Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Arcižár

Audiokniha Arcižár

Délka:

15 hod 0 min

Čte:

Pavel Rímský

Vydavatel:

Kanopa

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Stovka Jaroslava Haška

Stovka Jaroslava Haška

Z komentáře Radko Pytlíka k původnímu supralongu 1218 0470 "Stovka Jaroslava Haška" vydanému v roce 1983 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: JAROSLAV HAŠEK je v české literatuře zjevem zvláštním a výjimečným, na čemž nemění nic ani okolnost, že se po letech dostal až

Obrázek podcastu Zdvořilostní návštěva

Zdvořilostní návštěva

Sevar je po bitvě o Surad vzhůru nohama. Královna Viola se vlády chopila velmi roztřesenou rukou a budoucnost je nejistá. Rytíř Jen Mantichor z Fernostu, který si zvyká na své ostruhy, se vydává na diplomatickou misi s cílem obhájit svrchovanost koruny. Nemá zdání co ho

Obrázek podcastu Pomocnice

Pomocnice

Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ty moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu. Sama pak jím ve svém pokojíku

Obrázek podcastu Kvak a Žbluňk od jara do Vánoc

Kvak a Žbluňk od jara do Vánoc

Zelený žabák Kvak a hnědý ropušák Žbluňk jsou velcí kamarádi a jeden bez druhého neudělá krok. Ale ani jejich přátelství není bez mráčku. Někdy má podnikavý Kvak příliš bláznivých nápadů, do kterých se pohodlnému Žbluňkovi moc nechce. Nakonec si ale jak sáňkování, tak Š

Obrázek podcastu Obyčejný život

Obyčejný život

Obyčejný život byl napsán jako osobní zpověď ministerského úředníka a bývalého přednosty železniční stanice. Je to výpověď umírajícího muže, který se rozhodl napsal svůj životopis „obyčejného člověka,“ neboť životopisů výjimečných lidí jsou mraky, ovšem o obyčejném člov

Obrázek podcastu Moja čínska dekáda

Moja čínska dekáda

Pavel Dvořák nikdy netúžil precestovať svet. Túžil spoznať Čínu. Ale tak, ako ju pozná málokto! Po štúdiách na čínskej univerzite sa mal vrátiť domov, ale namiesto toho zavolal rodičom, že sa už nevráti. Z malej slovenskej dediny sa presťahoval do dvadsaťsedemmiliónovéh

Obrázek podcastu Válka umění

Válka umění

>> Žádná jiná kniha mě na válečné stezce proti vlastním slabostem neposunula ke 100% profesionalitě tak jako Válka umění. Odhaluje nejhlubší podstatu toho, oč by měl usilovat každý tvůrce, umělec či profesionál.“ — Robert Vlach, autor knihy Na volné noze # O knize Mě

Obrázek podcastu Isabela a bílé mraky

Isabela a bílé mraky

Isabele je jedenáct, bydlí v Praze a právě končí pátou třídu. V den vysvědčení se doma dozví nečekanou novinku: rodina se přestěhuje na venkov, kde chtějí maminka s tatínkem založit kozí farmu a hospodařit. Isabela je nejdřív nešťastná, ale život na statku si postupně z

Obrázek podcastu Cyrano z Bergeracu

Cyrano z Bergeracu

Cyrano z Bergeracu - audiokniha obsahuje rozhlasovou hru podle předlohy, jejímž autorem je Edmond Rostand. Účinkuje Jiří Langmajer, Kateřina Lojdová, Daniel Bambas, Otakar Brousek ml., Milan Stehlík a další. V dějinách divadla je datum 28. prosince 1897 bezpochyby jed

Obrázek podcastu Ptačí domek

Ptačí domek

Co vypovídají příběhy sýkorek o světě lidí? A je vůbec možné vymanit se z očekávání druhých? Ptačí domek vypráví o hudbě a ptačím zpěvu, ale i o tom, co znamená někam patřit. Úspěšná houslistka Len Howardová se rozhodla opustit kariéru v londýnském orchestru a přestěhov

Obrázek podcastu Bouře

Bouře

Stockholmský finančník August Strindberg se rozhodl pověsit kariéru na hřebík a otevřít si vetešnictví. Jenže s jeho příjezdem do ospalé pobřežní vesničky jako by tu veškerá idyla skončila – za bouřlivé noci zmizí oblíbená místní učitelka. Policie v čele se sympatickou

Obrázek podcastu Globální samoobsluha - Jeff Bezos a věk Amazonu

Globální samoobsluha - Jeff Bezos a věk Amazonu

Vstupte do světa vizionáře internetového prodeje. Nejlepší ekonomický titul roku 2013 dle britského deníku Financial Times. Vyprávění oceňovaného amerického novináře nabízí unikátní vhled do jedné z nejvýznamnějších firem naší doby, jež navždy změnila způsob, jak nakupu

Obrázek podcastu Michail Strogov aneb Carův kurýr

Michail Strogov aneb Carův kurýr

Michail Strogov aneb Carův kurýr je považován za jeden z nejlepších románů Julese Verna. S odvážným kurýrem projedete napříč Ruskem, zažijete nájezdy divokých Tatarů a po napínavém souboji si vydechnete v náruči krasavice Nadi.

