Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Angličtina do ucha 2 - mírně pokročilí

Audiokniha Angličtina do ucha 2 - mírně pokročilí

Autor:

Eddica

Délka:

12 hod 32 min

Vydavatel:

Eddica

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Nevinným sa neodpúšťa

Nevinným sa neodpúšťa

Každý normálny človek má aspoň jedného kamaráta či kamarátku. Niekedy sa z nich stanú manželia, niekedy manželky, občas ostanú kamaráti kamarátmi. Hovorí sa, že čím ich je viac, tým je život ľahší, no nie vždy je to tak - často idú riadne na nervy. Zvládnuť výstrelky ro

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Milá sedmi loupežníků a jiné

Milá sedmi loupežníků a jiné

„Nechtěla se vázat, tak odešla k loupežníkům a milovala každého stejně“. text pro distribuce: Audiokniha obsahující tři literární díla jednoho z předních představitelů tzv. generace anarchistických buřičů v úchvatném podání Jiřího Schwarze. Audiokniha obsahující tři

Obrázek podcastu Příběhy sportovců, které políbila múza

Příběhy sportovců, které políbila múza

Vlasta Burian, Johnny Weissmüller, Erich Tylínek, Sonja Henie, Lino Ventura, Dick Francis, Bud Spencer, Jurij Vlasov, Josef Nálepa, Toller Cranston. V pořadí daném rokem jejich narození obsahuje kniha deset příběhů těchto osobností, které svůj život zasvětily dvěma zdán

Obrázek podcastu Sherlock Holmes a Boží dech

Sherlock Holmes a Boží dech

Devatenácté století se chýlí ke konci. Na jeho místo přichází století dvacáté, století změny a vědy – století, v němž budou všechny pověry a předsudky minulosti vyvráceny. Nebo ne? Někdo se tomu ze všech sil snaží zabránit. V londýnském sněhu je nalezeno rozdrcené tělo.

Obrázek podcastu Klub štresáků

Klub štresáků

Další z rozhlasových her oblíbené autorky Heleny Benešové. Tentokrát o složitostech novinářské profese. V režii Hany Kofránkové v roce 1989 účinkovali: matka (Daniela Kolářová), redaktor (Jiří Bartoška) a elévka (Zuzana Bydžovská).

Obrázek podcastu Na hraně temnoty

Na hraně temnoty

Inspiroval se vrah vraždami spáchanými před desítkami let? Hrdina knihy Davida Morrella, anglický romantický spisovatel Thomas de Quincey, popíše ve své eseji vraždu spáchanou před desítkami let do takových podrobností, že mu policie nevěří, že není pachatelem vražd, kt

Obrázek podcastu Vánoce v Praze

Vánoce v Praze

Štědrej večer nastal, Prahu nám přichystal… Je 24. prosince a na pražské hlavní nádraží přijíždí z Berlína česko-německý spisovatel Jára. Namísto domluveného setkání s přáteli, jimž se nemůže dovolat, ho však čeká fantaskní pouť vylidněnou metropolí, kterou se prolínají

Obrázek podcastu Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

Nikdy to nebyl jenom příběh – stal se mým životem. Na nebezpečné výpravě za osvobozením svých druhů potkávají Jacob a Emma další laskavé i kruté podivné, poznávají zradu, nebezpečí závislosti, závist i chorobnou touhu po moci. Pokud se jim podaří své přátele zachránit,

Obrázek podcastu Černé jazyky

Černé jazyky

Tchajwanec Bao se snaží mít celý život pevně v rukou. Má skvělou kariéru, děti s prestižními školami, a dokonce se zdá, že jej netíží ani nefunkční vztah s bývalou manželkou Sedrikou. Na Tchaj-wanu je přece hlavní neztratit tvář — ať se děje cokoli… Vše se však náhle zm

Obrázek podcastu Žil jsem zbytečně

Žil jsem zbytečně

Četba na pokračování z rukopisu vlastního životopisu významného českého národohospodáře a publicisty Jiřího Hejdy odsouzeného na doživotí v procesu s dr. Miladou Horákovou.Hejdova autobiografie Žil jsem zbytečně: román mého života mohla být vydána až po roce 1989. Rozhl

Obrázek podcastu Nekonečná noc

Nekonečná noc

Někdo se zrodí pro lásky sladkou moc, jiný se zrodí pro nekonečnou noc... Co přiřkl osud Ellie Goodmanové, závratně bohaté dědičce, která se rozhodla vdát za Michaela Rogerse, z pohledu jejích poručníků naprosto nevhodnou partii? Jaký osud čeká na Michaela, jenž touží p

