Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Aristokratka u královského dvora

Audiokniha Aristokratka u královského dvora

Délka:

4 hod 25 min

Čte:

Veronika Khek Kubařová

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Ľaliové deti

Ľaliové deti

Kultúrna genocída, agresívna asimilácia, neľudské zaobchádzanie, celoživotné traumy. To sú nosné témy spoločenského románu ĽALIOVÉ DETI. Vdovec Matthew Scott, starý Krí, žije v štvrti belochov, ktorým sa radšej vyhýba. Dávno stratil cestu k svojim dospelým deťom a v zat

Obrázek podcastu Nemali by sme

Nemali by sme

Medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká hranica, ktorú by sme nemali prekročiť. Hej, nemali by sme… Ale balansovať nad priepasťou je niekedy také zábavné! Bennett Fox mi do života vstúpil v jedno nepríjemné pondelkové ráno. Meškala som v prvý deň do práce – do novej pr

Obrázek podcastu Když uteče drak

Když uteče drak

Oblíbený pohádkový seriál Jaroslavy Pechové z archivu Českého rozhlasu. Účinkují: Karel Höger, Jiří Prager, Petr Haničinec, Jaroslava Pokorná, Karolína Slunéčková, Miroslav Masopust, František Filipovský a další.

Obrázek podcastu Není to tebou

Není to tebou

Odhalte narcisty a ochraňte se před nimi. Není vždy snadné poznat, že jste se ocitli ve spárech vlivu narcisty. Jeden den vás okouzlí svým sebevědomím a charismatem, druhý den přijde gaslighting a útok na vaše sebevědomí a vy se jen ptáte: Bylo vůbec možné udělat něco j

Obrázek podcastu O dvanácti měsíčkách

O dvanácti měsíčkách

Macecha dala Marušce téměř nesplnitelný úkol. Má přinést z lesa jahody, ale je zima a všude leží sníh. Kdo jí pomůže? To uslyšíte v pohádce Boženy Němcové.Na motivy Boženy Němcové napsal František Pavlíček. V režii Karla Weinlicha účinkují: David Schneider, Sylva Sequen

Obrázek podcastu Ozvěny malých scén 1

Ozvěny malých scén 1

Komentář k původním LP 1218 0478: Když jsem byl vyzván, abych po dokončení mladofrontovní populárně vědecké publikace Proměny malých scén (Máj 1983) vypracoval pro Supraphon jakési její zvukové pokračování či zvukový "pandán", považoval jsem to zprvu za jedinečnou příle

Obrázek podcastu Kvapka

Kvapka

Harry Bosch je opäť v akcii a dostal naraz dva prípady. Prvý súvisí s obvinením z roku 1989, no súčasná analýza DNA potvrdila, že usvedčujúci dôkaz, kvapka krvi, patrí niekoľkokrát trestanému násilníkovi, čo sedí za mrežami. Problém je však v tom, že gauner mal v čase z

Obrázek podcastu Můj útěk z olověných kobek

Můj útěk z olověných kobek

Historie mého útěku z vězení republiky benátské, zvaného Olověné kobky, jak zní celý název předlohy četby na pokračování Můj útěk z olověných kobek, byla sepsána roku 1787 v severočeském Duchově na panství valdštejnském, kde italský básník, hudebník, dějepisec, diplomat

Obrázek podcastu Strakonický dudák

Strakonický dudák

Klasika plná hereckých legend: Petr Štěpánek, Iva Janžurová, Jana Hlaváčová, Blanka Bohdanová nebo například Taťjana Medvecká. Natočeno v roce 1980. Jsou dudy zlořečeným nástrojem, nebo patří k poctivé staročeské muzice? Peníze hýbaly světem i za časů Švandy dudáka. I

Obrázek podcastu Boží mlýny

Boží mlýny

V posledním románu Pavla Hrdličky se opět přesuneme o několik století do minulosti, konkrétně do 14. století, kdy na Velikonoce probíhala v Praze pohroma na Židy. Autor v románu opět velmi barvitě popisuje nejenom Prahu této doby, ale také rozplétá napínavý detektivní p

Obrázek podcastu Die Zauberflöte

Die Zauberflöte

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A1 pro studenty začátečníky. Sarastro, Herrscher über das Sonnenreich, hat die Tochter der Königin der Nacht geraubt. Die Königin gibt dem Prinzen Tamino den Auftrag, ihre Toch

