Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Bezejmenná touha

Audiokniha Bezejmenná touha

Délka:

17 hod 48 min

Čte:

Martin Čevora

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sněm první: NEMETHON

Sněm první: NEMETHON

Zeměmi světa Mundus se nesou fámy o vědění a nadpřirozených schopnostech tamních řádů. Aelia, Livia a Cassius, děti z různých vrstev společnosti, se po přijetí do jednoho z nich dozvídají, že každá z kultur vládne jinými silami. Zatímco oni v Mířii poznávají možnosti oh

Obrázek podcastu Vánoční povídky

Vánoční povídky

Tento nejpopulárnější představitel viktoriánského románu, nekorunovaný král anglických vypravěčů, psal pro rozptýlení mezi rozsáhlými díly také povídky. Zvolili jsme ty nejoblíbenější – s vánoční tematikou.: Vánoční Koleda, Zvony. Není jistě náhodou, že se tyto dva příb

Obrázek podcastu Stanice Bazilišek

Stanice Bazilišek

Kapitán Honor Harringtonová se nevzdává První díl nové řady válečné SF. Kapitána Honor Harringtonovou z válečného loďstva Mantichorského království vmanévrují intriky do situace, kdy se starým vesmírným křižníkem musí odrazit útok nepřátel. První díl nové řady válečné s

Obrázek podcastu Nespoutaná energie

Nespoutaná energie

Ucelený program k překonání chronické únavy. Lidé s chronickou únavou trpí nedostatkem energie i dlouhé měsíce. Deepak Chopra přináší návod, jak oživit vitalitu nutnou k životu. Proč únavu dennodenně pociťují miliony lidí? Proč je pro některé z nich dokonce dominantní z

Obrázek podcastu Severská mytológia

Severská mytológia

Neil Gaiman sa pri písaní už dlho inšpiruje dávnymi príbehmi a mýtmi a v tejto knihe spracoval veľké ságy ďalekého severu. Ich príbehy sformoval do románu a ten sa začína zrodom deviatich bájnych svetov. Opisuje dobrodružstvá bohov, trpaslíkov i obrov a iných bytostí a

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a Pláč nevinných

Sherlock Holmes a Pláč nevinných

Píše se rok 1891 a na Baker Street přijíždí katolický kněz, který před náhlou smrtí stihne pronést jen „il corpe“. Za příčinu smrti kněze je sice označena cholera, ale když se k Holmesovi dostane zpráva o dalším mrtvém knězi, který zemřel za stejných okolností, nabude

Obrázek podcastu Tajné životy Marilyn Monroe

Tajné životy Marilyn Monroe

Marilyn Monroe - jedna z nejslavnějších filmových hvězd 50. let 20. století, sex-symbol a idol mužů, ve skutečnosti však rozháraná bytost s duší malého děvčátka, která zoufale toužila po dětech a troše hereckého uznání. Biografická kniha přináší řadu nových svědectví a

Obrázek podcastu Poslední vůle / Vánoční tragédie

Poslední vůle / Vánoční tragédie

Další dva případy z pera královny detektivek.

Obrázek podcastu Ještě nejsem pod zemí

Ještě nejsem pod zemí

Když se sedmadvacetiletá Jet probudí v nemocnici, čeká ji šokující zjištění. Byla brutálně napadena, má devastující zranění hlavy a před sebou jen týden života. Mladá žena se rozhodne, že zbývající čas využije k nalezení svého vraha. Při pátrání proniká stále hlouběji d

Obrázek podcastu Zlodějka knih

Zlodějka knih

„Věřte mi. Já doopravdy dokážu být bezstarostná. Dokážu být přátelská. Příjemná. Přívětivá. Ale nechtějte po mně, abych byla hodná, to není moje parketa. Když nic, jsem aspoň spravedlivá,“ prohlašuje o sobě vypravěčka tohoto příběhu, jímž je sama Smrt. „Budu vám povídat

Obrázek podcastu Pohádky

Pohádky

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky vyprávěné i dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost!

Obrázek podcastu Made in Norway

Made in Norway

Kapitánka Oda Skarová, vyslaná norskou armádou na zahraniční misi, se souhrou okolností ocitne před zásadním rozhodnutím. Jak má postupovat při podezření, že zbraně, které zabíjely v rukou iráckých teroristů, pocházejí z jejího rodného města, z továrny, která zaměstnává

Obrázek podcastu Mistr a Markétka

Mistr a Markétka

Rozhlasové zpracování jednoho z nejvýznamnějších románů 20. století (poprvé vyšel více než čtvrtstoletí po smrti svého autora v roce 1968), podobenství o dobru a zlu vyprávěné na půdorysu příběhů Fausta a Piláta Pontského. Magický příběh o věčném boji dobra se zlem, ve

Obrázek podcastu Začátečník na dovolené

Začátečník na dovolené

Na této audioknize budete na základní úrovni vést rozhovory a učit se lépe anglicky reagovat. Budete se ptát, ale i nakupovat, radit, poslouchat, objednávat, rozměňovat, ztěžovat si, jíst a pít nebo něco vysvětlovat. Také se budete bavit o tom, kudy se někam dostanete.

