Audiokniha Agent JFK – Chladná hra

Dobrodružný život kapitána Singletona
Napněte plachty a vzhůru za dobrodružstvím! Příběh anglického dobrodruha, který byl v mládí prodán do otroctví, dostal se na loď, prošel pěšky Afrikou, stal se pirátem a do Anglie se vrátil jako bohatý muž. Vyprávění, kterému nechybí atmosféra, švih a nápad. Robert Sin…

Ziel Karminia
Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni B1 pro středně pokročilé. Alex, Kerstin und Eva aus Freiburg im Schwarzwald helfen der Archäologin Sonja Peng bei der Entdeckung der antiken Stadt Karminia. Die drei Freunde er…

Čest královny
Kapitánka Harringtonová má problém. Druhý díl série Honor Harringtonová. Kapitánka musí čelit vnějšímu nepříteli i předsudkům vůči ženám. Když dostane možnost bojovat na palubě své lodi, opět do ní usedá s přesvědčením, že buď svoji povinnost splní, nebo zemře. Druhý dí…

Koľko stojí vaše šťastie?
Peniaze nie sú cieľ. Predstavujú nástroj na šťastnejší život. Pre väčšinu ľudí sú však zdrojom stresu. Táto audiokniha vás naučí narábať s nimi tak, aby vám prinášali pokoj, istotu a viac slobody v rozhodovaní. V desiatich praktických krokoch si na začiatku upraceme oso…

Přetíženy
>> „Užitečná kniha plná hlubokých vhledů a praktických technik. I mě pohladila.“ – Daniela Vodáčková, psycholožka a psychoterapeutka << >> Vyskládat myčku, nachystat svačiny, partnerovi připomenout nákup, vyřešit sourozeneckou hádku... a to vše ještě před snídaní. Pak …

Přežila jsem Tinder
Úsměvné historky z Tinderu i hlubší zamyšlení nad moderním způsobem seznamování a vztahy samotnými. Patříte mezi nevyléčitelné romantiky, kteří hledají lásku na celý život, a používáte Tinder? Právě jste nasedli na horskou dráhu, která vás proveze domem hrůzy, štěstí, n…

Stříbrný trn
Trhlina je uzavřena a na trůn usedl mladý král, ale tolik potřebný mír je stále ještě daleko. Za severní hranicí Ostrovního království se náhle objevuje nová hrozba. Záhadný Murmandamus pozvedl svou korouhev a sjednocuje pod ní peklomory, gobliny i četné vyvrhele lidské…

Sára
Detektívi Richard Krauz a Jozef Fischer vyšetrujú vraždu vplyvného riaditeľa konzorcia bánk. Našli ho v jeho pracovni s prestrelenou hlavou. Nie je jasné, ako vrah prekonal dômyselný zabezpečovací systém bankárovej vily a ako je možné, že na mieste činu nezanechal jedin…

Svědkyně obžaloby a další povídky
Záměr, náhoda, nehoda? Anebo vyšší moc? Pokus o vraždu nabere nečekaný obrat, neboť najednou se role útočníka a oběti vymění… Ženský šestý smysl a nabitý revolver – to nevěstí nic dobrého… Motorista v nesnázích hledá útočiště v blízkém sídle, avšak je přivítán prazvlášt…

Kouzelné tkaničky
Každý uzel má svůj příběh. Napínavé příběhy malého Káji, kterého každý uzel na kouzelných tkaničkách odnese za jiným dobrodružstvím, a možná i za skutečným kamarádem. Kája odmalička miluje šňůrky, provázky a lanka, pořád něco svazuje, omotává a šmodrchá k sobě. Jednou …

Golem
Ulicemi starého pražského města židovského opět prochází postava tajemného Golema. A stejně jako před generacemi i nyní jsou mu v patách tragické a tajemné události. Jaká tajemství židovské město a život v něm ukrývají? Kdo je Athanasius Pernath, a jsou prožitky na jeho…

Jestli vůbec někdy
Anynka v ústavu pro duševně choré, řeholnice Jitka v Bílé Vodě, Jana a Standova máma ve Standově bytě, paní Hanáková v cizí, bezejmenné Praze, Olina s rodiči v Berlíně, Jarda a Magda v obchodním domu Záře, Marie a její dcera Helenka – doma, v obýváku a kuchyni, Věrka s …

