Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ako som sa naučil rozumieť svetu

Audiokniha Ako som sa naučil rozumieť svetu

Délka:

8 hod 43 min

Čte:

Martin Kaprálik

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Šťastný domov

Šťastný domov

Nic nového pod sluncem - napadne nás, když se v trafice pohrabeme v tiskovinách, které nám radí, jak si něco praktického vyrobit, jak jíst zdravě, jak si co nejkrásněji zařídit rodinné hnízdečko a srovnáme obsah těchto periodik s příběhem povídky Jaroslava Haška Šťastný

Obrázek podcastu Žil jsem zbytečně

Žil jsem zbytečně

Četba na pokračování z rukopisu vlastního životopisu významného českého národohospodáře a publicisty Jiřího Hejdy odsouzeného na doživotí v procesu s dr. Miladou Horákovou.Hejdova autobiografie Žil jsem zbytečně: román mého života mohla být vydána až po roce 1989. Rozhl

Obrázek podcastu Všude samí lháři

Všude samí lháři

VÍTEJTE V MĚSTEČKU STANHOPE, IDEÁLNÍM PRO RODINNÉ BYDLENÍ. William Wooler je spořádaný manžel a otec, na první pohled. Má ovšem tajný poměr, který jednoho odpoledne v nedalekém motelu poměrně dramaticky skončí. Zničený a naštvaný se vrací domů, kde nečekaně narazí na sv

Obrázek podcastu Pád titánů

Pád titánů

První část monumentální historické ságy Století, v níž bestsellerista Ken Follett (Pilíře země, Na věky věků) poutavým, jímavým a zároveň napínavým způsobem mapuje fiktivní osudy několika rodin v různých částech světa, jež byly dramaticky poznamenány moderními dějinami.

Obrázek podcastu Bílá nemoc

Bílá nemoc

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •maršál – Milan Enčev •baron Krüg – Antonín Hardt •novinářka – Romana Goščíková •dcera maršála – Anna Kulovaná •Sigelius – Jan Szymik •voják / gen

Obrázek podcastu Přízrak

Přízrak

Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací do Norska, aby se ujal téměř uzavřené vraždy mezi feťáky – údajným pachatelem má totiž být Oleg, potomek jeho femme fatale Ráchel, kterého měl rád jako vlastního syna. Případ je však složitější, než se na první

Obrázek podcastu Tři

Tři

„Jmenuju se Virginie. Z těch tří dnes se mnou mluví jen Adrien. Nina mnou opovrhuje. S Étiennem už nechci nic mít já. Přesto mě od dětství fascinují. Nikdy jsem k nikomu nebyla tak pevně připoutaná jako k těm třem.“ 1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. O

Obrázek podcastu Můj dlouhý běh

Můj dlouhý běh

Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory. Podíváte se s ním do rozpálené pouště v Badwateru, přiblíží vám atmosféru jedinečného závodu s mexickými indiány z km

Obrázek podcastu Internát

Internát

Na východě Ukrajiny je válka už dlouho součástí všedního života… Učitel ukrajinštiny Paša se vydává do nedalekého města, aby z tamního internátu přivedl domů svého synovce. Zdánlivě rutinní úkol ale komplikuje fakt, že se píše leden 2015 a že mezi ním a třináctiletým Sa

Obrázek podcastu Rozbité okno

Rozbité okno

Nejspolehlivější smrtící zbraní ve 21. století jsou informace… Slovutný newyorský kriminalista Lincoln Rhyme usilovně pracuje na dopadení mezinárodně hledaného profesionálního vraha, když se mu donese, že jeho bratranec je obviněn z vraždy a hrozí mu pětadvacet let natv

Obrázek podcastu Nekromant Johannes Cabal

Nekromant Johannes Cabal

Johannes Cabal, geniální vědec a notorický snob, je posedlý jediným cílem – oživit mrtvé. Jenže k tomu potřebuje i svou duši, kterou kdysi bez váhání prodal Satanovi výměnou za tajemství nekromancie. Aby ji získal zpět, musí přijmout ďábelskou sázku: má jeden rok na to,

