Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Byteček na jihu

Audiokniha Byteček na jihu

Délka:

45 min

Čte:

Drahomíra Fialková

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Oliverova dobrodružství

Oliverova dobrodružství

Zemi splněných přání vládne moudrý, černo-bílý kocour Oliver, jehož posláním je pomáhat dětem vypořádávat se s jejich trápením. Oliver nesnáší, když někdo někomu ubližuje nebo se mu posmívá, je mu líto, když se děti něčeho bojí, jsou smutné nebo opuštěné. Jak se mu poda

Obrázek podcastu Jiří Sovák a jeho spisy aneb Léčba smíchem

Jiří Sovák a jeho spisy aneb Léčba smíchem

Veselé příběhy ze života významného českého divadelního i filmového herce a komika Jiřího Sováka, který se ve svých vzpomínkách vrací nejen ke svému tatínkovi hostinskému, jenž tlumil jeho herecké touhy, ale i k mamince, která naopak k ochotnickému divadlu tíhla.Slavný

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Temná dcera

Temná dcera

Leda je rozvedená profesorka anglické literatury. Má dvě dospělé dcery, které odjely za otcem do Kanady, a ona si konečně může užívat léta bez pracovních i rodinných povinností. Na pláži u moře se setkává s neapolskou rodinou, tolik podobnou té, z níž sama pochází. Její

Obrázek podcastu Sestry

Sestry

Psychologický román Robert odjíždí na dovolenou k moři na odlehlý ostrov, aby po bolestném rozvodu nabral síly a trochu pracoval. Jenže ho neustále vyrušuje přítomnost Lily a Marie, dvou sester, s nimiž se tu seznámil. Jak příjemné, vzrušující, podněcující, zároveň i t

Obrázek podcastu Hororové rande

Hororové rande

Najhoršie rande v živote môže byť tým najdôležitejším. Audiokniha Hororové rande nie je triler! Je to tragikomický príbehom o láske, priateľstve, strachu zo straty ale tiež o tom, ako nás blízkosť smrti núti klásť si tie najťažšie otázky. Sebastian Fitzek tentoraz namie

Obrázek podcastu Černý úsvit

Černý úsvit

Olivia Rönningová se vrací k práci u policie a je dočasně přidělena do Höganäsu ve Skåne. Když v malém městečku Arild dojde k brutální vraždě malého dítěte, je Olivia vtažena do vyšetřování ...Na pískovišti u domu v jižním Švédsku je zavražděna malá tříletá holčička, kt

Obrázek podcastu Spací vady

Spací vady

Divadelní hra Spací vady, která měla premiéru v říjnu 2010 v pražském Divadle Na zábradlí, je mistrně vystavěné drama pro tři herečky. Na neurčitém místě se v něm po smrti ocitají anglická prozaička Virginia Woolfová, americká básnířka Sylvia Plathová a výstřední milion

Obrázek podcastu Pan Spencer

Pan Spencer

{'cs': 'Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. \nPoprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. \nPodruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila

Obrázek podcastu Vlk a dýka

Vlk a dýka

Notár Barbarič rieši záhadný zločin na hrade lúpežných rytierov. Hrad na hore Sitno oddávna stráži cestu k bohatým banským mestám. Na jeseň roku 1599 je kvôli tureckej hrozbe dobre vyzbrojený, s početnou posádkou. Napriek tomu sa z neho stratí kastelánova dcéra. Zmizne

Obrázek podcastu Všechny moje hlasy

Všechny moje hlasy

Obdiv vůči působnosti lidského hlasu zazněl v několika rozhlasových hrách natočených v 60. letech. Jednou z nich je například poetická hra Antonína Přidala Všechny moje hlasy (režie Petr Adler, 1967). Příběh se odvíjí v nekonkrétním čase i prostoru, je nesen na vlně snu

Obrázek podcastu Madynka

Madynka

Madynka, trochu nezkrotná, ale velmi podnikavá holčička, srší nápady, které hned uskutečňuje především pro sestřičku Lízu. Obě žijí s rodiči na švédském venkově, kde je na její nápady spousta skvělých příležitostí. Ovšem ne vždycky Madynčiny vynalézavé hry dopadnou podl

Obrázek podcastu Branald: Mistr světa. Příběh pro mládež podle motivů z knihy Dědeček automobil

Branald: Mistr světa. Příběh pro mládež podle motivů z knihy Dědeček automobil

Dramatizace příběhů pro mládež napsaných na motivy knihy Adolfa Branalda Dědeček automobil. Vyprávění o průkopnících automobilismu z počátku 20. století a o prvních automobilových závodech. Účinkují Bohuš Záhorský, Rudolf Pellar a další

