Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Červenka

Audiokniha Červenka

Autor:

Jo Nesbo

Délka:

14 hod 41 min

Čte:

Hynek Čermák

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Pět povídek

Pět povídek

Nostalgické i humorné, tragické i optimistické jako život sám. Poslechněte si působivé povídky česko-izraelského židovského spisovatele, básníka a překladatele Viktora Fischla.Viktor Fischl je známý především jako autor básnických sbírek a prozaických textů. Hlavní téma

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Život víry 2024/01

Život víry 2024/01

Život víry 2024/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Lucie Endlicherová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * „Pro lidi z Íránu jsme jako máma a táta,“ říká o své ženě a sobě evangeli

Obrázek podcastu Charlie Chaplin: Můj životopis

Charlie Chaplin: Můj životopis

Ve své autobiografii vzpomíná Charlie Chaplin, jeden z nejslavnějších a nejpopulárnějších filmových tvůrců a současně herců němého filmu, na svou životní i uměleckou dráhu od nejútlejšího chudého mládí, přes dobu úspěšnou a bohatou, na časy strávené v rodné Anglii, v Am

Obrázek podcastu Čtyři ženy Alexandra Makedonského

Čtyři ženy Alexandra Makedonského

Když Alexandr Makedonský získá do svého zajetí čtyři ženy perského krále Dareia III., jeho matku, ženu a dvě dcery, doufá, že jeho dlouholetý nepřítel konečně kapituluje. Jenže Dareios se k ničemu nemá a urozené ženy nehodlají nečinně čekat, jak boje mužů dopadnou. Mají

Obrázek podcastu Ať žije Francie!

Ať žije Francie!

Francouzi jsou přesvědčeni, že Francie je jako kterákoliv jiná země. Jen o maličko víc. Originální a autentické autorské čtení z knih Ivana Krause doplňuje řada vtipných glos a poznámek. Záznam představení z pražské Violy.

Obrázek podcastu Dějiny světa v 50 psech

Dějiny světa v 50 psech

Uprostřed všech forem života jsme na Zemi naprosto sami. Jedinou výjimkou je pes, jenž s námi uzavřel spojenectví… Psi se s člověkem druží už od mladší doby kamenné a zvlášť v současnosti lze někdy jen obtížně určit, kdo má koho na vodítku. Mackenzi Leeová se rozhodla s

Obrázek podcastu Malý miliardář

Malý miliardář

Anglická slovíčka - úroveň 1 pro začátečníky - audiokniha obsahuje jednoduché věty a slovíčka v angličtině pro snadné zapamatování a užití. Audiokniha vás učí poslouchat jednoduché věty pořád dokola a to dlouho, až přes 8 hodin. Můžete poslouchat celkem 1770 jednoduchý

Obrázek podcastu Webcopywriting pro samouky

Webcopywriting pro samouky

Praktický návod, jak pomocí skvělých textů nakopnout váš web Provozujete e-shop nebo jiný on-line byznys a rozmrzele sledujete, jak vám to nefunguje? Konkurence je obrovská. Přebijete ji pouze hromadou peněz nasypaných do PPC reklamy, anebo originálním obsahem webu. Šet

Obrázek podcastu Veľký Gatsby

Veľký Gatsby

Veľký Gatsby je najslávnejším románom F. S. Fitzgeralda. Dej príbehu je situovaný do 20. rokov 20. storočia, z obdobia prohibície a tzv. džezového veku v USA. Mladý zbohatlík James Gatz, prezývaný aj Veľký Gatsby, a krásna Daisy Buchananová prenikli do sfér lepšej spolo

Obrázek podcastu Čtyři dohody – pracovní kniha

Čtyři dohody – pracovní kniha

Don Miguel Ruiz popsal ve Čtyřech dohodách – Knize moudrosti starých Toltéků jednoduchý, ale mocný kód chování, který pomáhá dosáhnout osobní svobody a opravdového štěstí. Pracovní kniha hlouběji rozvíjí myšlenky Čtyř dohod a pomocí praktických cvičení a zamyšlení vede

Obrázek podcastu Othello (2005)

Othello (2005)

Příběh statečného maurského vojevůdce, který podlehl "zelenooké stvůře" žárlivosti, je natolik sugestivní a přesvědčivý, že je ctěn nejen jako umělecké dílo, ale je zmiňován i v odborné psychologické literatuře.Shakespeare ovšem nezkoumá ve svých hrách pouze dispozici,

