Obrázek podcastu 3x Campbellová & Li #1

Audiokniha 3x Campbellová & Li #1

Autor:

Peter May

Délka:

33 hod 8 min

Čte:

Jana Plodková

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Léto mezi řádky

Léto mezi řádky

Osmnáctiletý Denis se svou přítelkyní Vendy odjíždí na celé léto do Španělska, kde má působit jako animátor. Ne že by to byl jeho styl – nejraději by prázdniny strávil doma s nosem zabořeným do knihy. Místo toho však začne prožívat vlastní příběh jako z románu. Členem a…

Obrázek podcastu Obléhání Macindawu

Obléhání Macindawu

Podaří se Willovi najít v rozvráceném severním lénu bojovníky, kteří mu pomohou zpátky dobýt hrad ovládaný sirem Kerenem a jeho tlupou zločinců a osvobodit Alyss ze zajetí? Navíc se za hranicemi shromažďují klany divokých Skotiů a chystají vpád do araluenského královstv…

Obrázek podcastu Přiveď mě zpátky

Přiveď mě zpátky

Byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Aspoň tak vypovídal na policii. O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Jenže najednou zavolala…

Obrázek podcastu Mycelium VII: Zakázané směry

Mycelium VII: Zakázané směry

Psychotronika je na vzestupu a přináší konec všeho, co bylo… Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost – a psychotronika mu dává možnost bleskově ji využít. On je …

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v hotelu

Krotitel rizik podnikání zasahuje v hotelu

Podnikáte? Pak musíte slyšet příběh, který se skutečně stal! Každý podnikatel chce být úspěšný, ale i zdánlivě malá chyba ho někdy může přivést do velkých problémů. Osmý díl se odehrává v hotelu, který jeho majitel ze sentimentu postavil ve svém rodišti. Splnil si ta…

Obrázek podcastu Na podpätkoch

Na podpätkoch

Rok po vražde Bosa sa jeho kapitáni rozhodli rozdeliť si územie Nášho Mesta, pasovali sa do pozícií malých bosov a začali si závidieť a navzájom škodiť. Začala sa vojna v podsvetí, ale iba z toho jeden nevyžije, a tak voči majiteľom reštaurácií a kaviarní vo svojom teri…

Obrázek podcastu Než zmizím

Než zmizím

Nejen válka na Ukrajině ukazuje, že žijeme v přelomové době. Liberální demokracie je v krizi, vzmáhají se populistické, autoritářské a extrémní politické strany a hnutí. Magda Vášáryová tuto zlomovou dobu v rozhovorech s novinářem Petrem Šabatou popisuje způsobem, který…

Obrázek podcastu Vlčák Kazan (rozhlasová hra)

Vlčák Kazan (rozhlasová hra)

Klasika světové dobrodružné literatury v režii Jana Fuchse a se skvělým hereckým obsazením.vypravěč (Vítězslav Vejražka), Johnny Thorp (Luděk Munzar), Isabela, jeho žena (Jana Hlaváčová), MacReady, jejich průvodce (František Holar), Henri, lovec (Josef Gruss), Lotty, lo…

Obrázek podcastu Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

Jak jsme manipulováni a nevíme o tom? Co jsou to hoaxy? Ukazují média svět takový, jaký skutečně je? Proč nám politici lžou? Co je to mediální gramotnost? Proč je potřeba kritické myšlení? A jak si s námi zahrává mozek? To jsou jen některé z aktuálních otázek, na které …

Obrázek podcastu Exodus

Exodus

Už zase chcete internovat lidi, pánové? Po Osvětimi a Treblince? Listopad 1946. Americká válečná vdova Kitty Fremontová coby dětská sestra s empatií ošetřuje i pacienty jiné rasy. To Ari ben Kanaan zosobňuje vášnivého bojovníka za věc sionismu: jedinkrát nepovolí a neza…

Obrázek podcastu Standa a dům hrůzy

Standa a dům hrůzy

Chtěl jsem napsat nějaký příběh pro děti, které se rády trochu bojí. A protože jsem ho psal taky loni o prázdninách a kolem bylo těch dětí plno, tak jsem jim každý den četl nově napsanou příhodu. Kluci i holky říkali svorně, že jim skutečně trošku běžel mráz po zádech. …

Obrázek podcastu Poslední léto

Poslední léto

Provokativně drzá zpověď mladé dívky o komplikovaném čase dospívání. Zapovězená láska, vymezování se vůči učitelům i rodičům, sny a naděje, které nevyhnutelně naráží na realitu. Jak dospět a najít vlastní cestu, když k vám ti, od nichž čekáte odpověď, nejsou upřímní? V …

