Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Bílé apartmá

Audiokniha Bílé apartmá

Délka:

46 min

Čte:

Vladimír Fišer

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Šeptající mrtví

Šeptající mrtví

Keira je na útěku před neznámými nepřáteli, místo bezpečí však nachází něco mnohem děsivějšího – hřbitov, kde ji čekají duše, které mají vlastní účty. Keira je mladá žena, zmatená z amnézie a žije v neustálém strachu o život. Když se ocitne na útěku, hledá útočiště v op

Obrázek podcastu Svitky z londýnského mostu

Svitky z londýnského mostu

Svitky z londýnského mostu - audiokniha obsahuje deteketivku odehrávající se v prostředí středověkého Londýna. Autorka Jana Šouflová. Čte Jiří Pobuda. Londýnský most 1306. Nechte se postrašit i pobavit čtveřicí bizárních případů, které řeší konstábl Thomas Collingham a

Obrázek podcastu Hurvínek a pohádky

Hurvínek a pohádky

Sedmnáctý titul archivní řady nahrávek Divadla S+H zahrnuje loutkovou hru Hurvínek a pohádka s hádankou /stopáž 42 minuty/ a dvě krátké scénky Loutkové divadlo u Spejblů a Cirkusová pohádka. Variace na pohádková témata se v repertoáru Divadla S+H objevují často a Miloš

Obrázek podcastu Záhada sedmi ciferníků

Záhada sedmi ciferníků

Budíky vyzváněly, jak mohly, ale mrtvého neprobudily. Jedna z prvních knih královny detektivek, vyšperkovaná kromě brilantního řešení i příjemnou dávkou anglického humoru. V roli pátrače se představuje mladá dáma Eileen, přezdívaná Bundle. Lady Cooteová byla svědomitá

Obrázek podcastu Křehkost

Křehkost

Bára a Filip. Dva mladí lidé podobní tolika ostatním. Dají se dohromady přes Tinder. Nejdřív si píšou, poznávají se, váhají. Šrámy z předchozích partnerství se mísí s touhou konečně objevit pravou lásku. Oba mají za sebou řadu vztahů, mají slibně rozjeté kariéry. Touží

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Mrs Dalloway

Mrs Dalloway

Audiokniha Mrs Dalloway namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň C1 pro velmi pokročilé posluchače. London 1923. The First World War has been over for five years, but the effects are still being felt all round the metropolis. A ocialite and politician’s wife prepares

Obrázek podcastu Padá rudá hvězda

Padá rudá hvězda

Agent Luke Daniels se vydává na riskantní misi do Ruska. Jeho přítel a kolega John Vince, který byl považován za mrtvého, je ve skutečnosti vězněn na Soloveckých ostrovech. Série dramatických událostí dovede Lukea až k pátrání po legendární knihovně cara Ivana Hrozného.

Obrázek podcastu Blackout

Blackout

Totální výpadek proudu rozpoutá chaos s děsivými následky. Jedné chladné únorové noci zhasnou všechna světla v Itálii. A nejen tady. Chvíli nato i v Rakousku, Německu, pak ve Švédsku, Francii, Belgii a Švýcarsku. V celé Evropě se hroutí elektrická síť, zhasnou pouličn

Obrázek podcastu Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala

Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala

Láska, sex a radnice! Řekněte své ANO pořádné dávce zábavných historek o vztazích, které (ne)skončily před oltářem. Zažili jste někdy svatbu jako řemen, bláznivou rozlučku se svobodou anebo kuriózní žádost o ruku? Populární stand-up komička Lucie Macháčková je věčná dru

Obrázek podcastu Vadí - Nevadí

Vadí - Nevadí

Kriminalita v meste zvláštne narastá, ešte nikdy nebolo v uliciach toľko násilia a nepokojov. Podpaľačstvo v dokoch. Dobodaný muž v aute. Vražda v mestskom parku. Čo spája všetky tieto zločiny bez zjavnej príčiny, po ktorých nezostávajú žiadne stopy? Hlavná vyšetrovateľ

Obrázek podcastu Americká idyla

Americká idyla

„Americký sen“ prý jedinci vydláždí cestu ke štěstí. Tak proč tahle selanka pořád nefunguje? V očích Nathana Zuckermanna, který nás jako alter ego provází literárním světem Philipa Rothe, byl Seymour Levov vtělením čítankového ideálu amerického středoškoláka. Židovský č

Obrázek podcastu Smích prodlužuje život! 9

Smích prodlužuje život! 9

..aneb Usmívejte se na život a život se bude usmívat na vás a také Humor je boj s lidskou hloupostí (Werich), Veselost je druhem odvahy (Hemingway), Humor a vtip jsou příjemné a často mimořádně užitečné (Cicero Marcus Tullius) Humor a satira jsou jako milenec a milenka;

