Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Angličtina pre všetkých 1

Audiokniha Angličtina pre všetkých 1

Délka:

6 hod 21 min

Čte:

Jozef Kuriľák

Vydavatel:

Hemisféry

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Jen já a ty

Jen já a ty

Dvacet povídek o podobách lásky i nelásky. Autorka nás svými povídkami zasáhne na citlivé vrstvy našich hlubin jako řez ostrým skalpelem. Její strohý až obyčejný jazyk, jímž sděluje každodenní situace, v nichž se ustavičně snažíme přejít přes hranici já k ty, přináší zř

Obrázek podcastu Sluníííííčkóóó. Pohádky o sluníčku pro nejmenší

Sluníííííčkóóó. Pohádky o sluníčku pro nejmenší

Sluníííííčkóóó, kdepak jsi? Po každé zimě čekají děti na sluníčko, aby si zase mohly hrát venku na hřišti jen tak v tričku, mohly jít na procházku do parku nebo do lesa a hlavně - aby mohly s partou ostatních dětí dovádět a hřát se na sluníčku... Aby to čekání na sluníč

Obrázek podcastu ...Mluviti stříbro s Miroslavem Horníčkem tentokrát o smíchu

...Mluviti stříbro s Miroslavem Horníčkem tentokrát o smíchu

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Miroslav Horníček vypráví o svém padesát let trvajícím manželství, o ženách vůbec, a uvažuje i tom, jak asi tvořil Bůh ženu z Adamova žebra

Obrázek podcastu Když uteče drak

Když uteče drak

Oblíbený pohádkový seriál Jaroslavy Pechové z archivu Českého rozhlasu. Účinkují: Karel Höger, Jiří Prager, Petr Haničinec, Jaroslava Pokorná, Karolína Slunéčková, Miroslav Masopust, František Filipovský a další.

Obrázek podcastu Strašidelná vagina

Strašidelná vagina

Co vydává v posteli ty strašné zvuky? Jedno z vrcholných děl žánru bizarro fiction. Steve miluje Stacy k zbláznění, ale nemůže se smířit s kvílivými zvuky, které vydávají její intimní partie. Na žádost Stacy se vydává do jejího těla záhadu prozkoumat. „Sexu se Stacy jse

Obrázek podcastu Apokryfy

Apokryfy

Výběr pro tento dvouhodinový pořad zahrnuje apokryfy s biblickou tematikou: O desíti spravedlivých, Pseudo-Lot čili o vlastenectví, Svatá noc, Marta a Maria, Lazar, O pěti chlebích, Benchanan, Ukřižování, Pilátův večer a Pilátovo krédo. Na rozdíl od většiny ostatních po

Obrázek podcastu Na volné noze

Na volné noze

„V knize Na volné noze nenajdete bulšit a la ‚jděte za svým snem a uspějete‘, ale jen spoustu praktických rad. Vidím na ní jedinou chybu: že vyšla až teď, když jsem ji potřeboval před deseti lety. Kolik zbytečných starostí by mi mohla ušetřit!“ — Michal Kašpárek, šéfred

Obrázek podcastu Dítě v mlze

Dítě v mlze

Únos sedmiletého chlapce od jedné základní školy zprvu vypadá jako krutý, avšak jinak ničím neobvyklý zločin. Postupující vyšetřování ovšem odhalí určité odlišnosti: únosce nekomunikuje a neklade si žádné požadavky. Dokonce udělá jindy nemyslitelné gesto – hned zpočátku

Obrázek podcastu Soukromá vzpoura. Rozhovor s Karlem Hvížďalou

Soukromá vzpoura. Rozhovor s Karlem Hvížďalou

Knižní rozhovor Karla Hvížďaly s Pavlem Landovským vznikl před téměř čtyřiceti lety, kdy byli oba jeho autoři ještě v exilu. Karel Hvížďala v doslovu vzpomíná, jak Pavel Landovský přijel do Bonnu a okamžitě okupoval celý náš domek. Všem vařil, nikoho nepustil do kuchyně

Obrázek podcastu Bojovníci železné opony

Bojovníci železné opony

Leninova teze o tom, že bolševická revoluce musí zvítězit na celém světě, má jeden jediný důvod – z domnělého „ráje“ nesmí být kam utéct. A když přeměna celosvětového řádu nevyšla, musela vzniknout Berlínská zeď i železná opona. Jeden z největších zločinů komunistické t

Obrázek podcastu Pohádky s Naďou Konvalinkovou

Pohádky s Naďou Konvalinkovou

Nový kompilační titul pro děti tvoří výběr z pohádek Martínkova čítanka, Počítání oveček, Nezbedné pohádky, Velikonoční pohádkový kalendář a další pohádky. Jejich společným jmenovatelem je letošní jubilantka, usměvavá, hojně obsazováná herečka a hlavně skvělá vypravěčka

