Audiokniha Betonová zahrada

Osudné svědectví
Detektiv Erika Fosterová se během večerní procházky v okolí svého nového domu v Blackheath ocitá na místě činu. Brutálně zavražděná žena je Vicky Clarkeová, která měla svůj vlastní podcast o skutečných zločinech. Jakmile Erika zjistí, že všechny Vickyiny poznámky a zvuk…

Nultá hodina
V pořadí šestý román Jany Poncarové. Hedvika Adlerová se vrací do poválečného Československa po sedmi letech, které prožila v Londýně a ve vojenské službě v Africe. Jako řidička britských ženských pomocných sborů sjezdila poušť křížem krážem od Haify až po Káhiru. Rodič…

Malý velký muž
„Jako obvykle jsem měl největší problém rozhodnout se, jestli jsem běloch, nebo indián…“ Když jejich karavanu na cestě do žírné Kalifornie roku 1852 přepadnou Čejeni a zmasakrují ji, nezbývá malému Jacku Crabbovi než přidružit se k jejich kmeni. Adoptivní rodiče, náčeln…

Neodvratný skon maratónského běžce
Děj hry Jiřího Vilímka Neodvratný skon maratónského běžce se začíná odvíjet na samém sklonku války, v ilegální redakci jakýchsi novin. Skupinka mužů různého charakteru a různé válečné zkušenosti tu přepisuje a postupně vydává deník hrdiny, jemuž všichni říkají Atéňan. T…

Skřítek v láhvi
Středobodem Stevensonova příběhu je přímo ďábelská láhev. Splní člověku každé přání, ale musí se jí zbavit dřív, než zemře, jinak ho čeká věčné zatracení v pekle. Prodat ji však může jen se slevou. A co si počne chudák, který ji koupí za tu nejposlednější drobnou minci?…

Živého mě nedostanou!
Marvin není Chuck Norris! Marvin je zombie! Šílená, drsná, krvavá a černým humorem opentlená hororová fantasy. Marvin sype jednu hlášku za druhou, děj postupuje svižně kupředu a postavy ani trochu nešustí papírem. Tak šílená, drsná, krvavá a černým humorem opentlená hor…

Selfies
V kodaňském parku je nalezeno tělo staré ženy. Šílený řidič zahájí hon na mladé dívky. Je možné, že spolu tyto na první pohled odlišné brutální útoky nějak souvisejí? Záhadu by měl rozřešit detektiv Carl Mørck z oddělení Q, ale on i jeho tým jsou pod značným tlakem. …

Kmotr
Vše pro rodinu. Tak pravil padrino – a basta! Pár měsíců po druhé světové válce je organizovaný zločin pod taktovkou gangsterů z řad italských přistěhovalců stejně čilý, jako kdyby Amerika s Alem Caponem nikdy nezatočila. Pod pláštíkem firmy na dovoz sicilského olivovéh…

Patnáctiletý kapitán
Děj Verneova Patnáctiletého kapitána se neodehrává dvacet tisíc mil pod mořem, na Měsíci ani na kometě letící hlubokým vesmírem neznámo kam. Je to příběh, který se mohl skutečně odehrát, aniž bychom museli do hry osudu zapojit nějaký převratný vynález, jaké se ve Verneo…

Nikdo není vinen
Kriminální román z periferního prostředí předválečné Prahy s Ivanem Trojanem v hlavní roli Nikdo není vinen (1941) je kriminální román z periferního prostředí předválečné Prahy. Obchodní zástupce, který zbankrotoval a zůstal zcela bez prostředků, dorazí do Prahy, aby p…

Nevinným sa neodpúšťa
Každý normálny človek má aspoň jedného kamaráta či kamarátku. Niekedy sa z nich stanú manželia, niekedy manželky, občas ostanú kamaráti kamarátmi. Hovorí sa, že čím ich je viac, tým je život ľahší, no nie vždy je to tak - často idú riadne na nervy. Zvládnuť výstrelky ro…

Paměti katovské rodiny Mydlářů
Josef Svátek píše poutavou a důstojnou kroniku o nejslavnějších vykonavatelích spravedlnosti a soustředí se zároveň na významné historické události v našich dějinách. Kriminalistických případů, které vzrušovaly čtenáře i diváky stejně jako dnes, bylo v 17. století víc n…

