Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Andělé a démoni

Audiokniha Andělé a démoni

Autor:

Dan Brown

Délka:

7 hod 19 min

Čte:

Miroslav Táborský

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Ochránce impéria – Otrok

Ochránce impéria – Otrok

Druhá kniha Ságy o impériu. Maře z Acoma se podařilo uhájit svůj dům a navzdory všem očekáváním zvítězila v prvním kole Velké hry Rady. Na odpočinek však není čas. Intriky tsuranské politiky nikdy nekončí a silní nepřátelé se připravují k dalšímu střetnutí. Mara však na

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA a prázdniny v maringotkách

SPRÁVNÁ PĚTKA a prázdniny v maringotkách

„Páni! To je ale paráda! To by byl život!“ Julián, Dick, George, Anna a pes Tim už spolu tráví každé léto a výjimkou nejsou ani tyhle prázdniny. Tentokrát si je ale děti chtějí užít jinde než v Kirrinu. Právě když uvažují, co by podnikly, kolem projíždí cirkus a mocně j

Obrázek podcastu Klub komiků a klaunů Petra Nárožného 1.

Klub komiků a klaunů Petra Nárožného 1.

Je to k nevíře, ale ze všeho se dá udělat dobře fungující úřad. Chce to jen schopného úředníka. Tajemník Klubu komiků a klaunů je dokonce všeho schopen. Jako vejce vejci se podobá herci Petru Nárožnému. On sám tvrdí, že je jeho dvojníkem, avšak zlí jazykové říkají, že j

Obrázek podcastu Tři

Tři

„Jmenuju se Virginie. Z těch tří dnes se mnou mluví jen Adrien. Nina mnou opovrhuje. S Étiennem už nechci nic mít já. Přesto mě od dětství fascinují. Nikdy jsem k nikomu nebyla tak pevně připoutaná jako k těm třem.“ 1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. O

Obrázek podcastu Sněžný měsíc

Sněžný měsíc

Realitní agentka Olga byla zavražděna na odlehlém místě v Beskydech před roubenkou, kterou nabízela k prodeji. Stalo se to jen několik měsíců po vraždě jiné makléřky. Oba případy spojují podobné okolnosti, a navíc se zavražděné ženy mohly znát. Kriminalista Josef Bergma

Obrázek podcastu Lékař umírajícího času

Lékař umírajícího času

Román mapuje životní příběh lékaře Jana Jessenia z přelomu 16. a 17. století. Vladimír Körner zachycuje základní milníky Jesseniova života, od dětství přes studia na univerzitě v Padově, působení na vysokém učení ve Wittenberku, až po jeho pražský pobyt, kdy se stal rek

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Světlo přichází potmě

Světlo přichází potmě

V jediném románu Zdeňka Rotrekla, Světlo přichází potmě, autor v mnohovrstevnatém, částečně autobiografickém vyprávění, střídavě doplněném o lyrické záznamy snů, citáty, reminiscence, odkazy či dobové dokumenty a protknutém příznačnou barokní imaginací, reflektuje histo

Obrázek podcastu Vyžeňte lvy!

Vyžeňte lvy!

Josef Vinklář jako císař Dioklecián, Oldřich Vízner jako Lazar, Daniela Kolářová jako Marta, Ladislav Mrkvička jako Pilát a Ivan Trojan jako Josef Arimatejský. To je jen část skvělého hereckého obsazení, které režisérka Lída Engelová získala pro svou inscenaci Vyžeňte l

Obrázek podcastu Hadrová Ančka

Hadrová Ančka

Ústřední hrdinkou příběhu je hadrová panna, která byla nejoblíbenější hračkou jeho dcery Marcely. Právě ona inspirovala vznik knížky Hadrová Ančka. Je to příběh o holčičce Marcele, která ve starém sudu na půdě najde hadrovou pannu po babičce. Babička v ní hned pozná svo

Obrázek podcastu V zajetí narcismu

V zajetí narcismu

Nejnovější výzkumy ukazují, že výrazné narcistické sklony se dnes vyskytují až u 20 % běžné populace. Toxické chování narcistických osobností rozvrací manželství, rodinné i přátelské vztahy, komunity, pracovní prostředí. V některých případech narcisté dokážou své oběti

Obrázek podcastu Klekner

Klekner

Můj přítel Klekner byl už od dětských let podivínský chlapec, a proto ho jeho vrstevníci nepřijali mezi sebe. To byl asi ten pravý důvod, proč jsem k němu přilnul já. Získal jsem si jeho důvěru a prožil s ním nezapomenutelné chvilky. Dospěli jsme spolu ke zvláštnímu poz

Obrázek podcastu Dědictví

Dědictví

Ještě v létě byla Eva docela jiná: potřeštěná mladá holka, která poslouchá divokou hudbu a netrápí se tím, co s ní bude a jakou práci si najde. Jenže pak se v rodině objevil otčím. A tetička Anda, která žila celý život na samotě a nikdy se tam nebála, se ve své starobyl

