Obrázek podcastu Černý úsvit

Audiokniha Černý úsvit

Délka:

13 hod 23 min

Čte:

Anita Krausová

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Kaviareň na konci sveta

Kaviareň na konci sveta

John je manažér reklamnej agentúry. Vystavený každodennému stresu sa rozhodne na pár dní vypnúť. Keď ho únavná cesta nehostinným krajom zavedie ku kaviarni, poteší sa. Zablúdil a chce si tu iba na chvíľu oddýchnuť a pokračovať v ceste. Na jedálnom lístku v ponuke dňa ob…

Obrázek podcastu Mezipřistání

Mezipřistání

Povídky laureáta Magnesie Litery Matěje Hořavy, autora, jehož texty mají duši a cítíme jejich vůně. Tentokrát pocítíme směs vůní Brd, Moravy a Gruzie. V krátkých hutných povídkách s autobiografickými prvky cestujeme mezi severními Čechy, Brdy, polabskou nížinou, Brnem a…

Obrázek podcastu Mrazivé vraždy

Mrazivé vraždy

Povídky obsažené v tomto výboru vyšly většinou nejprve časopisecky. Leitmotivem sbírky je roční období, kdy se případy slavných postav odehrávají. Posluchač tam může srovnávat vyšetřovací metody čiperné starší dámy s vytříbeným čichem na pachatele vražd Jane Marplové, p…

Obrázek podcastu Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu

Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu

Audiokniha je malým dárkem těm posluchačům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Audiokniha je malým dárkem těm posluchačům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora Oldřicha z Chlumu. Ani jedna z povíd…

Obrázek podcastu Nejlepší špatný táta

Nejlepší špatný táta

Další z řady rozhlasových her Miloně Čepelky, tentokrát na aktuální společenské téma v zákulisí jednoho rodinného života.Osoby a obsazení: MUDr. Bořivoj Vágner (Vladimír Ráž), Alena, jeho žena (Libuše Švormová), ing. Lukáš Dobeš (Petr Pelzer), Román Vágner (Otakar Brous…

Obrázek podcastu Buď v pogodě

Buď v pogodě

Audioknihu čte Sandra Pogodová a Jan Kanyza Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost. Můj život je plný karambolů a neskutečně skutečných …

Obrázek podcastu Walló: Princezna se zlatou hvězdou na čele

Walló: Princezna se zlatou hvězdou na čele

Známá filmová pohádka Mac Friče z roku 1959 se stala předlohou této zvukové nahrávky. S použitím původní hudby a scénáře z filmu ztvárnili postavy pohádky známí herci. V titulní roli je to Sabina Laurinová, prince, kuchtíka a Kazisvěta hraje Jan Šťastný, kuchaře a krále…

Obrázek podcastu Zloději ostatků II.

Zloději ostatků II.

Poslední cesta Martina ze Stvolna k hranicím známého světa. Nepředvídané události na cestě do Svaté země strhnou výpravu Martina ze Stvolna mimo vytyčený směr. Jaká tajemství odhalí rytíři muslimský svět? Českého rytíře se složitou minulostí Martina ze Stvolna postaví K…

Obrázek podcastu Z deníků Robokata 1 – Výpadek systémů

Z deníků Robokata 1 – Výpadek systémů

Měl se postarat o jejich bezpečnost. Teď má však dost starostí sám se sebou… V budoucnosti ovládané technologickými korporacemi nabere průzkumná mise týmu vědců na vzdálené planetě nečekaný směr. Nejdřív jsou napadeni neznámým monstrem, před nímž je oficiální zpráva o m…

Obrázek podcastu Život víry 2026/02

Život víry 2026/02

Život víry 2026/02 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Jakub Lofítek, Lenka Malinová a Daniel Zeman. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * 3333 kilometrů divočinou (rozhovor s Danielem Pumrem) Daniel Pumr se neboj…

Obrázek podcastu Lovci sexu, sběrači lásek

Lovci sexu, sběrači lásek

Pozoruhodný románový debut na aktuální téma rezonující ve společnosti. Muž zvaný Turek představuje typický prototyp věčného lovce žen, uspokojující své ego i sexuální potřeby, umělce, jenž se nechce vázat, vynalézavého manipulátora, střídajícího partnerky s lehkostí pře…

Obrázek podcastu Dámský gambit

Dámský gambit

Je načase, aby šachové mistrovství USA vyhrála žena. Aby ho vyhrála ONA. Pro holky prý tahle hra není. Jenže ji do ní zasvětil údržbář ze sirotčince, kde ji americký stát mocně dopoval sedativy, aby nevyčuhovala. Beth Harmonová, zázračné dítě z Kentucky, je totiž intuit…

