství Sherlocka Holmese. Sir Arthur Doyle stvořil nesmrtelnou literární postavu Sherlocka Holmese, geniálního soukromého detektiva, který velmi rád zaměstnává svůj rozum a intuici pro vyřešení záhadných případů zločinu. Vel…

O čom hovorím, keď hovorím o behaní
Táto kniha je nezvyčajným súborom esejí o behaní na dlhé trate a zároveň spisovateľovým denníkom každodennej štvormesačnej prípravy na Newyorský maratón. Haruki Murakami behá už dvadsaťpäť rokov, každý deň desať kilometrov. Hovorí tu o fyzickej i psychickej bolesti, o s…

Hovory o józe a mystice č. 27
Jiří Vacek: Bože, mám Tě rád! Zvukový záznam z meditace na Morávce v říjnu 2011. Nejedná se o studiovou nahrávku.

100 statečných - Host č. 36 - František Míček 07.06.2014
Hostem L. Výborné - F. Míček (maratonský vytrvalec, in-line závodník)

Od Mnichova k černé vráně
Další dokumentární návraty po stopách zvuku z archivu Českého rozhlasu. Zvukové záznamy z období podzimu 1938 až března 1939.

Hurvínkovi k narozeninám
Ano, Hurvínek slavil osmdesátiny! K tomuto jubileu vydal Supraphon Music nejlepší scénky z odkazu Miloše Kirschnera, který byl nejenom skvělým interpretem Spejbla a Hurvínka, ředitelem Divadla S+H, ale i mimořádnou a všestrannou tvůrčí osobností!

Hovory o józe a mystice č. 13
Přímá stezka k poznání sebe - 1.díl. Autor vysvětluje meditační postupy, které vedou bezprostředně k uvědomění si našeho pravého Já, kterým je vědomí Já jsem. Poté pojednává o důležitosti mistra a o správném vztahu k němu. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Reklama ...vážně!?
...ve francouzštině se vyskytuje slovo réclamer, které je překládáno jako hlásit se, dožadovat se, stěžovat si, žádat, vyžadovat, reklamovat a podobně. V některých spojeních, jako réclamer bruyamment - tj. hartusit, francouzština odkazuje k povaze reklamy, jako nepochyb…

Církevní dějiny v zrcadle času II.
Druhý cyklus věnovaný církevním dějinám pokrývá období od prvního vatikánského koncilu do konce druhé světové války. Církevní historik profesor Martin Weis se v něm zaměřuje na nejrůznější historické milníky. Jaké reakce vyvolalo vyhlášení dogmatu o neomylnosti papeže? …

Komunikací k Vítězství
Audiokniha Komunikací k Vítězství obsahuje mnohem více praktických rad a metod, zaměřených na každou stránku obchodu a interpersonální komunikace, než podobné tituly. Obsahuje nové a aktualizované pohledy na to, jak řeč těla ovlivňuje vaši image, jak řídit dobrou konver…

Naučte mě zabít draka
Závěrečný desátý díl série Sedmý smysl s Hankou, Sváťou, Rafanem a dalšími. Příběh plný zvratů a dobrodružství. Jak to dopadne s nadaným Vítkem, stane se rytířem?

Slavné případy Sherlocka Holmese
Strakatý pás - Velký detektiv řeší tajemnou smrt na venkovském sídle. Námořní smlouva - Velký detektiv zachraňuje důležité státní listiny. Umírající detektiv - Velký detektiv a záhadný balíček, který přináší smrt. Poslední případ - Střetnutí velkého detektiva s bandou …

Hovory o józe a mystice č. 17
Podstata úsilí o poznání sebe a vysvobození - díl 2. Základní zásady a postupy, které vedou k poznání vědomí, kterým jsme a výklad účinného soustředění, meditace, která přináší poznání našeho pravého božského Já. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Stručné odpovede na veľké otázky
Počas celej svojej výnimočnej životnej a profesionálnej dráhy Stephen Hawking rozšíril naše poznatky o vesmíre a objasnil niektoré z jeho najväčších záhad. A hoci jeho teoretická práca o čiernych dierach, imaginárnom čase a viacnásobných históriách zaviedla jeho myseľ d…

Z pamětí dr. Watsona
Další z rozhlasových dramatizací příběhů Sherlocka Holmese. V první případu nazvaném Záhada na Thorském mostě požádá senátor slavného detektiva o nalezení pachatele vraždy jeho ženy. V případu Tři Garridebové Holmes řeší záhadu trochu podivného dědictví, k jehož vyplace…