Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ako zarobiť 500 USD predajom fyzických produktov na Amazone

Audiokniha Ako zarobiť 500 USD predajom fyzických produktov na Amazone

Délka:

56 min

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Ryska: Podivuhodný pan Magnusek

Ryska: Podivuhodný pan Magnusek

Původní LP titul 1118 2608 Podivuhodný pan Magnusek vydal Supraphon v roce 1980 - nyní titul vychází poprvé digitálně Skvělý František Filipovský v roli vypravěče seznamuje malé i velké posluchače s podivuhodným panem Magnuskem (v podání Jiřího Sováka), jehož bohatá fa

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 13

Hovory o józe a mystice č. 13

Přímá stezka k poznání sebe - 1.díl. Autor vysvětluje meditační postupy, které vedou bezprostředně k uvědomění si našeho pravého Já, kterým je vědomí Já jsem. Poté pojednává o důležitosti mistra a o správném vztahu k němu. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Stopařův průvodce Galaxií 2: Restaurant na konci vesmíru

Stopařův průvodce Galaxií 2: Restaurant na konci vesmíru

Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nepravděpodobnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se stalo. Ve druhé části sl

Obrázek podcastu Opravdová láska

Opravdová láska

Co je to opravdová láska? Při svém pátrání po odpovědi na tuto otázku posbíral autor mnoho příhod, které mu vyprávěli nebo sepsali přátelé a věrní čtenáři. Jejich příběhy vykreslují lásku v nejrozličnějších podobách. Může to být hluboký cit, který přestojí veškeré nástr

Obrázek podcastu Továrna na maso

Továrna na maso

Můžeme se chlubit největším závodem na zpracování masa ve středovýchodní Evropě! Jatka v pražských Holešovicích, jinak také továrna na maso. Právě tam pracuje hlavní postava románu, inženýr Leon Hebvábný. S ním poznáme pražskou periferii, kabaret i kriminálku. Inženýr

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Dlhý, Široký a Bystrozraký

Dlhý, Široký a Bystrozraký

Kráľovič Matej sa uchádza o ruku krásnej princeznej. Nie je to však jednoduché - princezná totiž zdedila po svojej matke zázračnú moc, a tak svojim pytačom neustále uniká. Našťastie má kráľovič troch nenahraditeľných pomocníkov - Dlhého, Širokého a Bystrozrakého. Či sa

Obrázek podcastu Eichlerová, Havlíčková: Logopedické pohádky

Eichlerová, Havlíčková: Logopedické pohádky

Autorky této audioknihy jsou klinické logopedky. Na základě zkušeností z praxe své poradny vytvořily již řadu pomůcek k procvičování správné výslovnosti - pexesa, říkanky a především tyto pohádky. Ve veselých příbězích se často opakují hlásky, s nimiž mají děti při vys

Obrázek podcastu Princeznovská pravidla II.: V hlavní roli princ

Princeznovská pravidla II.: V hlavní roli princ

Květuše se ani nenadála a má brášku. Naštěstí ani on není žádné ořezávátko. Pošta se zase vyznamenala: popletený čáp doručil do Sedmi království nadělení v podobě miminka pro úplně jinačí aristokraty. Klouček pojmenovaný Balíček se má přesto k světu a roste jako z vody,

Obrázek podcastu Zloději ostatků I.

Zloději ostatků I.

Martin ze Stvolna si svou statečností nakloní císaře. Ten se jej rozhodne i s Johankou postavit čela poselstva mířící do Svaté země. Martin ze Stvolna v čele poselstva na cestě do Orientu. Rytíř, skvělý trubadúr a příležitostný obchodník s vzácnými ostatky svatých Marti

Obrázek podcastu Valard & příhoda s Havranářem

Valard & příhoda s Havranářem

Prequel k české kultovní fantasy Valard & Vejce na draka. Opět se hlavní hrdinové ocitnou v rýži, ale tentokrát i vinou Havranáře a jeho mimořádně vulgárního ptáka. Krátký příběh nabitý akcí, humorem a absurdnem tak, jak jsme u tvorby Jana Marvela Horna zvyklí. A navíc

Obrázek podcastu Loď plná nevěst

Loď plná nevěst

Píše se rok 1946. Druhá světová válka skončila a po celém světě začínají mladé ženy plnit sliby, které daly mužům, za něž se během války provdaly. V australském Sydney se čtyři ženy připojí k dalším šest set padesáti válečným nevěstám na neobvyklé cestě do Anglie na let

