Audiokniha Bratrstvo Kniha druhá - Nájezdníci

Nové hrůzostrašné pohádky
Děti, které se rády bojí doma pod peřinou, se mají na co těšit! Josef Somr opět vypráví o dracích, loupežnících, jednoočkách, trojočkách a dalších strašidelných bytostech. Ale buďte bez obav – Jiří Žáček svým výběrem textů a jejich dokonalým převyprávěním nikterak nepře…

O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku
Našel jsem ve sklepě krabici po tatovi a na ní bylo jeho rukou napsáno Staré nepotřebné hadry. A uvnitř opravdu nebylo nic jiného, i když jsem tam čekal skrytý poklad. A to mě přivedlo na myšlenku napsat pohádky O nepotřebných věcech a lidech a tak se bude jmenovat i kn…

Čtvrtek: Jak Křemílek a Vochomůrka hledali, až našli
Třetí díl /dosud vyšlo: Jak Křemílek a Vochomůrka hospodařili a Jak si Křemílek a Vochomůrka věděli se vším rady/ cyklu o dvou skřítcích známých z knížek i televizní obrazovky nabízí vyprávěnío tom, jak zasadili semínko, otvírali studánku, hledali pět peněz a našli pod …

Řeka zázraků
S touto knihou otevřete vnitřní svět moderátora oblíbeného televizního pořadu Zázraky přírody Vladimíra Kořena. Dvanáct strhujících povídek vás jako řeka provede padesáti lety života. Mění se kulisy, lidé i pocity. V detailech a s otevřeností, kterou nenajdete v bulvárn…

Kandidát z Oráčova
Detailní popis produktu Představte si, že se konají prezidentské volby. Představte si, že jeden z favoritů klání je právě odsouzen do vězení. Představte si, že volby vyhraje. A představte si, že přímo za mřížemi skládá slib a stává se novou hlavou státu. Bláznivá předst…

Ucho
Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •Anna – Lucie Vondráčková •Ludvík – Milan Enčev •příslušník STB – Filip Mareš scénář – Jan Procházka režie – Lukáš Burian producent – Filip Mareš hu…

Tracyho Tygr
Velký příběh o lásce, o fantazii a odvaze. Příběh o tygrovi, o Thomasu Tracym a Lauře Luthyové. Co kdybychom každý měli svého tygra, který by nám ukazoval cestu k našim největším snům? Nové vydání americké kultovní novely s mimořádným hereckým obsazením znovu připomene …

Ani minuta ticha
Mladá vypravěčka Irena přivádí čtenáře do společenství jejích free kamarádů a kamarádek, tu méně, tu více rebelských, někdy více, jindy méně ztracených, někdy dokonce i doslova pohřešovaných. Večírky, pusté pařby, kalení a nekonečné jízdy do svítání – bezbřehé užívání s…

Plyšový Buddha
Životní příběh muže, který prošel skutečně vším možným. Narodil se na palubě letadla, vyrůstal na farmě bez adresy, dospíval v ulicích velkoměsta, vystřídal desítky zaměstnání, téměř zemřel, aby se mohl znovu zrodit… Ústředním mottem knihy je myšlenka: Hra je tak vážná,…

Les v domě
Mládí je někdy k nepřežití… Dětská hrdinka nového románu Aleny Mornštajnové se zdá být všem na obtíž. Otec se vypařil během povodní, matka raději tráví čas se svými amanty a dědeček s babičkou, kterým zůstala viset na krku, pro ni nemají jediné vlídné slovo. Mlčenlivá c…

Podnikání pod Davidovou hvězdou
Bondy • Kolben • Popper • Petschek • Löw-Beer • Auerbach • Waldes • Reich • Tugendhat Příběhy židovských rodin v této audioknize mají nejen historickou výpovědní hodnotu, ale čtou se často jako epická dramata. Za jejich úspěchem stály odříkání a dřina, ale pak všechny …