Obrázek podcastu Zapomenutá vražda

Zapomenutá vražda

Agatha Christie nás zavede do půvabného anglického přímořského letoviska Dillmouth, kde si mladí novomanželé Reedovi zakoupí malou viktoriánskou vilku. Gwenda Reedová však kvůli záhadným a ne právě příjemným útržkům vzpomínek, které se jí začnou vybavovat, pomalu nabude

Obrázek podcastu Brána Irkally

Brána Irkally

{'cs': 'Nové temné dobrodružství kapitána Kornela Báthoryho.\nKapitán Kornel Báthory je vykoupen z otroctví a spolu s tureckým vzdělancem Čelebim do-provázejí vezíra Mustafu do pouští Orientu. Čeká je nebezpečná pouť.\n\nDruhý díl série o kapitánu Kornelu Báthorym. Píše

Obrázek podcastu Penzion v Portugalsku

Penzion v Portugalsku

Rebecca potřebuje zmizet. Naprosto se totiž znemožnila, když sledovala muže, kterého už roky tajně miluje, jak si klidně odkráčel v doprovodu jiné. Takže jakmile se jí naskytne příležitost pracovat v rodinném penzionu na portugalském pobřeží, bez váhání ji přijme. Slunc

Obrázek podcastu Stíny nad Univerzitou v Tir Erath – Rogenovo oko

Stíny nad Univerzitou v Tir Erath – Rogenovo oko

Doprava poháněná parními ďasy. Nepolapitelný vrah, který se specializuje na kolegy z branže. Magická čtvrť ozubených kol, ocelových květů a podezřelých výtrysků páry. Úzká čtvrť plná studentských spolků, ohyzdných chrličů a skrýší uprchlých chimér. A samozřejmě kuchař,

Obrázek podcastu Strach nad Bobří řekou

Strach nad Bobří řekou

Nastaly těžké časy – zemi Hochů od Bobří řeky obsadil Nepřítel, který šíří strach a zakazuje různé spolky. Rikitan ale navzdory všemu pokračuje v činnosti a svému oddílu představí nových třináct bobříků pro ušlechtilý život. I přes ústrky ze strany kolaborantské organiz

Obrázek podcastu Kraď jako umělec

Kraď jako umělec

Chytrá a vtipná knížka o tvoření, novátorství a plagiátorství v digitální době. Lze dnes vůbec být 100% původní? A má smysl o to usilovat? Austin Kleon dospívá k moudrému závěru, že absolutní původnost je nedosažitelný cíl. Tvorba bude vždy krádež a umělec sběratelem zá

Obrázek podcastu Levou zadní

Levou zadní

Sidovi Halleymu zavolá starý přítel, dostihový trenér Gary Bremner, a požádá ho o pomoc při pátrání po tom, kdo mu vyhrožuje. Sid má však vlastní problémy manželského charakteru, a tak kamaráda odbyde. Jenže hned druhý den ráno Bremnerovi někdo podpálí stáj, zabije koně

Obrázek podcastu Pohádkové postavičky Václava Čtvrtka

Pohádkové postavičky Václava Čtvrtka

Supraphonské album 1 18 1709 představilo v roce 1975 svým malým posluchačům výběr nejznámějších a nejoblíbenějších pohádek Václava Čtvrtka - výběr z Pohádek z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky a pohádek O loupežníku Rumcajsovi v nezaměnitelném podání Karla Högera

Obrázek podcastu Další případy otce Browna

Další případy otce Browna

Otec Brown znovu v akci. Katolický kněz je na první pohled neobvyklý detektiv. Chesterton ho obdařil vtipem, laskavou ironií, dobrým srdcem a silným intelektem. Jako inspirační zdroj mu posloužil přítel, katolický kněz John O'Connor.Příběhy pátera Browna vyšly v pěti sb

Obrázek podcastu Trofej

Trofej

Miloň Čepelka netradičně, nikoliv jako člen Divadla Járy Cimrmana, ale jako autor jedné ze starších rozhlasových her se sociálně společenským tématem o jednom citlivém manželském problému.Osoby a obsazení: Kohoutek, hajný (Josef Somr), Jarmila, jeho žena (Daniela Kolářo

Obrázek podcastu Uzdravení Rose Gold Wattsové

Uzdravení Rose Gold Wattsové

Vztahy mezi matkami a dcerami bývají složité, ale tohle je tedy pořádné psycho! Patty Wattsová byla pro mnohé hrdinkou, ba téměř světicí – obětavou svobodnou matkou pečující o těžce nemocnou dceru, kterou od dětství sužovaly nejrůznější zdravotní problémy. Jednoho dne s