Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Bezvýznamná žena

Audiokniha Bezvýznamná žena

Délka:

1 hod 28 min

Čte:

Jana Zímová

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Atlas babiček

Atlas babiček

Známe všechny své babičky? Kouzelné klubko, které desetileté Toničce daruje její babička, jí umožní cestovat v čase a seznamovat se s mnoha zajímavými ženami. Tonička si pak ve svém deníku zapisuje medailony těchto svých „babiček“. Kniha je určena pro děti i dospělé. To

Obrázek podcastu Lada: Kocour Mikeš Díl 1.

Lada: Kocour Mikeš Díl 1.

Původní audio kazetu 71 0309-4 "Josef Lada Kocour Mikeš Díl 1." vydal Bonton Music v roce 1995. Později vyšly některé části vyprávění o kocourkovi, který uměl mluvit v podání herečky Nadi Gajerové na různých CD, ale kompletní titul v původní sestavě a délce vydává Supra

Obrázek podcastu Zlodějíček z pátých hradeb

Zlodějíček z pátých hradeb

Sedmý díl série Sedmý smysl. Kdo je zlodějíček? A kde jsou páté hradby? Dnes večer slavnostní večeře. Dostavte se v šest. Na programu malé překvapení pro Hanku. Zach. Tato pozvánka a večeře na počátku prázdnin všechno odstartovaly. Hance už je sedmnáct. Zcela neočekávan

Obrázek podcastu Jako chlapce by mě zastřelili

Jako chlapce by mě zastřelili

V rozhlasovém cyklu Osudy se setkáme s paní Jaroslavou Skleničkovou, rozenou Suchánkovou, která byla v červnu 1942 jako čerstvě šestnáctiletá dívka z Lidic úředně uznána dospělou ženou a po likvidaci obce nacisty coby odplaty za smrt protektora Heydricha poslána se svou

Obrázek podcastu Klášterní madrigal

Klášterní madrigal

Co klášter, to město! Řeholníci se nepříliš zodpovědně starají o pozapomenutý klášter s panstvím, hříšní poddaní se oddávají zábavě v šenku a neplatí daně. Kdesi pod horami u hranic Českého království se nachází Klášter s rozsáhlým panstvím původně čítajícím desítky v

Obrázek podcastu Křesťanská konference 1994 – Derek Prince

Křesťanská konference 1994 – Derek Prince

Kompletní digitalizovaná nahrávka z Křesťanské konference 1994, jejímž hlavním řečníkem byl britský biblický učitel Derek Prince. Ten kázal o úřadech v církvi a o duchovní situaci v Evropě. Nadčasové vyučování vás znovu povzbudí na vaší cestě za Ježíšem.

Obrázek podcastu Kamil - malíř snů

Kamil - malíř snů

Vašek se těší k dědečkovi a babičce. Děda ho tentokrát vezme na výstavu malíře Kamila Lhotáka v Obecním domě. A Vašek je nadšený. Zvláště z dopravních prostředků. Ta krásná letadla, lodě, ponorky, vlaky, kola a jiné! A to ještě děda tvrdí, že jsou obrazy kouzelné. Večer

Obrázek podcastu Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

„Toto vše jsem napsal já, Sinuhet, Egypťan, pro sebe sama. Nikoli pro bohy, ani pro lidi, ani pro zachování svého jména navěky, nýbrž pro sebe sama, ubohého a ztrápeného, a pro své srdce, jež dostalo svou míru plnou.“ Rákosová loďka se houpe na hladině Nilu. Jaký dar bo

Obrázek podcastu Průvodce Římem

Průvodce Římem

Nechte se vtáhnout do atmosféry historického Říma. S naším audioprůvodcem máte věčné město na dosah ruky i vy. Získáte: - více než 50 minut profesionálního a neotřelého výkladu k historii, umění a 16 památkám, které při své cestě do Říma určitě musíte navštívit - orient

Obrázek podcastu Stříbrní Chilané aneb Legenda žije

Stříbrní Chilané aneb Legenda žije

Loni uplynulo rovné půlstoletí od ikonické události, k níž došlo na mistrovství světa v kopané v Chile. Čechoslováci tehdy překvapili celý fotbalový svět a pavoukem šampionátu prošli až do finále, přičemž vyřadili favorizované Španěly, Maďary i Jugoslávce. Památné osudy

Obrázek podcastu Hurvínek im Traumland

Hurvínek im Traumland

Původní LP album 1118 3345 "Hurvínek im Traumland" vydal Supraphon v roce 1983 - nyní titul vychází poprvé digitálně

Obrázek podcastu Huna - Tajemství

Huna - Tajemství

V této audioknize se seznámíte se ztraceným a znovunalezeným učením, které havajští kahunové pojmenovali Huna - Tajemství. Dozvíte se jakým způsobem můžete navýšit svou vitální energii, jak pomocí této energie léčit a jak účinně dosahovat všech cílů, na které se zaměřít