Obrázek podcastu Alaska Joe

Alaska Joe

Život tropí hlouposti. Jedete hledat svého biologického otce do Německa, ale shodou okolností skončíte na čtyři roky na Aljašce. A když se tam seznámíte s bohémským, nespoutaným a bezstarostným Slovákem Jožinkem, řečeným Joe, o neuvěřitelné situace je postaráno. Třeba l

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Absurdity

Absurdity

Příběh o generaci, která se narodila po druhé světové válce, do základní školy chodila v padesátých letech, slasti šedesátých let si užila na vysoké škole a s nástupem normalizace nastupovala základní vojenskou školu a první zaměstnání. Na vrcholu kariéry byla koncem os

Obrázek podcastu Autogenní trénink

Autogenní trénink

Tuto patrně nejznámější relaxační techniku na světě vyvinul německý lékař, neurolog a psychiatr, Johannes Heinrich Schultz (1884 – 1970). Autogenní trénink je relaxační technika, která při pravidelném provádění přispívá k rychlému obnovení sil a k odstranění napětí, ne

Obrázek podcastu Miláčku, zdechni!

Miláčku, zdechni!

Obraťte se s důvěrou na šamana. Od autorky knih Indiánský erotikon a jak jsem rodila syna z kmene Čerokí. Třicet povídek napsaných s vtipem a respektem k indiánské tradici a způsobu života. Životní zkušenost Danky Štoflové je unikátní: česká malířka odjela zkusit štěstí

Obrázek podcastu Šest vánočních povídek (a ani jedna smutná)

Šest vánočních povídek (a ani jedna smutná)

Jednou, takhle v prosinci, jsme si s Janem Werichem povídali o Vánocích. Vyprávěl mi o tom, že když v létech válečných pobývali v Americe, setkali se se zcela jiným druhem Vánoc. Vánoce tam slavili vesele, rozverně. Od té doby mu neseděly české Vánoce, pojednané spíš se

Obrázek podcastu Čierny kruh: Koniec mafie

Čierny kruh: Koniec mafie

Leto 2003. Mafia deväťdesiatych rokov stráca moc. Čo však prichádza namiesto nej? Čerstvo vyštudovaný Milan Ostrý nastupuje do úradnej funkcie. Pracuje v nej nielen pre mafiánskeho bossa Petra Štarcha, ale aj pre vplyvného skorumpovaného úradníka Alexandra Vokoša. Lenže

Obrázek podcastu Čtvrtek: Cesty formana Šejtročka

Čtvrtek: Cesty formana Šejtročka

Oblibu této Čtvrtkovy knížky u malých čtenářů umocnilo její televizní zpracování v kresleném "večerníčkovském" seriálu výtvarníka Zdeňka Milera. Šejtročkovy příhody, určené na rozdíl od nestárnoucího Rumcajse a Cipíska či vodníka Česílka poněkud starším dětem /školáčkům

Obrázek podcastu Zamilovaný vinopalník, který uměl kydat hnůj

Zamilovaný vinopalník, který uměl kydat hnůj

Nový velký bestseller od autora románu Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel! Švédsko roku 1852. Chudý Smaland, hlad, bída, revoluční myšlenky – a taky spousta domácí kořalky. Mladý sedlák Algot, syn zprvu úspěšného chovatele prasat, zvládá kydat hnůj stejně suve

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 59 - Rastislav Maďar 07.06.2014

100 statečných - Host č. 59 - Rastislav Maďar 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - MUDr. R. Maďar (epidemiolog)

Obrázek podcastu Případ Holečkovi

Případ Holečkovi

Zločin je vyřešený, vrah odsouzený, a přesto zůstává spousta nezodpovězených otázek... První hraná série o restorativní justici. Johana se už nevrátí. Zbyli tu po ní rodiče, sestra a taky on. Ten, který ji připravil o život. V čem může pozůstalým pomoct setkání s pach

Obrázek podcastu Iluze

Iluze

Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami. A pak jednoho dne potř

Obrázek podcastu Nevinní andělé

Nevinní andělé

Inspektorka Lexi Bennettová se ocitá ve víru vyšetřování jednoho z nejzáhadnějších případů své kariéry. V jeskyni pod vinicí je nalezena brutálně zavražděná mladá žena. Její tělo zdobí andělská křídla, vedle se batolí její dcerka. Když je nalezena další žena s křídly a

Obrázek podcastu Mrtvé duše

Mrtvé duše

Příběh Gogolova groteskně realistického románu je - podobně jako jeho slavná komedie Revizor - založen na nádherné anekdotě a kouzelné mystifikaci. Jedná se o dobrodružnou pouť zchudlého šlechtice Čičikova, který si usmyslel zbohatnout nákupem zemřelých nevolníků, z nic