Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 90 - Roman Šmucler 08.06.2014

Audiokniha 100 statečných - Host č. 90 - Roman Šmucler 08.06.2014

Obrázek podcastu Dobrodružství hraběte Lydericha

Dobrodružství hraběte Lydericha

V příběhu o přátelství, lásce i zradě ožívají v postavě prvního flanderského hraběte rytířské ctnosti evropského středověku: udatnost v boji, vazalská věrnost, ušlechtilost mysli, služba dámě, křesťanská víra.Alexandre Dumas starší, vlastním jménem Davy de la Pailleteri

Obrázek podcastu Pickwickovci

Pickwickovci

Rozhlasová dramatizace humoristického románu jednoho z největších anglických romanopisců všech dob. Románovou kroniku tvoří "pozůstalé zápisy" členů Dopisující společnosti Pickwickova klubu. Coby všestranné dopisovatele je Dickens posílá na cestu a proniká s nimi do nej

Obrázek podcastu Pravidla hry

Pravidla hry

Stačil jeden úder na fotbalovém hřišti, aby se Ashtonův život dočista proměnil. Najednou nic nevypadá tak, jak si to pamatuje, protože ač se to zdá nemožné, Ash se ocitl v jiné dimenzi. Od té chvíle se pohybuje po světech, které jsou téměř jako ten jeho – ale ne tak doc

Obrázek podcastu Modrý medvěd

Modrý medvěd

Komedie o podnikatelce v cestovním ruchu, která se vinou nečekaných životních přemetů pohybuje pouze mezi kanceláří a domovem.Původní rozhlasová komedie Modrý medvěd se odehrává nejen v cestovní kanceláři, ale zejména v domácnosti matky a její více než čtyřicetileté dce

Obrázek podcastu Dáma kontra strelec

Dáma kontra strelec

V polovici deväťdesiatych rokov sa v Našom Meste aktivizovalo podsvetie a chlapci z oddelenia vrážd mali plné ruky práce. No nie všetky vraždy z tohto obdobia súviseli s podsvetím. Našli sa aj také, ktoré na svoje vyriešenie čakali v Krauzovej skrini roky, a nakoniec sa

Obrázek podcastu Pád

Pád

Před Cizincem neutečeš. Přichází zevnitř. Další kniha mistra slovenského hororu. Čtyřem lidem vstoupí do života Cizinec, ztělesněné Zlo, před kterým není úniku. Živí se strachem svých obětí a ze všeho nejraději jim provádí to, čeho se sami bojí nejvíc. Anna a Richard se

Obrázek podcastu Jirka postrach rodiny

Jirka postrach rodiny

Takového rošťáka by si přála každá rodina! Takového ztřeštěného kluka s originálními nápady by si přála každá rodina! Jen ta jeho s ním má někdy problém… „Kdyby náhodou přepadl Jirka přes palubu, žádná škoda,“ prohlašuje Jirkův bratr Robert. Ani sestra Ethel nezůstává p

Obrázek podcastu Lada: Nezbedné pohádky 2

Lada: Nezbedné pohádky 2

Málokteré novodobé pohádky setrvají v paměti tolika generací, jako popletené Nezbedné pohádky Josefa Lady. Pobavit se nad nimi ovšem může jen ten, který zná původní báchorky, ze kterých autor rošťácky vyšel a celé je po svém zamotal. Například v pohádce o líném Honzovi

Obrázek podcastu Princezna Skořápka a hadí král

Princezna Skořápka a hadí král

S rozhlasovou pohádkou z roku 1996 zavítáme do vzdálené říše tisíce ostrovů i do tajemné indonéské džungle. Stařičká želva Kolokolopua si tam pro nás připravila příběh. Platí tu jen jediné pravidlo poněkud zvláštní násobilky, jehož výsledek si ale stejně každý může vylo

Obrázek podcastu Čo figeľ - to groš

Čo figeľ - to groš

Ľudové rozprávky vznikali ústnym podaním, ľudia si v nich rozprávali múdre príbehy o radostiach aj starostiach a o všetkom tom, čo prežívali. Na CD ČO FÍGEĽ- TO GROŠ sme pozbierali niekoľko takýchto obyčajných vtipných príbehov, ktoré pobavia, ale aj poučia. Stretnete s

Obrázek podcastu Plachetnicí kolem světa pro pírko tučňáka

Plachetnicí kolem světa pro pírko tučňáka

Zatímco československá federace spěje k zániku, uskutečňuje její slavný mořeplavec další životní sen. V Kapském Městě nabral na podzim 1990 síly, proviant i zásobu vzpomínek na laskavé suchozemce a s parťáky Vojtou a Julkem zvaným Sorel vyráží obeplout Antarktidu. Ve vo

Obrázek podcastu Příběhy Artura Gordona Pyma

Příběhy Artura Gordona Pyma

Napínavé vyprávění o fantastických příhodách dvou mladých mužů, kteří se plaví na palubě americké brigy do jižních moří. Během cesty zažijí vzpouru, ztroskotání, hladomor, ale i neuvěřitelná dobrodružství a objevy.V režii Josefa Červinky čte: Lukáš Hlavica.

