Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Černá píseň

Audiokniha Černá píseň

Délka:

19 hod 55 min

Čte:

Ivan Lupták

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Spravedlivá pistole

Spravedlivá pistole

První případ kriminalisty na penzi Augustina Velikého. Zamotané pátrání a temné stíny minulosti. Okořeněno osobitým humorem, vtipnými hláškami a brilantní češtinou. Svižně a vtipně napsaná detektivka odehrávající se v šedesátých letech v Liberci. Stopy vyšetřování však

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N

Obrázek podcastu Společnosti

Společnosti

Osm nepatrných okamžiků, osm větších rozhodnutí. Na začátku všeho je vždy velká tržnice a záleží pouze na tom, jak kdo nakoupí. Ne každý příběh však musí skončit prohrou. Hodnocení už je na jiných. Sbírka jemně propletených osmi povídek zasazených do současnosti poukazu

Obrázek podcastu Na odpis

Na odpis

Břitký průvodce odvrácenou stranou Silicon Valley.... Dan Lyons měl šťastnou a spokojenou rodinu, skvělou kariéru a práci, která ho bavila. Všechno změnil jeden telefonát jeho šéfové z Newsweeku. Padesátník, který sice má vynikající přehled v technologické sféře a o pro

Obrázek podcastu Život víry 2021/2

Život víry 2021/2

Život víry 2021/2 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Štěpán Matuška, Lucie Endlicherová, Bohdana Medřická, Ondřej Medřický. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – Najít Boží směrovky Jak slyšet B

Obrázek podcastu Byl jsem Petrem Vokem

Byl jsem Petrem Vokem

Myšlenky posledního pána z Růže, které letopisy neuvádějí, napsal Miloš Kopecký a Jiří Melíšek, tlumočí Miloš Kopecký. Poprvé na LP albu 11 0510-1 vydal Supraphon v roce 1989 - nyní titul vychází poprvé digitálně

Obrázek podcastu Mizíme

Mizíme

Jak se vzdálit hektickému životu? Neexistovat! Kdyby přestala vesnice Nincshof pro okolní svět existovat, mohli by její obyvatelé žít v klidu a uniknout hektické moderní době. Spolu se svobodomyslnou starou dámou Ernou spřádají tři vesničtí muži plány, jak toho dosáhnou

Obrázek podcastu Námořní bouře

Námořní bouře

Tísňové volání přivede vyšetřovatelku SLOAN MCPHERSONOVOU a jednotku Programu podvodního pátrání na výletní loď u pobřeží Fort Lauderdale, která se potápí v důsledku záhadné exploze. Jelikož se zdá, že má výbuch na svědomí ekoterorista a že jsou v ohrožení další lodě, z

Obrázek podcastu Jak prokouknout druhé lidi

Jak prokouknout druhé lidi

Tvrdí, že je to jeho nejlepší nabídka. - Je tomu skutečně tak? "Říká, že souhlasí." - Souhlasí doopravdy? "Slíbíl, že to už nikdy neudělá." - Ale stejně to zas udělal. Chcete se podobným nepříjemným překvapením vyhnout? Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého

Obrázek podcastu The Invisible Man

The Invisible Man

Jak se stát neviditelným? A jaká úskalí tento zdánlivě úžasný stav s sebou nese? Poslechnete si napínavý příběh o mladém vědci a studujte přitom angličtinu! Poté, co mladý přírodovědec Griffin objeví klíč k neviditelnosti a provede úspěšný pokus na sobě, již není schope

Obrázek podcastu Lampička

Lampička

Příběh o odvaze a dobrém srdci. Příběh o odvaze, přátelství, soucitu i strachu, plný zloby, předsudků a nepochopení, ale taky dětské upřímnosti a dobroty. Velké srdce drobné dívky Lampičky se nezastaví před žádným nebezpečím. Mořská skaliska bičovaná vlnami jsou nebezpe

Obrázek podcastu Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

Vtipná sonda do našich chyb a zbytečných strachů od autora bestselleru Raději zešílet v divočině. Milý pane Bože, tenhle svět se ti povedl. Opravdu. Jenže ve škole mi říkali: „Je to velmi dobré, máš ale na víc.“ I ty máš, Bože, na víc. Odpusť, že to tak říkám, pořád je

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Krev na sněhu

Krev na sněhu

Sedmdesátá léta v Oslu. Olav Johansen nedokáže jezdit autem pomalu, je měkký jako máslo, příliš snadno se zamilovává, v afektu ztrácí hlavu a je mizerný v matematice. Něco málo přečetl, ale moc toho neví a rozhodně nemá takové znalosti, které by byly k něčemu užitečné.

