Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Bubáci a hastrmani

Audiokniha Bubáci a hastrmani

Délka:

1 hod 41 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 3 - Hana Roháčová  06.06.2014

100 statečných - Host č. 3 - Hana Roháčová 06.06.2014

Hostem L. Výborné - H. Roháčová (primářka infekčního oddělení Nemocnice Na Bulovce)

Obrázek podcastu Šarlatové písmeno (seriál)

Šarlatové písmeno (seriál)

Slavný román Šarlatové písmeno vyšel poprvé v roce 1850. Jeho autor americký spisovatel Nathaniel Hawthorne v něm své čtenáře zavádí do Nové Anglie 17. století a vypráví příběh ženy, která odmítá říct jméno otce svého nemanželského dítěte a je veřejně odsouzena. Účinku

Obrázek podcastu Život víry 2024/12

Život víry 2024/12

Život víry 2024/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Daniel Zeman a Jakub Lofítek. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: tradice – přítěž, nebo bohatství? Umíme slavit, nebo si s tím nevíme moc

Obrázek podcastu Malý princ - muzikál

Malý princ - muzikál

Na motivy světového bestselleru Antoine de Saint-Exupéryho přichází Malý princ jako původní český muzikál. Náš příběh sleduje cestu dvou hlavních hrdinů za neodvratným naplněním jejich osudů. Ilustruje tuto cestu neobvykle barevnými a optimisticky laděnými výlety do dří

Obrázek podcastu Z povídek Oty Pavla 1.

Z povídek Oty Pavla 1.

Povídky českého spisovatele a novináře Oty Pavla čtou: Zdeněk Buchvaldek, Miloš Hlavica a Miroslav Táborský.Ota Pavel, původně Popper, se narodil roku 1930 rodičům, které známe z jeho povídek: otec Leo byl obchodní cestující a maminka Hermína zajímavá a silná žena. Pro

Obrázek podcastu Jak sbalit ženu 2.0

Jak sbalit ženu 2.0

Jste nešťastně zamilovaní? Chcete se konečně seznámit s dívkou? Chcete se zbavit nesmělosti? Chcete získat ženu, která vás ignoruje (anebo nazpět tu, která vás opustila)? Nové, masivně přepracované vydání českého bestselleru, vám změní život. Autor se od 1. vydání věnov

Obrázek podcastu Rada moudrých - O smíchu

Rada moudrých - O smíchu

Podtitul tohoto pořadu zněl: "Přímé přenosy besed, které se nikdy nekonaly". Skrze citáty slavných osobností, převážně z oblasti literatury a filozofie, odpovídaly tyto osobnosti v podání předních herců na otázky posluchačů. Do éteru se tak dostaly texty, které by jinak

Obrázek podcastu Babí léto Jana Wericha

Babí léto Jana Wericha

Nové CD „Babí léto Jana Wericha“ přináší premiéru několika neznámých zvukových dokumentů pro všechny příznivce Werichova vyprávění. Dopis Shakespearovi nahraný v roce 1964 vyšel tiskem až v roce 1969 jako předmluva Werichovy úpravy Shakespearova Jindřicha IV. Falstaffo

Obrázek podcastu 40 dní pěšky do Jeruzaléma

40 dní pěšky do Jeruzaléma

Mladý student Ladislav Zibura v létě 2014 hodil batoh na záda a vydal se na pouť do Jeruzaléma. Bez mapy a orientačního smyslu pěšky ušel 1 400 kilometrů napříč rozpálenou krajinou Turecka a Izraele, stanul pod Zdí nářků a prožil největší dobrodružství svého života. Těš

Obrázek podcastu Země příběhů - Kouzelné přání

Země příběhů - Kouzelné přání

Snad každé dítě touží po tom, žít v zemi pohádek. Dvojčatům Alex a Connerovi se jejich sen splnil díky kouzelné knize, která je přenesla do země pohádkových příběhů. Brána do světa lidí se ale uzavřela a vypadá to, že není cesty zpět. Čekají je napínavá dobrodružství pl

Obrázek podcastu Vzpoura mozků - Galaxia

Vzpoura mozků - Galaxia

Pokračování oblíbeného rozhlasového seriálu Vzpoura mozků, o kterém jeho autor Václav Šorel mj.píše:Příběh, který jsem později nazval Vzpoura mozků, jsem nosil v hlavě někdy od začátku sedmdesátých let minulého století. V té době jsem byl ovlivněn Stanislawem Lemem a je

Obrázek podcastu Doteky bezmoci

Doteky bezmoci

Druhý díl série detektivních povídek podle skutečných událostí. Jak povodeň před 20 lety pomohla zakrýt plánovanou vraždu ? Kdo jde po krku atraktivní učitelce ? Jak vyřazený psací stroj nastartuje kariéru anonymního vyděrače ? Zběsilá honička hluchého pašeráka drog. Zá