Karibské tajemství
Slečna Marplová tráví prázdniny na karibském ostrově St. Honoré. Nikoho z fanoušků oblíbené hrdinky jistě nepřekvapí, že nádherné počasí a překrásná přímořská scenérie jejímu zvídavému duchu nestačí. Ani historky jejího společníka majora Palgravea ji příliš nezaujmou. Z…

Hlava XXII
„Hlava XXII. ta mi zamotala hlavu.“ Ve své nejslavnější knize Joseph Heller na základě vlastních zkušeností s armádou píše o světě, v němž je vše postavené na hlavu; a protože absurdita je věčná, zamotal tento skvělý protiválečný román hlavu už několika generacím čtenář…

Opouštím ostrov
Mohl jsem být uklízečem v nemocnici. Mohl jsem utonout v hluboké noci uprostřed přehrady. Kormidlovat plachetnice na Jadranu, hrát na klavír v koncertních sálech nebo být gynekologem. O tom, že se tak nestalo, rozhodovaly životní náhody a příhody, které směřovaly a prot…

Americká idyla
„Americký sen“ prý jedinci vydláždí cestu ke štěstí. Tak proč tahle selanka pořád nefunguje? V očích Nathana Zuckermanna, který nás jako alter ego provází literárním světem Philipa Rothe, byl Seymour Levov vtělením čítankového ideálu amerického středoškoláka. Židovský č…

Sarkastická svině
Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach n…

Nahoru na horu
Nejúspěšnější český himálajský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život. Jak fungují tělo a mysl při výstupu na osmitisícovku bez kyslíkového přístroje? Co si lze z extrémních vysokohorských podmí…

Stín Otce
V tomto románovém příběhu o Josefovi z Nazaretu se autor ujímá náročného úkolu převyprávět život významné biblické postavy, která je spojena s narozením a dětstvím Ježíše Krista. Zachycuje nesnáze jeho každodenního života stejně jako napjatou atmosféru tehdejší doby, v …

Twain: Dobrodružství Huckleberryho Finna
Mistrovská díla pro děti spisovatele Marka Twaina čte celý svět již po dvě století. Mezi jeho romány pak zvláště vynikají dva: Dobrodružství Toma Sawyera a Dobrodružství Huckleberryho Finna. Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých …

Krotitel rizik podnikání zasahuje - Kamnářství
Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o majetek svůj i své firmy? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahu…

Všechny barvy duhy
Antologie českých young adult povídek s LGBTQ+ tematikou JEDENÁCT ČESKÝCH AUTORŮ, JEDENÁCT YOUNG ADULT POVÍDEK O ODVAZE, PŘÁTELSTVÍ, PRVNÍCH LÁSKÁCH I SÍLE A ODHODLÁNÍ BÝT SKUTEČNĚ SÁM SEBOU. Vedle známých autorů pro mládež, jakými jsou Theo Addair nebo Alžběta Bílkov…

Osmý život (pro Brilku)
Strhující příběh o lásce i nenávisti, o vzestupu a pádu komunismu. Na začátku 20. století se rodinným pokladem jedné gruzínské rodiny stává recept na nevšední horkou čokoládu, který si prapradědeček Nicy přivezl z Vídně. Její konzumace sice mívá tragické následky, ale o…

Let Your English September
>> Mluvte English, a ne Czenglish! ## O audioknize Víte, proč děláme v angličtině všichni podobné chyby? Na vině je náš milovaný mateřský jazyk – do angličtiny nám záludně podsouvá svůj vlastní slovosled, používání jiných časů i zavádějící slovíčka. Skvělá zpráva je, ž…

Hurvínkovy večerníčky - jaro-léto
Druhá část zvukového převedení nového loutkového seriálu Hurvínkův rok (podle stejnojmenné knížky) nabízí řadu humorných situací, sedm lehce zapamatovatelných písniček, k nímž hudbu složil a nahrál Emil Viklický i mistrovskou interpretaci Martina Kláska a Heleny Štáchov…