Audiokniha Bílí baroni: bílé pláště v zajetí zelených mozků

Pan Mercedes
Kdo je v téhle hře kočka a kdo je myš? Na masakr před pracovní agenturou, kdy maskovaný řidič v ukradeném mercedesu úmyslně najel do fronty nezaměstnaných, nikdo hned tak nezapomene. Často na něj myslí i detektiv ve výslužbě Bill Hodges, který musel při odchodu do důcho…

Eleanor se má vážně skvěle
Svérázné Eleanor je jedno, co si o ní kdo myslí. Vystudovala literaturu, ale pracuje jako účetní. Miluje křížovky, po Glasgow chodí s taškou na kolečkách a víkendy tráví se svou jedinou kamarádkou – vodkou. Když pozná Raymonda, má ho jen za otravného kolegu. Mnohem víc …

Hranice
"Máte len silu zmeniť seba. Nemôžete zmeniť iného človeka." V bestselleri New York Times s názvom Hranice vám doktor Henry Cloud a John Townsend pomôžu naučiť sa, kedy povedať áno a vedieť povedať nie, aby ste prevzali kontrolu nad svojím životom a stanovili si zdravé …

Moc soustředěné pozornosti
Úzkost, stres, obavy a strach - to jsou duševní obtíže, které v dnešní době sužují mnoho z nás, a když je nezvládáme, nejen že se necítíme šťastní, ale mohou se projevit až na fyzické úrovni ve formě nemoci, jako jsou srdeční choroby a obezita. Hinduistický kněz a známý…

Pseudohlad
Přerušte nekonečný cyklus emočního přejídání jednou provždy. Každý, kdo se někdy potýkal s přejídáním, zná ten pocit ztráty kontroly nad sebou a rychle následující pocity viny. Zatímco například úzkost jsme schopni přijmout jako něco, co se nám děje, přitažlivost jídla …

Života běh
Ukázky z humorně laděných vzpomínek básníka, prozaika a překladatele Josefa Macha (1883 - 1951) Života běh. Laskavé ohlédnutí za životní poutí "vystřízlivělého" příslušníka české předválečné bohémy. Čte Petr NárožnýPřelomovým obdobím autorova života bylo deset let, kte…

Alfa & Omega: Falešná hra
Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči…

Pohádky z lesa
V dutině starého dubu žije šťastná datlí rodinka – rodiče a jejich čtyři čerstvě vylíhnutá ptáčátka. Tatínek s maminkou léčí přes den stromy v lese a shánějí potravu. Každý večer přinášejí svým dětem kromě pochoutek i jednu pohádku, kterou jim za odměnu vyprávěly vyléče…

Lichožrouti se vracejí
Komu se nikdy neztratila ponožka, tomu se ztratí ještě dneska. Kdo si myslí, že za to může pračka, pes, nepořádná manželka či manžel, nebo dokonce jejich děti, ten je na velkém omylu. Za to, že nám z páru ponožek občas zůstávají licháče, můžou lichožrouti. Nová dobrodru…

Kapka jedu
Nechci vám mazat med kolem huby, takže to řeknu na rovinu – život může být tak lehkej, jak si ho sami uděláte. A tak těžkej, jak si zasloužíte. Nikdo vám nikdy neřekne, jaká cesta je ta správná, jakou odbočkou se vydat. Musíte si na to přijít sami a po cestě párkrát zab…

Tajemství pomocnice
Pokračování bestselleru Pomocnice! Je těžké najít zaměstnavatele, který se nebude příliš vyptávat na mou minulost. A tak děkuji svým šťastným hvězdám, že jsem získala místo u Garrickových. Chvíli tu můžu v klidu pracovat, dokud nedostanu, co chci. Je to téměř dokonalé. …

Dobrá práce, Jeevesi
Bertieho Woostera neustále zbavují klidu blázniviny přátel a příbuzných. Ať už se jedná o náhlá citová vzplanutí jeho přítele Tuppyho či strýce George, nezbednosti bratránka Thomase, nápad Bobbie Wickhamové darovat psíka tety Agáty synkovi amerického impresária nebo srd…