Obrázek podcastu Babičkou proti své vůli

Babičkou proti své vůli

Humoristicky laděný román zachycuje příběh ženy, která se stala babičkou na svůj vkus příliš brzy. Mladší syn sotva odrostl a Daniela se chystala roztáhnout křídla, jež jí ovšem přistřihla dcera Tereza oznámením, že čeká dítě. Daniela se srovnává s novou a nečekanou soc

Obrázek podcastu Ostrov Entry

Ostrov Entry

Když detektiv Sime Mackenzie nastupuje na palubu letadla, ani se neohlédne. Cesta na ostrov Entry pro něj představuje šanci utéct hořké směsi osamělosti a lítosti nad svým dosavadním životem ve městě. Z montrealského letiště odjíždí jako součást osmičlenného vyšetřovací

Obrázek podcastu Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

Manitouovi i Matce přírodě je úplně jedno, jestli přežijeme. Upřímná i trochu fiktivní kniha úspěšné blogerky o životě Češky mezi indiány kmene Čerokí. Něžné a vtipné vyprávění o lidskosti, přátelství, rodině, lásce a přírodě. Protože život má dokonalý smysl pro ironii,

Obrázek podcastu Post mortem

Post mortem

Třetí temný kriminální případ pro geniálního profesora Hanse Rekkeho a osobitou policistku Micaelu Vargasovou. Na sklonku 80. let se vydali Dag a Pompe na automobilový trip ze Švédska na jih. Ve španělském Santanderu se seznámili se Sandrou, místní servírkou, kterou oba

Obrázek podcastu Chaloupka strýčka Toma (1973)

Chaloupka strýčka Toma (1973)

Rozhlasová adaptace slavného románu. Lidsky silný příběh odehrávající se v 19. století na jihu USA nás zavede do období rasové nesnášenlivosti a otrockého ponižování. Dobrodružný a zároveň velmi emotivní příběh natočený podle stejnojmenného románu Harriet Elizabeth Beec

Obrázek podcastu Malé lesní pohádky

Malé lesní pohádky

Proč dělá jelen po lese zrcátka Jelen samotář se zamiloval do krásné Vendulky z hájovny. Vendulka však nechtěla o jeho lásce ani slyšet a řekla mu, že se jí líbí jen ten, kdo nosí myslivecký klobouk. A tak se jelen rozhodl, že si takový klobouk opatří. Pohádku Františka

Obrázek podcastu Indiáni z Větrova

Indiáni z Větrova

Indiáni obsadili zámeček bývalých pánů z Větrova! Nejsou to sice praví indiáni a zámeček slouží jako dětský domov, i tak ale nebude nouze o dobrodružství a vtipné příhody. "Větrováci", tak si totiž říkají děti z dětského domova na jižní Moravě. Knížku Markéty Zinnerov

Obrázek podcastu Ostrov Uctívačů ginga

Ostrov Uctívačů ginga

Venkovští kluci ve stopách Rychlých šípů Venkovská parta kluků se rozhodne jít po stopách neznámého příběhu Rychlých šípů, který souvisí se sektou Uctívačů ginga. Napínavé pátrání připomíná někdejší dobrodružství Rychlých šípů. Kdo něco věděl o Rychlých šípech, musel ml

Obrázek podcastu Sága rodu Forsytů

Sága rodu Forsytů

Rozhlasová dramatizace slavného románu Sága rodu Forsytů zachycuje život vyšší anglické společnosti. Toto nejslavnější dílo Johna Galswortyho, nositele Nobelovy ceny za literaturu za rok 1932, vznikalo v průběhu šestnácti let.

Obrázek podcastu Zápotocký

Zápotocký

Kompletní portrét druhého dělnického prezidenta Antonína Zápotockého. Antonín Zápotocký byl jednou z nejvýraznějších postav komunistického hnutí. Se stranou byl svázán už od jejích počátků a v nejvyšších patrech KSČ setrval až do své smrti v roce 1957. Veřejnost zná mn

Obrázek podcastu Zpověď: Z děcáku až na přehlídková mola

Zpověď: Z děcáku až na přehlídková mola

Tato zpověď byla napsána z touhy změnit svět k lepšímu. Pokusit se alespoň trochu přispět k tomu, aby třeba i jen pár dětí bylo šťastnějších. Sama autorka prožila své dětství nejprve s matkou narkomankou a poté se ocitla v dětském domově. Ale tahle kniha není jen o tom,

Obrázek podcastu Dobrodružství šesti trampů

Dobrodružství šesti trampů

Knihu Dobrodružství šesti trampů aneb nové pověsti české Vlastimila Rady a Jaroslava Žáka známe mimo jiné i z televizního zpracování z roku 1969. Klasikové českého humoristického žánru prezentovaného například známými študáckými romány, zde zpracovali neznámé epizody z