Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 151 příběhů na Stezce Českem

Audiokniha 151 příběhů na Stezce Českem

Délka:

15 hod 49 min

Čte:

Veronika Khek Kubařová

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu České podsvětí Josefa Klímy

České podsvětí Josefa Klímy

Kdo jiný by měl vyprávět o zločinech 90. let než Josef Klíma? Legenda investigativní novinařiny se vrací k podcastu České podsvětí a popisuje zásadní kauzy z 90. let: navštívíte s ním Discoland Ivana Jonáka, nahlédnete pod pokličku ruskojazyčných mafií, připomenete si ř

Obrázek podcastu Kožené srdce

Kožené srdce

"Nepíšem romány o jednom alebo dvoch geniálnych detektívoch, ktorí vyriešia každý prípad, píšem o celom oddelení vrážd, takže potrebujem každú postavu, spolieham sa na nich, všetci sú pre mňa rovnako kľúčoví." Detektív Oto Hanzel pochoval manželku a syn sa mu pred piati

Obrázek podcastu Krásně jsem si početl

Krásně jsem si početl

Pásmo z korespondence a vzpomínek spisovatelů Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Blíženectví Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Byli si navzájem ochránci i kritiky, shovívavými kolegy i věrnými druhy. Oba spolu pracovali v 50. letech v redakci Československého rozhlasu, s rodinami

Obrázek podcastu Můj útěk z olověných kobek

Můj útěk z olověných kobek

Historie mého útěku z vězení republiky benátské, zvaného Olověné kobky, jak zní celý název předlohy četby na pokračování Můj útěk z olověných kobek, byla sepsána roku 1787 v severočeském Duchově na panství valdštejnském, kde italský básník, hudebník, dějepisec, diplomat

Obrázek podcastu 50 nejznámějších českých pohádek

50 nejznámějších českých pohádek

Velká kolekce českých pohádek pro každou rodinu! 50 pohádek - 690 minut České národní pohádky v provedení přístupném nejširšímu okruhu posluchačů. Známí herci, klasické pohádky Boženy Němcové, Karla Jaromíra Erbena a dalších autorů, hudební doprovod, kvalitní nahrávky.

Obrázek podcastu Na letním bytě

Na letním bytě

Zvlášť mezi ochotníky se těšila a dodnes těší oblibě starosvětská komedie Josefa Štolby Na letním bytě, ve které sledujeme tažení agilní matky Kapičkové, hledající na letním lázeňském pobytu ženichy pro své dvě dcery. Jako dobrá partie se paní Kapičkové jeví především m

Obrázek podcastu Okamžiky s Otou Pavlem

Okamžiky s Otou Pavlem

Uslyšíte unikátní svědectví o hlubokém přátelství Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Budeme sledovat jejich cestu od prvních literárních pokusů v rozhlase, novinách a časopisech až k úspěšné literární dráze. Arnošt Lustig některé společné zážitky shrnul v knížce Okamžiky s Ot

Obrázek podcastu Hvězda-02

Hvězda-02

Dokončení románu Hvězda 01- druhá a závěrečná část galaktické noir detektivky od klasika české military sci-fi. Opět se ocitnete ve fascinujícím vesmíru Roberta Fabiana a opět se necháte vtáhnout do jeho akcí nabitého příběhu. A nyní stručná, ale patřičně adrenalinová u

Obrázek podcastu Město v oblacích

Město v oblacích

Svět je v troskách. Když se hroutil, postavili lidé svou spásu – město na obrovských pilířích, chráněné před vším zmarem tam dole. Ale to bylo dávno. Tak dávno, že už si to nikdo nepamatuje. A kdo o tom něco tuší, je v nebezpečí, mohla by po něm totiž jít císařská tajná

Obrázek podcastu Na opuštěné latríně

Na opuštěné latríně

Dvacet jedna pečlivě vybraných povídek Jaroslava Haška. Název audioknihy odkazuje k tomu, jak tento světoznámý humorista uměl ve svých příbězích zpracovat různorodá témata, jakkoli všední či banální. Hlavně však dokázal mistrně zachytit a s humornou nadsázkou literárně

Obrázek podcastu Fimfárum

Fimfárum

Fimfárum - Pohádka o duších třech zlých lidí a o proutku "jen o chlup tenčím, než ta nejtenčí rákoska". Vypravěč, čert - David Novotný Kovář - Václav Neužil Kovářka - Klára Suchá Lokaj - Jaroslav Plesl Knížepán - Hanuš Bor Čochtan - Radek Holub Tchyně - Valérie Zawadská

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Všechno si pamatuju...

Všechno si pamatuju...

