Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Babička

Audiokniha Babička

Délka:

1 hod 32 min

Čte:

Rudolf Chromek

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jane utíká

Jane utíká

Jane Whittakerová najednou neví, kdo je. Nevzpomíná si na své jméno, netuší, kolik jí je let. Bloudí ulicemi Bostonu v zakrvácených šatech a s deseti tisíci dolary v kapse. Nezbývá jí než důvěřovat hezkému mladíkovi, o němž říkají, že je to její muž. Pomáhají jí vůbec l

Obrázek podcastu Zlo pod sluncem

Zlo pod sluncem

Hercule Poirot se domníval, že si na tichém ostrůvku při pobřeží Lamanšského průlivu bude užívat zaslouženou rekreaci, ale vražda bývalé herečky Arleny Marshallové mu překazila plány. Místo koupání v moři, chytátní bronzu, vyjížděk na lodičkách či relaxace pod slunečník

Obrázek podcastu Černý jezdec, bílý kůň

Černý jezdec, bílý kůň

Příběh, na jehož počátku stojí podivný vztah otce k synovi, je vyprávěním o hledání sebe sama i vztahu i k lidem, kteří by nám měli být nejblíž.Účinkují: Josef Somr, Antonín Hardt, Tomáš Juřička, Věra Hučínová, Pavel Rímský, Ivan Gübel, Věra Kubánková, Karel Pospíšil, S

Obrázek podcastu Hříšná dohoda

Hříšná dohoda

Svatba má být tím nejšťastnějším dnem v životě, ne dnem, kdy zjistíte, že váš nastávající je nevěrný zmetek. Při zoufalém útěku od oltáře mě zachytí silné ruce. Škoda, že patří úhlavnímu nepříteli mého ex – Oliveru Deubelovi. Je bohatý a mocný, tenhle muž je ztělesněný

Obrázek podcastu Zaparkuj a jeď - lokálky v kraji Jihočeském

Zaparkuj a jeď - lokálky v kraji Jihočeském

Vydejte se s námi vlakem. Při stejnoměrném klapání kol se pěkně poslouchá a je-li průvodcem člověk, který znal snad každé nádraží, každý pražec, každou odbočku - můžeme odkrýt krásné kouty naší země, které by nám jinak třeba zůstaly utajeny. Tím zasvěceným je ing. Jan Z

Obrázek podcastu Hlas: Za barevným sklem

Hlas: Za barevným sklem

Před dvěma lety vydal Ivan Hlas, legendární "drsný představitel romantických písní", literární prvotinu Za barevným sklem. Podtitul knihy, který zní Putování stříbrné lžičky, malé myšky a uzlu na kapesníku evokuje křehký závan mysli, rozpomínající se na sled dějů v plyn

Obrázek podcastu Zavražděný sen a jiné povídky

Zavražděný sen a jiné povídky

„Zastavila se, v očích hrozný úlek. Nepromluvila a já také nic neříkal.“ Jeden z našich předních autorů psychologické prózy osvědčil mistrovský talent nejen při psaní románů, které dnes patří ke kanonickým dílům české meziválečné literatury, ale i ve své bohaté a pestré

Obrázek podcastu Klub divných dětí

Klub divných dětí

Jmenuji se Mila a mám ráda pavouky, vlastně všeobecně hmyz, nebo spíš všechna zvířata. Umím se „ztratit ze světa“. Stačí se na něco soustředit, a vše kolem přestane existovat. Já jsem Petr. Chodím už do čtvrté třídy, ale vypadám jako prvňák. Hezky maluji a v noci… nemůž

Obrázek podcastu Rytíř

Rytíř

Jirka je milý kluk, má ukázkové rodiče a zrovna se seznámil s dívkou svého věku. Františka je skvělá kamarádka. Hezké, že? Akorát je všechno trochu jinak. Jirka má narozeniny. Místo oslavy ho však čeká podivný rituál. A Františka je už pár let mrtvá. Chlapec musí projít

Obrázek podcastu Macourek: Mach a Šebestová na prázdninách

Macourek: Mach a Šebestová na prázdninách

Kouzelné sluchátko Macha a Šebestové zařídí oběma žákům 3. B. bezvadné prázdniny. Udělá například kouzlo, v němž je Mach současně s rodiči u moře a zároveň se Šebestovou u dědečka a babičky.Nebo třeba zvětší blechu do velikosti mamuta. Dědečkovi pomůže splnit přání a do

Obrázek podcastu Smrt konvertity

Smrt konvertity

Detektivka z židovského prostředí inspirovaná drsnou školou. Na počátku zmizí mladík, který se připravoval na konverzi k židovství. Autor umně spojuje detektivní pátrání s přiblížením židovského světa, jeho rituálů i každodenního života. Jako bychom otáčeli stránky romá

Obrázek podcastu Tři bratři – audiokniha s hudbou a písněmi z filmu

Tři bratři – audiokniha s hudbou a písněmi z filmu

Filmová pohádka Tři bratři se již dočkala knižního zpracování a hudebního soundtracku. Stejnojmenná audiokniha přináší pohádkový příběh doprovázený písničkami autorské dvojice Svěrák a Uhlíř a hudbou z filmu. Čtení se neujal nikdo jiný než autor pohádky a hudebních text

Obrázek podcastu Kráva a kretén

Kráva a kretén

Když se setká kráva s kreténem, nastává válečný stav! Klára (kráva) v plné palbě poznává, jak výbušné může mít následky první tvrdé setkání s neznámým chlapíkem. Adam (kretén) je srážkou s krávou vykolejený. Kdekoli se ti dva setkají, nastává chřestění slovními zbraněmi

Obrázek podcastu Byl jsem Petrem Vokem

Byl jsem Petrem Vokem

Myšlenky posledního pána z Růže, které letopisy neuvádějí, napsal Miloš Kopecký a Jiří Melíšek, tlumočí Miloš Kopecký. Poprvé na LP albu 11 0510-1 vydal Supraphon v roce 1989 - nyní titul vychází poprvé digitálně

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1984

Neumannovy Poděbrady 1984

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0641-43 v roce 1983 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci - Velký bílý práz

Obrázek podcastu Vítězný oblouk

Vítězný oblouk

Můžeme se pokusit zapomenout na minulost, ale minulost nikdy nezapomene na nás… Ravic je muž bez tváře a bez vlasti. Německý chirurg, který uprchl před nacistickým peklem, teď žije v Paříži ilegálně. Bez dokladů, bez budoucnosti, operuje pod cizími jmény v soukromých kl

Obrázek podcastu Karanténa s moderním fotrem

Karanténa s moderním fotrem

Moderní fotr, Čeněk a Nataša v karanténě! To si takhle jednoho prosluněného odpoledne dá někdo v Číně na stojáka u stánku netopýra na loupačku a za pár měsíců, na opačné straně zeměkoule, jste s rodinou zabarikádovaní doma, protože venku číhá smrt. Šijete roušky, tleská

Obrázek podcastu Lovec čertov

Lovec čertov

Po udalostiach v Plzni Bohdan Jaroš prestal veriť, že sa ešte niekedy stretne so Steinom a Barbaričom. Na vlastnú päsť putuje po Českej ceste, ktorá spája Prahu s Budínom, pričom sa živí ako nájomný kat a lovec zločincov. V Trnave si ho predvolá gróf Stanislav Thurzo, k

Obrázek podcastu Pohádky víly srdíčkové – Obušku z pytle ven

Pohádky víly srdíčkové – Obušku z pytle ven

Lojzík myslí, že s každým vyjde po dobrém, avšak narazí na chamtivého hostinského, který ho obere o vajíčka, slepičku Pipinku, a dary kouzelného dědečka. Jenže je tu obušek, a ten se postará, aby každý dostal, co si zaslouží.

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 26 - Eva Hanáková 07.06.2014

100 statečných - Host č. 26 - Eva Hanáková 07.06.2014

Hostem L. Výborné - E. Hanáková (šéfredaktorka tabletového týdeníku Dotyk)

Obrázek podcastu Paměti katovské rodiny Mydlářů

Paměti katovské rodiny Mydlářů

Josef Svátek píše poutavou a důstojnou kroniku o nejslavnějších vykonavatelích spravedlnosti a soustředí se zároveň na významné historické události v našich dějinách. Kriminalistických případů, které vzrušovaly čtenáře i diváky stejně jako dnes, bylo v 17. století víc n

Obrázek podcastu Vyvolávač deště

Vyvolávač deště

Rudy Baylor studuje posledním rokem práva na univerzitě v Memphisu. V klubu, kde se scházejí nesolventní důchodci, získává své první dva klienty. Paní Birdie chce vydědit vlastní vnoučata a děti, které ji zanedbávají. Druhým klientem je rodina Blackových. Jejich syn Don

Obrázek podcastu Povídky Šimka a Grossmanna 6

Povídky Šimka a Grossmanna 6

Záznam veřejné nahrávky dalších sedmi povídek autorské dvojice Šimek, Grossmann je šestým, předposledním dílem zvukového zpracování jejich knižních textů, které vznikaly před více než třemi desítkami let, ale zveřejněny byly v úplnosti až po roce 1989, protože neodpovíd

Obrázek podcastu Dívka v orlích spárech

Dívka v orlích spárech

Sedmý díl série Milénium, tentokrát z pera Karin Smirnoff. Vzdálený sever Švédska zachvátila zlatá horečka. Dosud nevyužité přírodní zdroje lákají zástupy lidí, ne každý však přijíždí s čistými úmysly. Lisbeth Salanderovou sem nepřivádí vidina bohatství, nýbrž úkol stát