Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Angličtina na dovolenou A1 - B1

Audiokniha Angličtina na dovolenou A1 - B1

Délka:

12 hod 39 min

Čte:

audioacademyeu

Vydavatel:

audioacademyeu

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu CIAO sexu

CIAO sexu

Přestaňte doufat, že ti vaši mužští někdy mentálně a emočně dorostou do takové dospělosti, že jim budete moci svoje potřeby vysvětlit tak, aby jim dávaly smysl. Muži přecházejí rovnou z infantility do senility, takže s nimi musíte věčně zacházet jako s dítětem. Přestaňt

Obrázek podcastu Dalajlamova kočka

Dalajlamova kočka

Maličkého kotěte, kterému hrozí nešťastný osud, se ujme samotný dalajlama. V jeho přítomnosti a díky jeho příkladu chytré zvířátko zjišťuje, jak naplnit dvě základní touhy všech živých tvorů: být šťastný a vyhnout se utrpení. Postupně se himálajské koťátko učí, jak se n

Obrázek podcastu Werich: Žluté mužátko

Werich: Žluté mužátko

CD album s pohádkou Jana Wericha Žluté mužátko již v digitálním prodeji je, ale titul, kde střídá ve vyprávění herečka Stella Zázvorková původního vypravěče a autora Jana Wericha, přichází do digitálních obchodů poprvé. Posluchač může porovnat tyto dva skvělé vypravěče

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 64 - Andrea Kalivodová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 64 - Andrea Kalivodová 08.06.2014

Hostem L. Výborné - A. Kalivodová (operní diva)

Obrázek podcastu Plody vzdělanosti

Plody vzdělanosti

Komedie o tom, co se stane, když se smíchá ruská duše, spiritismus a potřeba přikoupit pozemky. Inscenace z roku 1962, ve které uslyšíte legendární herce Otomara Korbeláře, Nelly Gaierovou, Eduarda Kohouta, Jiřinu Šejbalovou, Stanislava Neumanna a další.Komedii Plody vz

Obrázek podcastu Steve Jobs

Steve Jobs

Tato audiokniha pojednává o životě plném vrcholů i propastí a o pronikavě intenzivní osobnosti tvořivého podnikatele, jehož vášeň pro dokonalost a železné odhodlání zcela převrátilo šest odvětví lidské činnosti: osobní počítače, kreslené filmy, hudbu, telefony, počítačo

Obrázek podcastu Já, Simon

Já, Simon

Šestnáctiletý Simon už nějakou dobu ví, že je gay, ale ještě není připravený sdělit to okolnímu světu. Jedinou výjimkou je tajemný Blue, se kterým si Simon už několik měsíců vyměňuje e-maily a jejich vzájemné pouto sílí. Jenže pak citlivá korespondence padne do nesprávn

Obrázek podcastu Objížďka

Objížďka

V hořké komedii o transportu politického vězně do vyšetřovací vazby ve společnosti estébáků využil autor vlastní zážitky z komunistických kriminálů. V hlavní roli Ladislav Mrkvička.Dva důstojníci STB eskortují politického vězně z pracovního tábora do vyšetřovací vazby.

Obrázek podcastu Nevyměkni

Nevyměkni

Mrazivý thriller s vyšetřovatelkou Holly Gibneyovou, kterou buď milujete, nebo… si ji brzy zamilujete. Do Buckeye City zavítalo s mírným zpožděním jaro, ale obyvatelé města rozhodně nemají důvod k radosti. V ulicích totiž řádí sériový vrah, který si náhodně vybírá zcela

Obrázek podcastu Živé stříbro

Živé stříbro

Dva světy. Jeden pakt krve. A vášeň, která spálí všechno mezi nimi. Saeris Fane nikdy nechtěla být hrdinkou. Chtěla jen přežít v poušti, kde voda patří nesmrtelné královně a každý den může být poslední. Jenže ukradená rukavice z královniny zbroje jí do života přinesla v

Obrázek podcastu Jánošíci s těžkou hlavou

Jánošíci s těžkou hlavou

Kniha, kterou namluvil Tomáš Hanák a Zdeněk Lahoda, je výsledkem čtyřleté reportérské práce, při které Ľubomír Smatana jako stálý zpravodaj Českého rozhlasu prokázal svou výjimečnou schopnost propojit objektivní fakta a každodenní zprávy s osobními zážitky "člověka z te

