Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 88 - Jiří Mikeš 08.06.2014

Audiokniha 100 statečných - Host č. 88 - Jiří Mikeš 08.06.2014

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje - Autosalon

Krotitel rizik podnikání zasahuje - Autosalon

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o majetek svůj i své firmy? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahu

Obrázek podcastu Epochální výlet pana Broučka do 15. století

Epochální výlet pana Broučka do 15. století

Pan Matěj Brouček je počestný měšťan, majitel činžovního domu, který má rád pivečko a rád si na něj zajde do hospůdky Na Vikárce na pražských Hradčanech. Jednoho dne cestou domů, posilněn zlatavým mokem a představou středověkých podzemních chodeb pod hlavním městem, o n

Obrázek podcastu Ať žije Spejbl!

Ať žije Spejbl!

Panu Spejblovi je letos 100 let - a tak to řádně slaví Kompilace nejzajímavějších archivních nahrávek, doplněný úplnými novinkami a jedním vzácným objevem. Všichni tři historičtí interpreti slavného "taťuldy", tedy Josef Skupa, Miloš Kirschner a Martin Klásek, jsou tu

Obrázek podcastu Jen krátká návštěva potěší

Jen krátká návštěva potěší

Většinou velmi veselé vyprávění známého malíře,jak ho zachytily mikrofony na besedě ve Frýdku-Místku v roce 1989, v Lyře Pragensis v roce 1998 a doma v Nedvězí v roce 2000.

Obrázek podcastu Notýsek

Notýsek

Drobné prózy ze sbírky Hurníkových povídek. Připravil a úvodem hovoří Jiří Hubička. Účinkuje Milan Neděla.

Obrázek podcastu Kurz česko-anglické konverzace

Kurz česko-anglické konverzace

144 konverzačních témat namluvených rodilými mluvčími pro všechny, kteří se učí anglicky. Česko - anglická část.

Obrázek podcastu Sobota: O sexu a jiné monology

Sobota: O sexu a jiné monology

Luděk Sobota se proslavil stovkami rolí ať již na divadle, v televizi nebo ve filmu. Je typem autorského herce, který musí vždy vědět, o čem hraje, pro koho hraje. Jeho osobitý humor zazářil v Divadle Semafor, kde vystupoval s Miloslavem Šimkem a Petrem Nárožným. Postup

Obrázek podcastu Život víry 2021/12

Život víry 2021/12

Život víry 2021/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Bohdanka Medřická, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Štědrý (nejen jeden den) Jak dávat s ra

Obrázek podcastu Ucho

Ucho

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •Anna – Lucie Vondráčková •Ludvík – Milan Enčev •příslušník STB – Filip Mareš scénář – Jan Procházka režie – Lukáš Burian producent – Filip Mareš hu

Obrázek podcastu Buď v pogodě

Buď v pogodě

Audioknihu čte Sandra Pogodová a Jan Kanyza Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost. Můj život je plný karambolů a neskutečně skutečných

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o rodinný či firemní majetek? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasah

Obrázek podcastu Desatero dobrého podnikatele

Desatero dobrého podnikatele

Desatero dobrého podnikatele je první audiokniha, ze série Odhalená pravda o rizicích podnikání. Jedná se o sérii rozhovorů na různá zajímavá témata, související s riziky, ale i úspěchem v podnikání. Posluchače čekají rozhovory s odborníky specializujícími se na poraden

Obrázek podcastu Vesele i vážně

Vesele i vážně

Jan Werich si vesele i vážně povídá s Annou Hostomskou o hudbě a oblíbených skladatelích, s Jiřím Trnkou a A. J. Liehmem o filmu i Americe, s Jiřím Suchým třeba o trávníku v předsíni, vypráví o svém příteli Arkadiji Rajkinovi a mnohých dalších…

Obrázek podcastu Meditační promluvy 10 - Svoboda vědomí

Meditační promluvy 10 - Svoboda vědomí

Záznam meditace z klubovny Duchovní srdce ze dne 30. 1. 2013 s Evou a Jiřím Krutinovými.

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje ve výrobě nábytku

Krotitel rizik podnikání zasahuje ve výrobě nábytku

Podnikáte? Pak musíte slyšet příběh, který se skutečně stal! Každý podnikatel chce být úspěšný, ale i zdánlivě malá chyba ho někdy může přivést do velkých problémů. Desátý díl se opět odehrává v hotelu, ale to jen proto, že pan podnikatel už o svou firmu přišel. Tím,

Obrázek podcastu Na plný koule

Na plný koule

V osmadvaceti měl všechno, co kdy od života chtěl. Pak všechno zahodil, stal se dobrovolně nezaměstnaným, odjel na dva měsíce na Kubu a sepsal pro svého ztraceného kamaráda dopis s návodem, jak toho může dosáhnout i on. Ale i TY! A to stejně jako autor bez počátečního k

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Život víry 2019/9

Život víry 2019/9

Život víry 2019/9 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Jitka Vyležíková, Lída Hojková, Pavel Kohl, Štěpán Matuška. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: Lance Wallnau – Žijete ve zlomové době, a

Obrázek podcastu Večer s Milošem Kopeckým

Večer s Milošem Kopeckým

"...Herectví jsou prý metamorfózy, věčné proměny: snad právě proto já, dobrák od kosti, člověk čistý a nezáludný, mravně spanilý... snad právě proto jsem zrovna já musel taková dlouhá, útrpná léta hrát - s námahou a mnohdy vnitřním odporem - lumpy, lotry, podvodníky, zá

Obrázek podcastu Kapitán

Kapitán

Lidské armády, vojáci i čarodějové, desetitisíce mužů – aneb stručně: Veterán Max Bronštejn se vrací! Druhá kniha z válečné Žambochovy trilogie nás opět přivádí do světa Seržanta. Kapitán pokračuje v plné síle tam, kde skončil Veterán a uhání kupředu po tankových pásech

Obrázek podcastu Osmička a její přátelé

Osmička a její přátelé

Reportážní čtyřdílný seriál Českého rozhlasu popisuje zvukově bohatou formou rozhodující okamžiky českých dějin v souběhu s dějinami slavné automobilky Tatra. Její automobily byly symbolem doby v těch nejlepších i nejhorších letech našich dějin a jejich pohodlí využíval

Obrázek podcastu Pohádka o Honzovi

Pohádka o Honzovi

Pohádka o Honzovi - audiokniha obsahuje hranou pohádku o nejznámějších českém junákovi, Honzovi. Na motivy tří klasických pohádek o Honzovi je zpracovaná hraná pohádka s účastí dvanácti herců do jednoho celku. Luděk Munzar, Martin Stránský, Zorka Kostková, Pavel Pavlovs

Obrázek podcastu Život víry 2021/2

Život víry 2021/2

Život víry 2021/2 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Štěpán Matuška, Lucie Endlicherová, Bohdana Medřická, Ondřej Medřický. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – Najít Boží směrovky Jak slyšet B

Obrázek podcastu Posel hydrometeorologického ústavu

Posel hydrometeorologického ústavu

Hrdinou rozhlasové komedie Posel hydrometeorologického ústavu je člověk, který neodolá pokušení mystifikovat posluchače v rozhlasovém vysílání.O svém "rozhlasovém žertu" Posel hydrometeorologického ústavu - Zdeněk Svěrák mj. píše: "Fascinovali mě tenkrát podvodníci a m