Když se trhá nebe
Píše se rok 1937 a mnozí v Československu tuší, že válka je na spadnutí. Židovský továrník Hugo Rosenbaum, který v Přerově vlastní fabriku na výrobu nábytku, ale nevěří, že by Německo vážně rozpoutalo krvavý konflikt. Daří se mu v podnikání, má milovanou ženu Juditu a v…

Nechajte to tak
Ak sa márne snažíte dosiahnuť svoje vytýčené ciele alebo nájsť niečo, čo by vám prinieslo viac šťastia do života, problém nie je vo vás. Problémom je moc, ktorú odovzdávate iným ľuďom. V tejto audioknihe sa dozviete, ako vás tri obyčajné slovká – Nechajte to tak – môžu …

Stříbrné dobrodružství
Je sychravý a tmavý večer. V suchém listí někdo chodí a přes cestu zase leží široký černý pruh. Jedna svítilna zhasla ... Příběh osamělého chlapce Bertíka, na kterého nemá nikdo z dospěláků čas. Přál by si mít alespoň jednoho kamaráda. Z oblaku se náhle vynoří Robin a …

Rothschildova flaška
Rothschildova flaška je příběh takřka detektivní, napsaný autorovým nezaměnitelným a vyzrálým stylem. Příběh ze současnosti a o současnosti zavede posluchače do Anglie, do jedné velké londýnské herny. Najde pozoruhodný proutkař ztracenou dívku a poradí si s výherními au…

Myšlenky z Citadely Antoina Saint Exupéryho
Sled beletrizovaných meditací na existenciální téma, přemítání o smyslu života a světa, proud úvah o lidském údělu, podobenství o lásce, přátelství, řádu a naději na lepší svět. Ztište se, vstupte do nitra svého srdce a zaposlouchejte se do myšlenek z pokladnice duchov…

Jak se stát milionářem za minimum práce aneb 16 důvodů proč investovat do nemovitostí
Kniha Jak se stát milionářem za minimum práce s podtitulem 16 důvodů, proč se vyplatí investovat do nemovitostí je nezbytným základem k pochopení a vstupní branou na cestě k úspěšnému investování do nemovitostí a finanční svobodě. Kolem investování koluje řada mýtů a po…

Temné hlubiny
Některá tajemství mají raději zůstat hluboko skryta... Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihno…

DESET KLOBOUKŮ Jana Přeučila
Motto: „S kloboukem v ruce projdeš celým světem.“ Audioverze úspěšné knihy vydané k životnímu jubileu legendárního herce. Načetli Jan Přeučil a Pavel Mészáros. Když jsem měl možnost poprvé nahlédnout do této knihy, přesněji řečeno, když se přede mnou na pracovním stol…

Drak spí
V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila. Po jejím příjezdu však zmizí mladá žena a další je zavražděna. Spojitost zločinu se starým nevyřeš…

Hovory s Bohem I. - Neobvyklý dialog
Světový bestseller o samé podstatě víry přináší odpovědi na zásadní otázky života a smrti, lásky a nenávisti, dobra a zla, odpuštění a spásy. Hovory s Bohem změnily milionům čtenářů po celém světě chápání Boha. Byly přeloženy do téměř čtyřiceti jazyků, a pojednávají o…

Jack Reacher: A přece nezemřeš
Atraktivní, draze oblečená snědá třicátnice, která zrovna vyšla ze dveří čistírny, zápasila s devíti plastovými obaly na kostýmy – vypadalo to, že má zraněnou nohu. Jack Reacher zareagoval na její prosebný pohled, vzal od ní oblečení a podal jí také hůl, kterou předtím …

Alfa & Omega: Falešná hra
Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči…

Nekonečná hra
>> Od autora knihy Začněte s PROČ „Nekonečnou hru jsem napsal pro všechny, kdo se nebojí změnit status quo a budovat realitu, která naplňuje naši hluboce zakořeněnou potřebu cítit se bezpečně a vytvářet hodnoty, jež nás přesahují.“ – Simon Sinek # O audioknize Autor …