Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Baudelaire: Hořké propasti

Audiokniha Baudelaire: Hořké propasti

Délka:

13 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Poezie

Obrázek podcastu Dějiny křesťanského výtvarného umění

Dějiny křesťanského výtvarného umění

Jak se křesťanské výtvarné umění proměňovalo v průběhu věků? Tuto otázku zodpovídá historik umění Prof. Jan Royt, který posluchače seznamuje s hlavními epochami dějin křesťansky orientované výtvarné tvorby od raných dob až do 20. století.

Obrázek podcastu Krvavý oheň

Krvavý oheň

Ovládne Černý Rogan démonický meč a stane se vyvoleným bojovníkem? Třetí část úspěšné trilogie Černokněžník, v němž autor skloubil svět slovanských mýtů s reálnou historií, folklorem a archeologickými fakty. Černý Rogan, kdysi proslulý zabíječ Avarů, se z vůle bohů vrá

Obrázek podcastu Moc a sláva

Moc a sláva

Děje se v Mexiku v první třetině 20. století, v době tvrdého pronásledování katolické církve. Kostely jsou zavřeny, biskupové a kněží vyhnáni nebo popraveni. Sloužení mše a udělování svátostí se stávají hrdelním zločinem. Před revoluční mocí prchá poslední kněz. Nejen g

Obrázek podcastu Klan Gucci

Klan Gucci

„Ve jménu Otce, i Syna, i Klanu Gucci“. Nechte si vyprávět temný příběh jedné italské rodiny, která ve víru vzájemných intrik a touhy po ještě větším bohatství ztratila rodinné impérium. Odhalte, co předcházelo ránu 27. března 1995, kdy se rozlehly milánskou ulicí čtyři

Obrázek podcastu Pravidlo žádných pravidel

Pravidlo žádných pravidel

Nezáleží na tom, jak tvrdě pracujete. Přestaňte kontrolovat podřízené. Vždy říkejte, co si o druhých myslíte. A nikdy, nikdy se nesnažte zalíbit šéfovi. O audioknize Firemní kultura Netflixu se na první pohled zdá příliš radikální na to, aby v reálném světě mohla fung

Obrázek podcastu Pán Boh daj šťastia, lavička

Pán Boh daj šťastia, lavička

Hanka si žije pokojne v domčeku so svojím ovdoveným otcom, až kým sa na ich majetok neulakomí istá vdovica s dcérou Dorou. Od chvíle, čo tie dve vstúpia pod ich strechu, nastanú pre Hanku kruté časy - stane sa slúžkou vo vlastnom dome. Jedného dňa, keď už je príkoria vy

Obrázek podcastu Anička a divadlo

Anička a divadlo

Anička měla jedno tajné přání – hrát loutkové divadlo. A to se jí málem splnilo na podzim, jenže nakonec odletěla s rodiči k moři. Ovšem teď se zdá, že už nic nebrání předprázdninovému divadelnímu představení. Ale kde budou divadlo hrát? Jaký mu vymyslí název? A budou ú

Obrázek podcastu Emocionálna inteligencia

Emocionálna inteligencia

Je IQ osud? Ani zďaleka nie natoľko, ako si myslíme. Svetovo uznávaný bestseller Daniela Golemana prináša dôkazy, že náš pohľad na ľudskú inteligenciu je príliš zúžený, nevšímame si celý rad významných schopností, ktoré sú nesmierne dôležité pre životný úspech. Dnes je

Obrázek podcastu Čarodějnice

Čarodějnice

Slavná předloha chystané filmové adaptace v rozpustilém podání Kryštofa Hádka o tom, jak to malý kluk a jeho babička natřeli čarodějnicím v celé Anglii. Když náš odvážný malý hrdina vyrazí se svou babičkou na prázdniny do britského přímořského letoviska, ještě netuší, k

Obrázek podcastu Tsunami

Tsunami

Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou. V návalu nečekaných emocí tak začnou ožívat události z jedné dovolené v Thajsku, která otřásla osudy všech

Obrázek podcastu Osamělý vlk

Osamělý vlk

Bob Oz, kriminalista minneapoliské policie, se topí až po uši v problémech. Při životě už ho udržuje jedině práce. Když ho tedy šéf kvůli násilnickému chování suspenduje a stáhne z vyšetřování pokusu o vraždu místního obchodníka se zbraněmi, nehodlá se s tím Bob smířit

Obrázek podcastu Oko ihly

Oko ihly

Nemecký „spiaci agent“, ktorý už roky žije v Anglicku, odhalí tajné plány spojeneckej armády, týkajúce sa vylodenia vo Francúzsku koncom druhej svetovej vojny. V Británii používa viacero mien, no v Nemecku je v okruhu Hitlerových dôverníkov známy pod prezývkou Die Nadel