Obrázek podcastu 3x Rhyme & Sachsová #1

3x Rhyme & Sachsová #1

3× Rhyme (& Sachsová) I s těmi nejtěžšími změnami v životě se lze vyrovnat, pokud nepřijdete o to nejdůležitější... Elitní americký detektiv Lincoln Rhyme po úrazu ochrnul a je upoután na vozík. Když je však někdo diagnózou kvadruplegik, nutně to neznamená, že by se j

Obrázek podcastu Gomora

Gomora

Využít všechno jako prostředek a sebe jako účel… Dnes již kultovní výpověď italského spisovatele a novináře, který jako sedmadvacetiletý reportér odvážně pronikl do nemilosrdného světa současné neapolské mafie. Zasvěcené a mnohdy šokující svědectví o působení camorry a

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 44 - Milan Brunát 07.06.2014

100 statečných - Host č. 44 - Milan Brunát 07.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Brunát (ředitel nakladatelství Grada)

Obrázek podcastu Gorily v mlze

Gorily v mlze

Fascinující kombinace odhodlání a nekonečného, vysilujícího boje za záchranu přírody, to by smysl života Dian Fosseyové. „Když si uvědomíme cenu všeho živého, budeme méně lpět na minulosti a můžeme se tak více soustředit na záchranu budoucnosti.“ Jedna z nejdůležitějšíc

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Pojednání o mé radostné cestě od kolébky ke krematoriu

Pojednání o mé radostné cestě od kolébky ke krematoriu

Autor s osobitým humorem a ironickým nadhledem předkládá čtenářům epizody ze svého života od dětství a studentských let až po zhruba šedesátá léta 20. století. Půvabná tříšť osobních vzpomínek je podána živým jadrným jazykem, se svérázným smyslem pro absurdity života a

Obrázek podcastu Taťuldo, zhasni!

Taťuldo, zhasni!

Hurvínek, Spejbl a Mánička na stopě vynálezu žárovky Novinkové album z dílny Divadla Spejbla a Hurvínka pokračuje v linii zábavných i trochu poučných příběhů věcí kolem nás. Po vesele napínavé historii vysavače a žvýkačky je na řadě žárovka. Kdo ji vymyslel, jaké kolem

Obrázek podcastu Přestaňte řešit h*vna

Přestaňte řešit h*vna

Dostaňte se ze sevření vepsaných vzorců chování a buďte maximálně efektivní. Stále opakujete stejné chyby? Nejste schopni ušetřit peníze? Nebaví vás vaše práce? Ničíte si svůj život? Přestaňte řešit h*vna (máme na mysli knihu) je právě pro vás! V již světovém bestseller

Obrázek podcastu Viewegh: Krátké pohádky pro unavené rodiče

Viewegh: Krátké pohádky pro unavené rodiče

Na podzim roku 2007 vyšla první kniha pro děti od Michala Viewegha, populárního autora knih pro dospělé. Není to však běžná kniha pro děti, autor myslel i na odrostlé čtenáře a do textuopatrně vmísil různé dvojsmysly, narážky a vtipy, které děti neodradí a rodiče, čtouc

Obrázek podcastu Život víry 2025/01

Život víry 2025/01

Život víry 2025/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Jakub Lofítek. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Kudy ke štěstí? „Hodně štěstí, zdraví!“ nebo „Šťastný nový rok!“ si přejeme tak často,

Obrázek podcastu Kronika života a vlády Karla IV., krále českého a císaře římského

Kronika života a vlády Karla IV., krále českého a císaře římského

K titulu „král“ a „císař“ připojil jméno mnohem dražší, které zdomácnělo a přetrvalo staletí: „Otec vlasti!“ Barvité ztvárnění úsilí Karla IV. povznést v evropském prostředí Prahu a české kraje na co nejvyšší úroveň, líčení procesu dobývání moci, budování země a snahy o

Obrázek podcastu Saturnin se představuje

Saturnin se představuje

Ač se to může zdát k neuvěření, Saturnin nebyl sluhou odjakživa. Přesto už jako jinoch prožíval řadu neuvěřitelných příhod. Jak vypadaly jeho mladické eskapády, do nichž byla skoro vždy zapletená nějaká ta žena? Proč se jeho matka rozhodla pro jméno Saturnin? A jak se d