Obrázek podcastu Zapomenutá vražda

Zapomenutá vražda

Agatha Christie nás zavede do půvabného anglického přímořského letoviska Dillmouth, kde si mladí novomanželé Reedovi zakoupí malou viktoriánskou vilku. Gwenda Reedová však kvůli záhadným a ne právě příjemným útržkům vzpomínek, které se jí začnou vybavovat, pomalu nabude…

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad…

Obrázek podcastu Život víry 2023/06

Život víry 2023/06

Život víry 2023/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Miro Tóth: Každou neděli jsem na jiném místě Miru Tóthovi z Nitry leží na srdci především mě…

Obrázek podcastu Kvak a Žbluňk od jara do Vánoc

Kvak a Žbluňk od jara do Vánoc

Zelený žabák Kvak a hnědý ropušák Žbluňk jsou velcí kamarádi a jeden bez druhého neudělá krok. Ale ani jejich přátelství není bez mráčku. Někdy má podnikavý Kvak příliš bláznivých nápadů, do kterých se pohodlnému Žbluňkovi moc nechce. Nakonec si ale jak sáňkování, tak Š…

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 13 – Radosti zimy

Deník malého poseroutky 13 – Radosti zimy

Když Gregovu školu zasypou hromady sněhu, promění se čtvrť Heffleyových v jedno velké zimní bojiště. Nepřátelské skupiny soupeří o území, staví obrovské sněhové pevnosti a válčí v mnoha nezapomenutelných koulovačkách. V nastalém zmatku čeká Grega a jeho nejlepšího kamar…

Obrázek podcastu Mycelium II: Led pod kůží

Mycelium II: Led pod kůží

Věci, které zůstávají utajeny naší mysli, nad námi získávají moc. Tak dlouho Lodě čekaly – a konečně ho našly. Jejich sdílené vědomí se obrací ke Studni planetárního ticha, kde je Aš~šád z Fomalhiwy i Lucas Hildebrandt, a vybírají si svou oběť. Össeanka Kamëlë cítí Jeji…

Obrázek podcastu Alter ego efekt

Alter ego efekt

{'cs': 'Využijte své Alter ego\nJen jediná osoba vám stojí v cestě, abyste využili své schopnosti. Je tu také jedna osoba, která vám vždy pomůže změnit směr, abyste mohli podávat ty nejlepší výkony. Nastoupí vždy v okamžiku, kdy se dostanete pod tlak a nechováte se zrov…

Obrázek podcastu Zorro – la máscara misteriosa

Zorro – la máscara misteriosa

Poslechněte si legendu ve španělštině, kde tajemný a mrštný Zorro s bičem, kordem a maskou přes obličej bojuje za chudé rolníky. Stojí proti němu ale zákeřný, nemilosrdný protivník, kapitán Monasterio. Příběh je napsán zjednodušenou španělštinou tak, aby vyhovoval potře…

Obrázek podcastu Marie Kubátová - Pohádky

Marie Kubátová - Pohádky

Komplet obsahuje 277 minut pohádkových příběhů s plejádou známých českých herců Spisovatelka Marie Kubátová napsala řadu oblíbených knih pro děti, známá je také jako autorka literární předlohy televizního večerníčku Krkonošská pohádka. Komplet pohádek Marie Kubátové ob…

Obrázek podcastu Kapřík Metlík nový domov

Kapřík Metlík nový domov

Dlouho očekávaná audiokniha prvního dílu Kapříka Metlíka namluvená Jakubem Vágnerem. Ponořte se pod hladinu a nechte se unést pohádkovým příběhem malého kapříka, kouzelnými melodiemi a samozřejmě nezapomenutelným hlasem Jakuba Vágnera.

Obrázek podcastu Náš malý, maličký svět

Náš malý, maličký svět

Próza s výrazně autobiografickými rysy, v níž se autorka dívá očima dítěte na život dělnické rodiny na pražském předměstí v době první republiky. Kniha byla poprvé vydána v roce 1977. Autorka se proslavila především svými scénáři k filmům Holky z porcelánu, Léto s kovbo…

Obrázek podcastu Nespoutaná Aljaška

Nespoutaná Aljaška

Když byly Calle dva roky, odstěhovala se do Toronta se svou matkou, která si nedokázala zvyknout na způsob života na Aljašce. Od té doby Calla svého otce neviděla. Dnes je jí dvacet šest let a žije typický velkoměstský život. Jednoho dne ji kontaktuje otcova kamarádka a…

Obrázek podcastu Od chaosu ke smyslu

Od chaosu ke smyslu

## O audioknize Tempo změn je dnes rychlejší než kdy dřív. Technologie a umělá inteligence nám otevírají obrovské příležitosti – ale zároveň přinášejí chaos, tlak a nejistotu. Jak se v tom neztratit? Tato kniha vás naučí ovládnout čtyři klíčové superschopnosti, které r…