Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Adam ze Zbraslavi a případ královského levobočka

Audiokniha Adam ze Zbraslavi a případ královského levobočka

Délka:

8 hod 37 min

Čte:

Saša Rašilov

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sandokan II: Tajemství černé džungle

Sandokan II: Tajemství černé džungle

Černá džungle nemá konce. Hlavní postavou druhého dílu Sandokanových dobrodružství je lovec hadů Tremal-Naik, rozhodnutý osvobodit bílou dívku vězněnou sektou přívrženců bohyně Kálí. Atmosféra temné džungle, kde na každém rohu číhá smrtelné nebezpečí. Sekta přívrženců

Obrázek podcastu Kouzelník Žito

Kouzelník Žito

Výpravná a jímavá pohádka o spravedlivém Žitovi, který se musí rozhodnout, zda obětovat svůj život, a zachránit tak svou milovanou, anebo žít věčně, ale v pekle, premiérovaná pro malé i velké diváky na Štědrý večer 2018, nyní vychází i v knižní podobě. Televizní pohádku

Obrázek podcastu O Sklenaříkovi

O Sklenaříkovi

Skřítek Sklenařík se ukáže jen tomu, kdo dokáže vidět skleněnou krásu a těšit se z ní. Proto přišel za Bertičkou, která obdivuje skleněné předměty. Se srdcem se však stejně jako se sklem musí zacházet opatrně, neboť puknout může obojí. Sklenařík má slabost pro mladé dív

Obrázek podcastu Divoké prázdniny

Divoké prázdniny

Slavná novela Jana Procházky o přátelství dvanáctileté dívky a divokého koně. Jímavý příběh dospívající dívky, která se o prázdninách na venkově ujme domněle nebezpečného a proto týraného koně a laskavým slovem a péčí dokáže to, co se dosud nikomu nepodařilo, tj. zkrot

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA a prázdniny v maringotkách

SPRÁVNÁ PĚTKA a prázdniny v maringotkách

„Páni! To je ale paráda! To by byl život!“ Julián, Dick, George, Anna a pes Tim už spolu tráví každé léto a výjimkou nejsou ani tyhle prázdniny. Tentokrát si je ale děti chtějí užít jinde než v Kirrinu. Právě když uvažují, co by podnikly, kolem projíždí cirkus a mocně j

Obrázek podcastu Jak správně mluvit dracky – Škyťák Šelmovská Štika III.

Jak správně mluvit dracky – Škyťák Šelmovská Štika III.

Mezinárodní situace se komplikuje! Rozpínaví Římané chtějí mezi barbarskými kmeny rozpoutat válku, aby je snadněji porazili a získali tak všechny jejich draky. Zákeřně unesou následníky trůnu jak Chlupatým Chuligánům, tak Zuřivým Zbojnicím. Ovšem zajatý Škyťák, který je

Obrázek podcastu Projekt potomek

Projekt potomek

Není to průměrný muž. Jeho problémy jsou jedinečné a řeší je ještě výjimečněji… Jsou svoji už deset měsíců a deset dní, takže mít dítě by asi nebyla taková věda. Jenže jejich rodičovství začalo nevyzpytatelnou náhodou zase úplně jinak, než kdyby ho profesor genetiky Don

Obrázek podcastu Lovci mamutů

Lovci mamutů

Strhující boj o přežití ve starší době kamenné. Dobrodružný román inspirovaný archeologickými vykopávkami u nás vypráví o pravěkých lovcích, způsobech obživy, počátcích řeči a vynálezu ohně. Slavný román o putování hlavních hrdinů Kopčema, Veverčáka a jejich lovecké

Obrázek podcastu Temné počátky českých dějin

Temné počátky českých dějin

# O audioknize Co mají společného Sázava, koleda nebo vodník? Řada českých názvů, zvyků a mýtů je dědictvím po prvních Slovanech z 6. až 8. století, z období, které je kvůli nedostatku pramenů zahaleno do temnoty. Aktuální objevy nám však na něj otevírají nový pohled –

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Příběhy Staré dámy

Příběhy Staré dámy

Komplexně zmapovaná historie Tour de France Tour de France představuje více než 100 let dechberoucích dramat, komických situací i tragických nehod, má své hrdiny i poražené. Tohle podivuhodné divadlo nepřestává fascinovat, v kulisách francouzské přírody ji každoročně sl

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Kronika města Kocourkova

Kronika města Kocourkova

To se pár chytrých pantátů dalo dohromady… Kde ale udělali chybu? Slyšte, slyšte! Nenajde se na pohádkové mapě město s potrhlejším starostou a pány konšely. Kocourkovští zastupitelé ve složení Přetrhdílo, Semtele, Halabala, Játovím, Vymňouk & spol. zasedli na nové radni