Nejdražší suvenýr
Třiatřiceletý Roman, který se ještě pořád tak trochu drží máminy sukně, se vydává do dalekého Mexika. Co mělo být původně svatební cestou a posléze nechtěnou dovolenou, stane se jeho životním dobrodružstvím – to, když pozná energickou a svůdnou Maríu, která se chce naop…

O čtyřech vodnických oplátkách (1975)
Václav Čtvrtek je oblíbený zejména proto, že čerpá motivy svých pohádkových příběhů z lidové tvorby, plné tajemných figurek a nadpřirozených bytostí. Loupežník Rumcajs, Maková panenka, Křemílek a Vochomůrka, forman Šejtroček, vodník Čepeček a další postavičky patří do p…

Pan Spencer
{'cs': 'Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. \nPoprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. \nPodruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila…

Golem a jiné židovské pověsti a pohádky ze staré Prahy
Tajuplné kouzlo Prahy z dob dávno minulých. Kniha podivuhodných příběhů a poetických pověstí ze staré Prahy otevírá před čtenářem zapomenutý svět židovského města i se svými tajemstvími. Soubor pověstí a pohádek ze starého pražského židovského města autor převyprávěl a…

Smrtelná touha
Hrdinové povídkové knihy se vydávají na cestu za naplněním své nejskrytější touhy, jen aby zjistili, že láska může být osudová. Vzplanutí vášně a tajné touhy vedou k nevyhnutelnému konci – protože někdy je cena za štěstí příliš vysoká. Tragické, hypnoticky krásné a neod…

Noční žokej
Antonín Přidal. Příběh jednoho nočního rozhlasového vysílání. Režie Hana Kofránková.O klamných iluzích, strachu z osamění, ale i o lásce a smrti vypráví komorní příběh několika postav, jejichž osudy dramaticky propojí jeden rozhlasový moderátor a jeho noční pořad.

Vampýrská akademie
Vstupte do tajemného a ponurého světa upírské školy. Kniha z young adult série Vampýrská akademie. Morojská upírka, princezna Lissa, je překážkou plánu Strigojů na ovládnutí světa vampýrů. Na akademii je v obrovském nebezpečí, ale stojí při ní její nejlepší přítelkyně …

Pětkrát s Viktorem Fischlem
Nostalgické i humorné, tragické i optimistické jako život sám. Poslechněte si působivé povídky česko-izraelského židovského spisovatele, básníka a překladatele Viktora Fischla.Čtou: Martin Růžek, Rudolf Pellar, Jiří Adamíra, Miroslav Moravec a Radovan Lukavský.

20000 Leagues Under The Sea
Audiokniha 20000 Leagues Under The Sea namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. This story tells of adventures of the three men - a naturalist, his colleague and sailor - who are held captive at sea by Captain Nemo. They adventure…

Atlasova šestka
TAJEMSTVÍ. ZRADA. INTRIKY. VÍTEJTE V ALEXANDRIJSKÉ SPOLEČNOSTI! Přední tajný spolek na světě a pokladnice ztraceného vědění padlých civilizací. Ti, kdož si v něm vyslouží místo, získají život plný bohatství, moci a věhlasu, dalece přesahující naše nejdivočejší představy…

Maska
Příběh je považován za nejlepší thriller Edgarda Wallace o zabijákovi, kterému se říká Maska, a který sužuje Londýn. Policie dělá stále stejné chyby, kvůli kterým ho nemůže dopadnout. Policejní detektivní inspektor Alan Wembury je opět zamilován a milován, ale bratr jeh…

Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní
Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o rodinný či firemní majetek? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasah…

13 iných poviedok
13 iných poviedok – je zbierka 12 + 1 poviedok aj pre poverčivých ľudí, v ktorých sa presvedčíte, že viac je viac a trinásť nie je málo. Humor je častým nosným prvkom a snáď neurazia nečakané zápletky a rozuzlenia. Trochu iný štýl vetotvorby a prežiarenie občasnou lyrik…