Obrázek podcastu Rozsypaná slova

Rozsypaná slova

Román o posledních letech Karla Poláčka Rozhlasová nahrávka z let 2024–2025. Knižní předlohu vydalo nakladatelství Druhé město – Martin Reiner v roce 2020. Audiokniha obsahuje i epilog, který nebyl v českém vydání knihy. Ústřední postavou biografického románu je nov

Obrázek podcastu Děti Duny

Děti Duny

Potomci božského otce zdědili nejen jeho schopnosti, ale i vizi budoucnosti... Paul Atreides, spasitel Duny, zmizí v poušti a za sebou zanechává Arrakis ve stavu, který jen zčásti odpovídá jeho představám – v pustině se sice objevuje stále víc zeleně, ale bují také kněž

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Broučci

Broučci

Legendární příběh nezbedného Broučka, který se učí orientovat ve světě a poslouchat hlas svého srdce, v podání současných členů i absolventů Dismanova rozhlasového dětského souboru. Účinkují bývalí členové Dismanova rozhlasového dětského souboru: Denisa Barešová, Marké

Obrázek podcastu Pohádka o vláčku kolejáčku, Zvířátka a loupežníci a 3 další

Pohádka o vláčku kolejáčku, Zvířátka a loupežníci a 3 další

Kdo by neznal pohádku o malém vláčku kolejáčku, který vozíval uhlí pro mašinky tak dlouho, až ho jednoho dne přestala práce bavit a tak se rozjel do světa. A nebo pohádku Zvířátka a loupežníci - obě tyto pohádky a tři další vypráví, hraje, píská, chrochtá a výská svým o

Obrázek podcastu Padrino Krejčíř - Žralok

Padrino Krejčíř - Žralok

Kniha popisuje poslední fázi vyšetřování aktivit zločince Radovana Krejčíře v České republice, tedy od roku 2002 do roku 2005. Kniha vnáší jasno do mnoha kriminálních případů, které se tu v té době odehrály, včetně několika vražd a únosů. A přináší rekonstrukci útěku Kr

Obrázek podcastu Léčebna

Léčebna

V přísně střeženém ústavu pro ty nejhorší zločince dojde k vraždě zdravotní sestry. A pohřešuje se i její novorozeně. Únosce žádá výkupné, čas neúprosně běží. Forenzní psycholožka Connie Woolwineová dokáže proniknout do mysli pachatele jako nikdo jiný, a tak se v utajen

Obrázek podcastu Bílá paní na hlídání (3.série)

Bílá paní na hlídání (3.série)

Poslední část příhod nezvedených paterčat s Naďou Konvalinkovou...Jediný, kdo zvládne uhlídat paterčata Barnabáše, Matyáše, Tobiáše, Kleofáše a Uriáše, je paní Bílá. Aby taky ne, když je strašidlo. Paní Černá je restaurátorka starých obrazů, pan Černý je lodní důstojník

Obrázek podcastu Dobrodružství kocoura Fiškuse a dědy Pettsona 1

Dobrodružství kocoura Fiškuse a dědy Pettsona 1

První trojice dobrodružství dědy Pettsona a kocoura Fiškuse! #1 Dort pro Fiškuse V úplně prvním příběhu všech dob se Pettson chystá Fiškusovi péct palačinkový dort. Kocourek totiž slaví jedny ze svých tří narozenin! Jenže doma chybí mouka. Jak ale dojet do obchodu, kdy

Obrázek podcastu Mortdecai: Záhadný případ s knírem

Mortdecai: Záhadný případ s knírem

Světem protřelý aristokrat, excentrik a obchodník s uměním Charlie Mortdecai, zaujatý momentálně kultivací nové ozdoby svého horního rtu, je povolán do Oxfordu, aby v roli neoficiálního vyšetřovatele přišel na kloub tragické nehodě tamní profesorky provázené řadou podez

Obrázek podcastu Příšerní nezbedníci

Příšerní nezbedníci

{'cs': 'Byli jednou chlapečkové a ti pořád zlobili. Jeden zásadně nezdravil, další byl zlomyslný, třetí stále nakukoval, kam neměl. Jiný spoustu věcí zapomínal a tamhleti dva snad neumějí ani chodit – tenhle dupe a druhý do všeho jen kope. Ovšem ti ostatní nejsou o nic

Obrázek podcastu Kartouza parmská

Kartouza parmská

Ze slavného a oblíbeného Stendhalova románu "Kartouza parmská", jehož děj se odehrává v Itálii, zemi dvorských intrik, volných mravů a vášnivých emocí, čte Vladimír Čech. Dramatický a romantický obraz napoleonské doby a osudu Fabrizzia del Donga pro rozhlas upravil a ta