Obrázek podcastu Anna Česká

Audiokniha Anna Česká

Délka:

7 hod 32 min

Čte:

Jitka Moučková

Vydavatel:

Vyšehrad

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Mistborn I.: Finální říše

Mistborn I.: Finální říše

Když nemůžeš tyrana zabít ani zajmout, nezbývá než skoncovat s jeho režimem… Ve světě zahaleném v popelu, který se už přes tisíc let dennodenně snáší na hlavy všech jeho obyvatel, se rozkládá mocná Finální říše s hlavním městem Luthadel, kde sídlí nesmrtelný Pán Vládce,…

Obrázek podcastu Případ zmizelých kormidelníků

Případ zmizelých kormidelníků

Již pátá autorova detektivka z trampského prostředí. Opět se setkáte s trampskou osadou Daisy a zažijete s nimi dva detektivní případy. V prvním pomáhají členové osady kamarádovi, který se ocitl ve velkém průšvihu, v druhém si myslí, že stráví klidnou dovolenou na vodě,…

Obrázek podcastu Nauč se to!

Nauč se to!

>> Nauč se to! je návod, jak se efektivně porvat s učením a pamatováním si – a pokud jste pedagog nebo lektor, tak i s tím, jak svoje znalosti předávat co nejúčinněji. Schválně, vzpomenete si, kdy vám naposledy někdo radil s tím, jak se vlastně učit? A kolik vám tehdy b…

Obrázek podcastu Pravda o cukru

Pravda o cukru

Jak krevní cukr ovlivňuje kvalitu našeho života. Chcete zlepšit svůj zdravotní stav, lépe spát, mít lepší náladu, více energie, lepší pleť, snížit chuť na sladké i svou hmotnost? To vše je možné. Díky jednoduchým fintám, které vám ve své audioknize představí biochemička…

Obrázek podcastu Poslední kapitán

Poslední kapitán

"Rafinovaný, napínavý román lásky a intrik ze zlatých časů Hollywoodu, to je Fitzgeraldův Poslední kapitán. Příběh skvělých ambicí a podivnou náhodou zrozené milostné vášně stoupá k dramatickým vrcholům a vzápětí se propadá do černých hloubek. Naděje a zoufalství mění v…

Obrázek podcastu Moje teta, tvoje teta

Moje teta, tvoje teta

Netrpělivě očekávaný závěrečný díl špionážního thrilleru Kamila Pešťáka právě přichází. Když v roce 2020 vyšla první část zvukové verze chystané tetralogie KDYŽ SE KRUH UZAVŘEL, vzbudila u posluchačů obrovský ohlas. Tajemný příběh, odehrávající se v Dolomitech a v zápa…

Obrázek podcastu Poslední vůle / Vánoční tragédie

Poslední vůle / Vánoční tragédie

Další dva případy z pera královny detektivek.

Obrázek podcastu Konverzační business otázky a odpovědi

Konverzační business otázky a odpovědi

Chtěli byste lépe uspět při pracovním pohovoru? Nebo se lépe domluvit na pracovních poradách? Toto je anglicko-česká audiokniha pro pokročilé, kde najdete přes 600 různých otázek a odpovědí z business prostředí. Ať už jste šéf nebo zaměstnanec, můžete se zlepšit v p…

Obrázek podcastu Tenkrát o Vánocích

Tenkrát o Vánocích

Vánoce jsou tradičně nazývány svátky klidu a míru, pro hrdiny povídek devíti soudobých českých autorů je to ovšem spíše období plné nejistot, pochyb a často také tíživé samoty. Ale kdy jindy věřit ve šťastné konce než právě o Vánocích?

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v lahůdkářství

Krotitel rizik podnikání zasahuje v lahůdkářství

Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahuje“ představuje příběhy ze života podnikatelů, které se skutečně staly. Krotitel navštěvuje firmy podnikající v různých oborech a potýkající se s problémy a krizí. Poslech jednotlivých příběhů vás nejen pobaví, ale velmi …

Obrázek podcastu Mrtvá šelma

Mrtvá šelma

Mrtvá šelma, první ze série detektivních případů Souřadnice zločinu, se odehrává v Táboře. Zmizení renomovaného profesora uvede do pohybu nejen policejní vyšetřování, ale také svede dohromady nesourodou dvojici, která se pouští do pátrání na vlastní pěst. Muzejní kuráto…

Obrázek podcastu Veterinářka vypráví

Veterinářka vypráví

Chyťte papouška v supermarketu! Příběhy o zvířatech a o tom, co je možné při jejich léčení zažít. Veterinářka se snaží za každých okolností zvířatům pomoci. S láskou a velkým osobním nasazením. Lýdia Suková je veterinářkou v severních Čechách. Specializuje se na koně a …

