Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Bořík & spol.

Audiokniha Bořík & spol.

Délka:

5 hod 51 min

Čte:

Jan Zadražil

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Opovážlivá drzost být sám sebou

Opovážlivá drzost být sám sebou

Být sám sebou je ta nejpřirozenější a zároveň nejtěžší věc na světě. Abychom mohli být plně sami sebou, musíme nejdříve odstranit mnoho vrstev nánosů, které na naše skutečné JÁ nakladly rodina, výchova, škola a nakonec i celá společnost. Ve svém vlastním životě i během

Obrázek podcastu Jméno korábu

Jméno korábu

Rozbouřené moře promočí člověka až na duši. Odplaví nános pozlátka i špíny a ukáže ryzost jeho srdce. Román Jméno korábu vypráví příběh, ve kterém šumí moře a naděje. Příběh o strastiplné cestě jednoho kapitána, který bude muset překonat strach i nenávist, bude se muset

Obrázek podcastu Případ podivného gombíku

Případ podivného gombíku

Jaroslav ležel v pokroucené poloze. Bylo zřejmé, že Starigrad bude potřebovat nového župana. Druhá ze série dobrodružných historických detektivek Zločiny na Velké Moravě. Vyšetřování se opět ujímají kníže Slavomír a jeho vikinský přítel Erik. Druhá kniha ze série hist

Obrázek podcastu Tajemná kniha

Tajemná kniha

Další z cyklu detektivních povídek londýnského žurnalisty a spisovatele (1874-1936), autora řady filosofických prací, románů a povídek. Detektivní povídky, v nichž vystupuje jako detektiv katolický kněz Otec Brown, jsou napsané tak, že nechtějí jen vzrušit a pobavit, a

Obrázek podcastu Kočky a 14 dalších povídek

Kočky a 14 dalších povídek

Dva mladé páry fascinované temnou turistikou se vydávají na místa spojená s tragédiemi. Letec se během první světové války setkává s prastarou nenávistnou entitou. Zvířata se osvobodí od nadvlády lidí. Pohledný kněz ukrývá temné tajemství. Kočky nejsou tím, čím se zdají

Obrázek podcastu Pohádky víly srdíčkové – O veliké řepě

Pohádky víly srdíčkové – O veliké řepě

Pohádka O veliké řepě je plná veselých písniček, trochu se v ní ráčkuje, a končí poučením, že je dobře, když si vzájemně pomáháme.

Obrázek podcastu Začít znovu

Začít znovu

Nové jméno, nový účes, nové město… a nový sexy spolubydlící! Stovky kilometrů od své minulosti chce Allie Harperová začít znovu, a proto se přestěhuje do Woodshillu. Jako každá devatenáctiletá holka touží studovat a najít si bezva přátele, ze všeho nejdřív však potřebuj

Obrázek podcastu Pax VIII.: Bílý had

Pax VIII.: Bílý had

Na světle stud umírá. Nedaleko stráně Himlabacken něco stáhne malé dítě do jámy. A po Iris jako by se slehla zem. Je možné, že spolu obě zmizení souvisejí? Alrikovi s Viggem je nabídnuta pomoc z nečekané strany, ale jak můžou zachránit někoho, kdo se dostal do spárů čer

Obrázek podcastu Lidé lži

Lidé lži

Fascinující pohled na lidské zlo. Americký psychiatr předkládá originální pohled na letitý problém lidského zla. Nedostatek vnitřní integrity a nejistota nás nutí podvádět druhé, žít ve lži a obelhávat sami sebe i druhé. Uzavíráme smlouvu s ďáblem, aby nás ochránil před

Obrázek podcastu Český snář

Český snář

Četba z autobiografické prózy českého prozaika, publicisty a signatáře Charty 77 Ludvíka Vaculíka, v níž autor zachytil nejen rok vlastního života, ale přinesl i obraz české společnosti z konce sedmdesátých let 20. století, kterou ovšem nahlíží z nitra disidentského pro

Obrázek podcastu Sedíš ve správném vlaku

Sedíš ve správném vlaku

Audio kniha Sedíš ve správném vlaku přináší porozumění tomu, že se nacházíte přesně tam, kde máte být, a že jste tím, kým jste měli být, alespoň pro tuto chvíli. Přestanou vás trápit pochybnosti o sobě, svých vlastnostech a o tom, zda vše nemohlo proběhnout nebo být jin

Obrázek podcastu Geislerová: P.S.

Geislerová: P.S.

Deníkové zápisky populární herečky Ani Geislerové zachycují všední život i záblesky střeženého soukromí. V pěti podivuhodných letech, jejichž datace není úplně jistá, se mísí humor s melancholií, zamilování s rozchody a naprostá upřímnost s potřebou nic nevyzradit. Auto

Obrázek podcastu Život víry 2019/7–8

Život víry 2019/7–8

Život víry 2019/7–8 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Lucie Endlicherová, Kateřina Hodecová. Z obsahu čísla: * rozhovor: Židé čtou Bibli jako my Jiráska Mladí manželé Dana a Martin Koutečtí žili téměř dva roky v I

Obrázek podcastu Národní umělec Zdeněk Štěpánek

Národní umělec Zdeněk Štěpánek

Z komentáře Zdeňka Štěpánka (resp. citace z jeho knihy Vzpomínky) k původnímu LP 1218 0551 "Zdeněk Štěpánek" vydanému v Supraphonu v roce 1976 a nyní vydávanému poprvé digitálně: Někdy se mi stávalo, nejčastěji v noci, když jsem byl ve varně lihovaru sám a čerpal vodu,

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Síla lítosti

Síla lítosti

Non, rien de rien. Non, je ne regrette rien. Ne, ničeho. Ne, nelituji vůbec ničeho. … zpívá ve svém slavném šansonu Edith Piaf. Je ale vůbec možné ničeho nelitovat? Každý cítí lítost, vysvětluje Daniel H. Pink. Procesy lítosti jsou univerzální a zdravou součástí lidskéh

Obrázek podcastu Ivan Mládek zase uvádí Luďka Sobotu

Ivan Mládek zase uvádí Luďka Sobotu

Ivan Mládek: "Vážení přátelé, dalším důvodem, proč s Luďkem Sobotou natáčíme už druhou desku, je to, že máme stejný smysl pro humor. Líbí se nám stejný druh vtipů. Nám se třeba nelíbí vtipy složité, neinteligentní, nesrozumitelné. Nelíbí se nám, mně i Luďkovi Sobotovi,

Obrázek podcastu Inscenace, které zaujaly II

Inscenace, které zaujaly II

Komentář k původnímu LP 0 18 0927 z roku 1971: Čtveřice autorů, jejichž dramatické dílo tvoří v úryvcích obsah naší desky, hovoří v celé škále pohledů o člověku, jeho osudech a o vztazích mezi lidmi, tedy o tom, co dalo vůbec podnět ke vzniku divadla. Každý lidský osud

Obrázek podcastu Mycelium VII: Zakázané směry

Mycelium VII: Zakázané směry

Psychotronika je na vzestupu a přináší konec všeho, co bylo… Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost – a psychotronika mu dává možnost bleskově ji využít. On je

Obrázek podcastu Potom

Potom

Vždycky existuje šance Dvě židovské děti uprchnou z transportu do koncentračního tábora a na polském venkově hledají možnosti, jak přežít. Válka je realita, ale ony chtějí prožívat normální dětská dobrodružství. Felix je obyčejný desetiletý kluk, který chce prožívat nor

Obrázek podcastu Pollyanna

Pollyanna

"Jedenáctiletá Pollyanna žije jenom s tatínkem a když ztratí i toho, vezme ji k sobě její teta, která žije na opačném pobřeží Ameriky. Namáhavá cesta vlakem nemůže Pollyanně zkazit ani její výmluvnost, ani naděje, které si spojuje s novým domovem. Sice se dostaví těžké

Obrázek podcastu Miláčku, zdechni!

Miláčku, zdechni!

Obraťte se s důvěrou na šamana. Od autorky knih Indiánský erotikon a jak jsem rodila syna z kmene Čerokí. Třicet povídek napsaných s vtipem a respektem k indiánské tradici a způsobu života. Životní zkušenost Danky Štoflové je unikátní: česká malířka odjela zkusit štěstí

Obrázek podcastu Zápas o Ameriku

Zápas o Ameriku

Hlasy z rozeštvané země. Jak přemýšlejí příznivci Donalda Trumpa, co si o současné Americe myslí původní obyvatelé nebo jaký je život na americké jižní hranici. To jsou některá z témat knihy Jana Kaliby, bývalého zpravodaje Českého rozhlasu v USA. „Trump to dělá pro Am

Obrázek podcastu Ve výslužbě - Luciferova holka

Ve výslužbě - Luciferova holka

Do poklidné vesnice, v níž vysloužilý detektiv Arno tráví podzim života, se přistěhuje rušivý živel. Mladík s přezdívkou Lucifer začne ve Lhotě působit rozruch svým podivným a násilnickým chováním. Konflikty s místními vyústí ve zmizení mladíkova děda. Přestože jsou vši

Obrázek podcastu Jak na ADHD

Jak na ADHD

>> „„Svět ADHD na takovou knihu napjatě čekal už mnoho let.“ — Edward Hallowell, lékař a přední expert na ADHD