Krotitel rizik podnikání zasahuje v lahůdkářství
Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahuje“ představuje příběhy ze života podnikatelů, které se skutečně staly. Krotitel navštěvuje firmy podnikající v různých oborech a potýkající se s problémy a krizí. Poslech jednotlivých příběhů vás nejen pobaví, ale velmi …

Klíčem je klid
RYAN HOLIDAY dokázal nadchnout pro moudrost starověku již mnoho čtenářů. Ve své nové knize Klíčem je klid ukazuje na nadčasových základech stoické a buddhistické filosofie, jak se vnitřní klid může stát naší tajnou zbraní. Všichni velcí myslitelé, umělci, sportovci a vizi…

Hvězdná hora
Příběh nás zavede do mystického království ztraceného uprostřed africké pouště, kam se náš hrdina dostane na počátku boje o trůn, protože vládce Hvězdné hory náhle zemřel a jeho jediná dcera musí učinit životní rozhodnutí.

Vedli jsme si dobře, hochu
Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj…

Je těžké být lvem
Dojemný příběh o kamarádství a dobru, které v sobě nosí každý člověk, i ten lví. Od držitele Ceny Hanse Christiana Andersena. Příběh pro děti o životním snu jednoho mladého muže – proměně ve lva. Sen se splní, ale přicházejí komplikace. Dojemný příběh o dobru, které v s…

Muž a stín (1968)
Muž a stín, to je název detektivního příběhu, který autor Emil Vachek situoval do doby předválečné republiky. Příběh začíná vraždou a případ řeší inspektor Klubíčko - tentokrát ovšem za výrazného přispění instinktu, který do příběhu vnese jedna z ženských postav...

S Blbounem za velkým dobrodružstvím
Jeníček, Mařenka a jejich svérázný kamarád Blboun nejapný jsou zpět a s nimi i známé postavy ze světa pohádek. Tentokrát se dozvíme pravdu o tom, jak to bylo se Šípkovou Růženkou, Otesánkem nebo Čertem a Káčou. To pravé velké dobrodružství ale začne v okamžiku, kdy se J…

Zlo pod sluncem
Hercule Poirot se domníval, že si na tichém ostrůvku při pobřeží Lamanšského průlivu bude užívat zaslouženou rekreaci, ale vražda bývalé herečky Arleny Marshallové mu překazila plány. Místo koupání v moři, chytátní bronzu, vyjížděk na lodičkách či relaxace pod slunečník…

Seznam Evelíny B.
Román, který vychází ze skutečných událostí, poutavě zachycuje osud sestřenice Lídy Baarové, celé rodiny Babkových a jejich vily. Evelína, Zorka a Lída si v dětství sepisovaly úkoly a věřily, že pokud je všechny splní, v životě obstojí. Poválečná léta v Československu j…

Neuvěřitelně šílené příběhy
Tohle jsou ty nejvíc neuvěřitelné a nejbláznivější příběhy, jaké se kdy na světě staly. A možná nestaly. A možná jsem si je sám vymyslel, protože jsem strašný pohádkář, vymýšleč a sedmilhář. Každopádně většina z toho, co vám povím, je pravda. Tedy skoro pravda. Ale skor…

Dobrodružství kocoura Fiškuse a dědy Pettsona 2
Druhá trojice dobrodružství dědy Pettsona a kocoura Fiškuse! #4 Jak Fiškus sázel masovou kuličku Je jaro a Pettson už zasévá na letošní úrodu mrkve a brambor! Jenže kocourek o žádnou zeleninu nestojí! A proto si do země uloží něco mnohem chutnějšího. Jak ale „semínko“ …

Nic mě nezastaví
Autorův bestseller Nic mě nezlomí ukázal, kolik nevyužitých schopností všichni máme. Byl to nicméně pouhý úvod do síly mysli. V nové audioknize vás Goggins zavede do své mentální laboratoře, kde vyvinul filozofii a psychologii, které mu umožnily zjistit, že to, co považ…

Případ mlčících svědků
Rozhlasová adaptace povídky z knihy Velké kriminální případy, která mapuje skutečné zločiny z celého světa. Poslechněte si hvězdně obsazený příběh o loupežném přepadení a pokusu o vraždu.Osoby a obsazení: Josef Somr (Boucher), Jan Teplý (Trudeau), Dagmar Havlová Veškrno…