Obrázek podcastu Anglická zahrada

Audiokniha Anglická zahrada

Délka:

9 hod 46 min

Čte:

Martin Písařík

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Radůza: Uhlíř, princ a drak

Radůza: Uhlíř, princ a drak

Uhlíř, princ a drak Pohádka plná písniček Námět a scénář, texty písní a hudba, režie: Radůza. Zpívají a hrají: Anna Fialová (princezna Vendulka), Lucie Polišenská (komorná Otylka), Radúz Mácha (princ Kryšpín), Igor Orozovič (uhlíř), Jiří Suchý z Tábora (král a drak), …

Obrázek podcastu Hlava XXII

Hlava XXII

Román Hlava XXII je jedným z najdôležitejších protivojnových diel, ktoré vyšli po druhej svetovej vojne. Autor opisuje márny boj hlavného hrdinu Yossariana proti absurdnej vojenskej mašinérii, pričom výdatne využíva čierny humor a neustále balansuje medzi komikou a horo…

Obrázek podcastu Toulky českou minulostí 1001-1050

Toulky českou minulostí 1001-1050

Milí přátelé, zveme Vás na procházku českou minulostí s poutavým výkladem o zásadních událostech českých dějin. Toulky českou minulostí, dnes už obsáhlé dílo rozdělené dle jednotlivých období, doplní nové vydání dílů 1001-1050.

Obrázek podcastu Kurz anglicko-české konverzace

Kurz anglicko-české konverzace

144 konverzačních témat namluvených rodilými mluvčími pro všechny, kteří se učí anglicky. Česko - anglická část.

Obrázek podcastu Kouzelný měsíc

Kouzelný měsíc

Kouzelný měsíc je vyprávění o dobrodružstvích malého autíčka, jeho kouzelných proměnách, ale i touze být užitečným a vůli překonávat překážky. Odehrává se v malebné vesničce Jouzov, kde smutné odložené autíčko Červeňák dostane druhou šanci být zaseprospěšný a dostat se …

Obrázek podcastu Inferno

Inferno

Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V dalším pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v prvním díle Božské komedie nazv…

Obrázek podcastu Kubula a Kuba Kubikula

Kubula a Kuba Kubikula

Známá pohádka Vladislava Vančury z časů ušatých čepic o povedeném medvědáři Kubovi, jeho svěřenci medvědu Kubulovi a vymyšleném strašidle Barbuchovi, kteří se po setkání s rychtářem dostanou až do vězení ve Vařečkách a Hrncích.Osoby a obsazení: Kuba (Jan Hartl), Kubula …

Obrázek podcastu 77 poviedok na večery a noci

77 poviedok na večery a noci

Kniha 77 poviedok na večery a noci je siedmou zo série 7 kníh, ktoré spolu obsahujú 400 mystických poviedok. V tejto sérii sú kratšie z nich, od 102. do 178. zo 400, ich dĺžka je 4 až 6 strán (1340 až 1860 slov). Všetky sú zoradené od kratších po dlhšie. Najznámejšie z …

Obrázek podcastu Terapie sebepoznáním

Terapie sebepoznáním

Obecně máme tendenci psychiku a duši podceňovat, neboť nejsou vidět a nelze je změřit ani vykreslit žádnou funkcí v Excelu. Avšak denně je máme možnost pozorovat v podobě vlastního prožívání. Jak moc nás může „blbá“ nálada ovlivnit ve všem, co děláme, jistě zakusil každ…

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů …

Obrázek podcastu Benátská zrcadla

Benátská zrcadla

Jan Neruda. Fejeton z knihy Obrazy z ciziny z roku 1868 od zakladatele českého fejetonu. V cyklu Noční bibliotéka, režie Jana Bezdíčková.Účinkuje Václav Postránecký.

Obrázek podcastu Příběh o Královně jitra a Sulajmánovi, knížeti duchů

Příběh o Královně jitra a Sulajmánovi, knížeti duchů

Strhující vyprávění "prokletého básníka" Nervala o Králi Šalamounovi, královně ze Sáby a staviteli chrámu Híramovi. Četba na pokarčování, účinkuje Pavel Soukup.

Obrázek podcastu Angličtina pro tebe 1 - Začátečníci

Angličtina pro tebe 1 - Začátečníci

Angličtina pro tebe 1 - začátečníci - audiokniha obsahuje anglické rozhovory, tematiky a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se jednoduše domluvit. Nic složitého. Na těchto nahrávkách najdete 45 rozhovorů a…

Obrázek podcastu Poutník: Mágův deník

Poutník: Mágův deník

Román, kterému dal v roce 1987 vzniknout brazilský spisovatel Paulo Coelho, můžeme brát jako podobenství o touze hledat svou vlastní životní cestu. Ve výsledku nás Coelho učí, že všechnu nevšednost a nadpřirozenost lze najít v jednoduchostech a všednostech každodenního …

Obrázek podcastu Vondrovic, Boubelík: O Honzovi

Vondrovic, Boubelík: O Honzovi

Dramatizace klasické české pohádky, jejímž hrdinou je hloupý Honza, doplňuje řada melodických písniček, které titul posouvají do žánru pohádkového muzikálu. K přitažlivosti titulu přispívají skvělé interpretační výkony jednotlivých herců, zejména Václava vydry v titulní…

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Obrázek podcastu Zápisky z blázince

Zápisky z blázince

Legendární divadelní režisér se v roce 1975 ocitl za zdmi bohnické psychiatrické léčebny. Hledal zde ochranu před světem, který se jej rozhodl ponížit a zlikvidovat. Součástí terapie byl zápis krátkých, stručných postřehů a poznámek. Občas úsměvný, jindy až mrazivě drsn…

Obrázek podcastu Kolmo na Moskvu

Kolmo na Moskvu

Máte někdy chuť vyrazit někam hodně daleko? Třeba na kole? Jen si říkáte, že na takovou cestu nemáte dost času? Milan Martinec ukáže, že i v rámci normální dovolené je možné střihnout si například tři týdny do Moskvy a zpátky. Nebo zajet přes Alpy a Pyreneje k pobřeží A…

Obrázek podcastu Rybář Jarmil Koloušek

Rybář Jarmil Koloušek

Každá lidská činnost, každý obor, každý koníček má své legendy. Někoho, kdo danou činnost dovedl k dokonalosti a ještě dál. Někoho, kdo se v onom oboru stal takovým fenoménem, že ho všichni znají a vzhlížejí k němu… Pro Jarmila Kolouška nic z toho neplatí a nikdy neplat…

Obrázek podcastu Jak hledat slunce

Jak hledat slunce

Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé..."Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že …

Obrázek podcastu Traja nezbedníci z neba

Traja nezbedníci z neba

Audiokniha obsahuje rozprávky, ktoré napísala Luba Vančíková

Obrázek podcastu Vedecké okienko

Vedecké okienko

Horím pre chémiu (občas doslova) a snažím sa svoj plameň preniesť ďalej. V audioknihe ti pomôžem objavovať čaro prírodných javov a krásy prírody zahalené rúškom tajomstva. Budem ti klásť všemožné otázky naprieč celým spektrom prírodných vied. Prečo je tráva zelená? Pijú…

Obrázek podcastu Slunce a hvězda

Slunce a hvězda

Nico di Angelo jako Hádův syn zažil víc hrůz než kdokoli jiný. Ale i jeho dny prosvětlil paprsek slunce v podobě milovaného Willa Solace, Apollónova syna. Spolu dokážou překonat jakoukoli překážku. Poslední dobou ale Nika volá hlas z Tartaru. Zdá se, že patří napraveném…