Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Angličtina na služební cestu

Audiokniha Angličtina na služební cestu

Délka:

6 hod 22 min

Vydavatel:

audioacademyeu

Jazyk:

Anglicky

Obrázek podcastu Ústav

Ústav

Dá se vůbec omluvit únos dítěte? I ve vyšším zájmu? Dvanáctiletý Luke je jedné temné noci unesen do záhadného Ústavu, který připomíná spíš vězení se zvýšenou ostrahou. A jako by to nestačilo, neznámí únosci mají pro chlapce a dívky vytržené ze svých domovů vysoce nebezp

Obrázek podcastu Nevhodný letní románek

Nevhodný letní románek

Novinka od královny romantických komedií Ali Hazelwood! Je to takové klišé, až jí z toho téměř puká srdce: starší muž a mladší žena, úspěšný biotechnolog a studentka, nejlepší kamarád jejího bratra a dívka, kterou on sotva vnímá. Jenže Maya Killgorová na o patnáct let s

Obrázek podcastu Prašina - Bílá komnata

Prašina - Bílá komnata

Poslední díl úspěšné trilogie Prašina přináší rozuzlení, na které jsme s velkým napětím čekali. Zatímco se v oprýskaných domech tajemné čtvrti Prašina schyluje k poslednímu střetu, rozhodne se En vzít osud čtvrti do svých rukou. Jirka se vydává v jejích stopách. Je pa

Obrázek podcastu Hurvínkův bigbýt a 9 dalších scének

Hurvínkův bigbýt a 9 dalších scének

10 scének Divadla Spejbla a Hurvínka z let 1967-73 nabízí malému i velkému posluchači to nejlepší z produkce souboru vedeného legendárním interpretem obou loutkových protagonistů Milošem Kirschnerem. Dialogy ušatého synka s bodrým a svérázně reagujícím taťuldou se zaměř

Obrázek podcastu Smrt na kůru

Smrt na kůru

Seskočili do pekla protektorátu. Kdo selže, prolije krev… Chybou pilota skončil výsadek Out Distance 28. března 1942 až za Telčí, což „balonovým agentům“ zkřížilo plány. Zatímco desátník Ivan Kolařík na nezkušenost záhy doplatil, nadporučík Adolf Opálka se coby velitel

Obrázek podcastu Cesta do středu Země

Cesta do středu Země

Autor ve svém druhém románu z cyklu Podivuhodné cesty líčí fantastickou cestu tří odvážlivců, německého přírodovědce a profesora mineralogie Otty Lidenbrocka, jeho mladého synovce Alexe a jejich islandského průvodce Hanse Bjelkeho do středu Země.

Obrázek podcastu Dvanáctá karta

Dvanáctá karta

Nic není takové, jaké se na první pohled zdá být… Středoškolačku Genevu se v knihovně pokusil někdo zavraždit. Profesionální zabiják sice napoprvé neuspěl, ale nikdo nepochybuje o tom, že to zkusí znovu. Vyšetřování případu se ujímá na vozík upoutaný kriminalista Lincol

Obrázek podcastu Ohnivé znamení

Ohnivé znamení

Na začátku je lidská ruka v psí tlamě... Napínavý příběh, ve kterém ožívá dávná Bratislava a během vyšetřování série vražd se splétají místní strašidelné pověsti s historickými souvislostmi. Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede notáře Barbariče na stop

Obrázek podcastu Mizející dívky

Mizející dívky

Každý v malém, ospalém americkém městečku Denton hledá sedmnáctiletou Isabelle Colemanovou. Všechno, co zatím našli, je její mobilní telefon. A pak také další dívka, o které ani nevěděli, že ji mají hledat. Tato nebohá, zatím bezejmenná a tajemná dívka je zcela otřesená

Obrázek podcastu Život víry 2026/07-08

Život víry 2026/07-08

Z obsahu čísla: * Spatřil jsem cosi odjinud (rozhovor s Alešem Novákem) Co se stane, když se víra, umění a touha po pravdě protnou v jednom životě? Aleš Novák zve do svého světa obrazů, soch i hudby a odhaluje, proč pro něj tvorba není jen řemeslem, ale cestou k odhal

Obrázek podcastu My děti ze stanice ZOO

My děti ze stanice ZOO

Audiokniha My děti ze stanice ZOO obsahuje reálný příběh třináctileté dívky Christiane F. ze západního Berlína 70. let a popisuje život mladé dívky se závislostí na heroinu a se vším, co k tomu patří. Příběh Christiane V. Felscherinow zpracovali na základě zpovědi na ma

Obrázek podcastu Metóda Wima Hofa

Metóda Wima Hofa

Jediná kniha priamo od Wima Hofa „Dokážete doslova nemožné. Môžete prekonať chorobu, zlepšiť si psychické zdravie aj fyzický výkon, dokonca dostať pod kontrolu vlastnú fyziológiu. Zvládnete každú stresovú situáciu.“ Wim Hof, prezývaný Ľadový muž, je držiteľ viacerých sv

Obrázek podcastu Knížkový pejsek

Knížkový pejsek

Knížkový pejsek, to jsem já, protože bydlím v téhle knížce. Krátké příběhy pro nejmenší vyprávěné Knížkovým pejskem, který spolu s babičkou a kočič-kami bydlí v domečku z převrácené knížky. Všude plno sněhu, modrá obloha, zima až praští. Také to vidíte? Tenký proužek b

Obrázek podcastu Drsný spasitel - Část 1.

