Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Bourneova totožnost

Audiokniha Bourneova totožnost

Délka:

23 hod 52 min

Čte:

Pavel Soukup

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Moudrost lesa

Moudrost lesa

Moudrost lesa je audiokniha o tom, že les má schopnost dostat z lidí to nejlepší. Napsal Peter Wohlleben, čte Aleš Procházka. Procházka lesem s nejproslulejším německým hajným.

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 7

Staré řecké báje a pověsti 7

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Staré řecké báje a pověsti 2

Staré řecké báje a pověsti 2

Příběhy z řecké mytologie, upravené pro rozhlas na základě asi nejznámější knihy spisovatele Eduarda Petišky, čtou: Vilma Cibulková a Jan Šťastný.

Obrázek podcastu Další prima mýtus

Další prima mýtus

Učedník Skeeve a démon Aahz se seznamují. Humorná fantasy pro všechny, kdo se nebojí vyrazit na nespoutanou jízdu napříč světy a zažít spoustu magie, démonů, ale především vtipné dialogy. Báječná, mýtická a vtipná fantasy, která bývá srovnávána s díly věhlasného Terry

Obrázek podcastu Budoucnost lidstva: Náš úděl mezi hvězdami

Budoucnost lidstva: Náš úděl mezi hvězdami

„Život je příliš křehký, než aby byl uložen na jediné planetě. Musíme vypracovat záložní plán.“ Michio Kaku je vědec s verneovskou představivostí, jíž nečiní potíže rozletět se kosmickými sférami rychlostí světla. Věhlasný mistr myšlenkových experimentů navýsost přístup

Obrázek podcastu Proč jsem tady doma

Proč jsem tady doma

Z komentáře Donáta Šajnera k původnímu LP albu 1 18 1656 "Proč jsem tady doma" vydanému Supraphonem v roce 1974 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Už název naší malé básnické antologie napovídá, o co nám šlo. Udělat průřez třiceti lety české poezie a z děl básníků v

Obrázek podcastu Nepřítel lidu

Nepřítel lidu

Přestože Ibsenova hra vznikla před bezmála sty lety, je v mnohém stále překvapivě aktuální. Politické drama Nepřítel lidu napsal Henrik Ibsen v roce 1882 již jako světově známý autor. Na příběhu lékaře Stockmanna, který se marně snaží poukázat na závadnost vody v místní

Obrázek podcastu Obklopený idiotmi

Obklopený idiotmi

Nie každý, komu nerozumiete, je nevyhnutne idiot. Prelomová metóda vám pomôže konečne porozumieť svojmu šéfovi, kolegom či životnému partnerovi, ba dokonca vlastným deťom. Máte pocit, že všade stretávate samých idiotov? Vytáčajú vás ľudia a máte pocit, že ich reakciám a

Obrázek podcastu Psychológia pre milujúcich rodičov

Psychológia pre milujúcich rodičov

Tri psychologičky, vedkyne a mamy detailne rozoberajú prvý rok bábätka. Venujú sa témam, ktoré sú s týmto obdobím úzko späté - vzťahová väzba, temperament, plač a spánok bábätka, jeho emočný aj rozumový vývin. Svoje tvrdenia majú podložené svetovými výskumami, no formul

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! 16 Giacomo Puccini – Turandot

Nebojte se klasiky! 16 Giacomo Puccini – Turandot

Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží zpívaných tentokrát v italštině.

Obrázek podcastu 10x Felix Holzmann

10x Felix Holzmann

Felix Holzmann byl v uplynulých letech ozdobou každého televizního Silvestra. Holzmannův humor vycházející z nemožnosti dorozumět se s „pitomcem“ je nadčasový, a proto stále žádaný. Jména jeho partnerů na tomto titulu jsou dokladem toho, že Holzmann měl ve svém žánru v

Obrázek podcastu Kašpar Lén Mstitel

Kašpar Lén Mstitel

Dílo Karla Matěje Čapka Choda zahrnuje drobné žurnalistické žánry, humoresky, grotesky, realistické až naturalistické povídky i romány. Usiluje v nich o věrohodnou, téměř dokumentární charakteristiku životního stylu různých společenských vrstev na začátku 20.století. Ot

Obrázek podcastu Z pekla i nebe

Z pekla i nebe

Ať je život jak chce těžký, jednu naději přece jenom máme: že jednou skončí. Smrt si přijde pro každého z nás.To už by člověk musel být pořádný smolař, aby nemohl ani umřít, když má všeho dost! Jenže Emil měl smůlu snad odjakživa. Na Ostravsku řádí nesmrtelnost a nikdo

Obrázek podcastu Macourek: Žofka

Macourek: Žofka

Humorné vyprávění Miloše Macourka o příhodách Žofky, orangutanní slečny, která vymýšlí a organizuje pro zvířata v ZOO různé oslavy a všelijaké zábavy. Žofka například uspořádá maškarní ples a sportovní den, zachrání pana Levharta a vůbec je velmi vtipná a šikovná..... V

Obrázek podcastu Babí léto

Babí léto

V roce 1981 vytvořil Miloš Nedbal v rozhlase brilantní roli ve hře Mirko Stiebra s názvem Babí léto. Jde o příběh založený na generačním střetu otce a syna, na sporu, v němž si oba účastníci musí postupně přiznat mnohé dosud nevyřčené a nevyřešené vnitřní konflikty. Mil

Obrázek podcastu Pásky na vousy

Pásky na vousy

Dramatická anekdota o velké lásce a neprodejném zboží.Časově patří hra do raného období tvorby Karla Poláčka, kdy působil jako novinář, povídkář, fejetonista a soudničkář. Napsal tehdy vynikající Povídky izraelského vyznání, v kterých lze nalézt i řadu dramatických prvk

Obrázek podcastu Dialogy nad životem

Dialogy nad životem

Když jsem přemýšlel o tom, jaký nepsaný odkaz bych zde měl po sobě zanechat, vzpomněl jsem si na dlouhou sérii takzvaných dialogů nad životem. Někdy v polovině devadesátých let jsem takto nazvaný návrh pořadů předložil vedení stanice Český rozhlas 2 - Praha. Zdůraznil j

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Twain: Dobrodružství Huckleberryho Finna

Twain: Dobrodružství Huckleberryho Finna

Mistrovská díla pro děti spisovatele Marka Twaina čte celý svět již po dvě století. Mezi jeho romány pak zvláště vynikají dva: Dobrodružství Toma Sawyera a Dobrodružství Huckleberryho Finna. Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých

Obrázek podcastu Prašina - Černý merkurit

Prašina - Černý merkurit

Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynulo několik měsíců, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město. Přesto se zdá,

Obrázek podcastu Jičínské pole mrtvých

Jičínské pole mrtvých

Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne zde najdou mrtvé zohavené tělo velíšského lesmistra označenené satanským znamením. Majitel panst

Obrázek podcastu Vnitřní svět vítězů

Vnitřní svět vítězů

Co skutečně rozhoduje o vítězích mezi špičkami ve svých oborech? Jak se připravovat, abyste dosahovali co nejlepších výsledků? Jak se nevzdávat a směřovat stále k cíli, i když se zrovna nedaří? Jakými způsoby a technikami můžete svůj výkon nejvíce ovlivnit? Aby člověk u

Obrázek podcastu Collodi, Kafka: Pinocchio

Collodi, Kafka: Pinocchio

Dramatizace Jiří Kafka Překlad Jana a Marie Holická Hrají Karel Höger, Jiřina Bohdalová, Vlastimil Brodský, Zdeněk Řehoř, Jaroslav Kepka, František Filipovský, Viola Zinková, Zorka Jiráková, Gabriela Vránová a další Hudba Ilja Hurník Zpívá Dětský pěvecký sbor ČR Režie

Obrázek podcastu The Narrative of Arthur Gordon Pym of Nantucket

The Narrative of Arthur Gordon Pym of Nantucket

Audiokniha Frankenstein namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A1 pro posluchače začátečníky. His name is Arthur Gordon Pym. He comes from Nantucket. Nantucket is a town in America, near the sea. People from Nantucket are often sailors. His grandfather is a lawyer.

Obrázek podcastu Šťastný život

Šťastný život

„Budu šťastný, až dostanu... Budu šťastný, až udělám...“ Jak můžete den za dnem prožívat větší míru štěstí bez ohledu na to, co se ve vašem životě právě odehrává? Štěstí nepřichází jako odměna za to, že něco získáme nebo něčeho dosáhneme. Štěstí bývá naopak příčinou: ne