Audiokniha Ada

Kráľovná
Alžbeta z rodu Windsorovcov bola vždy mimoriadne plachá a snívala o pokojnom živote na vidieku, kde by si založila rodinu a starala sa o psy a kone. Osud to však zariadil inak. Následníčkou trónu sa stala po abdikácii svojho strýka kráľa Eduarda VIII. a po predčasnom sk…

Smrt přichází na prohlídku
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z pře…

Bude to bolet, doktore?
Tuto knihu užívejte 3x denně. Smích léčí! Kniha, která vás přesvědčí, že humor a bolest patří k sobě. Vítejte ve světě, kde je 97hodinový pracovní týden. Vítejte ve světě, kde se dělají rozhodnutí o životě a smrti. Vítejte ve světě s nepřetržitou tsunami tělesných tekut…

Chapadla Černé hvězdy
Černá hvězda utopila svět. Aspoň se to tak šeptá mezi věřícími v podvodních svatyních. Aphelion už mezi věřící nepatří. Chce žít svůj život, ale kult Černé hvězdy se ji snaží stáhnout zpět do hlubin. Její tělo se mění a brzy ze člověka nezbude vůbec nic. Perihelion prac…

Můj život s třemi ženami
Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan…

Brána Irkally
{'cs': 'Nové temné dobrodružství kapitána Kornela Báthoryho.\nKapitán Kornel Báthory je vykoupen z otroctví a spolu s tureckým vzdělancem Čelebim do-provázejí vezíra Mustafu do pouští Orientu. Čeká je nebezpečná pouť.\n\nDruhý díl série o kapitánu Kornelu Báthorym. Píše…

Deviant
Skutečný příběh zvrácených zločinů, které se staly inspirací pro knihy a filmy Psycho, Texaský masakr motorovou pilou a Mlčení jehňátek. Audiokniha odhaluje život a zločiny jednoho z nejznámějších vrahů v americké historii – „řezníka z Plainfieldu“ Eda Geina. Samotářský…

Dášeňka čili život štěněte
{'cs': 'Když se to narodilo, bylo to jenom takové bílé nic, do hrsti se to vešlo; ale anižto to mělo pár černých ušisek a vzadu ocásek, uznali jsme, že to je psisko, a protože jsme si přáli mít psí holčičku, dali jsme tomu jméno Dášeňka…\n\nObjevujte svět s Dášeňkou, kt…

Stopou toulavou
Čtivou a vtipnou formou popisuje nejrůznější příhody i postupnou proměnu vandrácké výbavy. Podařilo se mu zmapovat a přiblížit ten zvláštní, pro mnohé těžko pochopitelný úkaz, kterým je ve světě ojedinělý, téměř sto let starý český a slovenský tramping. Miki Ryvola dopr…

Řek Zorba
Velkolepá oslava života, přirozenosti a chuti žít. "Carpe diem." EDICE LEGENDY s příběhem oslavy života podle knižní předlohy oscarového snímku s Anthony Quinnem v titulní. Knižní předloha oscarového snímku s Anthony Quinnem v titulní roli člověka, který dokáže vychut…

Žalář nejtemnější
Sugestivně napsaná psychologická povídková kniha vypráví o pohledném mladém muži, který je pedantský a velice žárlivý. Je žalářem jeho slepota nebo pochyby? Vychutnejte si klasiku z pera Ivana Olbrachta a posuďte sami.

Czendlik, Zahradníková: Postel, hospoda, kostel
Čtou František Kreuzmann a Dominika Býmová. Úvod namluvil Zbigniew Czendlik. Audioknižní podoba jednoho z nejprodávanějších titulů posledních let. Kniha získala literární cenu "Magnesia Litera" a ocenění "Český Bestseller", prodalo se již více než 80.000 výtisků. Není…

Povídky z kavárny
Úsměvné povídky pro dobrou náladu! Na milý a místy nostalgický výlet do prvorepublikové kavárny zvou posluchače autoři a interpreti nové audioknihy. Tvůrci vybrali povídky a fejetony od nejslavnějších českých spisovatelů meziválečného období. Literární texty mistrů čes…

