Audiokniha Andersen: Druhý vějíř pohádek

Můj strýc Odysseus
Mazaný a činorodý Josef Frajvald začíná svou soukromou „odysseu“ ještě v časech rakousko-uherské monarchie, kdy se rozhodne zvelebit vyženěný pohřební ústav dosud nevídaným způsobem… Na čestné místo v pestré galerii slavných českých „literárních příbuzných“ patří vedle…

Sleva 30% - Povedená historka
Jak daleko zajdete, abyste se pomstili svým ex? Daphne se seznámila s Peterem, když se bezhlavě hnala za svým kloboukem, unášeným větrem (dokud nenarazila do popelnice). Peter tu povedenou historku při každé příležitosti rád oprašoval a Daphne nepochybovala, že ji zahrn…

Kniha radosti
Rozhovory a myšlenky dvou velkých mužů, držitelů Nobelovy ceny za mír, o tom, jak být šťastný v dnešním proměnlivém světě. „Pokud sám sebe vnímáte jako obyčejného člověka, jednoho ze sedmi miliard, není důvod mít pocit, že byste se měl chovat, jako byste byl někdo výjim…

Sleva 30% - S láskou z Londýna
Tilly pracuje jako maskérka v londýnské opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Všechno ovšem změní její přešlap se zavirovaným e-mailem, který ji svede dohromady s novým ajťákem. Toho daleko více než emoce zajímají moderní technolo…

Čistič
Detektivka z drsného Ostravska. Precizně vystavěný detektivní příběh, kde se prolínají různé časové roviny vyprávění, a čtenář do poslední chvíle netuší, kdo je vrahem. Havířov roku 2021. Kdo může, stěhuje se za prací pryč, město se vylidňuje, kdysi výstavné budovy post…

Karanténa s moderním fotrem
Moderní fotr, Čeněk a Nataša v karanténě! To si takhle jednoho prosluněného odpoledne dá někdo v Číně na stojáka u stánku netopýra na loupačku a za pár měsíců, na opačné straně zeměkoule, jste s rodinou zabarikádovaní doma, protože venku číhá smrt. Šijete roušky, tleská…

Historky z Tinderu
Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách Nejlepší rande vedou k oltáři, ta nejbláznivější ke skvělým historkám. Populární stand‑up komička Lucie Macháčková líčí s humorem a nadsázkou milostné trapasy a karamboly. Zábavná audiokniha plná optimismu vám zlepší den a za…

Bohatý táta, chudý táta
Tato kniha by měla být povinnou četbou pro finanční plánovače nebo kohokoliv, kdo se zajímá o to, jak se stát finančně nezávislým. Je to jedinečný úvod do psychologie tvoření bohatství. Abyste se dostali nad finanční vrchol, musíte si přečíst tuto knihu Roberta Kiyosaki…

Angličtina pro tebe 2 - Mírně pokročilí
Angličtina pro tebe 2 - mírně pokročilí - audiokniha obsahuje anglické rozhovory a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se jednoduše domluvit. Nic složitého. Na těchto nahrávkách najdete 44 rozhovorů a 35 mi…

Dámy a pánové
Kruhy se otevírají, ale staré čarodějky ještě nepatří do starého železa! V království Lancre nastává den letního slunovratu, blíží se horká svatojánská noc plná shakespearovských čar a kouzel. V hospodářských porostech se objevují kola – a výjimkou není ani květináček s…

Společnost lhářů
Mor je v nás a rouška tě nezachrání. Spas se, kdo můžeš! V létě roku 1348 byl do Anglie z kontinentu zavlečen dýmějový mor a bere všechny, kdo mu zkříží cestu. A proto i devět vyvrženců spěchá z jihoanglického přístavu hlouběji do vnitrozemí, co jim nohy stačí. Při puto…

Zátopkovi u Nepilů
Unikátní reportáž z návštěvy Dany a Emila Zátopkových u Zdeny a Františka Nepilových na chalupě ve Stradonicích na jaře 1988 Dana a Emil Zátopkovi mi pomáhali, už je to dávno, skoro čtyřicet let, propagovat hnutí Buď fit. Ve šťastné chvilce se zrodil nápad seznámit je …