Obrázek podcastu Zorro – la máscara misteriosa

Zorro – la máscara misteriosa

Poslechněte si legendu ve španělštině, kde tajemný a mrštný Zorro s bičem, kordem a maskou přes obličej bojuje za chudé rolníky. Stojí proti němu ale zákeřný, nemilosrdný protivník, kapitán Monasterio. Příběh je napsán zjednodušenou španělštinou tak, aby vyhovoval potře

Obrázek podcastu Sedmilhářky

Sedmilhářky

Lhát si do kapsy je stejně špatné jako obelhávat druhé… Jane, Madeline a Celeste. Zakřiknutá mladá samoživitelka, podruhé vdaná zasloužilá matka a věčně zasněná místní kráska. Tři ženy, které by snad nemohly být rozdílnější, a přesto se z nich staly nerozlučné kamarádky

Obrázek podcastu Křivé ostří

Křivé ostří

Rhan zuří. Kovář Hengar ho požádal, aby odešel. A na cestu mu dal zbraň, kterou mladý trpaslík sám vykoval. Zbraň, která brzy získá příhodné jméno. Křivé ostří... Mladičký panoš Jenik z Polomi se stane svědkem únosu princezny Violy. Chce-li se pomstít vrahům a získat zp

Obrázek podcastu Planeta opic

Planeta opic

Soror je latinsky „sestra“. Bude ale na této sesterské planetě vše tak, jak jsme „civilizovaně“ zvyklí? Výprava pozemšťanů k obydlené oběžnici v souhvězdí Orion, kterou líčí zápisky francouzského novináře Ulyxe Mérouxe vložené do láhve plovoucí vesmírem, se zprvu jeví j

Obrázek podcastu Na ostrově harmonie

Na ostrově harmonie

Nechte se vést hlasem, vydechujícím slova, která se mění v obrazy, nechte se prostoupit vzácnými, tolik potřebnými stavy klidu, harmonie a hlubinného porozumění. Přirozená lidská schopnost imaginace a víra v její léčivou schopnost se nyní může bezpečně a harmonicky znov

Obrázek podcastu Nevidím ani tmu

Nevidím ani tmu

Šest žen a šest neskutečných příběhů o síle, kterou v sobě musely nalézt, aby překonaly svá trápení a dokázaly jít dál. Jak dítě ovlivňuje prostředí rodiny? Pomáhá lidem v životě víra? Jaké náhody mohou zasáhnout do života a zcela ho změnit? Na někoho je toho naloženo t

Obrázek podcastu Láska, vztahy a přátelství

Láska, vztahy a přátelství

Toltécká tradice říká, že k naší pravé povaze nás vede štěstí, svoboda a láska. Chceme-li najít svobodu, musíme si uvědomit, čím opravdu jsme a osvobodit se od znalostí, jež nás zotročují. Láska je potom z hlediska Toltéků výsledkem dokonalého zvládnutí vlastního vědomí

Obrázek podcastu Jak s Máničkou šili všichni čerti

Jak s Máničkou šili všichni čerti

"Je to k uzoufání nosit pořád ty samé nemoderní kostičkované šatičky!" říká si smutně Mánička. Když si prohlíží své spolužačky, pyšnící se modely podle poslední módy, dala by za jejich kamarádství a za stejně krásné oblečení cokoliv - snad i duši! Od přání ke skutku neb

Obrázek podcastu Zpěv tichých dní

Zpěv tichých dní

Jak najít hlas v okamžicích, kdy ticho pálí nejvíc? Zpěv tichých dní je román o ženě, jejíž sny a touhy se tříští ve vlnách velkých dějin, ale její vnitřní hlas dál nese paměť, bolest i naději. Citlivě napsaná rodinná kronika o mateřství, ztrátách a odolnosti v době, kd

Obrázek podcastu Taktne o tráviacom trakte

Taktne o tráviacom trakte

Svetový bestseller, ktorý zábavnou formou podáva znalosti o tom, akú dôležitú úlohu zohrávajú črevá v našom tele. Črevá vykonávajú v našom tele viac než len "špinavú robotu". Nové výskumy ukazujú, že črevné baktérie môžu hrať úlohu vo všetkom, od obezity, alergií, depre

Obrázek podcastu Pustiny

Pustiny

Třetí část jedinečné fantasy série Temná věž od legendy hororu Stephena Kinga má název Pustiny. Zavádí posluchače do prostředí tajuplného Středosvěta, kde se odehrává příběh poutníků v čele s pistolníkem Rolandem. Dozvídáme se, co na své cestě do vnitrozemí zažili poté,

Obrázek podcastu Betonová zahrada

Betonová zahrada

Čtyři nedospělí sourozenci se po smrti rodičů rozhodnou žít sami a po svém v rodinném domě uprostřed takřka opuštěné příměstské zástavby. Čas peskování a výchovných opatření vystřídala volnost, místo svazujících povinností je teď důležitější hra – hra na dospělé. Proslu