Obrázek podcastu 1794 – Tři růže

Audiokniha 1794 – Tři růže

Délka:

15 hod 18 min

Čte:

Daniel Bambas

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Maigretova trpělivost

Maigretova trpělivost

Pařížská kriminální policie je opět na nohou. Došlo k další loupeži v klenotnictví, tentokrát však při něm přišel o život řadový policista. Sotva Maigret prokázal svou nevinu v aféře s falešným obviněním, pokračuje ve vyšetřování sériových krádeží. Všechny stopy vedou k…

Obrázek podcastu Jméno ďábla

Jméno ďábla

Když v podhůří Appalačských hor zmizí za záhadných okolností církevní sbor, dávají bizarní stopy krveprolití tušit, že tuto tragédii má na svědomí snad sám ďábel. FBI má ovšem eso v rukávu – agentku Jessicu Blackwoodovou, bývalou nadanou kouzelnici z proslulé dynastie i…

Obrázek podcastu Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR

Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR

Kniha Navzdory je unikátním a jedinečným příběhem válečného veterána Petra Matouše, vojáka z bojů v Afghánistánu a bývalého operátora 601. skupiny speciálních sil armády ČR. Navzdory není jen kniha. Je to život a zkušenost z rukou profesionálů. Tak pojďme využít vzácnéh…

Obrázek podcastu Agent JFK – Pašerák

Agent JFK – Pašerák

Agent JFK – Pašerák aneb první příběh z největší české fantasy/sci-fi knižní série. John Francis Kovář, bývalý kapitán speciálních jednotek, veterán válečných operací a účastník tajných misí dostává jednoho dne neobvyklou nabídku od podivné dvojice zaměstnanců ještě pod…

Obrázek podcastu Osada

Osada

Uprostřed lesa se ukrývá malý shluk chýší. Žijí v nich lidé – či lépe řečeno přežívají, neboť okolní svět živých stromů a nočních netvorů je zlé a nepřátelské místo, kde je člověk nevítaným hostem. Záhuba zde číhá v tisíci různých podob a každičký krok může přinést smrt…

Obrázek podcastu Mimo dosah

Mimo dosah

Je to sen, realita, horor, blouznění v horečce nebo noční můra? Amanda leží na nemocničním lůžku a hledá bod zlomu, okamžik, kdy jedním banálním krokem odbočila z cesty a směřuje k nevyhnutelné katastrofě. Společnost jí dělá chlapec David, který jí svými otázkami pomáhá…

Obrázek podcastu Přítelkyně paní Maigretové

Přítelkyně paní Maigretové

Bylo v peci knihaře spáleno lidské tělo? Po obdržení anonymního dopisu prohledá pařížská policie dům knihaře Steuvelse na Rue de Turenne. Téhož večera ho komisař Maigret zatkne: v radiátoru jeho dílny byly nalezeny dva lidské zuby. Zatčený však popírá jakékoli provinění…

Obrázek podcastu Příšerné příběhy strýce Montaguea

Příšerné příběhy strýce Montaguea

Soumrak padá, mlha houstne, vítr kvílí ve větvích.... Nastal ten správný čas navštívit strýčka Montaguea. Strýc Montague žije v rozlehlém ponurém domě, jen se svým sluhou Franzem, kterého nikdy nikdo neviděl. Přestože cesta do jeho sídla vede přes tajuplný les plný zvl…

Obrázek podcastu Druhý život Marýny G.

Druhý život Marýny G.

S kronikou velké valašské rodiny projdete celé 20. století. To vše výhradně z pohledu čtyř žen: Valérie Zawadské, Kristýny Frejové, Drahomíry Hofmanové a Simony Pekové.Děj vás zavede do beskydských kopců, mezi ty, které tam žily a žijí. "Chtěla jsem psát o obyčejných že…

Obrázek podcastu Standa a dům hrůzy

Standa a dům hrůzy

Chtěl jsem napsat nějaký příběh pro děti, které se rády trochu bojí. A protože jsem ho psal taky loni o prázdninách a kolem bylo těch dětí plno, tak jsem jim každý den četl nově napsanou příhodu. Kluci i holky říkali svorně, že jim skutečně trošku běžel mráz po zádech. …

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 6 - Perokresby

Hříchy pro posluchače rozhlasu 6 - Perokresby

Perokresby aneb Šifra mistra Mikoláše AlšePojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Den…