Pan Otakar Brousek oslavil v roce 2013 89 let svého života. Života, který je naplněn časy šťastnými i trudnými, setkáními s mnoha významnými osobnostmi v divadlech i mimo nich, úspěchy i prohrami, ale života, který vždy překypuje nezměrným optimismem. Mistr má obdivuhod

Obrázek podcastu Drsný spasitel - Část 1.

Drsný spasitel - Část 1.

První část jednoho z nejlepších postapokalyptických románů od českého autora, fenomenálního Miroslava Žambocha. Století válek mezi lidmi a bytostmi z Druhé strany reality změnilo svět. Možná je to jen zvláštní muž bez paměti, možná démon, netvor s okem nadaným vlastní z

Obrázek podcastu Doktor Spánek

Doktor Spánek

Uběhlo čtyřicet let a z osvíceného syna Torranceových je zralý muž, jenž propadl stejné závislosti, která kdysi doháněla do zuřivé nepříčetnosti jeho otce Jacka. Dan se lahve držet nechce, a tak se pokusí začít znovu na zapadlém maloměstě daleko od všech neřestí. V hosp

Obrázek podcastu Kniha pro ženy

Kniha pro ženy

Jste často unavená a přestaly vás bavit věci, které vás dříve naplňovaly? Berou ostatní jako samozřejmost všechno, co pro ně děláte? Bouchnete někdy při hádkách jako papiňák a pak si to vyčítáte? Olga Studničková Šípková a Milan Studnička vám ukážou, jak vystoupit z toh

Obrázek podcastu Vitamín L

Vitamín L

>> Naordinujte si týdenní kurz lásky od vztahových expertů New York Times Bestseller << # O audioknize „Neexistuje žádné manželství nebo partnerství, které by z této knihy nemělo prospěch.“ — New York Journal of Books Čím to je, že některé páry spolu vydrží šťastně až

Obrázek podcastu Otec

Otec

"Drama selské pýchy a hrabivosti", která vidině majetku obětuje štěstí vlastních dětí.Sedlák Kopecký a čtvrtláník Divíšek jsou blízcí sousedé, otcové již dospělých dětí. Když se Divíškův mladší syn Jan zamiluje do Kopeckého dcery Anny, vypadá to, že by obě rodiny mohl s

Obrázek podcastu Hvězdy na cestě

Hvězdy na cestě

V minulosti stárnoucího slavného herce Igora a jeho dcery, úspěšné spisovatelky Vandy, se skrývá tragédie, která navždy změnila jejich životy. Po letech odcizení se setkávají na Krétě, aby tu splnili jedno poslední přání. Podaří se jim během společných dnů ustát řadu vy

Obrázek podcastu V první linii: Armádní generál Petr Pavel‎

V první linii: Armádní generál Petr Pavel‎

Unikátní příběh cesty studenta vojenského gymnázia do čela předsedy Vojenského výboru NATO. Dětství i motivy kariéry, záliby, rodina, přátelé, cesty a setkání. Poutavá vyprávění o nasazení ve válečných konfliktech i příběhy ze zákulisí mezinárodní diplomacie. Audiokniha

Obrázek podcastu Morituri te maturitas

Morituri te maturitas

Vzpomínáte si na agenty Muldera a Scullyovou? Zajímá vás, jak budou lidé v budoucnosti vycházet se svými klony? Přichází další z povídkových sbírek Petry Štarkové. Tentokrát jde o všehochuť - v knížce najdete sci-fi, fantasy, humornou i historickou fikci a chybět nebude

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 26 - Eva Hanáková 07.06.2014

100 statečných - Host č. 26 - Eva Hanáková 07.06.2014

Hostem L. Výborné - E. Hanáková (šéfredaktorka tabletového týdeníku Dotyk)

Obrázek podcastu Rapa Nui

Rapa Nui

Muž, který naučil chodit sochy na Velikonočním ostrově. Pavel Pavel v roce 1986 naučil „chodit“ sochy moai přímo na Velikonočním ostrově jako člen expedice Thora Heyerdahla. O své daleké cestě napsal tuto knihu-deník. Mladý, ani ne třicetiletý muž z komunistického Česk

Obrázek podcastu Bludiště

Bludiště

"Pokus o interview před vchodem", jak sám autor svou hru v podtitulu přiblížil, vyrůstá ze setkání zatrpklého vrátného, střežícího vchod do bludiště a vpouštějícího návštěvníky pouze dovnitř, s mužem, který se vydělí z poslušného stáda příchozích a začne se pídit po zák

Obrázek podcastu Nejmilejší pohádky 2

Nejmilejší pohádky 2

V roce 1989 vydal Panton audio kazetu 81 1082-4 s pohádkami, které původně vyšly jednotlivě na malých deskách. Pohádky Čert a Káča, O Smolíčkovi, Sněhurka, Smrt kmotřička, Otesánek, Honza se učí latinsky a další ve skvostné interpretaci Blanky Bohdanové, Václava Postrán