Dům duchů
Audiokniha Dům duchů je nejlepší ukázkou románového magického realismu a okamžitě se zařadil mezi nejúspěšnější díla 20. století. Jedná se o groteskní až dojemný příběh rodiny chilského senátora Estebana Trueby na pozadí složité doby v Chile od počátku 20. století až po…

Vlci
Prequel ze série Bratrstvo krve Nechal si říkat Gerhard. Dřív ho však nazývali jinak – Radegast. Slavný válečník. Obávaný protivník. Postrach Avarů, Keltů i Římanů. Na vrcholu své slávy zmizel, aby se stal členem Bratrstva krve. Germánský upíří klan se vyhřívá v paprscí…

Kamenná opice
Je jako přízrak… Kde se ukrývá? K přístavu na Long Islandu se blíží velká čínská nákladní loď s uprchlíky a lidskými otroky. Americkým úřadům se podařilo zjistit, že na palubě se nachází i mezinárodně hledaný zločinec přezdívaný Duch, a požádaly proto o spolupráci věhla…

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích
Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Bez hanby o ohanbí
Bez hanby o ohanbí je audiokniha, ktorá vysvetľuje všetko, čo ste chceli vedieť o vagíne, ale neodvážili ste sa opýtať. Autorky, lekárky Ellen Stokken Dahl a Nina Brochman, vás s humorom, vedeckými znalosťami a bez servítky prevedú fascinujúcim svetom ženských pohlavnýc…

Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR
Kniha Navzdory je unikátním a jedinečným příběhem válečného veterána Petra Matouše, vojáka z bojů v Afghánistánu a bývalého operátora 601. skupiny speciálních sil armády ČR. Navzdory není jen kniha. Je to život a zkušenost z rukou profesionálů. Tak pojďme využít vzácnéh…

Jih proti Severu II.
Yankeeové ji ve válce neporazili. A nepodaří se jim to ani tentokrát! Ubránit domovskou Taru byl pro Scarlett odjakživa cíl veškerého snažení, jelikož rodná hrouda je pro Jižana posvátná. Nic na tom nezmění ani nouze za poválečné rekonstrukce Jihu (1865–1877) během prez…

Wakan Tanka
Hodiny náboženství pro věčné začátečníky. „Budu v této knize často používat jméno Wakan Tanka. Moc se omlouvám všem ortodoxním katolíkům, klidně si pokaždé dosaďte to naše staré dobré „Bůh“, přesně to tím myslím. Wakan Tanka by snad šlo přeložit jako Velké Tajemství, c…

Werich: Táto, povídej
V roce 1970 byly zachyceny na zvukový záznam rozhovory, které spolu vedli otec Jan Werich s dcerou Janou a pro budoucno tak zůstaly zachovány nesmírně zajímavé informace o počátcích Osvobozenéhodivadla, jak se tvořila Vest Pocket Revue a jaké bylo pozadí tvorby Voskovce…

Piraně
Neapolským mafiánům začíná přerůstat přes hlavu zabijácký potěr! Seznamte se s novou generací mafiánů: neapolskými teenagery z běžných středostavovských rodin, vyrůstajícími na příbězích o zločinech a násilí opěvující popkultuře. Příběh patnáctiletého Nicolase Fiorilla …

Vyvolávač deště
Rudy Baylor studuje posledním rokem práva na univerzitě v Memphisu. V klubu, kde se scházejí nesolventní důchodci, získává své první dva klienty. Paní Birdie chce vydědit vlastní vnoučata a děti, které ji zanedbávají. Druhým klientem je rodina Blackových. Jejich syn Don…

Arazanini vlci
Zlovlci, obrovští netvoři, o nichž se vyprávělo, že jsou jen v legendách, se náhle objevili v kopcích a údolích Celtiky. Jsou mnohem větší než obyčejní vlci. A tak se Maddie a Will vydávají do sousední země s cílem odhalit, kdo nebo co za těmito nebezpečnými šelmami sto…