Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Agnes a ostrov Stínů

Audiokniha Agnes a ostrov Stínů

Délka:

12 hod 55 min

Čte:

Veronika Khek Kubařová

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Život s vysokou inteligencí

Život s vysokou inteligencí

Vysoká inteligence je v povědomí lidí automaticky spojovaná s úspěchem a skvělým životem. Málokoho napadne, že to ale může být přesně naopak, že spousta nadaných lidí, pokud správně neporozumí své odlišnosti, může prožít nenaplněný život plný utrpení, problémů, nepochop

Obrázek podcastu Uzel

Uzel

V roce 1988 nastal v kariéře Richarda Krauze významný zlom - z pochůzkáře se stal detektivem. Hned první případ, vražda pracovníka ropné rafinerie, mu dává pořádně zabrat a namísto toho, aby se věnoval ženě Sylvii a malé dceři, zůstává v práci ještě déle než předtím. M

Obrázek podcastu 9. listopad

9. listopad

Den před odjezdem z L. A. se Fallon seznamuje se začínajícím spisovatelem Benem. Jejich neovladatelná přitažlivost vede k tomu, že Fallonin poslední den ve městě stráví společně. Pro Bena je Fallonin život přesně tou inspirací, kterou pro své psaní hledal. Rozhodnou se

Obrázek podcastu Zákony lidské přirozenosti

Zákony lidské přirozenosti

Staňte se mistrem v dešifrování lidského chování. Člověk je společenský tvor – schopnost rozumět chování lidí kolem vás je proto vaším nejúčinnějším nástrojem. Lidská přirozenost je totiž silnější než kterýkoli jedinec, kterákoli instituce nebo technický vynález. Dennod

Obrázek podcastu Maigret - Vražda v hotelu Majestic

Maigret - Vražda v hotelu Majestic

Mrtvola hned po ránu. V šatní skříňce. Jak skandální – a jak americké! Když z kovové skříňky číslo 89 v zaměstnaneckých útrobách nóbl hotelu vypadne uškrcená Američanka v černé róbě, je pověst podniku poblíž Champs-Élysées v ohrožení. Pisálkové už se k místu činu slétaj

Obrázek podcastu Vdovou proti své vůli

Vdovou proti své vůli

OSUDOVÁ CHYBA POSTAVÍ MLADOU ŠLECHTIČNU PŘED NEČEKANÉ VÝZVY Nic netušící Elinor Rochdaleové, nemajetné šlechtičně, se změní život přesně v té chvíli, kdy nedopatřením nastoupí do špatného kočáru. Nestane proto před prahem svého budoucího zaměstnavatele, ale ocitne se na

Obrázek podcastu Život víry 2023/09

Život víry 2023/09

Život víry 2023/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Ludmila Matušková, Lucie Endlicherová a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Mariam Ibrahímová: I ve vězení jsem měla radost Súdán

Obrázek podcastu Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda

Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda

Ancijáš je muflón. A nie hocijaký muflón, ale dobrosrdečný muflón kamionista. Nadovšetko miluje svoje tepláčiky a rád robí druhým radosť. Spolu s kamarátkou dážďovkou Milicou precestuje celý svet. Do Číny vezie klince na stavbu priehrady, na Čukotku ryžu, do New Yorku k

Obrázek podcastu Košlerová: Pohádky o zvířátkách ze ZOO

Košlerová: Pohádky o zvířátkách ze ZOO

Autorka pohádek o včelích medvídcích Eva Košlerová napsala již po druhé pohádky o zvířátkách ze zoologické zahrady. Vtip celé nahrávky spočívá v tom, že pohádky o zvířátkách čtou vždy kmotři mláďat z pražské zoo. Kmotry bývají většinou populární herci, takže v našem pro

Obrázek podcastu Gentleman v Moskvě

Gentleman v Moskvě

Hrabě Alexandr Iljič Rostov je roku 1922 po konci občanské války jako „nenapravitelný aristokrat“ odsouzen bolševickým tribunálem k doživotnímu vězení v moskevském hotelu Metropol. Uhlazený vzdělanec s důvtipem na rozdávání, člen Klubu žokejů a Mistr honu, jenž v životě

Obrázek podcastu Layla

Layla

BYLA TO LÁSKA NA PRVNÍ POHLED. TEĎ VŠAK JEJICH VZTAH ČELÍ ZKOUŠCE. JE POUTO MEZI NIMI DOSTATEČNĚ SILNÉ, ABY JI DOKÁZALO USTÁT? JE LÁSKA SILNĚJŠÍ NEŽ SMRT? Leeds s Laylou se do sebe zamilují na první pohled a vypadá to, že jejich pouto nemůže nic narušit – aspoň do c

Obrázek podcastu Kapky rosy

Kapky rosy

Kapky rosy - bajky a alegorické příběhy. Knížku tvoří sedmadvacet krátkých próz spojujících v sobě prvky pohádky, bajky a povídky, jsou alegorií na lidský život. Lidi zastupuje příroda, zvířata a rostliny. Hluboký význam drobných příběhů pak o to naléhavěji vystupuje d