Obrázek podcastu Svědomí

Svědomí

Jednou za rok, vždy na stejném místě. Parta bývalých spolužáků se schází v penzionu uprostřed Vysočiny, aby si připomněli staré časy. Letos ale nebude co slavit – jeden z nich už se totiž domů nevrátí. Policista Marek Tengler se znovu pouští do vyšetřování, které vede h

Obrázek podcastu Cesta mrtvých

Cesta mrtvých

Vydejte se do dálek ruské tajgy a prožijte skutečný příběh lovce ze sibiřského národa Mansů… Saša žije daleko od civilizace na horním toku řeky Pelym, která pramení v podhůří Uralu. Ještě před dvaceti lety zde stávaly osady několika mansijských rodin, jež však jedna po

Obrázek podcastu Stále vládne mráz

Stále vládne mráz

Čtvrtý případ z pera švédské autorské dvojice je mrazivější než kdy dříve. – Jedné noci nalezne bezdomovkyně Muriel v centru Stockholmu na vyhublé a plačící mladé děvče. Jmenuje se Folami a podobně jako řada podobných dětí sem i ona přišla na vlastní pěst, úplně sama. M

Obrázek podcastu Le Petit Prince

Le Petit Prince

Audiokniha nabízí pohádku Antoine de Saint-Exuperyho, která je převyprávěna zjednodušenou francouzštinou. Nemusíte se proto obávat, že byste textu neporozuměli, je výbornou volbou pro začínajícího posluchače, ať dítě či dospělého. Poslechnete si tak druhou po Bibli nejp

Obrázek podcastu Nezapomenutelná setkání

Nezapomenutelná setkání

Řada krátkých příběhů Pavla Štolby, jež se ptactvem všeho druhu jenom hemží. Strakapoudů, pěnic, vlaštovek, kachen, sovic, puštíků a jiných opeřenců je v nich nepočítaně

Obrázek podcastu Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b

Obrázek podcastu Inner Game pro manažery

Inner Game pro manažery

Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí. Vychází ze své dlouholeté zkušenosti s aplikací metody ve sportu i ve firmách a pomáhá lidem překonat mentální překážky, které zabraňuj

Obrázek podcastu Otec hlava rodiny

Otec hlava rodiny

Výběr ze známé humoristické knihy o běžných rodinných problémech a situacích. O rodinných figurkách. Hlavní postavou je velmi svérázný tatínek pan Day a jemu zcela na úrovni sekundující maminka paní Dayová...Čte: Svatopluk Beneš.

Obrázek podcastu Jde sem lesem

Jde sem lesem

Malý Toník tráví prázdniny na venkově u babičky, a protože se nechoval příliš dobře, musí za trest nevědomky překročit bludný kořen a ztratí se v lese. Cesta lesem se tak pro něj stává napínavým dobrodružstvím a přináší mu také seznámení s některými léčivými rostlinami.

Obrázek podcastu Dareba

Dareba

Takhle důvěrné přátelství je může stát život… Osud Francesce pro léta dospívání nedopřál zrovna ideální místo, natožpak sladký čas. Dívka z takzvaně slušné rodiny vyrůstá v severoitalské Monze, dějišti slavných automobilových závodů, které mají v roce 1935 pod palcem Mu

Obrázek podcastu Génius zločinu

Génius zločinu

Záhadná elektrická bouře uvrhne Manhattan do temnoty, a když se na něj ještě snese prapodivná dusivá mlha, zhroutí se veškerá elektronická komunikace – jako by ostrov vmžiku zmizel v prázdnotě. Zvláštní agentka FBI Jessica Blackwoodová a brilantní vědec Theo Cray vědí,

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Paní Láryfáry

Paní Láryfáry

Koho by občas nepotrápila nimravka nebo mlátilka, že? Naštěstí je tu paní Láryfáry, kouzelná přítelkyně všech rošťáků! Paní Láryfáry je docela maličká, na zádech má hrb a voní po vanikových rohlíčcích. Bydlí v domku postaveném vzhůru nohama se svým psem Darebou a kočk

Obrázek podcastu Blíž, než se zdá

Blíž, než se zdá

Rosie miluje práci v jezdeckých stájích i svůj domov, který sdílí společně s matkou, o niž s láskou pečuje. Nedokáže se však ubránit pocitu, že jí v životě něco schází. Když majitel celého areálu skončí v nemocnici, do vesničky na břehu jezera se po letech vrací jeho sy