Obrázek podcastu Stopy v dešti

Stopy v dešti

Beze jména. Bez tváře. Bez slitování. Osmý díl mrazivé série s Madison Harperovou. V kalných vodách Lost Creek je nalezeno bezhlavé tělo s děsivým vzkazem – červenou růží v hrdle. Madison Harperová řeší nejtěžší případ své kariéry. Současně pátrá po zmizelém chlapci a

Obrázek podcastu SHERLOCK HOLMES ve státních službách

SHERLOCK HOLMES ve státních službách

PRVNÍ ROZHLASOVÁ HRA VYSÍLANÁ PO 70 LETECH ŽIVĚ 17. 9. 2017 „Obstarali jsme si i zelnou hlávku, abychom mohli zachytit samotný okamžik vraždy“ Artur Conan Doyle: SHERLOCK HOLMES ve státních službách Sherlock Holmes: Honza Hájek John Watson: Pavel Batěk Fama Quartet Dá

Obrázek podcastu Traktor

Traktor

Rozhlasová hra Petra Dudka z českého venkova 50. let, kde právě probíhá kolektivizace. Hlavní hrdina, představitel státní správy Mareš je pragmatik. Do strany vstoupil, protože to potřebuje ke své práci. Chce věřit tomu, co sám říká: "Když budou ve straně rozumný, slušn

Obrázek podcastu Hurvínek im Traumland

Hurvínek im Traumland

Původní LP album 1118 3345 "Hurvínek im Traumland" vydal Supraphon v roce 1983 - nyní titul vychází poprvé digitálně

Obrázek podcastu Takový sníh už nepadá

Takový sníh už nepadá

Herec Roman Štolpa v něm čte povídky ze stejnojmenné knížky prozaika a publicisty Ilji Kučery ml. (vnuka příbramského básníka Fráni Kučery) za doprovodu písní rockového šansoniéra Ravena. Pořadem provází autor. V průběhu večera bude slavnostně pokřtěno audio CD s vybran

Obrázek podcastu Císař Nihon-Džinu

Císař Nihon-Džinu

Audiokniha Císař Nihon-Džinu je desátým pokračováním úspěšné fantasy série s hraničářovým učněm. Horác by vyslán jako zvláštní posel do sídla císaře. Jeho válečná mise začala již před několika měsíci, a Horác se měl dávno vrátit zpět, ale dosud nepřijel a neposlal o své

Obrázek podcastu Román pro muže

Román pro muže

Rafinovaná kompozice, rychlý dějový spád a v neposlední řadě i slovní a situační humor jsou už tradiční výbavou Vieweghových audioknih. Tentokrát je k přednostem autorova psaní nutno přičíst i nekompromisní ráznost, s níž v románuotvírá dveře „třinácté komnaty“ mužského

Obrázek podcastu Ulička hanby

Ulička hanby

Vážený písař královské komory, Jiří Adam z Dobronína, se v mládí znal s ženou, která se později vypracovala na majitelku jednoho z nejproslulejších nevěstinců na Starém Městě pražském. Kdysi mu pomohla a nyní potřebuje pomoc sama. Přímo v jejím domě kdosi zavraždil zámo

Obrázek podcastu Vražda v kryptě

Vražda v kryptě

Kdo ukryl mrtvé tělo do hrobky středověkého rytíře – a proč? Vražda v kryptě je první knihou ze série Záhady Redmonda a Haze, která zavádí čtenáře do Anglie 19. století. Když je v hrobce středověkého rytíře nalezeno tělo mladého muže, případ připadne konstáblovi Daniel

Obrázek podcastu Smršť

Smršť

Před větrným démonem není úniku. Hrdinové mysteriózního thrilleru Smršť zažívají tu nejhorší noční můru v pustém regionu na pomezí Slovenska a Polska. Josef Karika sugestivně spojuje klasickou lidovou povídačku o větrnici s moderním žánrem hororu. Černý předmět na mokré

Obrázek podcastu Kámen a bolest

Kámen a bolest

Strhující životní příběh sochaře, malíře a básníka Michelangela Buonarrotiho, jednoho z géniů italské renesance. Po sedmi úvodních kapitolách bude následovat ústřední část monumentálního románu (V zahradách medicejských) i nedokončený fragment, vydaný posmrtně pod názve