Obrázek podcastu Taktne o tráviacom trakte

Taktne o tráviacom trakte

Svetový bestseller, ktorý zábavnou formou podáva znalosti o tom, akú dôležitú úlohu zohrávajú črevá v našom tele. Črevá vykonávajú v našom tele viac než len "špinavú robotu". Nové výskumy ukazujú, že črevné baktérie môžu hrať úlohu vo všetkom, od obezity, alergií, depre

Obrázek podcastu Everest 1922

Everest 1922

Dramatický příběh prvního pokusu o výstup na nejvyšší horu světa Kniha vychází u příležitosti stého výročí památné expedice. První pokus o výstup na Mount Everest v roce 1922 v podání George Leigha Malloryho a britské výpravy kolem něj je neobyčejný příběh plný kontrove

Obrázek podcastu Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

Jak jsme manipulováni a nevíme o tom? Co jsou to hoaxy? Ukazují média svět takový, jaký skutečně je? Proč nám politici lžou? Co je to mediální gramotnost? Proč je potřeba kritické myšlení? A jak si s námi zahrává mozek? To jsou jen některé z aktuálních otázek, na které

Obrázek podcastu Smlouva na lásku

Smlouva na lásku

Budu tě milovat a ctít. Dokud nás smrt nerozdělí. Mladé Candy se zoufale nedostávají peníze. Když ve striptýzovém baru, kde tančí u tyče, dostane nabídku s vidinou bezstarostného života, nezaváhá ani na okamžik. Tajemství, erotika a příběh, od něhož se neodtrhnete. Mla

Obrázek podcastu O čem víme prd – Průvodce neznámým vesmírem

O čem víme prd – Průvodce neznámým vesmírem

PROČ MÁ VESMÍR MAXIMÁLNÍ POVOLENOU RYCHLOST? CO (NEBO KDO) ÚTOČÍ NA ZEMI MALINKATÝMI SUPERRYCHLÝMI ČÁSTICEMI? CO JE TEMNÁ HMOTA A PROČ SI NÁS NEVŠÍMÁ? JSME VE VESMÍRU SAMI? Chtěli byste vědět, jak vznikl vesmír, z čeho se skládá a jak skončí? Chtěli byste chápat, odkud

Obrázek podcastu Život víry 2021/11

Život víry 2021/11

Život víry 2021/11 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Ludmila Hojková, Kateřina Hodecová, Bohdana Medřická. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Střetnutí s temnotou Jak poznat, co je duchovně nečis

Obrázek podcastu Medúzy stárnou pozpátku

Medúzy stárnou pozpátku

Poslouchejte pozorně a dožijte se ve zdraví vysokého věku. Elixír mládí a pramen nesmrtelnosti hledají lidé odjakživa a současný trend biohackingu to jen potvrzuje. Měříme své životní funkce, řešíme spánek a stravu… ale můžeme se při své honbě za kvalitním dlouhým život

Obrázek podcastu Na volné noze

Na volné noze

„V knize Na volné noze nenajdete bulšit a la ‚jděte za svým snem a uspějete‘, ale jen spoustu praktických rad. Vidím na ní jedinou chybu: že vyšla až teď, když jsem ji potřeboval před deseti lety. Kolik zbytečných starostí by mi mohla ušetřit!“ — Michal Kašpárek, šéfred

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Krvavý mesiac

Krvavý mesiac

Harrymu sa rozpadol celý život a jediný únik nachádza na dne pohárika. Odcestuje do Los Angeles, kde je odhodlaný upiť sa na smrť. Namiesto toho však pomôže staršej filmovej herečke Lucille uniknúť pomste drogového kartelu. Tá mu na oplátku poskytne prístrešie, spoločno

Obrázek podcastu Cizinci

Cizinci

Mort Castle, veterán americké hororové školy, se českému čtenáři představuje románem Cizinci. Máte rádi svého souseda? Možná má rád i on vás. Anebo si představuje, jak vám drtí lebku kamenem. A pak jsou tu Cizinci. Sousedi, kteří si nic nepředstavují. Tihle sousedi jedn

Obrázek podcastu Kouzla skřítka Metroníčka

Kouzla skřítka Metroníčka

Další z řady kouzelných rozhlasových pohádek v režii Jana Bergera a s báječným hereckým obsazením. Nenechte si ujít!

Obrázek podcastu Majonéza k snídani

Majonéza k snídani

Ema měla s emocemi vždycky problém. Místo, aby je prožívala, raději je pitvá a sama si drží odstup i nadhled. Nejvíc ze všeho chce analyzovat lásku. Co je vlastně zač a proč třeba jejím rodičům zmizela? Proč zůstává tichá babička s despotickým dědou? Proč si její nejlep