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra

Obrázek podcastu Pokud neprodáte, jako byste nebyli

Pokud neprodáte, jako byste nebyli

Vážení posluchači, čeká vás 111 stručných rad, seřazených do deseti kapitol. Abyste měli přesnější představu, zde jsou jejich názvy, popřípadě bližší charakteristiky: Kapitola první – prodej, směna, vlastnictví. o tom, že všichni jsem vlastně prodejci a nikdo před prode

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Všechny moje hlasy

Všechny moje hlasy

Obdiv vůči působnosti lidského hlasu zazněl v několika rozhlasových hrách natočených v 60. letech. Jednou z nich je například poetická hra Antonína Přidala Všechny moje hlasy (režie Petr Adler, 1967). Příběh se odvíjí v nekonkrétním čase i prostoru, je nesen na vlně snu

Obrázek podcastu (Ne)Gramotný rodič

(Ne)Gramotný rodič

(Ne)Gramotný rodič - v audioknize najdete nejkoncentrovanější soubor rad, jak se stát spokojeným rodičem se spokojenými a šťastnými dětmi. Jednoduše - začněte u sebe! Jakmile se Vám podaří najít harmonii ve Vašem osobním i pracovním životě, budete spokojení a vyrovnaní,

Obrázek podcastu Broučci

Broučci

Legendární příběh nezbedného Broučka, který se učí orientovat ve světě a poslouchat hlas svého srdce, v podání současných členů i absolventů Dismanova rozhlasového dětského souboru. Účinkují bývalí členové Dismanova rozhlasového dětského souboru: Denisa Barešová, Marké

Obrázek podcastu Prostě vztahy

Prostě vztahy

Jak to mám v životě já? Známý terapeut Honza Vojtko se zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás. Známý terapeut Honza Vojtko se v jedenácti kapitolách zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dř

Obrázek podcastu Utiekol som z Osvienčimu

Utiekol som z Osvienčimu

7. apríla 1944 sa v koncentračnom tábore v Brezinke, ktorý bol súčasťou koncentračného a vyhladzovacieho tábora Osvienčim, rozzvučali poplašné sirény. Ohlasovali útek dvoch väzňov. Tento hrdinský čin sa ako jedným z mála podaril dvom slovenským židovským väzňom Rudolfov

Obrázek podcastu Pět kluků, kocour a velryba

Pět kluků, kocour a velryba

Když je něco jenom jako, tak to ve skutečnosti není, i když by to být mohlo, a když se to něco ocitne v pohádce, klidně to je, třebaže by to být ani nemělo. Pokud se zdá tahle úvaha trochu bláznivá, pak ji berte jako pozvánku k pohádce, v níž všechno trochu je a trochu

Obrázek podcastu Nečas: Valašské pohádky

Nečas: Valašské pohádky

Lidové valašské pohádky inspirovaly rodáka z Valašského Meziříčí Jaroslava Nečase (1913-1988). Nejkrásnější z nich shrnul do výboru, z něhož na našem albu přinášíme čtyři z nejznámějších: O Jankovi, který všechno popletl, O chytrém uhlíři, Pohádka o koláčích a O slepém

Obrázek podcastu Obdivuhodný svět vín

Obdivuhodný svět vín

Právě se vám dostává k poslechu první část edice o tuzemském a evropském vinařství. Je určena všem obdivovatelům vín, pravidelným či příležitostným konzumentům z řad laické i odborné veřejnosti. Poslouží k snadné orientaci při nákupu vína ve vinotéce, v obchodní síti, k

Obrázek podcastu Pohádkové postavičky Václava Čtvrtka

Pohádkové postavičky Václava Čtvrtka

Supraphonské album 1 18 1709 představilo v roce 1975 svým malým posluchačům výběr nejznámějších a nejoblíbenějších pohádek Václava Čtvrtka - výběr z Pohádek z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky a pohádek O loupežníku Rumcajsovi v nezaměnitelném podání Karla Högera