Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Bajky i nebajky

Audiokniha Bajky i nebajky

Obrázek podcastu Nanynka a Podzemní král

Nanynka a Podzemní král

Pohádka o kouzelné říši a zlé kněžně.Podle stejnojmenné pohádky Jiřího Mahena pro rozhlas napsala Libuše Blažejová. Osoby a obsazení: Bílý král, Podzimní král a Černý král (Vladimír Ráž), Nanynka (Klára Jerneková), Janeček (Tomáš Töpfer), Nána (Danna Medřická) a hradní

Obrázek podcastu Mistrovství

Mistrovství

Jestliže se všichni rodíme v podstatě se stejným mozkem, s víceméně stejnou konfigurací a kapacitou pro dosažení mistrovství, proč v celé historii skutečně vynikl a realizoval tuto potenciální schopnost jen omezený počet lidí? Z praktického hlediska je to pro nás ta nej

Obrázek podcastu Deník Bridget Jonesové

Deník Bridget Jonesové

Bridget je svobodná třicátnice, která by – asi jako každý – ráda našla pravou lásku. Jen si musí dát pozor na určité typy mužů: alkoholiky, workoholiky, chorobné dlužníky, muže, co mají přítelkyni nebo jsou ženatí, misogyny, megalomany, šovinisty, citové vyděrače, paraz

Obrázek podcastu Matrix: božský zdroj

Matrix: božský zdroj

SVĚTOVÝ BESTSELLER Kvantová teorie potvrzuje šokující praxi – naše myšlenky mají moc změnit svět! Průkopník kvantové teorie, Max Planck, kdysi šokoval celý svět tvrzením, že existuje jakýsi zdroj, v němž se rodí úplně vše, co tvoří náš svět. Autor této knihy pátral více

Obrázek podcastu Otcové – dcery, matky – synové

Otcové – dcery, matky – synové

„Práce s rodičovskými komplexy jako cesta k vlastní identitě.“ Jungiánská psychoanalytička Verena Kast ve své dnes již klasické knize ukazuje, jak lze v terapeutické práci nebo i v úsilí o vlastní psychický růst rozvolnit vliv otcovského a mateřského komplexu. Švýcarsk

Obrázek podcastu Život na uzdě

Život na uzdě

Žijeme v éře paradoxů: zatímco společnost bohatne, my lidé nejsme šťastnější. Psychických problémů přibývá a mnozí z nás hledají úlevu tam, kde není. Co se to s námi vlastně děje? Jak z tohoto začarovaného kruhu ven? Mentální kouč Marian Jelínek v rozhovoru s novinářkou

Obrázek podcastu Murtagh

Murtagh

Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno. Zlý král byl svržen a z nich se stali vyděděnci. Po celé zemi se navíc začínají šířit zvěsti o pukající zemi a zápachu síry, který se vznáší ve vzduchu. Zdá se, že ve stínech Alagaësie se skrývá co

Obrázek podcastu 12. Řečtina - cestovní konverzace

12. Řečtina - cestovní konverzace

12. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Přežít

Přežít

>> „Tato kniha je plná překvapivých poznatků o chorobách stáří, které pravděpodobně zabijí většinu z nás, a taktik a metod, které nám pomohou žít déle a těšit se pevnějšímu zdraví.“ — Siddhárta Mukherdží, profesor medicíny a nositel Pulitzerovy ceny

Obrázek podcastu Tajemství Viléma Storitze

Tajemství Viléma Storitze

Na stejnojmenném románu začal Jules Verne pracovat roku 1898. Děj příběhu je datován do doby Rakouska-Uherska a odehrává se v maďarském městečku Ragz. Do něj připlouvá po Dunaji na palubě parníku z Vídně na svatbu svého bratra, portrétisty Marka, Pařížan Henri Vidal. Št

Obrázek podcastu Dívka s vášní pro indigo

Dívka s vášní pro indigo

Silné ženy dokážou velké věci. Skutečný příběh houževnaté a odhodlané mladé ženy, která se musí vypořádat s intrikami, mužskou nadřazeností a zakázaným vztahem v Jižní Karolíně ve druhé polovině 18. století. Píše se rok 1739 a teprve šestnáctiletá Eliza Lucasová dostane

Obrázek podcastu Večer s Josefem Bekem

Večer s Josefem Bekem

Josef Bek (*21.12.1918 - † 5. 5. 1995) původně ochotnický herec odešel k divadlu, aby se za války vyhnul pracovnímu nasazení. Dokud si nepoškodil svůj neškolený hlas, účinkoval v operetě a opeře v Olomouci, poté přešel k činohře. V divadle i ve filmu ztělesňoval předevš

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Smrt číhá na jarmarku

Smrt číhá na jarmarku

Na prosluněném, idylickém švédském venkově dojde k dalšímu zločinu: smrt v Österlenu tentokrát udeří na jarmarku starožitných a sběratelských věcí, který se každoročně koná v malém místním městečku. Věhlasný stockholmský inspektor Peter Vinston musí znovu přerušit dovol

Obrázek podcastu Galerie slávy - Antonín Panenka

Galerie slávy - Antonín Panenka

Galerie slávy - Antonín Panenka - audiokniha obsahuje biografický rozhovor se známou osobností, který moderuje Luboš Xaver Veselý. Jedinečný životopisný rozhovor se slavným českým fotbalistou a internacionálem Antonínem Panenkou. Kde začala a jak pokračovala životní c

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 7

Hovory o józe a mystice č. 7

Vnitřní život, jeho podstata a včem spočívá. Metody vnitřního života - praxe jógy a mystiky. Přednáška v Táboře z října 1998. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Na druhý pokus

Na druhý pokus

Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi. Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svého těla! Tak proč je, ksakru, tak neuvěřitel

Obrázek podcastu Třetí hlas

Třetí hlas

Drsný severský thriller od autorů bestselleru Skočný příliv. Zaměstnanec švédské celní správy Bengt Sahlmann byl nalezen oběšený ve svém domě – jeho nedobrovolná smrt nejspíš souvisí se zabavením velké dodávky drog. V Marseille objevili brutálně zavražděnou slepou ženu,

Obrázek podcastu Balada pro banditu

Balada pro banditu

Slavný muzikál Milana Uhdeho o velké lásce a ještě větší zradě, o mužích, ve kterých se zabydlel vztek a o ženách, který ten hrozný vztek umí z těch mužů vylíbat a vykousat a vyhladit..Jedním z posluchačů původní mono nahrávky byl i soudruh Alois Indra, který si vyžáda

Obrázek podcastu M+B+M

M+B+M

My Tři králové jdeme k vám… M + B + M. Tento pozdrav sice úderná zpravodajsko-sabotážní skupina z organizace Obrana národa na domovní dveře protektorátní Prahy nepsala, a přece jí gestapo přiřklo přezdívku Svatí Tři králové. Podplukovníci Československé armády Josef Maš

Obrázek podcastu Asfaltová pustina

Asfaltová pustina

Syrová noirová gangsterka s vůní krve a benzínu. Beauregard alias Bug se jako řádný občan usadil se svou ženou a dětmi v malém americkém městečku, kde vlastní autodílnu a snaží se poctivě protloukat životem. Jenže úklady rasismu a chudoby číhají za každým rohem, ani kš

Obrázek podcastu Dítě, které v noci našlo slunce

Dítě, které v noci našlo slunce

Raühnval, bohaté knížectví ve východních Alpách. Mladý Marcus vede privilegovaný život jako syn zdejšího lenního pána. Až do dne, kdy dojde ke strašlivému krveprolití, při kterém je vyvražděna celá jeho rodina i ostatní obyvatelé hradu. Marcus přežije díky pomoci Eloisy

Obrázek podcastu Doktorova žena

Doktorova žena

Můj manžel je lékař. Je chytrý a okouzlující a všichni mu věří. Kromě mě. Navenek to vypadá, že mám všechno – dokonalé manželství, dokonalého manžela, dokonalý život. Ale to zdaleka není pravda. Doktor Drew Devlin není tak úctyhodná postava, za jakou se vydává. Důvodem,

Obrázek podcastu Němčina pro středně pokročilé B2

Němčina pro středně pokročilé B2

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Němčina – slovní zásoba pro pokročilé B2. Kurz je určen pro pokročilé uživatele, a s jeho pomocí si nejen rozšíříte pokročilou slovní zásobu, ale také zopakujete složitější gramatické jevy Kurz je založen na kontextovém učení, to znam

Obrázek podcastu Pekař Jan Marhoul

Pekař Jan Marhoul

Pekař Jan Marhoul je románovou prvotinou Vladislava Vančury. Dílo vyniká nevšedním patosem a lyrismem, jedinečným metaforickým stylem a je velmi výrazným příkladem meziválečné avantgardní tvorby. Vančura v něm zobrazil hrdinu donquijotského typu, jehož zhoubná dobrota a