Obrázek podcastu Musela jsem zemřít

Musela jsem zemřít

Když Anitě Moorjani diagnostikovali rakovinu, odmítla standardní léčbu. S nemocí bojovala čtyři roky, poté upadla do kómatu a lékaři jí nedávali naději. Ona se ale po třech dnech probrala a věděla, že se uzdravuje a že má sílu se vyléčit. Fascinující zážitek blízké smrt

Obrázek podcastu Limonádový Joe

Limonádový Joe

Humoristický román z roku 1946 o pistolníkovi z Divokého západu, který pije pouze Catlettovu limonádu, pomáhá utlačovaným a bojuje proti zlu a neřestem. Knižní předloha se od pozdějšího slavného filmu v mnohém liší, některé známé postavy mají jiné jméno, mnohé se ve fil

Obrázek podcastu Jabloňová panna

Jabloňová panna

Rozhlasová pohádka Františka Pavlíčka na motivy příběhu K.J.Erbena z roku 1979. Účinkují Luděk Munzar, Jana Hlaváčová, Jaromír Hanzlík, Sylva Sequensová a další. Vyprávění o dívce zrozené z jablka, do které se zamiloval král, ale oběma mladým lidem nebylo souzeno zůstat

Obrázek podcastu Lucemburská epopej III

Lucemburská epopej III

Karel IV. upevňuje svou císařskou moc. Román Vlastimila Vondrušky líčí promyšlený boj Karla IV. o římskou císařskou korunu, který vrcholí korunovací v Římě roku 1355. S líčením Karlových osudů se prolíná popis postupného úpadku moci pánů z Landštejna. Na konci roku 13

Obrázek podcastu Povídky s úsměvem

Povídky s úsměvem

S úsměvem jde všechno líp. Humoristické povídky, vtipné fejetony a úsměvné texty oblíbených českých autorů. Nová nahrávka literárních "lahůdek" z pera Karla Čapka, Karla Poláčka, Eduarda Basse a Mileny Jesenské v podání Josefa Somra, Jana Kanyzy a Terezy Bebarové. Poví

Obrázek podcastu Velkovýroba ctnosti

Velkovýroba ctnosti

Vynález látky schopné potlačit sobectví a probudit lásku k bližnímu přivede dva sousední státy k nesmiřitelné válce. Satirický antiutopický román z roku 1922. V režii Jiřího Horčičky podávají skvělé výkony Jaroslava Adamová, František Smolík, Jaroslav Marvan, Jiří Dohna

Obrázek podcastu Jak se říká báseň

Jak se říká báseň

Zvu vás na cestu do okouzlení ze slov báječných, romanticky píšících mužů a taky Martinových slov a vyprávění. Vítejte v klubu básní, v klubu poezie. Užijte si naplno své pocity, nálady. emoce. Tady můžete, v téhle knížce se to smí! A Martin Patřičný je dobrý průvodce!

Obrázek podcastu Hodina lásky

Hodina lásky

Topolova hra o ničivé síle času, o marné snaze člověka vzdorovat mu jakýmikoliv prostředky, i láskou.Autor své téma sleduje ve zdánlivě zúžené sféře subjektivního světa mezilidských vztahů, zdaleka jej však nechápe pouze jako intimní a privátní záležitost. Hra je oprošt

Obrázek podcastu Browningová: Portugalské sonety

Browningová: Portugalské sonety

Z komentáře Jiřího Kutiny k původnímu LP albu vydanému v Supraphonu v roce 1975 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Vystupujeme-li na nádraží ve Florencii a před očima se nám objeví obrysy známých věží a kupolí, myslíme na Giotta, Michelangela, Leonarda da Vinci a os

Obrázek podcastu Zpěv o Vinnetouovi

Zpěv o Vinnetouovi

Seriál Zpěv o Vinnetouovi, který na motivy románu Karla Maye "Vinnetou" napsal dramatik, dramatizátor a rozhlasový dramaturg Jaromír Ptáček, byl natočen v Liberci v roce 1967 s Milošem Bílkem coby Vinnetouem a Vladimírem Volkem jako Old Shatterhandem. Už to, že se seriá

Obrázek podcastu Rok XXV A. D.

Rok XXV A. D.

Tvář naší planety po všeobecném a úplném odzbrojení. Reportáž z všelidské globální oslavy prvního dne roku XXV A.D. vysílaná ze zvukového záznamu budoucnosti.Představy vzdálené budoucnosti lidstva a vědeckotechnického pokroku zřejmě odedávna přitahovaly nejen vědce, ale