Každý z mé rodiny někoho zabil
Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b…

Lipová alej
Kniha vyšla poprvé v roce 1985 jako výsledek dlouholeté spolupráce s rozhlasovým pořadem Dobré jitro. František Nepil v něm vyprávěl svým charakteristickým hlasovým projevem v rozhlasových pořadech celé soubory fejetonů. Jeden z cyklu tvořily úvahy o vztahu k domovu, ro…

Jak hledat slunce
Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé..."Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že …

Lada: Kocour Mikeš Díl 1.
Původní audio kazetu 71 0309-4 "Josef Lada Kocour Mikeš Díl 1." vydal Bonton Music v roce 1995. Později vyšly některé části vyprávění o kocourkovi, který uměl mluvit v podání herečky Nadi Gajerové na různých CD, ale kompletní titul v původní sestavě a délce vydává Supra…

Případy soudce Ti: Pomsta Bílého tygra
Příběh vypráví o sérii podivných událostí, na jejímž počátku je smrt významného muže. Následují záhady, které se zdají být propojené s legendou o "Bílém tygru ", symbolu pomsty.

Stínem políbená
Noční můry ochránkyně Rose. Další strhující příběh z prostředí vampýrské akademie. Rose se připravuje na maturitu, ale jejím větším úkolem je chránit princeznu Lissu. Vše se začne komplikovat, když se Rose zamiluje do strážce Dimitrije. Naši hrdinové jsou zpět. Princezn…

Kukačky
Moje dítě není moje. Martinovi s Terezou, dvěma mladým rodičům šestiletého Jakuba, zní ta slova v hlavě od chvíle, kdy jim Karel s Olgou, rodiče šestiletého Tomáše, řekli, že v porodnici došlo k záměně. Že si rodiny odvezly domů toho nepravého. Na takovou situaci není n…

Macourek:Žofka ředitelkou zoo
Původní audio kazetu 71 0340-4 "Miloš Macourek Žofka ředitelkou zoo / Petr Nárožný" vydal Bonton Music a.s. v roce 1996, v roce 2001 vyšla v Supraphonu zkrácená verzi této nahrávky na CD SU 5328-2. Nyní vydává Supraphon celou nezkrácenou verzi nahrávky poprvé digitálně …

Seznam Evelíny B.
Román, který vychází ze skutečných událostí, poutavě zachycuje osud sestřenice Lídy Baarové, celé rodiny Babkových a jejich vily. Evelína, Zorka a Lída si v dětství sepisovaly úkoly a věřily, že pokud je všechny splní, v životě obstojí. Poválečná léta v Československu j…

Ivan Mládek zase uvádí Luďka Sobotu
Ivan Mládek: "Vážení přátelé, dalším důvodem, proč s Luďkem Sobotou natáčíme už druhou desku, je to, že máme stejný smysl pro humor. Líbí se nám stejný druh vtipů. Nám se třeba nelíbí vtipy složité, neinteligentní, nesrozumitelné. Nelíbí se nám, mně i Luďkovi Sobotovi, …

Božidara
Jaký život bys žil/a, kdyby ti byla všechna musíš a nesmíš u prdele? Božidara vede sice možná zvláštní, nicméně poklidný život. Když se jednoho dne na prahu její chalupy zjeví skoro dospělá vnučka Rosie s žádostí o azyl na dobu neurčitou, ani jedna z nich netuší, do ja…

Klub sebevrahů
Tajemné případy, které vám ukáží, že se ta největší tajemství neukrývají na pustých ostrovech, ale také v nitru člověka. Romantické příběhy skotského spisovatele R. L. Stevensona (1850?1894) se často odehrávají v odlehlých končinách nebo dávno minulých časech a vyznačuj…

Život v manéži
Četba z knihy, která sugestivně zachycuje atmosféru velkého cirkusu a jeho osudů na počátku století. Je záznamem vyprávění ředitele nejslavnějšího českého cirkusu, svědectvím velké lásky artistů k jejich práci, svědectvím jejich houževnatosti, sebezapření a nezlomné vůl…