Obrázek podcastu Svatý Benda

Svatý Benda

Kdo je Benda? Mukl. Vrah. Odsouzenec čekající na popravu. Jenže Ervin Lang, kontrolor pankrácké trestnice, si tím není tak jistý. Jednoho dne totiž spatřil něco, co převrátilo jeho život naruby. Od té chvíle ho pronásleduje jediná otázka: Co když Benda není tím, za koho

Obrázek podcastu Poslední stanice Hamburk

Poslední stanice Hamburk

Marek se ocitá uprostřed hluboké osobní krize. Žije v ochladlém manželství a práce makléře s bitcoinem ho vnitřně neuspokojuje. K tomu ho od dětství provází pocit viny. Osud jako by mu nepřál: jeho duševně nemocná máma spáchala sebevraždu, když mu bylo třináct, a jako d

Obrázek podcastu Zabil jsem...

Zabil jsem...

Když se vám život ve vteřině otočí o 180 stupňů. Psychologický příběh člověka, který byl v nesprávný moment na nesprávném místě. Ráno jako každé jiné. Spokojený bankovní úředník posnídá se svou rodinou a odjíždí autem do práce. Lesní úsek silnice je zahalen hustou mlhou

Obrázek podcastu Doktore, bacha na ženský!

Doktore, bacha na ženský!

Kdo se stará o zraněná srdce lékařů? Vítejte ve vesnici Ballybucklebo v Ulsteru, kde dva lékaři spolupracují, aby uzdravili těla i duše rozmanitých a zajímavých obyvatel města. Vítejte ve vesnici Ballybucklebo v Ulsteru, kde dva lékaři spolupracují, aby uzdravili těla i

Obrázek podcastu Krakatit

Krakatit

Románu Krakatit Karla Čapka bude brzy 100 let, což je úctyhodný věk, přesto může mít i jeho dnešní čtenář pocit, že se jedná o knížku současnou. Ing. Prokop hledá odpověď na navýsost živou, aktuální otázku: jakou roli vlastně má hrát v moderním světě slušný a schopný

Obrázek podcastu Velice tiché ave

Velice tiché ave

Příběh osudu jedné rodiny. Rozhlasovou hru Velice tiché ave (1981), kterou autor Milan Uhde označil jako drama-rekviem, natočila v roce 1992 režisérka Lída Engelová, která do hlavních rolí obsadila: Michala Pavlatu, Danu Syslovou, Josefa Somra, Jaroslavu Adamovou, Ladis

Obrázek podcastu Nezlomní: Prošli džunglí, aby našli nejlepšího přítele

Nezlomní: Prošli džunglí, aby našli nejlepšího přítele

Knižní předloha filmu s Markem Wahlbergem v hlavní roli, skutečný příběh o osudovém setkání sportovce a psa. Když závodíte 700 kilometrů skrz džungli a hory Ekvádoru, toulavý pes v patách je to poslední, co potřebujete. Přesně to se ale stane Mikaelu Lindnordovi, když j

Obrázek podcastu Sezóny srdce/Collage in adagio/ Rozhovor Karla Hvížďaly

Sezóny srdce/Collage in adagio/ Rozhovor Karla Hvížďaly

"Jsou lidé, kteří si stav ducha uvědomí a nezanesou ho balastem, a jsou tací, kteří ho vyčtou, dojdou k němu intelektuálním úsilím. Josef Topol patřil k první skupině. Mikuláš Medek o něm řekl: Je to lastura, která se nedá otevřít násilím. Musí se trpělivě čekat, až se

Obrázek podcastu Doktor Marcus a jeho rod

Doktor Marcus a jeho rod

Historický příběh z prostředí slavné berlínské nemocnice Charité. Napsal Jaroslav Dietl, rozhlasová úprava a režie Jaroslav KodešPo úspěšném televizním seriálu Nemocnice na kraji města dostal Jaroslav Dietl v roce 1980 od východoněmecké televize nabídku, aby napsal po

Obrázek podcastu Les prízrakov

Les prízrakov

Juraj Červenák prináša už šiestu knihu z cyklu historických detektívok zasadených do čias protitureckých vojen na sklonku 16. storočia. Joachim Stein zimuje na hrade Strieborná skala. Pokojné Vianoce s rodinou však zatieni potýčka so zločineckým podsvetím v neďalekom me

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 82 - Markéta Fialová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 82 - Markéta Fialová 08.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Fialová (moderátorka zpravodajství TV Nova)

Obrázek podcastu ...Mluviti stříbro - Vlastimil Brodský - Zpověď

...Mluviti stříbro - Vlastimil Brodský - Zpověď

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Tentokrát s Vlastimilem Brodským v rozhovoru spisovatelky Zuzany Maléřové - vzlety i pády, dary i ztráty, úsměvy ze života. Ačkoliv byl Vla

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše