Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Buďsbohem

Audiokniha Buďsbohem

Autor:

Hoffee

Délka:

6 hod 57 min

Čte:

David Novotný

Vydavatel:

Tebenas

Jazyk:

Česky

Žánr:

Romány

Obrázek podcastu Osamělý vlk

Osamělý vlk

Bob Oz, kriminalista minneapoliské policie, se topí až po uši v problémech. Při životě už ho udržuje jedině práce. Když ho tedy šéf kvůli násilnickému chování suspenduje a stáhne z vyšetřování pokusu o vraždu místního obchodníka se zbraněmi, nehodlá se s tím Bob smířit

Obrázek podcastu Ego je nepřítel

Ego je nepřítel

Často si myslíme, že ti druzí a vnější podmínky definují naše naděje na dosažení životního úspěchu a pocitu naplnění. Ve skutečnosti se náš největší nepřítel skrývá uvnitř nás: naše ego. Na počátku naší dráhy nás brzdí v učení a rozvíjení talentu. Rostoucí úspěch nás mů

Obrázek podcastu Divadlo, divadlo, divadlo /Jean Baptiste Poquelin Moliére

Divadlo, divadlo, divadlo /Jean Baptiste Poquelin Moliére

Divadlo, divadlo, divadlo - nová miniserie určená pouze pro digitální prodej je věnovaná divadlu a autorům s divadlem spjatým. Jean Baptiste Poquelin Moliére (*15.1.1622 - 17. 2. 1673) byl francouzský herec, spisovatel a dramatik období přelomu baroka a klasicismu. Jak

Obrázek podcastu Hadí král

Hadí král

Volné třetí pokračování sourozeneckých osudů Alison alias Vlčpanny a Wolfiho, kterého sestra vysvobodila z vlčího zakletí.V posledním příběhu stojíme na prahu nového dobrodružství, kdy se s magicky pohádkovým číslem tři opět projeví tajemné rodové prokletí.Pohádka je vo

Obrázek podcastu Děti kapitána Granta

Děti kapitána Granta

Robert a Mary Grantovi se za pomoci přátel vydávají na nebezpečnou plavbu s jediným cílem: najít svého na moři ztraceného otce. Vodítkem po jeho stopě jim je neúplná zpráva, kterou doručil nečekaný posel, žralok kladivoun. Román z cyklu Podivuhodné cesty je prvním dílem

Obrázek podcastu Vladana a Prasopes 3

Vladana a Prasopes 3

Další dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. A tentokrát potkají i Prasopsici! TAKŽE. Je mi 10 a jsem ze Zeměmě. Asi o tom nemáte ani páru, ale Země

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 58 - Radana Štěpánková 07.06.2014

100 statečných - Host č. 58 - Radana Štěpánková 07.06.2014

Hostem L. Výborné - R. Štěpánková (partnerská psycholožka)

Obrázek podcastu Obamová: Můj příběh

Obamová: Můj příběh

Silné a inspirativní osobní vzpomínky bývalé první dámy Spojených států amerických Malá Michelle Robinsonová vyrůstala v jižní části Chicaga, bydlela ve společném pokoji s bratrem Craigem a hrávala si s ním v nedalekém parku. Její rodiče Fraser a Marian Robinsonovi ji

Obrázek podcastu Anglická gramatika 1

Anglická gramatika 1

Poslouchejte v autě, při sportu či relaxaci… Poslechový kurz Anglická gramatika 1 je určen pro začátečníky a mírně pokročilé. V jednadvaceti lekcích si procvičíte číslovky, sloveso být, zájmena, předložky, věty v přítomném čase prostém a průběhovém, způsobová slovesa, n

Obrázek podcastu Pekelníci

Pekelníci

Oheň proti vodě. Přízrak z daleké arabské pouště proti strašidlu z povodí Hronu. Přicházejí před tureckými oddíly, aby jim vyčistili cestu pekelným ohněm. Pekelníci. Proti nim stojí kapitán Báthory a Stěpan Voronin. Na pomoc jim přichází vodní příšera jménem Blivajz. Ma

Obrázek podcastu Žítkovské bohyně

Žítkovské bohyně

Žítkovské bohyně - fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie z pera Kateřiny Tučkové. Vysoko v kopcích Bílých Karpat žily odedávna ženy obdařené výjimečnými schopnostmi. Uměly léčit a pomáhat s kdejakým trápením, uměly poradit v nesnázích a ta

Obrázek podcastu Buďme blaženi

Buďme blaženi

Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr

Obrázek podcastu Slovenské prostonárodné povesti dľa P. E. Dobšinského (piata séria)

Slovenské prostonárodné povesti dľa P. E. Dobšinského (piata séria)

Cyklus obľúbených povestí rozprávkarskej legendy, v majstrovskom podaní Dušana Jamricha.