Obrázek podcastu Svěrák: Horká neděle aneb Vynechané povídky

Svěrák: Horká neděle aneb Vynechané povídky

V roce 2009 vyšel v Supraphonu dvoudiskový komplet s názvem Zdeněk Svěrák Povídky. Obsahoval šest příběhů ze stejnojmenné knihy, vydané nakladatelstvím Fragment, čtených autorem. Čtyři povídky se do tehdejšího vydání nevešly, a proto vycházejí nyní samostatně. Tato nová

Obrázek podcastu Jak se zbavit Mstivý Soni

Jak se zbavit Mstivý Soni

Nejzlobivější třída páťáků v Žabokudlách je natolik nezvladatelná, že je třeba nasadit speciálně trénovaný pedagogický kalibr. Na místo, odkud jsou učitelé vynášeni zlomení na těle i na duchu, nastupuje obzvláště nezničitelná Soňa Ticháčková, která si nenechá nic líbit,

Obrázek podcastu Středa nám chutná

Středa nám chutná

Super pořádek není zárukou štěstí. Pohádkový příběh o holčičce, které rostou na hlavě jablka. Odehrává se v dětském domově Slunečnice, plném pohody, kterou vytváří ředitelka Pralinka. Po jejím onemocnění však nastupuje ředitel, který nemá pro volnost a svobodu pochopen

Obrázek podcastu Bratislavské krutosti

Bratislavské krutosti

Vitajte v Bratislave, kde sa vôňa lacnej kávy mieša s pachom starých panelákov, kde sa v uličkách zažívajú tie najbláznivejšie dobrodružstvá a kde sa aj obyčajný výťah dokáže zmeniť na bránu do vesmíru. Boris Filan vám naservíruje audioknihu, ktorá je ako Bratislava sam

Obrázek podcastu Zahořanský hon

Zahořanský hon

Milostný příběh z doby rokoka se odehrává v okolí Zahořan. Dozvíte se, jak šibalský kousek rozšafného myslivce a hornisty Svídy, svobodomyslného malíře Rysa a ušlápnutého kantora-hudebníka Vojny napálí mocichtivého a nafoukaného pana vrchního. Úsměvný kousek je vlastně

Obrázek podcastu Stojí za riziko

Stojí za riziko

Žhavý románek s neznámým měl zůstat jednorázovým dobrodružstvím. Jenže když mi ho kamarádka představí jako svého strýce a slavného fotbalového trenéra, všechno se zkomplikuje. Útěk do jeho domu u jezera rozpoutá tajný vztah, který rychle přerůstá v něco hlubšího. Jenže

Obrázek podcastu Sophiina volba

Sophiina volba

„Nikdy se nemohla vymanit z dusivého vědomí, že v jejím životě byla doba, kdy hrála roli účastnice na plánovaném zločinu.“ V patře jednoho brooklynského penzionu v létě 1947 zatím nic nenasvědčuje tomu, že už by se civilizace otřepala z tragédie, kterou jí způsobila nej

Obrázek podcastu Hotel času

Hotel času

Některá místa nechtějí být znovu objevena. Oslava 25. narozenin má být nezapomenutelná a tahle rozhodně bude. Nika, milovnice hororů a tajemna, pozve svých sedm nejbližších přátel na víkend do jednoho z nejděsivějších hotelů v Evropě. Jenže co začíná jako hra na strach,

Obrázek podcastu Matyáš Sandorf

Matyáš Sandorf

Dobrodružný příběh maďarského šlechtice Matyáše Sandorfa, který jen tak tak unikne trestu smrti a po 15 letech se objeví jako doktor Antekirt. Rozhlasová hra zpracovaná podle románu Julese Verna nás zavede do Terstu, na istrijský hrad Pazin, do Dubrovníku nebo například

Obrázek podcastu Vražda pro štěstí

Vražda pro štěstí

Kdo stojí za vraždou šéfredaktora svérázného literárního časopisu? Detektivka Josefa Škvoreckého a Jana Zábrany Vražda pro štěstí nás zavede do světa pražské prvorepublikové smetánky i mezi hospodské povaleče a zlodějíčky. Básník, prozaik a překladatel Jan Zábrana spol

Obrázek podcastu Život víry 2020/7–8

Život víry 2020/7–8

Život víry 2020/7–8 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Lucie Endlicherová, Štěpán Matuška, Daniel Zeman, Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor – Jeff Manion: Milujte lidi, i k