Obrázek podcastu Vítězové

Vítězové

Závěrečný díl trilogie z hokejového městečka Medvědín. Po tragických událostech, o kterých nikdo nechce mluvit, udělala medvědínská komunita to, co vždycky – všichni sklonili hlavy a pokusili se jít dál. Po dvou letech se dokonce zdá, že se městu podařilo zacelit dávné

Obrázek podcastu Twain: Dobrodružství Toma Sawyera

Twain: Dobrodružství Toma Sawyera

Jedna z nejznámějších knih pro děti amerického spisovatele Marka Twaina vychází v dramatizované podobě v edici Za dobrodružstvím. V příbězích dvou chlapců Toma Sawyera a Huckleberryho Finna je spousta napětí, nebezpečí a tajemství, ale také humoru a romantiky. Oběma přá

Obrázek podcastu Život podle Karla

Život podle Karla

Série pěti dramatických apokryfů, které vycházejí z epizod popsaných v panovníkově vlastním životopisu Vita Caroli. Sledují osudy prince Karla od mladických zážitků v Itálii až k vyjednávání o jeho volbě římským králem.Pavel Molek sice respektuje historická fakta, ale m

Obrázek podcastu Verne: Patnáctiletý kapitán

Verne: Patnáctiletý kapitán

Dramatizace Jiřího Horčičky na motivy historického románu Patnáctiletý kapitán vypráví dobrodružný příběh o patnáctiletém plavčíkovi americké velrybářské lodi Poutník Dicku Sandovi. Dick je nalezenec, kterého vychovává jako své vlastní dítě rejdař Weldon, majitel lodi P

Obrázek podcastu Klauni a vlastenci

Klauni a vlastenci

Rozhlasová hra aneb Kabaretní seminář o podstatě humoru v Čechách. Příběh dvou komiků, z nichž každý zcela po svém reaguje na situaci národního ohrožení za německé okupace a po svém nachází cestu, jak obstát v dějinné zkoušce.Psal se rok 1982 a text hry Jiřího Justa půs

Obrázek podcastu Duch Muchla

Duch Muchla

Někdy se ty nejlepší věci přihodí omylem... „Přeju si, aby Muchlíka dostal nějaký hodný duch, který v něm nebude děti strašit, ale bude jim pomáhat usnout.“ Jenže přání je jedna věc... a jeho splnění věc druhá. Přesvědčí se o tom i Anežka, jejíž milovaný Muchlík – staré

Obrázek podcastu Tři kapitáni – Díl první: Mračna nad arénou

Tři kapitáni – Díl první: Mračna nad arénou

Galaxie daleké budoucnosti. Země i celý zbytek Republiky se zmítá na pokraji Třetí galaktické války. Napětí přituhuje; mír je v nedohlednu. Přesto pozemský Koordinátor vysílá své nejlepší muže za podivnými úkoly, na první pohled nepochopitelnými. Vždyť k čemu jsou dávné

Obrázek podcastu Spejbl versus Dracula

Spejbl versus Dracula

V polovině sedmdesátých let, kdy muzikál byl v našich krajích ještě v plenkách, natočili protagonisté Divadla S+H muzikálovou parodii s hudbou Ivana Štědrého. Snímek byl určen větším dětem a dospělým. V současnosti poznamenané muzikálovou módou je Spejbl versus Dracula

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 7 - Páté kolo u vozu

Deník malého poseroutky 7 - Páté kolo u vozu

Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Greg se ze všech sil snaží najít holku, s kterou by na něj šel, a bojí se, že zůstane na ocet. Jeho nejlepší kamarád Rowley taky nemá růžové vyhlídky, ale to je chabá útěcha. Nečekanou souhrou náhod

Obrázek podcastu Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

Ohromující zjištění o sedmi lidských smyslech, srdečním tepu stromů a otázce, zda mají rostliny vědomí. Máme něco jako sedmý smysl, kterým dokážeme vytušit nebezpečí? Proč náš imunitní systém reaguje na barvy a vůně lesa? Je možné, že stromy dýchají? A měli bychom na ro

Obrázek podcastu Nenávist

Nenávist

Neznámý zabiják v Galicii vraždí pracující ženy, které brzy ráno pospíchají do zaměstnání. Nenápadné. Neviditelné. Zničehonic vymazané... V Madridu zatím útočí atentátník na miliardáře a zanechává na zdech jejich rezidencí krátký vzkaz: SMRT BOHATÝM. Dva světy dvou různ