Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Až vyjde první hvězda

Audiokniha Až vyjde první hvězda

Délka:

21 min

Čte:

Klára Suchá

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Přežila jsem Tinder

Přežila jsem Tinder

Úsměvné historky z Tinderu i hlubší zamyšlení nad moderním způsobem seznamování a vztahy samotnými. Patříte mezi nevyléčitelné romantiky, kteří hledají lásku na celý život, a používáte Tinder? Právě jste nasedli na horskou dráhu, která vás proveze domem hrůzy, štěstí, n

Obrázek podcastu Ztracený

Ztracený

"Je obyčejné ráno šestnáctého prosince, a tak jako miliony obyvatel Londýna, i Sam Wren spěchá do práce, nasedne do metra – ale už z něj nikdy nevystoupí. Neexistují žádní svědci ani záznam na bezpečnostních kamerách. Ani po půl roce po něm není ani stopy. Samova manžel

Obrázek podcastu Hotel Pastis

Hotel Pastis

Romantický příběh s kriminální zápletkou plný humoru i napětí. Simon Shaw, šéf dobře prosperující londýnské reklamní agentury, se vydá na dlouho odkládanou dovolenou do slunné Francie. Potřebuje nabrat síly po nedávném rozvodu, věčných tahanicích s chamtivou exmanželkou

Obrázek podcastu Na volné noze

Na volné noze

„V knize Na volné noze nenajdete bulšit a la ‚jděte za svým snem a uspějete‘, ale jen spoustu praktických rad. Vidím na ní jedinou chybu: že vyšla až teď, když jsem ji potřeboval před deseti lety. Kolik zbytečných starostí by mi mohla ušetřit!“ — Michal Kašpárek, šéfred

Obrázek podcastu Šťastná za všech okolností

Šťastná za všech okolností

Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“ Úspěšná herečka a ještě úspěšnější spisovatelka Ivanka Devátá se po letech odhodlala k sepsání autobiografie, které se tak dlouho bránila.

Obrázek podcastu Pozdní sibiřské odpoledne

Pozdní sibiřské odpoledne

Říká se, že láska hory přenáší, že zamilovaní dokážou pro své milé udělat cokoli. Ale jaké to je, když všichni milují jednoho člověka? Vítejte v Rusku po epidemii finské krvácivé horečky, která v roce 1915 vyhladila téměř celé lidstvo. Na troskách civilizace se rodí no

Obrázek podcastu Poslední promítač ze Sudet

Poslední promítač ze Sudet

Soubor povídek, které na sebe volně navazují, je částečně inspirován rodinnými příběhy autora, zejména vyprávěním jeho babičky pocházející z předválečných Sudet. Jejich hrdiny a hrdinkami jsou obyčejní lidé z meziválečných a válečných Sudet, jejichž národní identita v p

Obrázek podcastu Smrtící bílá

Smrtící bílá

„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství. Třebaže je mladík zjevně nevyrovnaný, jeho příběh zní věrohodně. Než ho ale de

Obrázek podcastu Kubík a jeho víla

Kubík a jeho víla

Poslechněte si pohádkové příběhy o Kubíkovi, jeho dědovi, víle Kotrmelíně a dalších Kubíkových kamarádech. Hrají: Otakar Brousek ml., Jiřina Bohdalová, Věra Kubánková, Svatopluk Skládal, Zdeněk Řehoř.Napsala: Eva Košlerová, režie: Karel Weinlich. Natočeno: 1982

Obrázek podcastu Imunita

Imunita

Prebudíte sa, škriabe vás v hrdle a pobolieva hlava. Mierne otrávení chystáte deti do školy. Nie je to také zlé, aby ste nemohli ísť do práce. Kým sa sťažujete, priamo pod vašou kožou prebieha intenzívna vojna. Milióny buniek umierajú, aby ste vy mohli žiť. Zamysleli st

Obrázek podcastu Čtvrtek, Čechura: Večerníčky s Josefem Dvořákem

Čtvrtek, Čechura: Večerníčky s Josefem Dvořákem

Kompilace z televizních večerníčků v interpretaci Josefa Dvořáka nabízí příběhy z těch nejznámějších: O Rumcajsovi, Cipískovi a vodníku Volšovečkovi, Maxipes Fík a Vodník Čepeček. Byl to právě JosefDvořák, kdo si troufl po Karlu Högerovi namlouvat pokračování Čtvrtkova

Obrázek podcastu Vilda

Vilda

Hrdinou můžeš být, i když se soupeř osobně nedostaví. Spoléhej na české ručičky! Zázračný boxer Vilda Jakš, ranař z vesničky u Brna, se navzdory nevalnému školnímu prospěchu vypracoval v celebritu, s níž se v mladém Československu mohl měřit jen málokterý sportsmen. I z