Obrázek podcastu Pochovejte mě pod podlahu

Pochovejte mě pod podlahu

„Dostojevský střihlý Dickensem. Kniha se v Rusku držela více než deset let na špičce literárních žebříčků a prodalo se jí přes milion výtisků. Částečně autobiografická kniha přináší příběh osmiletého Saši žijícího s babičkou a dědou v Moskvě koncem sedmdesátých let minu…

Obrázek podcastu MS v ledním hokeji 1996 ve Vídni (ČR - Kanada 4:2 - finále)

MS v ledním hokeji 1996 ve Vídni (ČR - Kanada 4:2 - finále)

Finále MS v ledním hokeji 1996 ve Vídni (ČR - Kanada 4:2) 1. třetina 1:1 2. třetina 1:1 3. třetina 2:0 Branky: 7:49 Lang (Kadlec), 26:02 Lang (Reichel, Kysela), 59:41 Martin Procházka (Patera, Vejvoda), 59:54 Kučera (Reichel) - 5:29 Thomas (Perreault, Galley), 29:40 T…

Obrázek podcastu Krvavý Bronx

Krvavý Bronx

16 povídek na motivy „černé kroniky“ brněnského Cejlu, zvaného Bronx. Myšlenka udělat knihu příběhů vytvořených na základě novinových článků z druhé poloviny devatenáctého století není moje. Svěřil mi ji v pivním baru Na Stojáka historik Michal Konečný. Já mám akorát v …

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a případ Karel Marx

Sherlock Holmes a případ Karel Marx

Otci světového proletariátu Karlu Marxovi kdosi odcizil rukopis Kapitálu. Kdo jiný ho může vypátrat než geniální detektiv Sherlock Holmes?!

Obrázek podcastu Novinářem v Číně

Novinářem v Číně

Když Tomáš Etzler přistál v říjnu 2006 v Pekingu, Čínu téměř neznal. V následujících letech zde však připravil stovky reportáží a zažil řadu silných příběhů. Jak v nejlidnatější zemi světa žijí běžní lidé? Čemu v totalitní Číně čelí novináři, kteří zpracovávají události…

Obrázek podcastu Angličtina – Vlastnosti pro pokročilejší B1_B2

Angličtina – Vlastnosti pro pokročilejší B1_B2

Angličtina Vlastnosti pro pokročilejší B1_B2 Pro vyjadřování na úrovni potřebujete znát slovní zásobu popisující vlastnosti. Pokud patříte mezi středně pokročilé nebo pokročilé a chcete si své dosavadní znalosti procvičit a rozšířit trochu jinak, je tento kurz vhodný pr…

Obrázek podcastu Rapl z Bartolomějský

Rapl z Bartolomějský

A je to tady! Skončila má poslední služba. Naposledy jsem vyšel ze své kanceláře. Pohledem jsem spočinul na malém oválném smaltovém čísle třicet nade dveřmi. Z mosazného rámečku připevněného na zdi jsem vysunul svoji jmenovku, která po léta vymezovala prostor mého králo…

Obrázek podcastu Hormóny lásky

Hormóny lásky

Ako udržať v rovnováhe hormóny lásky – dopamín, sérotonín a oxytocín, ktoré sú nevyhnutné pre zdravý a naplnený život? Po tom, čo Emilia Vuorisalmi prežila emocionálne vyhorenie, zamerala sa na skúmanie tejto problematiky, aby vám mohla poskytnúť ucelený a účinný recept…

Obrázek podcastu Vrať drakovi, co je jeho

Vrať drakovi, co je jeho

Čtvrtý díl ze série Sedmý smysl. Nová existence kouzelnéno džina znamená pro Hanku a její přátele smrtelné ohrožení. Pomůže úkryt pod hladinou mezi sirénami?

Obrázek podcastu Toulky první republikou 1-25

Toulky první republikou 1-25

Světla a stíny první republiky v novém seriálu Českého rozhlasu. Vznik republiky, Masaryk, Rašín, Slovensko, Podkarpatská Rus, Hašler, Baťa, Sokolové, Derby pražských S, Kafka, prostituce, Devětsil, trampové a mnoho dalšího

Obrázek podcastu Slovenské století

Slovenské století

Jak prožil 20. století národ nám ze všech nejbližší? S rokem 2022 se pojí jedno trochu smutné výročí – 30 let uplynuvších od zániku společného státu Čechů a Slováků. O důvod víc, abychom se pokusili našim sousedům lépe porozumět a připomněli si, jakými cestami se ubíra…

Obrázek podcastu Poe: Havran

Poe: Havran

EDGAR ALLAN POE ( *19.11.1809 – †7.10.1849) autor Havrana, nejznámější básně všech dob a nejvýznamnějšího díla romantismu, byl americký básník, prozaik, literární teoretik a esejista. Lyricko-epická baladická báseň Havran (v orig. Raven = Krkavec) vypráví příběh nemocn…