Audiokniha Černý šíp

Pravidlo pěti vteřin
PŘIPOJTE SE K DESETI MILIONŮM LIDÍ, KTEŘÍ OBJEVILI TAJEMSTVÍ K VELKÉ ZMĚNĚ. PRAVIDLO PĚTI VTEŘIN. PŘETVOŘTE SVŮJ ŽIVOT, PRÁCI I SEBEVĚDOMÍ POMOCÍ KAŽDODENNÍ ODVAHY! JESTLI UMÍTE POČÍTAT 5 – 4 – 3 – 2 – 1, MŮŽETE MÍT VŠECHNO, CO JSTE SI KDY PŘÁLI. V této audioknize se d…

Drda: Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
Jan Drda (*4.4.1915-28.11.1970) Česká pohádka o zapomenutém čertovi Trepifajkslovi, hubaté, ale upřímné vdově Plajznerce, o Dalskabátech, ve kterých žije několik hříšníků, jeichž duši by rádi pekelníci dostali do svých spárů... Pohádková komedie Jana Drdy vyšla v Suprap…

Sarkastická svině
Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach n…

Pohádky 3
Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! A proto je tu třetí díl naší nové miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody.

Proměny mladého muže
Příběh chlapce z hornického pohraničí, který prožívá pubertu na konci první republiky, za okupace prochází těžkou zkouškou v německém koncentračním táboře a po válce se stává představitelem dělnické mládeže mezi pražskými vysokoškoláky. Román je plný hořkosti a ironie p…

Krámek s fantazií
Naštěstí se na světě vždycky najde místo, kde se člověk domůže naděje… Vítejte v Krámku s fantazií – obchůdku z říše přívětivého magického realismu, který kočuje světem a nabízí všem potřebným starožitné dárky na opravu poničených snů i telefonní aparáty pro kontakt se …

Spalovač mrtvol
Psychologická novela s prvky hororu a černé satiry, podle níž vznikl v roce 1968 kultovní film v režii Juraje Herze, s Rudolfem Hrušínským v hlavní roli. Kniha Spalovač mrtvol je mistrovským vhledem do duševních pochodů manipulovaného i sebemanipulovaného člověka, vlast…

Terapia
ŽIADNI SVEDKOVIA ŽIADNE STOPY ŽIADNE TELO Josy, dvanásťročná dcéra renomovaného psychiatra Viktora Larenza, za nejasných okolností zmizne z ambulancie vyšetrujúceho lekára, zatiaľ čo ju otec čaká v čakárni. Lekár aj sestrička zhodne tvrdia, že tam nikdy nevstúpila. Odvt…

Mortdecai: Záhadný případ s knírem
Světem protřelý aristokrat, excentrik a obchodník s uměním Charlie Mortdecai, zaujatý momentálně kultivací nové ozdoby svého horního rtu, je povolán do Oxfordu, aby v roli neoficiálního vyšetřovatele přišel na kloub tragické nehodě tamní profesorky provázené řadou podez…

Jak hledat slunce
Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé..."Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že …

Till Eulenspiegel
Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A2 pro mírně pokročilé začátečníky. Till ist ein Narr, der stets zu Scherzen und zu Streichen aufgelegt ist. Lustige Geschichten in einer vereinfachten Nacherzählung über Deuts…

Hurvínkovy večerníčky - jaro-léto
Druhá část zvukového převedení nového loutkového seriálu Hurvínkův rok (podle stejnojmenné knížky) nabízí řadu humorných situací, sedm lehce zapamatovatelných písniček, k nímž hudbu složil a nahrál Emil Viklický i mistrovskou interpretaci Martina Kláska a Heleny Štáchov…

Pohádky bratří Grimmů s písničkami bratří Ebenů
Pohádky bratří Grimmů patří k nejznámějším a celosvětově nejoblíbenějším příběhům pro děti. Podnítily řadu sběratelů, u nás z nich čerpali K. J. Erben i Božena Němcová. Spojují se zázračnou fantazií nadpřirozené děje s obyčejným pozemským životem. Jsou svědectvím dávnýc…

Pan Garcia
"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto …

Fischer: Bleděmodrý Petr
Příběh malého pejska jménem Petr, který se narodil s bleděmodrou srstí. Pro jeho modrou barvu s ním nechce nikdo kamarádit, proto se vydá až do dalekého New Yorku. Na cestě za kamarádem hočeká mnoho dobrodružství - pobyt v psím vězení, lstivý kocour, přísný policista, j…

Padreho klan
Kryli a zahladzovali prúsery spriaznených podnikateľov a oligarchov, ktorí mali už dávno sedieť v base. Milióny z pokútnych kšeftov prali cez čínsku práčku, aby si ich potom delili na rušnom bulvári ako bossovia talianskej mafie, keď vyplácali svojich vojakov za predaj …

100 statečných - Host č. 54 - Gustav Oplustil 07.06.2014
Hostem L. Výborné - G. Oplustil (televizní dramaturg, legenda české TV zábavy)

Jak vznikly Athény
Rozhlasová pohádka nás přenese až do starého Řecka. Báje o dcerách krále Kekropa, půvabné Hersé a zlomyslné Aglauře, do jejichž osudu zasáhli bohové, stála u zrodu nynější řecké metropole. Pohádkový příběh na antické motivy pro rozhlas napsala Václava Ledvinková. Vyprav…

Vlasta – román o králi komiků
Starý svět se rozpadl – a on věděl, že lidi se přesto potřebují smát. A tak je bavil dál, i kdyby to občas znamenalo ohnout hřbet… Vlasta Burian (1891–1962) byl improvizátor, furiant a živel s velkým charismatem, bez něhož se v meziválečné Praze neobešla žádná zábava. C…

Limonádový Joe
Český pohled do proslulého období americké historie, kdy správná volba nápoje mohla rozhodnout o mnohém! Tento román z pera Jiřího Brdečky je parodií na klasické westerny s Jesse Jamesem, Billy Kidem a Buffalo Billem. Knihu proslavil stejnojmenný film z roku 1964.

Z dopisů Jiřího Voskovce a Jana Wericha
Čtyři části rozhlasové podoby korespondence V+W trvají celých šest hodin, což se na první pohled může jevit jako velmi rozlehlá plocha, ale když si uvědomíme, že tři svazky obsahují přibližně čtrnáct set stran, je zřejmé, že jsem musel hodně škrtat a některé části kores…

Čertův mlýn
Jedna z klasických nedělních českých pohádek, které si oblíbilo několik generací posluchačů...Osoby a obsazení: Matěj (Josef Patočka), Janíček (Tomáš Juřička), Barbora (Martina Hudečková), čert (Ilja Prachař), rychtář (Antonín Hardt) a čertík (Artur Šviha).

Život víry 2021/09
Život víry 2021/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Pavel Kohl, Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor – Jarmila Beková: Vždycky jsem měla přetlak tvořivosti Samu sebe popisuj…

Leggende dell´antica Roma
Audiokniha v italštině vás seznámí se sedmi z mnoha legend, které můžeme najít v římské historii. Poslechnete si pověsti o založení města, o únosu Sabinek a o souboji mezi Horatii a Curiatii, dozvíte se o kapitolských husách a poznáte příběh o překročení Rubikonu a dalš…

Bezohlední lidé
Co se děje za oponou jedné z nejvlivnějších společností planety? Bývalá vysoce postavená zaměstnankyně Facebooku Sarah Wynn-Williams v memoáru mapuje svou kariéru a dává nahlédnout do rozhodnutí, která v posledních desetiletích ovlivnila světové dění, a do pohnutek lidí…