Obrázek podcastu Trujkunt - Čtverka

Trujkunt - Čtverka

Počet společníků firmy musí být lichý, ale tři je moc. Major Saran, elitní vyšetřovatel ostravské mordparty se léčí z kocoviny, zlomeného srdce, a k tomu všemu dokáže přijít na kloub sérii vražd. Třetí díl detektivní trilogie odehrávající se v nejvýchodnějším cípu na

Obrázek podcastu Mstitel z Jenštejna

Mstitel z Jenštejna

Vyšetřovatele královské komory Jiřího Adama z Dobronína osloví Václav Hrzán z Harasova, který nedávno koupil hrad Jenštejn. Svěří se mu s neurčitými obavami o svého mladšího bratra Mikuláše. Mladý šlechtic se podle všeho uchází o přízeň krásné Polyxeny, dívky ze znepřát

Obrázek podcastu Agent JFK – Se smrtí v zádech

Agent JFK – Se smrtí v zádech

Další z příběhů agenta Johna Francise Kováře – tentokrát opět od Otce zakladatele MIROSLAVA ŽAMBOCHA. Mistr české sci-fi se rozhodl příběh napsat obsáhlejší, než je obvyklý jeden díl, a proto ho rozdělil do dvou částí. Toto je první část – a za měsíc se v dílu HOŘÍCÍ AN

Obrázek podcastu Poslední dny Pompejí

Poslední dny Pompejí

Než město pohřbil popel Vesuvu… Roku 79 našeho letopočtu pohřbila erupce sopky Vesuv antické město Pompeje. Roku 1834 napsal o této tragické události lord Edward George Bulwer Lytton strhující historický román. Že jsou Pompeje antické město, které roku 79 našeho letopo

Obrázek podcastu Život a dílo skladatele Foltýna

Život a dílo skladatele Foltýna

„Tak tohle by nešlo, pane Foltýne,“ řekl jsem. „Takhle by to naprosto nešlo. Můžete to zahodit a začít znovu.“ Byl úplně zdrcen a namáhavě polykal. „Vy myslíte, že je to tak špatné?“ „Docela špatné,“ řekl jsem. „Máte tam dobré věci, ale dohromady je to špatné.“ Poslouch

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a

Obrázek podcastu 40 dní pěšky do Jeruzaléma

40 dní pěšky do Jeruzaléma

Mladý student Ladislav Zibura v létě 2014 hodil batoh na záda a vydal se na pouť do Jeruzaléma. Bez mapy a orientačního smyslu pěšky ušel 1 400 kilometrů napříč rozpálenou krajinou Turecka a Izraele, stanul pod Zdí nářků a prožil největší dobrodružství svého života. Těš

Obrázek podcastu Spasitel

Spasitel

6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Píše se srpen 1991. Na letním táboře Armády spásy je znásilněna čtrnáctiletá dívka. O 12 let později… v Oslu panuje nejen adventní atmosféra, ale také největší mráz za posledních čtyřiadvacet let. Armáda spásy pořádá na nám

Obrázek podcastu Čechura: Medvěd 09

Čechura: Medvěd 09

Rudolf Čechura (*5.2.1931–†7.10.2014 byl český spisovatel, věnující se dětské a detektivní literatuře. Veřejnosti je zejména znám jako autor televizních večerníčků pro děti (Maxipes Fík, Hugo z hor, Dva ve fraku, Medvěd 09...). Supraphon v roce 1989 vydal LP album 11 08

Obrázek podcastu Leviatan se probouzí

Leviatan se probouzí

Pryč s vykořisťovateli ze Země a z Marsu! Lidstvo už osídlilo celou sluneční soustavu, ale ke hvězdám stále nedosáhne. A možná je to tak dobře, protože lidská povaha se za těch několik staletí vůbec nezměnila – zatímco jedni bojují o moc, druzí musí zápasit o holý život

Obrázek podcastu Klub nenapravitelných optimistů

Klub nenapravitelných optimistů

Píše se rok 1959 a dvanáctiletý Michel Marini prožívá první krizi v rodině. Rodiče se nemohou na ničem shodnout a bratr Franck přes jejich odpor narukuje do války v Alžírsku. Michelovým jediným útočištěm se stávají knihy a utajený šachový klub ve čtvrti Montparnasse, kd

Obrázek podcastu Svět mentogritů

Svět mentogritů

Volné pokračování třetí části fantasy trilogie Mentogriti, Svět Mentogritů. Příběh volně navazuje na předchozí dva díly Mentogriti a Válka Mentogritů. Odehrává se v nedaleké budoucnosti, tedy asi po necelých stu letech. V tomto díle pokračují v úsilí svých rodičů jejich