Obrázek podcastu Hra na vraždu

Hra na vraždu

„Já jsem příšerná Mrtvola,“ řekla… Již zítra se v Nasse House, v jednom z posledních panských sídel, které ještě nepředělali na školu nebo penzion, pořádá velká dobročinná slavnost. Kromě tradičních atrakcí, jako je věštecký stan, hádání váhy dortu, srážení pyramid koko

Obrázek podcastu Růžička a duhový princ

Růžička a duhový princ

Pohádkový příběh o princezně Růžičce a jejích nápadnících. Původní rozhlasovou pohádku na starofrancouzské motivy napsala Markéta Zinnerová.Osoby a obsazení: vypravěč (Miroslav Moravec), král (Svatopluk Beneš), Růžička (Hana Maciuchová), Růžový princ (Luděk Munzar), Pav

Obrázek podcastu Hrubín: Křišťálová noc, Srpnová neděle. Ukázky z her

Hrubín: Křišťálová noc, Srpnová neděle. Ukázky z her

Ukázky z her Františka Hrubína Srpnová neděle a Křišťálová noc vydal Supraphon v minulosti na různých kompilačních albech - nyní tyto ukázky vychází na titulu určeném pouze pro digitální trh poprvé společně.

Obrázek podcastu Kouzelná dvířka

Kouzelná dvířka

Otevřete s námi kouzelná dvířka do pohádky, která vypráví příběh o zlém klukovi Rumpálovi. Jak to s ním dopadne? Jestlipak se polepší? Dramatizace Jitka Škápíková. Režie Karel Weinlich.Osoby a obsazení: kouzelník Yšimoto z cirkusu Sarasáni (Boris Rösner), Teodor Rumpál,

Obrázek podcastu Zrozenci hvězd

Zrozenci hvězd

Thyl Ulenspigel je jedním z velkých taškářů a nezbedů světové literatury. Příhody lidového hrdiny sepsal ve své světoznámé knize belgický spisovatel Charles de Coster a podle ní natočil režisér Jan Berger v roce 1982 dvoudílnou inscenaci "Zrozenci hvězd".Václav Postráne

Obrázek podcastu Pavučina lží

Pavučina lží

Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života. Za polární kruh je povolán i biolog Michael Tolland, který má pomoci ověřit autenticitu obje

Obrázek podcastu Štvanice

Štvanice

Další neobyčejný případ obyčejného českého policajta. Večerní setkání s náhodným kolemjdoucím se pro Mika Syrového změní v tragédii, která do základů rozmetá jeho dosavadní život. Pachatele této nešťastné události se Miko rozhodne dopadnout za jakoukoli cenu a po jeho s

Obrázek podcastu Zabil jsem...

Zabil jsem...

Když se vám život ve vteřině otočí o 180 stupňů. Psychologický příběh člověka, který byl v nesprávný moment na nesprávném místě. Ráno jako každé jiné. Spokojený bankovní úředník posnídá se svou rodinou a odjíždí autem do práce. Lesní úsek silnice je zahalen hustou mlhou

Obrázek podcastu Letní valčíky

Letní valčíky

Pozdní léto roku 1976 je neobyčejně prudké. Sedmnáctiletý Bohouš zvaný Čurin už dlouho přemýšlel, jaké to asi je, dělat to s holkou, a pak se rozhodl, že to musí konečně zkusit. O víkendu vyjede do přírody, kde jsou určitě holky, fůra holek, z nich si jednu vybere a bud

Obrázek podcastu Až uvidíš moře

Až uvidíš moře

V roce 1948 přijalo Československo tisíce uprchlíků, kteří za dramatických okolností opustili občanskou válkou rozdělené Řecko. S první vlnou emigrantů přichází i desetiletá Sotiria – neumí česky, o svých rodičích nemá zprávy a neví, co s ní bude. Roky plynou a na pozad

Obrázek podcastu Psychosomatická prvouka

Psychosomatická prvouka

V knize o vztahu lidského těla a duše se významný český psychiatr věnuje celému spektru témat: emocím, léčbě bolesti, nejnovějším studiím o „útrobním mozku“, o účincích spánku, o komunikaci mezi lékařem a pacientem a dalším. MUDr. Honzák v knížce, která je určena jak la

Obrázek podcastu Bird box

Bird box

Děsivé postapokalyptické drama a zoufalý pokus o útěk do bezpečí. Venku číhá něco děsivého... Nikdo neví kdo, nebo co, to je a odkud se to vzalo. Záhadné bytosti manipulující mysl každého, kdo se na ně podívá, jsou nevysvětlitelnou hrozbou, která pustoší celý svět. Malo

Obrázek podcastu Průvodce klimatickou úzkostí

Průvodce klimatickou úzkostí

Jak si udržet chladnou hlavu na zahřívající se planetě. Průvodce klimatickou úzkostí nabízí doporučení a praktické techniky, jak odolávat pocitům viny za stav naší planety. Cenný průvodce světem lidí citlivých vůči životnímu prostředí. Environmentální žal, ekologická v