Obrázek podcastu Malenka

Malenka

V pohádce z roku 1984 o malinké Malence a maličkém Malíčkovi, kteří se jeden druhému ztratili, ale nakonec se díky pomoci stejně malých živáčků našli, účinkují Naďa Konvalinková, Viktor Preiss, Jiřina Bohdalová, Vlastimil Brodský a další. Režii má Karel Weinlich.

Obrázek podcastu Tvrdohlavá Marie

Tvrdohlavá Marie

Marie Sklodowská – obětavá ve prospěch vědy Beletristicky zpracovaná mladá léta slavné fyzičky Marie Curie-Sklodowské. Autor líčí povahu a charakter mladé dívky, která ve prospěch studia a později vědy je ochotna takřka obětovat sebe samu. Z jakých kořenů vyrostla slavn

Obrázek podcastu Toulky českou minulostí 1101-1150

Toulky českou minulostí 1101-1150

Oblíbený seriál pořadů Českého rozhlasu od roku 1995 v režii Jaromíra Ostrého tentokrát na počátku novodobých dějin s T.G. Masarykem.

Obrázek podcastu Sebevědomí

Sebevědomí

1. Mantra „ Já jsem teď a tady“ Zpěvem této mantry se soustředíme na přítomný okamžik, v němž se odehrává skutečný život a na lásku k sobě 2. Meditace „ Sebevědomí“ Meditace vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a učí, jak se

Obrázek podcastu Případy soudce Ti: Pomsta Bílého tygra

Případy soudce Ti: Pomsta Bílého tygra

Příběh vypráví o sérii podivných událostí, na jejímž počátku je smrt významného muže. Následují záhady, které se zdají být propojené s legendou o "Bílém tygru ", symbolu pomsty.

Obrázek podcastu Atómové návyky

Atómové návyky

Jednoduchý a overený spôsob, ako si vybudovať dobré návyky a zbaviť sa zlých. Atómové návyky ponúkajú overený návod, ako sa každý deň zlepšiť o jedno percento bez ohľadu na svoje ciele. Popredný svetový odborník na tvorbu návykov James Clear odhaľuje praktické stratégie

Obrázek podcastu Púštna hviezda

Púštna hviezda

Harry Bosch sa na sklonku kariéry vracia k svojej „bielej veľrybe" - nedoriešenému prípadu, ktorý ho stále máta. Musí nájsť a potrestať vraha, ktorý pre peniaze vyvraždil rodinu s dvoma deťmi. No aby to dosiahol, musí sa pokúsiť zachrániť čerstvo obnovené oddelenie neuz

Obrázek podcastu Krajiny vnitřní a vnější

Krajiny vnitřní a vnější

Ztrácíme vnější krajinu. Znamená to, že se něco děje i s krajinou vnitřní… Ne nadarmo se říká, že o nitru člověka nejvíc vypovídá pohled z okna jeho pokoje. A v tomto směru nejsou naše vyhlídky zrovna lichotivé – letitý nezájem o krajinu domova mnohde vyústil ve zjevnou

Obrázek podcastu Padrino Krejčíř - Afričan

Padrino Krejčíř - Afričan

Děj knihy vychází ze skutečných událostí a odehrává se v Jihoafrické republice, kde Krejčíř žije od roku 2007, aby se vyhnul vězení za miliardové podvody a přípravu vraždy v České republice. Jaroslav Kmenta mapuje Krejčířův život v jihoafrickém podsvětí, ve kterém se Kr

Obrázek podcastu Guláš pro Masaryka

Guláš pro Masaryka

Guláš pro Masaryka je zčásti fiktivní rodinnou kronikou vyhlášené hostinské z jihomoravských Židlochovic, která skutečně vařila guláš pro prezidenta T. G. Masaryka. Výstižně vylíčené útrapy a radosti nejednoho obyčejného lidského života na pozadí několika válek zachycuj