Obrázek podcastu Anička a cirkus

Audiokniha Anička a cirkus

Délka:

2 hod 33 min

Čte:

Martha Issová

Vydavatel:

Albatros

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Odyssey One 1: Do temnoty

Odyssey One 1: Do temnoty

Za hranicemi našeho malého světa, za gravitační studnou naší hvězdy, leží galaxie a vesmír větší a rozmanitější, než s čím se kdokoliv z nás setkal. Úkolem je prorazit pro lidstvo cestu do toho velkého neznáma. Kapitán Eric Weston a posádka lodi LSAK Odyssea startují na…

Obrázek podcastu Poslední zlato z Yukonu

Poslední zlato z Yukonu

Cestopisný autentický příběh o výpravě za posledním zlatem z Yukonu vtáhne posluchače do pátrání po následcích starého zločinu s prvky americké „drsné“ školy. Dobrodružství se odehrává uprostřed divoké přírody kanadské provincie Yukon a subtropech floridských ostrovů.

Obrázek podcastu Relikvie

Relikvie

Anotace: Rituální vražda, nebo zásah nadpřirozena? Expedice doktora Whittleseyho měla v září 1987 za úkol pátrat po ztraceném kmeni Kothogů. Místo nich však její účastníci nalezli v džungli Amazonie zkázu, a tak po celé výpravě zbylo jen pár beden artefaktů určených k…

Obrázek podcastu Twisted Love: Láska na ostří nože

Twisted Love: Láska na ostří nože

Alex Volkov je ďábel s tváří anděla a s prokletou minulostí, jíž nemůže uniknout. Když je však okolnostmi přinucen postarat se o sestru svého nejlepšího přítele, začne na hrudi cítit něco nečekaného: Oheň, který by mohl jeho svět převrátit vzhůru nohama. Ti dva se do se…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 35 - Zdeněk Řehák 07.06.2014

100 statečných - Host č. 35 - Zdeněk Řehák 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - Z. Řehák (taneční mistr)

Obrázek podcastu Toulky českou minulostí 1101-1150

Toulky českou minulostí 1101-1150

Oblíbený seriál pořadů Českého rozhlasu od roku 1995 v režii Jaromíra Ostrého tentokrát na počátku novodobých dějin s T.G. Masarykem.

Obrázek podcastu Spánek rozumu plodí příšery

Spánek rozumu plodí příšery

Pandemie koronaviru přináší záplavu otázek, ale málo jasných odpovědí. Komu věřit, když je všude plno „odborníků“? Může virus zemřít? A jak se z virů chcípáčků stávají světoví šampióni? Jak bude probíhat očkování proti covid-19? Máme se obávat silného státu? Pandemie k…

Obrázek podcastu Temný les

Temný les

Země bude za 400 let vystavena invazi mimozemské rasy. Na Zemi už působí sofony, subatomární vyzvědači Trisolaranů, které dokáží odhalit i ty nejtajnější obranné plány lidstva. Existuje jen jedno místo, kde sofony nemohou odposlouchávat – lidské nitro. OSN světu předsta…

Obrázek podcastu Nic mě nezastaví

Nic mě nezastaví

Autorův bestseller Nic mě nezlomí ukázal, kolik nevyužitých schopností všichni máme. Byl to nicméně pouhý úvod do síly mysli. V nové audioknize vás Goggins zavede do své mentální laboratoře, kde vyvinul filozofii a psychologii, které mu umožnily zjistit, že to, co považ…

Obrázek podcastu Případy soudce Ti: Pomsta Bílého tygra

Případy soudce Ti: Pomsta Bílého tygra

Příběh vypráví o sérii podivných událostí, na jejímž počátku je smrt významného muže. Následují záhady, které se zdají být propojené s legendou o "Bílém tygru ", symbolu pomsty.

Obrázek podcastu LOH 1968 Mexiko: Reportáž o 4 medailích Věry Čáslavské

LOH 1968 Mexiko: Reportáž o 4 medailích Věry Čáslavské

XIX. LOH v Mexiku 1968: Reportáž o 4 medailích Věry Čáslavské střihový pořad přímých reportáží z průběhu gymnastických soutěží, v kterých získala Věra Čáslavská tři zlaté a jednu stříbrnou medaili průvodní slovo František Macák, komentují Karel Malina a Gabriel Zelenay…

Obrázek podcastu Jak se těží miliardy?

Jak se těží miliardy?