Obrázek podcastu Život víry 2026/01

Život víry 2026/01

Život víry 2026/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Jakub Lofítek. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Prosbu o lásku Bůh vyslýchá nejrychleji (rozhovor s Dášou a Pavlem Maňáskovými) Ona b…

Obrázek podcastu Média, lži a příliš rychlý mozek

Média, lži a příliš rychlý mozek

Jak jsme manipulováni a nevíme o tom? Co jsou to hoaxy? Ukazují média svět takový, jaký skutečně je? Proč nám politici lžou? Co je to mediální gramotnost? Proč je potřeba kritické myšlení? A jak si s námi zahrává mozek? To jsou jen některé z aktuálních otázek, na které …

Obrázek podcastu Hello, Ameriko!

Hello, Ameriko!

Utopický obraz klimatických změn. Po klimatických změnách se větší část Spojených států amerických mění v poušť. Parta Evropanů se vydává na dobrodružnou cestu neobyvatelnými troskami. Téměř orwellovská utopie s prvky sci-fi. Nesourodá skupina lidí včetně vědců pluje z…

Obrázek podcastu Marmeláda a její sardinky

Marmeláda a její sardinky

Že chcete zažít neobyčejné a dobrodružné prázdniny? Poslechněte si, jak je stráví holčička přezdívaná Marmeláda! Nejdřív se s tatínkem vydá na výlov přemnožených sardinek do Tyrkysového moře, odkud si přiveze několik plechovek s vlastními etiketami. Po návratu její teta…

Obrázek podcastu Podvolení

Podvolení

Francie, rok 2022. V prezidentských volbách vítězí kandidát strany zvané Muslimské bratrství, které ostatní strany podpoří, aby se prezidentkou nestala šéfka extrémně pravicové Národní fronty. Muslimská vláda za svou prioritu považuje pouze školství a vzdělávání, protož…

Obrázek podcastu Zápas o Ameriku

Zápas o Ameriku

Hlasy z rozeštvané země. Jak přemýšlejí příznivci Donalda Trumpa, co si o současné Americe myslí původní obyvatelé nebo jaký je život na americké jižní hranici. To jsou některá z témat knihy Jana Kaliby, bývalého zpravodaje Českého rozhlasu v USA. „Trump to dělá pro Am…

Obrázek podcastu Otec Vánoce a já

Otec Vánoce a já

Štědrý večer ohrožen! Otec Vánoce čelí pomluvám a Elfhelm zachvátil zmatek… Osiřelá Amélie našla nový domov a k tomu ty nejlepší adoptivní rodiče, jaké si jen mohla přát – vždy dobře naladěného Otce Vánoce a jeho usměvavou manželku Mary. Jenže zapadnout mezi elfy není p…

Obrázek podcastu Má sestřenka Rachel

Má sestřenka Rachel

„Jsou ženy, které ne vlastní vinou přivolávají neštěstí…" Píše se rok 1830. Po náhlé smrti bratrance Ambrože, jenž mu byl opatrovníkem i rádcem, je čtyřiadvacetiletý Filip Ashley na cornwallské panství sám. I když ne docela. Zakrátko z daleké Florencie přicestuje polovi…

Obrázek podcastu Nervy

Nervy

Mladý žokej Rob Finn stojí na počátku dostihové kariéry, a tak – ale zároveň díky tomu, že snad nezná strach – dostává koně spíše problematické a papírově slabé než úspěšné. Když se mu však povede několik dostihů, naskytne se šance jezdit v jedné z nejlepších stájí v ze…

Obrázek podcastu Středa nám chutná

Středa nám chutná

Super pořádek není zárukou štěstí. Pohádkový příběh o holčičce, které rostou na hlavě jablka. Odehrává se v dětském domově Slunečnice, plném pohody, kterou vytváří ředitelka Pralinka. Po jejím onemocnění však nastupuje ředitel, který nemá pro volnost a svobodu pochopen…

Obrázek podcastu Pohádky z Pastelky

Pohádky z Pastelky

Seznam pohádek v podání Jitky Molavcové. Nejprodávanější pohádky BMS.

Obrázek podcastu Meteorit z Mušlovky

Meteorit z Mušlovky

Všechno jde jak po drátku, když máte v kapse meteorit! Co stojí za tajemnou září nad Petřínem? Své vědí tři kamarádi, kteří našli neobyčejný kámen v Dalejském údolí. Svižně napsaná knížka plná napětí a dobrodružství. Tři spolužáci Tom, Matouš a Bětka se rádi brouzdají v…

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom…