Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Až zemře poslední ďábel

Audiokniha Až zemře poslední ďábel

Délka:

13 hod 9 min

Čte:

Jan Vlasák

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump - audiokniha obsahuje nezkrácenou verzi původního románu Winstona Grooma, jenž proslul hlavně svou filmovou adaptací s Tomem Hanksem. Čte Jan Hartl. Film Forrest Gump se podstatně liší od knihy, na jejíž motivy byl natočen. Pro čtenáře a nyní i posluchače

Obrázek podcastu Slečny Brontëovy

Slečny Brontëovy

Třídílná audiokniha o trojici anglických spisovatelek z období romantismu. Zaposlouchejte se do příběhu o životních i tvůrčích cestách Charlotte, Anny a Emily Brontëových.Autorka Markéta Kočí Machačíková zvolila pro své vyprávění o osudech Brontëových specifický tvar. V

Obrázek podcastu Tajné životy Marilyn Monroe

Tajné životy Marilyn Monroe

Marilyn Monroe - jedna z nejslavnějších filmových hvězd 50. let 20. století, sex-symbol a idol mužů, ve skutečnosti však rozháraná bytost s duší malého děvčátka, která zoufale toužila po dětech a troše hereckého uznání. Biografická kniha přináší řadu nových svědectví a

Obrázek podcastu Prázdniny Billa Madlafouska

Prázdniny Billa Madlafouska

„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska!

Obrázek podcastu V mezipatře

V mezipatře

V Radiotéce vám nabízíme další z rozhlasových her Mirko Stiebera: V mezipatře z roku 1983. Stejně jako v předchozích příbězích: Dva a Babí léto opět ve skvělém hereckém obsazení a v režii Hany Kofránkové.Osoby a obsazení: Marta (Taťjana Medvecká), Honza (Pavel Soukup),

Obrázek podcastu Rychlík z Norimberka

Rychlík z Norimberka

Rozhlasová hra Rychlík z Norimberka byla natočena v roce 1975, na svou premiéru si ovšem počkala až do roku 1990. Dobrosrdečný taxikář v ní vypráví příběh svého zahraničního "rita", staré dámy, která přijela ze Západního Německa navštívit pražské příbuzné, ale jak se uk

Obrázek podcastu 66 poviedok na večery a noci

66 poviedok na večery a noci

Kniha 66 poviedok na večery a noci je šiestou zo série 7 kníh, ktoré spolu obsahujú 400 mystických poviedok. V tejto sérii sú krátke z nich, ich dĺžka je 6 až 8 strán. Všetky sú zoradené od kratších po dlhšie. Najznámejšie z nich sú = 50*/ Popoluška, 57*/ Janko a Marien

Obrázek podcastu Z pražského zátiší

Z pražského zátiší

Arbesova povídka Z pražského zátiší nabízí obrazy života z Prahy, autorova milovaného města. Poprvé vyšla na pokračování v časopise Světozor od října do prosince roku 1879. Arbes v ní vypráví příběh majitele několikapodlažního domu na pražské periferii. Mohlo by se zdát

Obrázek podcastu Život ve staletích – 13. století

Život ve staletích – 13. století

Historie jako na dlani. Přehledně a poutavě. Další díl ojedinělého projektu známého historika a oblíbeného spisovatele, který představuje život v českých zemích od doby knížecí až do konce feudalismu. Jak vypadala krajina 13. století? A kdo byli její obyvatelé? Kolika

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Ussurijským krajem

Ussurijským krajem

První část slavné dilogie (která pokračuje románem Děrsu Uzala) vypráví o dvou expedicích, jež v letech 1902 a 1906 podnikl ruský cestovatel a spisovatel Vladimir Arseňjev. Již během první výpravy se autor seznámil s domorodým lovcem a stopařem Děrsuem z rodu Uzala. Oba

Obrázek podcastu Štorch: Lovci mamutů - Komplet 3 alb

Štorch: Lovci mamutů - Komplet 3 alb

Zvuková podoba klasického románu Eduarda Štorcha adresovaného mladým čtenářům vznikala postupně v uplynulých letech (I. CD vyšlo v r. 2001) na základě scénářů režiséra Tomáše Vondrovice. Třetím CD (Na Bílé skále) se adaptace literární předlohy uzavřela avy tak dostáváte

Obrázek podcastu Začátečník na letišti

Začátečník na letišti

Jak se jednoduše anglicky domluvit na letišti a dalších místech. Říká se, žádný učený z nebe nespadl. Poslouchejte a zlepšete si vaší angličtinu. Konverzace pro věčné začátečníky a mírně pokročilé v 50 rozhovorech. Na letišti, v hotelu, ve městě, v restauraci a další. N

Obrázek podcastu Miler: Krtečkova dobrodružství 5 (Krtek a kouzelné Vánoce)

Miler: Krtečkova dobrodružství 5 (Krtek a kouzelné Vánoce)

Zatím poslední z řady Krtečkových příběhů, v milé interpretaci Marka Ebena a Aničky Slováčkové. Krtek objeví kouzelný pramen, ze kterého každý, kdo se napije, zpívá jako slavík. Jsou Vánoce, Krteček si zdobí stromek. Vrána mu jej sice ukradne, ale nakonec Krtek Vánoce n

Obrázek podcastu Paměti Bianky Capellové

Paměti Bianky Capellové

Šestidílná četba na pokračování z memoárů známé benátské šlechtičny v podání Jany Preissové a v režii Markéty Jahodové.

Obrázek podcastu Síla jednoduchosti

Síla jednoduchosti

Představte si, že plníte pouze několik málo úkolů. Všechny jsou pečlivě zvoleny tak, aby měly co nejvýznamnější dopad. Dosahujete svých primárních cílů bez stresu z toho, že byste museli dělat sto věcí najednou. Může to znít jako utopie, ale rozhodně toho lze dosáhnout.

Obrázek podcastu Podivuhodný pan Magnusek

Podivuhodný pan Magnusek

Další z pohádkových příběhů Jana Rysky nejen pro děti. Rozhlasová četba (delší než na později vydané LP) s Františkem Filipovským, který v roli jedinečného vypravěče seznamuje malé i velké posluchače s podivuhodným panem Magnuskem.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 40 - Ivan Klíma 07.06.2014

100 statečných - Host č. 40 - Ivan Klíma 07.06.2014

Hostem L. Výborné - I. Klíma (spisovatel a dramatik)

Obrázek podcastu Varvara

Varvara

Objevte fascinující podmořský svět s velrybou Varvarou. Příběh o velrybím kytovci, který pod dohledem vědců uplaval nejdelší dráhu, jakou kdy nějaký savec urazil. Věřili byste, že Varvara uplavala na své cestě Pacifikem neuvěřitelných 22 500 kilometrů? Vesele smutný, sm

Obrázek podcastu Bereme, co je

Bereme, co je

Pavla, hrdinka generačního románu Bereme, co je, se narodila po druhé světové válce. Její prarodiče, cihelňáci z předměstí Vídně, přijali výzvu prezidenta Beneše k zahraničním Čechům, a vrátili se do původní vlasti. Byla počata devatenáctiletou Vídeňankou a stejně mladý

Obrázek podcastu Baletky

Baletky

Autobiografická próza tanečnice Miřenky Čechové je sebeironickým, syrovým obrazem studií na taneční konzervatoři a pražského života v 90. letech. Když baletky zmizí za oponou, obličej se zkřiví do ztrhaného šklebu, protože se dusí. Při tanci totiž nemohou dýchat pusou.

Obrázek podcastu Národní pohádky pro malé děti

Národní pohádky pro malé děti

Audiokniha přináší zkrácené a zjednodušené verze českých a moravských pohádek převedených do jazyka srozumitelného dětem raného školního věku. Setkáte se zde s chytrými i hloupými mládenci, s pracovitými i línými dívkami, s myslivci, pány a také čerty! Nechybí tu vodníc