Obrázek podcastu Cesta ľadového muža

Cesta ľadového muža

"Dlhotrvajúce zdravie pomocou metódy Wima Hofa. Veda potvrdila, že legendárna metóda Wima Hofa postavená na dychových cvičeniach a otužovaní podstatne zvyšuje energiu, zlepšuje prekrvenie, znižuje stres, podporuje imunitný systém, posilňuje telo a úspešne bojuje s mnohý

Obrázek podcastu Poslední běh o život

Poslední běh o život

Humorně laděné sci-fi o světě zabydleném roboty, kteří chovají poslední zbytky lidí ve stájích pro dostihy.Účinkují Jan Novotný, Ivan Řezáč, Petr Kostka, Helena Friedrichová, Svatopluk Matyáš, Ilja Racek, Karel Pospíšil, Petr Nárožný a další. Režie: Ivan Chrz.

Obrázek podcastu Křepelková: Hvězda naděje

Křepelková: Hvězda naděje

Naše dramatizovaná pohádka začíná svatbou princezny Hvězděny a budoucího krále Jaromíra, ale svatbu překazí tajemný rytíř a vyzve prince na souboj. Princ ale nechce bojovat, je rozmazlený, bojí se a chová se jako zbabělec - rytíř mu dá lhůtu tři roky, aby si princeznu z

Obrázek podcastu Orlova kořist

Orlova kořist

Uběhl již více než rok od okamžiku, kdy na britských březích přistála římská armáda. Barbarský vojevůdce Caratacus jim ale neustále znepříjemňuje život. Jenže mocný císař Claudius opravdu potřebuje v Británii dosáhnout vítězství, aby konečně upevnil svou vládu. Nadešel

Obrázek podcastu Krása nesmírná

Krása nesmírná

Krása nesmírná - výbor ze sbírky ruských lidových pohádek, dnes již skutečně kultovní knihy, na kterou s láskou vzpomínají čtenáři dospělí a ke které přivádějí malé čtenáře znovu a znovu. Určitě všichni znají Babu Jagu, krásnou Vasilisu, Žabku, carevnu, Kostěje Nesmrtel

Obrázek podcastu Pohádka o staré tramvaji

Pohádka o staré tramvaji

Prozaik a scénárista Ota Hofman, jehož práci zná většina dětí především díky televizním seriálům Pan Tau a Návštěvníci, napsal v roce 1962 příběh o osamělém chlapci Frantíkovi, který se spřátelil se starou vyřazenou tramvají Terezkou.V roce 1987 podle této knihy připrav

Obrázek podcastu Hoď je za hlavu

Hoď je za hlavu

„Ty nechceš mít děti? Co z tebe bude? Tohle ti vůbec nesluší! Jak to, že nic nestíháš? Snaž se a pospěš si! Já ti to říkala! My to s tebou myslíme dobře!“ To jsou jen některé věty, které v sobě mají skrytý jedovatý osten. Slýcháme je od rodičů, kamarádů, kolegů i partne

Obrázek podcastu Pověz mi, jak žijete

Pověz mi, jak žijete

Vzpomínky z archeologických expedic na tajemném Středním východě. Tato kniha je odpovědí. Odpovědí na otázku, kterou mi lidé kladou velmi často. „Takže vy kopete v Sýrii, viďte? Povězte mi o tom všechno! Jak tam žijete? Ve stanech?“ Myslíte, že znáte Agathu Christie?

Obrázek podcastu Hudebně doložený Ezop

Hudebně doložený Ezop

Humorem i vtipem vás upoutá a pobaví rozhlasová hra Ilji Hurníka Hudebně doložený Ezop, ve které autor parafrázuje Ezopovy bajky a v řadě příběhů s nadsázkou nahlíží osudové lidské vztahy. Zásadním způsobem do nich rovněž nechává vstoupit svět hudby. V inscenaci Jiřího

Obrázek podcastu Jsou světla, která nevidíme

Jsou světla, která nevidíme

Marie-Laure prožívá s milujícím otcem, který pracuje v Muzeu přírodní historie, šťastné dětství v Paříži. Život ji však postaví před první těžkou zkoušku, když v raném věku oslepne. Tatínek jí postaví dokonalý model jejich čtvrti, aby si mohla ulice vštípit do paměti; n