Obrázek podcastu Bylo to na váš účet

Bylo to na váš účet

V ruce právě držíte nahrávku jedné z nejvýznamnějších českých rozhlasových her, Aškenazyho a Horčičkovu hru Bylo to na váš účet. Na ploše jedné celovečerní inscenace jsou doslova nakupeny veškeré inscenační a herecké postupy „zlatých šedesátých“ v tom nejkladnějším slov

Obrázek podcastu Čurillovci

Čurillovci

Po románových thrilleroch Padreho klan a Padreho klan 2 sa investigatívny novinár Marek Vagovič vracia k literatúre faktu. Opisuje strhujúce príbehy policajtov okolo Jána Čurillu, ktorí sa tvrdou prácou vypracovali na elitu vo svojom odbore. Najskôr postavili pred súd

Obrázek podcastu Šrámek: Léto. Výňatky ze hry o 3. dějstvích

Šrámek: Léto. Výňatky ze hry o 3. dějstvích

FRÁŇA ŠRÁMEK (*19.1.1877 - †1.7.1952) Původní album DV 15099 s výňatky ze hry Fráni Šrámka "Léto" vydal Supraphon v roce 1960 - nyní tento titul vydáváme poprvé digitálně. Hlavním protagonistou hry o 3. dějstvích "Léto" je student Jan Skalníka jeho první milostné vztahy

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Hlas: Za barevným sklem

Hlas: Za barevným sklem

Před dvěma lety vydal Ivan Hlas, legendární "drsný představitel romantických písní", literární prvotinu Za barevným sklem. Podtitul knihy, který zní Putování stříbrné lžičky, malé myšky a uzlu na kapesníku evokuje křehký závan mysli, rozpomínající se na sled dějů v plyn

Obrázek podcastu Čechov: Újezdní Hamlet

Čechov: Újezdní Hamlet

Z komentáře k původnímu LP 1 18 1479 vydaného Supraphonem v roce 1974: Čechov znamená Čechův. Jeden Čechův dědeček byl Čech. Ač tyto věty zní jako citáty z čítanky pro druhou třídu základní školy nebo jako diktát z těsnopisu, jsou pravdivé. Nemají samozřejmě nejmenší zá

Obrázek podcastu IKIGAI

IKIGAI

"Nový světový bestseller o životním stylu IKIGAI přichází z Japonska – ze země s nejdéle žijícími lidmi na světě. IKIGAI je dost možná to, co chybí lidem, kterým ráno dělá problém vylézt z postele, protože je během dne nečeká žádná dostatečně motivující a naplňující akt

Obrázek podcastu Proces

Proces

Kafkův román Proces se nemusí každému zamlouvat – má totiž pověst zachmuřené, obtížně proniknutelné knihy, která je pro spěchajícího člověka opředena pláštěm z otazníků. Paradoxně ale i v onom spěchu je přítomno dost otázek, jež nabydou naléhavosti při zpětném pohledu p

Obrázek podcastu Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

Lady Di je mrtvá, ať žije Marie z Kostky! Po tragické smrti lad Diany se ruší repríza rozverné historické revue s Helenkou Vondráčkovou a Heinrichem Himmlerem a na Kostce je vyhlášen smutek. V zámecké kapli vzniká pietní místo a z oken visí černé prapory. Marie tedy vyu

Obrázek podcastu Neviditelný - Mistři slova

Neviditelný - Mistři slova

Neviditelný - Audiokniha obsahuje psychologický román vykreslující rodinné vztahy a maloměstskou morálku. Jedná se o příběh mladého, sobeckého a vypočítavého muže, který pomocí deníku líčí svou životní cestu v prostředí maloměsta na přelomu 19. a 20. století. Osudem muž

Obrázek podcastu Nonstop

Nonstop

Roy Complain žije v kočovném kmeni Greenů uprostřed divočiny. Primitivní způsoby společenství však v jeho očích nesouzní s pozůstatky civilizovanějšího života, které nachází při svých kořistnických výpravách do pralesa. Uvnitř cítí zvláštní prázdno, touhu, kterou nedoká

Obrázek podcastu Láska pro samouky

Láska pro samouky

Jak se liší randění v osmnácti a ve čtyřiceti? Vlastně skoro nijak. Ve čtyřiceti jste pořád stejně nejistí a zmatení jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Klára se o tom přesvědčí, když ze dne na den skončí její manželství a ona se znovu ocitne ve světě n

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 19 - Martin Chadima 07.06.2014

100 statečných - Host č. 19 - Martin Chadima 07.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Chadima (pedagog, teolog, filosof)