Obrázek podcastu Pastýř Jeli

Pastýř Jeli

Italský prozaik a dramatik Giovanni Verga (1840 - 1922) bývá uváděn jako nejvýznamnější italský romanopisec po Alessandru Manzonim. V novele Pastýř Jeli autor originálně upravil literární italštinu tak, aby simulovala mluvu prostých sicilských venkovanů. Na rozdíl od na

Obrázek podcastu Na podpätkoch

Na podpätkoch

Rok po vražde Bosa sa jeho kapitáni rozhodli rozdeliť si územie Nášho Mesta, pasovali sa do pozícií malých bosov a začali si závidieť a navzájom škodiť. Začala sa vojna v podsvetí, ale iba z toho jeden nevyžije, a tak voči majiteľom reštaurácií a kaviarní vo svojom teri

Obrázek podcastu Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

Manitouovi i Matce přírodě je úplně jedno, jestli přežijeme. Upřímná i trochu fiktivní kniha úspěšné blogerky o životě Češky mezi indiány kmene Čerokí. Něžné a vtipné vyprávění o lidskosti, přátelství, rodině, lásce a přírodě. Protože život má dokonalý smysl pro ironii,

Obrázek podcastu Bledý jezdec

Bledý jezdec

Nevěří v Boha ani svého krále, přesto na něm závisí osud křesťanského království… Mladý northumbrijský velmož Uhtred z Bebbanburgu pomohl Sasům zvítězit nad vikinskými nájezdníky v bitvě u Cynuitu, během níž vlastnoručně připravil o život obávaného válečníka Ubbu Lothbr

Obrázek podcastu Netvor

Netvor

Možná bylo mým osudem zamilovat se do netvora. Když ostatní děti v noci nespaly a bály se, že se jim ve skříni schovává zubatá příšera, já jsem toužila ji spatřit. Chtěla jsem ji nakrmit, ochočit si ji, pochopit ji. Sam a já jsme se směli milovat jen ve tmě. Jakmile se

Obrázek podcastu Vladár

Vladár

Machiavelliho Vladár patrí k základnému fondu diel svetovej literatúry. Florentský sekretár, vyslanec a teoretik doň vložil myšlienky, vyvierajúce zo skúseností, ktoré nazbieral za svojej verejnej činnosti. Machiavelli je realista a jediný prostriedok na to, aby vlasť b

Obrázek podcastu Môj príbeh

Môj príbeh

Pôsobivé a inšpiratívne osobné spomienky bývalej prvej dámy Spojených štátov amerických. Michelle Robinsonová prežila detstvo v južnej časti Chicaga, kde sa v malom byte na poschodí delila o spoločnú izbu s bratom Craigom a naháňala sa s ním v blízkom parku. Jej rodičia

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Bláznivé léto

Bláznivé léto

Mumini zůstávají stále sami sebou. A přinášejí úsměv, radost a pohodu. Dobrodružství muminka, jeho rodiny a přátel patří k pokladům dětské literatury už od čtyřicátých let 20. století, kdy ve Finsku vyšla kniha poprvé. Američtí vědci zjistili, že neexistuje osoba, která

Obrázek podcastu Radikálna otvorenosť

Radikálna otvorenosť

Nemusíte sa rozhodovať medzi aroganciou a submisívnosťou. Radikálna otvorenosť vás naučí vyjadrovať sa zdvorilo a zároveň jednoznačne. Žiadna bezočivá agresivita, manipulatívna falošnosť ani zhubná empatia. Základom radikálnej otvorenosti je osobný záujem a priama konfr

Obrázek podcastu Přežít a závodit: Jeden rok šéfa stáje F1

Přežít a závodit: Jeden rok šéfa stáje F1

„Zkrátka jsem jiný než šéfové ostatních stájí. Umíte si mě představit u Mercedesu? Panebože!“ Rázovitého Itala s německy znějícím jménem znali donedávna především skalní fanoušci motoristického sportu. Díky dokumentárnímu seriálu Netflixu F1: Touha po vítězství je však

Obrázek podcastu Biják: Jak se dělá velkofilm

Biják: Jak se dělá velkofilm

Úvodní scéna: Píše se rok 1947. Nečekaná návštěva strýce Boba, bývalého mariňáka, zanechá v pětiletém Robbym silný dojem. Střih: Rok 1970. Z Robbyho je tvůrce undergroundových komiksů. Opětovné setkání se strýcem inspiruje jeho nové dílo. Střih: Současnost. Úspěšný reži

Obrázek podcastu Mág: Mistr

Mág: Mistr

Druhý díl série Trhlinové války. Pug se coby válečný zajatec a otrok lopotí pod horkým kelewanským sluncem. S překvapením zjišťuje, že se tento svět i přes všechny odlišnosti jeho domovině v mnohém podobá. Mohl by zde objevit to, co mu na Midkemii stále unikalo? Do příb