Kniha vůbec poprvé v ucelené podobě popisuje okolnosti, souvislosti a hlavní postavy jedné z největších kauz české polistopadové historie. Privatizace Mostecké uhelné společnosti dodnes plní stránky novin a hýbe českou i zahraniční politikou. Děj knihy nás zavede mimo j…

Obrázek podcastu Anglická gramatika B2

Anglická gramatika B2

Děkujeme za Váš zájem o kurz Anglická gramatika B2 od vydavatelství Audioacademyeu. Kurz je určen pro pokročilé, tedy ty, kteří mají za sebou tři až čtyři roky studia angličtiny a volně navazuje na předchozí kurzy Anglická gramatika A1, A2 a Anglická gramatika B1. Někte…

Obrázek podcastu Válka umění

Válka umění

>> Žádná jiná kniha mě na válečné stezce proti vlastním slabostem neposunula ke 100% profesionalitě tak jako Válka umění. Odhaluje nejhlubší podstatu toho, oč by měl usilovat každý tvůrce, umělec či profesionál.“ — Robert Vlach, autor knihy Na volné noze # O knize Mě…

Obrázek podcastu Komunikací k Vítězství

Komunikací k Vítězství

Audiokniha Komunikací k Vítězství obsahuje mnohem více praktických rad a metod, zaměřených na každou stránku obchodu a interpersonální komunikace, než podobné tituly. Obsahuje nové a aktualizované pohledy na to, jak řeč těla ovlivňuje vaši image, jak řídit dobrou konver…

Obrázek podcastu Crota

Crota

Šerif Skip Harding vyšetřuje dvojnásobnou vraždu, která otřásla poklidným městečkem Logan ve státě Missouri. Jatka se zdají být příliš brutální na to, aby je spáchal člověk. Byl to medvěd? Ale v oblasti žádní medvědi nejsou… Těla se kupí a Skip brzy zjišťuje, že proti t…

Obrázek podcastu Inferno

Inferno

Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V dalším pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v prvním díle Božské komedie nazv…

Obrázek podcastu Světlo pulsaru

Světlo pulsaru

V roce 2217 skončily Koloniální války, největší a nejničivější konflikt, který kdy lidstvo poznalo. Obě znepřátelené strany, jak pozemské megakorporace, zastoupené Vesmírnou asociací, tak Extrasolární společenství, sdružující svobodně smýšlející lidské kolonie, utrpěly …

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů …

Obrázek podcastu Všechny cesty vedou do Santiaga

Všechny cesty vedou do Santiaga

Pouť do Santiaga mi v osmnácti letech změnila život a já si slíbil jednu věc: až se budu potřebovat s něčím vyrovnat, vydám se na camino znovu. Teď nastal ten čas. Náš vlak zastavil na nádraží ve francouzském Saint Jean Pied de Port a já vystupuji ven v obklopení poutní…

Obrázek podcastu Rukověť bojovníka světla

Rukověť bojovníka světla

Oblíbený autor ve svých inspirujících krátkých textech vede posluchače k tomu, aby vyšel vstříc nejistotě života a naplnil svůj jedinečný osud. Audiokniha, která se může stát průvodcem na každodenní cestě k vnitřnímu zrání, vychází z duchovních tradic různých zemí a kla…

Obrázek podcastu O pravdě a lásce a jiné eseje

O pravdě a lásce a jiné eseje

Výběr z knihy Eseje od Francise Bacona, jednoho z předních představitelů kulturního dění na královském dvoře za panování královny Alžběty I. a jejího následovníka Jakuba I. Obsáhle navazuje a doplňuje antické i další filozofy, rozebírá lidskou existenci i život formou, …

Obrázek podcastu O vodníkoch nezbedníkoch

O vodníkoch nezbedníkoch

Povráva sa, že kedysi dávno žili v rybníkoch, potokoch a riekach mužíčkovia, ktorí ľuďom vyvádzali huncútstva. Boli to vodníci. Od vody, ktorá bola ich domovom, boli celí zelení a medzi prstami na rukách a nohách mali plávacie blany ako kačky. Boli všelijakí – leniví, a…

Obrázek podcastu Pistolník

Pistolník

Titulní postava, pistolník Roland, je poslední střelec přízračného světa, ztraceného obludně daleko v budoucnosti. Je to svět zdevastovaný jak fyzicky, tak morálně, budící zdání, že je peklem a jeho obyvatelé dušemi hříšníků. A právě pravdu tohoto světa, zda je skutečný…

Obrázek podcastu Hra o trůny

Hra o trůny

Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj. V centru konfliktu stojí Starkové ze Zimohradu, rod stejně tvrdý a houževnatý jako…