Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Antické divadllo. Sofoklés: Oidipús tyran

Audiokniha Antické divadllo. Sofoklés: Oidipús tyran

Délka:

47 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Klasika

Obrázek podcastu Vlci

Vlci

Prequel ze série Bratrstvo krve Nechal si říkat Gerhard. Dřív ho však nazývali jinak – Radegast. Slavný válečník. Obávaný protivník. Postrach Avarů, Keltů i Římanů. Na vrcholu své slávy zmizel, aby se stal členem Bratrstva krve. Germánský upíří klan se vyhřívá v paprscí

Obrázek podcastu Já, legenda

Já, legenda

Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl

Obrázek podcastu Přítelkyně paní Maigretové

Přítelkyně paní Maigretové

Bylo v peci knihaře spáleno lidské tělo? Po obdržení anonymního dopisu prohledá pařížská policie dům knihaře Steuvelse na Rue de Turenne. Téhož večera ho komisař Maigret zatkne: v radiátoru jeho dílny byly nalezeny dva lidské zuby. Zatčený však popírá jakékoli provinění

Obrázek podcastu Rick Joyner v ČR – 2003

Rick Joyner v ČR – 2003

Američan Rick Joyner patří k průkopníkům prorockého hnutí. Na pozvání Křesťanské misijní společnosti měl v roce 2003 v Praze dvoudenní seminář. I když mluvil i o duchovních darech, bylo jeho poselství obecnější. Důraz kladl na vydanost Bohu, četbu Bible, pokoru, vděčnos

Obrázek podcastu Jedeme na dovolenou

Jedeme na dovolenou

Na Šumavu, do Itálie, do Kalifornie nebo na Warnemünde. Autem, vlakem, lodí, letadlem. S rodinou, přítelem, čerstvou známostí, zaměstnavateli, ale i sama, jen tak s batohem. Míst, kam se vydat na dovolenou, je nespočet, způsobů, jak se tam dopravit, celá řada, a možnost

Obrázek podcastu Štěstí

Štěstí

Jiří Stránský byl ve vykonstruovaném soudním procesu odsouzen na osm let - ty prožil v pracovních táborech. Poznal tam příběhy mnoha mužů nepohodlných tehdejší komunistické moci, odsouzených k mnohaletým trestům. V prostředí lágrů a kriminálů padesátých let se také odeh

Obrázek podcastu Vladana a Prasopes 3

Vladana a Prasopes 3

Další dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. A tentokrát potkají i Prasopsici! TAKŽE. Je mi 10 a jsem ze Zeměmě. Asi o tom nemáte ani páru, ale Země

Obrázek podcastu Medvídek Paddington

Medvídek Paddington

Medvídek Paddington je pro anglické děti asi něco jako pro české Milerův Krteček. Neobyčejně půvabné a vtipné vyprávění o osiřelém medvědu z nejtemnějšího Peru, kterého se ujmou v Londýně manželé Fouskovi, nenechá nikoho chladným.

Obrázek podcastu Sami v moři konkurence

Sami v moři konkurence

Při nelehké plavbě v moři konkurence se vám mohou hodit znalosti o správném přemýšlení na cestě za úspěchem – ve světě, životě a byznysu, o marketingu, podnikání, o myšlení člověka, který nechce prohrávat, o myšlení firmy, která touží uspět na konkurenčním trhu, o filos

Obrázek podcastu A Faraway World

A Faraway World

Audiokniha A Faraway World namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň C2 pro mírně pokročilé posluchače. Marquat, born in Cardiff, but with Nigerian parents is a typical teenager. He’s an intelligent, inquisitive boy but also sometimes insecure and shy. He hopes to do

Obrázek podcastu I'm your man: Život Leonarda Cohena

I'm your man: Život Leonarda Cohena

„Když mi řekli, že jsem kohen, věřil jsem tomu. Nebral jsem to jako bezvýznamnou informaci.“ Biografie literáta a písničkáře, jehož židovské příjmení („kněz“) předurčilo promlouvat k druhým v zájmu spásy, představuje světoznámého bludného Kanaďana v celé jeho nádherné s

Obrázek podcastu Zmetek z temnot

Zmetek z temnot

Úkolem zaklínačky Loty je likvidovat monstra a magické nestvůry. Sama Lota je však jedním z oněch monster – zaklínači jsou totiž zmutovaní, neuvěřitelně silní a odolní zabijáci oblud. Navenek nestárnou, jen jim místo vrásek přibývají jizvy, a ty největší na duši. Zmetk

Obrázek podcastu Cizinky ve vlaku

Cizinky ve vlaku

Selena Murphyová je na cestě z práce, když její vlak zničehonic zastaví. Při čekání se dá Selena do řeči s krásnou neznámou ženou, která sedí vedle ní. Hovor plyne rychle a nenuceně. Dotyčná se představí jako Martha a svěří se, že je uvězněná ve vztahu se svým nadřízený

Obrázek podcastu Mimika

Mimika

Stačí jej drobný zášklb v kútiku úst, nepatrná zmena v zreničke, aby prečítala myšlienky obvineného. Hanna Herbstová je najskúsenejšia odborníčka na mimickú rezonanciu, ktorá sa špecializuje na tajné signály ľudského tela. Ako policajná poradkyňa už pomohla usvedčiť mno

Obrázek podcastu Případ Pavlína

Případ Pavlína

Životní osudy první české top modelky Pavlíny Pořízkové. Komunistické úřady nepovolí vycestování tříletého děvčátka za svou rodinou. Po třech letech marných jednání se zoufalá matka rozhodne k riskantní akci. Pod falešnou identitou se vrátí do Československa. Unést svoj

Obrázek podcastu Sestřička Carrie

Sestřička Carrie

Realistický román, první velké dílo významného amerického spisovatele, líčí život v Chicagu a New Yorku koncem 19. století. Jeho dějovou osou je životní příběh dívky, sestřičky Carrie, která přijíždí z maloměstského prostředí do Chicaga za lepším životem. Těžce si vyděl

Obrázek podcastu Smrtící volání

Smrtící volání

Nikdo nepíše tak napínavé detektivky jako Angela Marsonsová! V obchodním centru se najde ztracená holčička. Její matku objeví mrtvou o pár hodin později v opuštěné budově. Než si inspektorka Kim Stoneová stihne položit otázku, co za touto precizně provedenou vraždou věz

Obrázek podcastu Pohádky víly srdíčkové – Včelka Bambulka

Pohádky víly srdíčkové – Včelka Bambulka

Když včelku Bambulku honí vosa Bodalka, omylem narazí do holčičky Aničky, a vysype se na ni kouzelný pyl. Anička je najednou malinkatá a Bambulka ji vezme do úlu. Tam pozná, jak včelky žijí, a pomůže jim zbavit se vosy Bodalky.

Obrázek podcastu Nezkoušej na mě zapomenout

Nezkoušej na mě zapomenout

Chinco není čtvrť pro rozmazlené hraběnky a zhýčkané citlivky s implantovanými enzymatickými zesilovači, neurotransmiterovými urychlovači a dalšími podpůrnými mozkovými biotechnologiemi. Chinco je přirozený stav věcí ve své původním podobě, v jaké byl svět ještě před iP

Obrázek podcastu Složka 64

Složka 64

Zneužívání a násilí patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního života žen deportovaných na dánský ostrov Sprogø. Podobný osud potkal i Nete Hermansenovou, jíž následky zdejšího  pobytu pronásledují celý život. Asad s Rose přimějí Carla, aby znovu otevřel starý př

Obrázek podcastu S povolením zatýkat

S povolením zatýkat

Hlavně nic nepodcenit a nic nevzdávat! Říká se, že každý policista se má deset let učit, deset let pracovat a deset let předávat zkušenosti. Od píky začínal i Martin Baláž, dnes brigádní generál ve výslužbě, který od roku 1991 sloužil jako řadový policista ve Zlíně a na

Obrázek podcastu Hospoda Jamajka

Hospoda Jamajka

Blatům vládne bestie. Ona však ovládá sama sebe ještě líp… Jako ptáče v kleci tu dře jen za byt a stravu. Mary Yellanová sem přijela, protože se coby osiřelá třiadvacetiletá žena neměla v Anglii za vlády regenta Jiřího IV. kam vrtnout. Jenže v zájezdní hospodě Jamajka v

Obrázek podcastu Pod jednou střechou

Pod jednou střechou

Abigail přijme přes léto práci na ranči v Ashbourne v naději, že si konečně urovná život, který se jí pod rukama rozpadá rychleji než vztahy její matky. Potřebuje pauzu, odstup a klid. Rozhodně ve svých plánech nepočítá s Gideonem Coltranem – mrzutým šerifem, který má n