Obrázek podcastu Moje teta, tvoje teta

Moje teta, tvoje teta

Netrpělivě očekávaný závěrečný díl špionážního thrilleru Kamila Pešťáka právě přichází. Když v roce 2020 vyšla první část zvukové verze chystané tetralogie KDYŽ SE KRUH UZAVŘEL, vzbudila u posluchačů obrovský ohlas. Tajemný příběh, odehrávající se v Dolomitech a v zápa

Obrázek podcastu Hlava XXII

Hlava XXII

„Hlava XXII. ta mi zamotala hlavu.“ Ve své nejslavnější knize Joseph Heller na základě vlastních zkušeností s armádou píše o světě, v němž je vše postavené na hlavu; a protože absurdita je věčná, zamotal tento skvělý protiválečný román hlavu už několika generacím čtenář

Obrázek podcastu Písně temnoty: Příběhy ze světa série Stín krkavce

Písně temnoty: Příběhy ze světa série Stín krkavce

Boj s Temnotou nikdy nekončí… Jak se z ambiciózní prostitutky Derly stala Paní vran sloužící králi Janusovi? A jaká nebezpečná dobrodružství prožil bratr Sollis ze Šestého řádu, Vélinův učitel vyhlášený svým šermířským uměním? Anthony Ryan se v přítomné audioknize vrací

Obrázek podcastu Konec starých časů

Konec starých časů

Vážení spoluobčani ! Vy jste se tady sešli, abyste vyslechli výklad o politický situaci. Jelikož se nikdo nemá k tomu, aby vám ty události vysvětlil, řeknu stručně, o co de: sme podruhý ve sračkách a podruhý až po uši. Jaroslav Žák je znám jako autor populárních knížek

Obrázek podcastu Strašidlo cantervillské

Strašidlo cantervillské

Účinkují Petr Čtvrtníček, Jiří Lábus, Jaroslava Kretschmerová, Jan Hartl, Růžena Merunková, Ondřej Rychlý, Tereza Císařová a další Původní česká dramatizace na motivy povídky Oscara Wildea. Režie: Jan Jiráň. Duchařská komedie z prostředí starobylého anglického zámku,

Obrázek podcastu Cesta do středu Země

Cesta do středu Země

Autor ve svém druhém románu z cyklu Podivuhodné cesty líčí fantastickou cestu tří odvážlivců, německého přírodovědce a profesora mineralogie Otty Lidenbrocka, jeho mladého synovce Alexe a jejich islandského průvodce Hanse Bjelkeho do středu Země.Čte Lukáš Hlavica. Premi

Obrázek podcastu Můžeš (po)dělat cokoli

Můžeš (po)dělat cokoli

Tohle je inspirativní příběh sedmadvacetiletého kluka, který procestoval více než čtyřicet zemí, vystudoval dvě vysoké školy, založil dvě firmy a mezitím se několikrát dostal do pořádného průšvihu. Třeba když potkal medvěda nebo když prodělal první statisíce. Právě pros

Obrázek podcastu Bourneova totožnost

Bourneova totožnost

Jeho paměť je nepopsaný list. Pokud chce zjistit, co je zač, musí udělat nemožné. Vstal z mrtvých v létě 1975 u středomořského ostrůvku, kde ho postřeleného a se ztracenou pamětí vylovila rybářská bárka. Když ho místní zkrachovalý doktor dává dohromady, ukáže se, že má

Obrázek podcastu Strašidelné pověsti z plzeňského kraje 2

Strašidelné pověsti z plzeňského kraje 2

Audiokniha obsahuje další pokračování plzeňských pověstí v podání Démophobie a Ludvíků s hostujícím známým hercem a dabérem Martinem Stránským. Obsahem druhého alba jsou 3 zpívané pověsti z Plzně v podání Démophobie a dále zdramatizované pověsti z Domažlic, Horšovského

Obrázek podcastu Boj o ostrov

Boj o ostrov

Každý, kdo má aspoň trochu rád dobrodružství, si dokáže představit, jakou mají sourozenci Walkerovi (John, Zuzana, Titty a Roger) radost, když mohou na své loďce Vlaštovce podniknout výpravu po jezeře na nedaleký ostrov Divkých koček. Moc dlouho si ale bezstarostného tá

Obrázek podcastu Edgar Allan Poe - Famous Stories

Edgar Allan Poe - Famous Stories

Příběhy Edgara Allana Poea nabízejí pohled do jiné reality, temné a často děsivě nadpřirozené. Posluchače pohltí tajuplná atmosféra, ponoří se do světa plného napětí, strachu a tajemné nejasnosti. Audiokniha nabízí nejznámější povídky Edgara Allana Poea, mistra a průkop