Drsný spasitel - Část 1.

První část jednoho z nejlepších postapokalyptických románů od českého autora, fenomenálního Miroslava Žambocha. Století válek mezi lidmi a bytostmi z Druhé strany reality změnilo svět. Možná je to jen zvláštní muž bez paměti, možná démon, netvor s okem nadaným vlastní z

Obrázek podcastu Kapka jedu

Kapka jedu

Nechci vám mazat med kolem huby, takže to řeknu na rovinu – život může být tak lehkej, jak si ho sami uděláte. A tak těžkej, jak si zasloužíte. Nikdo vám nikdy neřekne, jaká cesta je ta správná, jakou odbočkou se vydat. Musíte si na to přijít sami a po cestě párkrát zab

Obrázek podcastu Fulmaya na rázcestí

Fulmaya na rázcestí

Z Nepálu cez Moskvu až domov na Slovensko. Kto by to bol o Fulmayi povedal? Pokračovanie úspešnej prvotiny Fulmaya – príbeh hudobníčky a herečky Doroty Nvotovej a jej nepálskeho alter ega Fulmaya. Po divokých rokoch cestovania a sprevádzania v Himalájach sa Fulmaya ocit

Obrázek podcastu Život víry 2019/10

Život víry 2019/10

Život víry 2019/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Jitka Vyležíková, Bohdana Gillíková, Lída Hojková, Daniel Zeman, Štěpán Matuška, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Když křesťa

Obrázek podcastu Zabil jsem...

Zabil jsem...

Když se vám život ve vteřině otočí o 180 stupňů. Psychologický příběh člověka, který byl v nesprávný moment na nesprávném místě. Ráno jako každé jiné. Spokojený bankovní úředník posnídá se svou rodinou a odjíždí autem do práce. Lesní úsek silnice je zahalen hustou mlhou

Obrázek podcastu Zlý začátek

Zlý začátek

Zajisté jste někdy prožili nějakou událost, která vás přiměla k pláči. Pokud ne, v tom případě nevíte, že po pořádném, dlouhém pláči se obvykle cítíte lépe, a to dokonce i tehdy, když se vaše situace ani trochu nezmění. Že jste o sirotcích Baudelairových ještě nikdy ne

Obrázek podcastu Vango

Vango

Odjakživa se cítil nejlíp poblíž nebe. Jenže svět začal být nesnesitelně přízemní… Romantikové mladí duchem, těšte se! Nejvýřečnější Francouz dneška pro vás umotal klubko úkladů, do jehož středu skryl záhadu hrdinovy totožnosti v čase nelidských ideologií 30. let 20. st

Obrázek podcastu Dál nechoď!

Dál nechoď!

Po jednom z nejlépe hodnocených českých krimi románu "Poslední nadechnutí" přichází autor Václav Křivanec s novou napínavou detektivkou „Dál nechoď!“. Poklidné léto na Berounsku naruší nález mrtvoly mladé dívky pod skalním masivem. Případ provází řada podivných okolnost

Obrázek podcastu Sirotčinec slečny Peregrinové: PODIVNÉ MĚSTO

Sirotčinec slečny Peregrinové: PODIVNÉ MĚSTO

Nejde jen o to, kým se máme stát, ale co máme vykonat. Jacob Portman se vydává se svými novými přáteli do Londýna, kde chtějí najít lék pro slečnu Peregrinovou, uvězněnou v ptačí podobě. Jenže ve městě ničeném válkou na ně na každém rohu číhají nečekaná překvapení. Děti

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Povídky

Povídky

Výběr z mistrovských povídek anglického spisovatele v báječném hereckém obsazení.Hector Hugh Munro, používající umělecký pseudonym Saki, byl navzdory orientálně znějícímu jménu britský spisovatel, který získal popularitu krátkými černohumornými povídkami s často ďábelsk

Obrázek podcastu Troufalá vášeň

Troufalá vášeň

Když se Jordan nastěhuje k otci svého přítele, má to být jen dočasné řešení komplikované situace. Jenže Pike Lawson se jí brzy začne dostávat pod kůži. Oba vědí, že by se svým touhám neměli poddat, a snaží se s nimi bojovat. I kdyby to nebyl Coleův táta, pořád je mu osm