Obrázek podcastu Kauza Česko

Kauza Česko

Kronika polistopadové korupce od dlouholetého ředitele Transparency International. Otevřená zpověď protikorupčního bojovníka, jehož knižní svědectví nedá spát politikům zprava doleva. Thriller Davida Ondráčky o dvou dekádách v zemi, kde se stalo tolik věcí, ale přitom s…

Obrázek podcastu Černobílý svět

Černobílý svět

Společenský román a jedna z nejúspěšnějších amerických knih posledních let. Hluboký a dojemný příběh zasazený do 60. let 20. století na americký Jih je vyprávěn očima tří výjimečných žen. V době panující rasové segregace se mladá běloška slečna Skeeterová s pomocí moudr…

Obrázek podcastu Sedm svědků

Sedm svědků

Dva násilníci, jedna žena, jedna vražda a sedm svědků. Fakta, se kterými pracují dva policejní vyšetřovatelé. V Pivovarské ulici u domu číslo 133 se odehrála tragédie. Vidělo ji sedm lidí. Každý z nich ale o události vypovídá jinak. Jako by byli svědky úplně jiné scény.…

Obrázek podcastu Neuromancer

Neuromancer

V tomhle světě je tělo vězením, ze kterého se dá uniknout… Case to zvoral, zatraceně zvoral. Zkoušet ojebat šéfy se nevyplácí – a pro práci v kyberprostoru to platí tuplem. Kdysi vyhlášený kovboj s konzolí zavěšenou proklatě nízko a jeden z nejlepších hackerů v celém Sp…

Obrázek podcastu Posledné tajomstvo

Posledné tajomstvo

Katherine Solomonová, popredná noetička, len nedávno dokončila rukopis knihy so zarážajúcim záverom, ktorý spochybňuje naše doterajšie predstavy o ľudskom vedomí. Robert Langdon vycestuje do Prahy na jej prednášku. Idylický pobyt naruší brutálna vražda známej českej neu…

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 7 - Smrt krásné manekýny

Hříchy pro posluchače rozhlasu 7 - Smrt krásné manekýny

Smrt krásné manekýnyPojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Denisa Králová, novinářka…

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 8 - Aktuální reportáž

Hříchy pro posluchače rozhlasu 8 - Aktuální reportáž

Aktuální reportážPojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Denisa Králová, novinářka (D…

Obrázek podcastu Oldřich a Božena aneb Krvavé spiknutí v Čechách

Oldřich a Božena aneb Krvavé spiknutí v Čechách

Děj hry nás přenese na samý počátek historie našeho státu, do období ostrých střetů, ve kterých se promítaly zájmy církevní, rodové a císařské. Autor František Hrubín tu odkrývá i kruté mocenské boje v zákulisí přemyslovského rodu s dominující postavou knížete Oldřicha.…

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Obrázek podcastu Pátá žena

Pátá žena

Nemilosrdný masakr nebo spravedlnost nastolená rukou mstitele? Při brutálním nočním útoku přijdou v Alžírsku o život čtyři jeptišky a jedna cestovatelka. Nevysvětlitelná tragédie má o rok později krvavé pokračování ve Švédsku. Rutinní pátrání po samotářském milovníku pt…

Obrázek podcastu Rodrigo Raubíř a neohrožený Špunt

Rodrigo Raubíř a neohrožený Špunt

Během strašlivé bouře po cestě temným Děsohvozdem zmizí z maringotky kočovných loutkoherců Baculíkových jejich jediný synek zvaný Špunt. Zatoužil totiž po kariéře panoše Rodriga Raubíře ‒ nejhrůznějšího z loupeživých rytířů, jenž sídlí ve zdejších končinách ‒ a vydal se…

Obrázek podcastu Královský rubín

Královský rubín

Slavný detektiv Hercule Poirot řeší záhadu zmizelého královského rubínu a vraždu na sněhu ve vánočním čase na anglickém panském domě.

Obrázek podcastu Anglická zahrada

Anglická zahrada

Náhlé zmizení dvou desetiletých chlapců zasáhne dramatickým způsobem do životů všech obyvatel malého městečka. Obětí bezhlavého vyšetřování se stává rodina zmizelých chlapců, stejně jako celá řada dalších místních postav. Myslíte si, že něco takového se ve skutečnosti s…

Obrázek podcastu Žízeň po životě

Žízeň po životě

„Zažil jsem v sobě pravého malíře až ve chvíli, kdy mi chyběly zuby a dech.“ Příběh bludného Holanďana Vincenta van Gogha (1853–1890) je tragédií zádumčivého génia, jehož houževnatost zašla daleko za snesitelnou mez. Když opustil místo ve strýcově galerii a coby laický …