Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 8 - Bogdan Trojak 06.06.2014

Audiokniha 100 statečných - Host č. 8 - Bogdan Trojak 06.06.2014

Obrázek podcastu Nestydaté plavky

Nestydaté plavky

Důležitý je zápal pro věc. Zvlášť se zapálenými lýtky! Po absolutoriu prestižní univerzity hodlá pohledný mladík Colm Moran s investiční pomocí svého bohatého otce začít závratnou kariéru hollywoodského producenta. Pan Moran starší má ale se synem jiné plány: než mu bud

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Malomocný u Svateho Jiljí

Malomocný u Svateho Jiljí

Když kolem řádí malomocenství ducha, vyléčí nás jen soucitné srdce… S nadcházejícím podzimem L. P. 1139 hostí město Shrewsbury na pomezí Anglie a Walesu slavnou svatbu. Panovačný lord Huon de Domville si má brát krotkou lady Ivetu de Massard – a jsou to divné vdavky. An

Obrázek podcastu Meditační promluvy 7 - Vidžňána Bhajrava

Meditační promluvy 7 - Vidžňána Bhajrava

Uvědomění Vědomí. Vidžňána Bhajrava je významné tantricke písmo. Je souborem 112 meditačních technik a postupu z praxe nedvojného šivaismu. Obsahuje návody k meditačním soustředěním pro všechny stupně pokročilosti duchovních praktiků.

Obrázek podcastu Pax VIII.: Bílý had

Pax VIII.: Bílý had

Na světle stud umírá. Nedaleko stráně Himlabacken něco stáhne malé dítě do jámy. A po Iris jako by se slehla zem. Je možné, že spolu obě zmizení souvisejí? Alrikovi s Viggem je nabídnuta pomoc z nečekané strany, ale jak můžou zachránit někoho, kdo se dostal do spárů čer

Obrázek podcastu Traja nezbedníci z neba

Traja nezbedníci z neba

Audiokniha obsahuje rozprávky, ktoré napísala Luba Vančíková

Obrázek podcastu Ano, jsem robot

Ano, jsem robot

Píše se rok 2032 a na Měsíci, na osmé translunární dálnici nedaleko kráteru Collin, došlo k události, která odporuje všem fyzikálním zákonům. Co se vlastně stalo, se bude snažit vypátrat zpravodaj agentury Zprávy dne, který bude o svých zjištěních neprodleně informovat

Obrázek podcastu Rady a zlomyslnosti. Ze světa aforismu a epigramu

Rady a zlomyslnosti. Ze světa aforismu a epigramu

Z komentáře k LP albu 1118 3295, které vydal Supraphon v roce 1983: AFORISMUS je - jak praví slovník - "jadrná a stručná věta, jíž se vyslovuje nějaká myšlénka neb důležitá zásada." Z toho vyplývá, že aforistický sloh "libuje si ve stručných větách". Takže ten, kdo se s

Obrázek podcastu Nedostateční dlouholebci

Nedostateční dlouholebci

Třetí díl volné trilogie líčící složité dospívání mladé dívky v období protektorátu. V hlavní roli: Stanislav Zindulka. Tři hry, které napsala pro brněnské studio v letech 1978 až 1980 Věra Sládková na motivy svých knížek, (Poslední vlak z Frývaldova, Bílé punčochy, Ned

Obrázek podcastu Zmizení Satoshi Nakamota

Zmizení Satoshi Nakamota

Když v roce 2011 zmizel tvůrce bitcoinu, kterého svět zná pod jménem Satoshi Nakamoto, nastalo ticho, dlouhé a nesnesitelné. Zbyl jenom vzkaz, přání, pár řádků v počítači… Proč se Satoshi už nikdy více neozval a co se tenkrát stalo? Za jednoduchými otázkami vyvstala nek

Obrázek podcastu Rozprávky od nás pre nás

Rozprávky od nás pre nás

Spoločné dielo tímu klientov ZPB SPEM o. z. obsahuje 5 obľúbených rozprávok z ľudovej tvorby Dobšinského vrátane farebných obrázkov. Diela boli nahovorené viachlasne a spracované do formy audio knihy s popridávanými zvukovými efektmi. Kombinovaná CD kniha je vhodná na č

Obrázek podcastu Biblia – Starý zákon

Biblia – Starý zákon

Cyklus biblických príbehov, ktorý formou rozhlasovej dramatizácie približuje záujemcom nový, netradičný pohľad na jednotlivé knihy Starého zákona. Celý cyklus sa snaží rešpektovať základný biblický text, ale na mnohých miestach rozkrýva psychologický charakter postáv a

Obrázek podcastu Případ doktora Karpety

Případ doktora Karpety

V dramatizaci Bočkova románu se z prostého detektivního případu nečekaného zmizení doktora Milana Karpety rozvine tajuplný příběh o nesmrtelnosti. Z výpovědí doktorových příbuzných a známých se skládá obraz člověka mimořádných schopností a dovedností, který svým životem

Obrázek podcastu Štorch: Lovci mamutů - Kopčem, strážce ohně

Štorch: Lovci mamutů - Kopčem, strážce ohně

Štorchovi Lovci mamutů patří k nejprodávanějším knihám pro mládež už padesát let. Dobrodružství pravěké tlupy a mladého hrdiny Kopčema si co do napínavosti v ničem nezadají s indiánkami Karla Maye a skutečnost, že se odehrávají ve starší době kamenné, jim dodává na přit

Obrázek podcastu Byla jsem na světě

Byla jsem na světě

Olga Scheinpflugová (1902-1968) ve svých osobitě komponovaných pamětech vzpomíná na herecké a režisérské osobnosti českého divadla. S většinou z nich ji nepojily jen profesní vazby, ale také pouta přátelská. Do těchto vzpomínek jsou pak vetknuty i úvahy o smyslu a poslá

Obrázek podcastu Režná nitka

Režná nitka

V zemi tak malé, že by ji za noci přeletěl hlas pasáčkovy flétny, se princezna Radka rozhodla, že chce ženicha. Ale ne ledajakého! Musí mít oči modré jako chrpa, srdce dobré a rozum nesmí mít z vaty. K tomu musí být vysoký, ramenatý a v pase jako nitka. Splní někdo tako

Obrázek podcastu Vzpoura proti globalizaci

Vzpoura proti globalizaci

Globalizace vytrhla stamiliony lidí z chudoby, přispěla k rozšíření vzdělanosti a zdravotní péče, díky mezinárodním normám je počet konfliktů nejnižší v historii. To jsou skvělé zprávy. Proč se tedy proti ní lidé bouří? Protože také umožňuje vykořisťování, poškozuje kom

Obrázek podcastu Zásah

Zásah

Jack Reacher na speciální misi v utajení. Podaří se mu odhalit všechny přetvářky a kšefty dřív, než začne jít do tuhého? Někdejší vyšetřovatel vojenské policie Jack Reacher se omylem přichomýtl k únosu mladíka z prominentní rodiny. V průběhu zběsilého zátahu vystřelí rá

Obrázek podcastu Pohádky Václava Říhy

Pohádky Václava Říhy

V roce 1982 vyšla v Supraphonu LP deska (kat. č. 1218 0475) s pěti pohádkami, které byly vybrány z knihy pohádek Václava Říhy. Některé pohádky jsou novým zpracováním známých pohádek ze světa, některé pochází z naší země, ale některé si Říha vymyslel sám. V roli vypravěč

Obrázek podcastu Poe: Vraždy v ulici Morgue

Poe: Vraždy v ulici Morgue

Podivínský genius, velký mystifikátor, básník a melancholik napsal morbidní "povídku hrůzy" o záhadných vraždách v zamčeném pokoji. Strašidelný příběh napsal ve čtyřicátých letech 19. stoletía položil v něm základy principů detektivního žánru. Přivedl na scénu hrdinu, p

Obrázek podcastu Smrt bývá nehezká

Smrt bývá nehezká

VY ZNÁTE PŘÍBĚH SVÉHO AUTA? Spisovatel Daniel Hejtman se vyrovnává s životní ztrátou. Po smrti dcery se rozpadá i jeho manželství. Ale zůstává ještě jeden stín. Stín uvnitř jeho starého vozu. Stín na starých fotografiích… Je temná postava přítel? Cesta, jak se spojit s

Obrázek podcastu Přetíženy

Přetíženy

>> „Užitečná kniha plná hlubokých vhledů a praktických technik. I mě pohladila.“ – Daniela Vodáčková, psycholožka a psychoterapeutka << >> Vyskládat myčku, nachystat svačiny, partnerovi připomenout nákup, vyřešit sourozeneckou hádku... a to vše ještě před snídaní. Pak

Obrázek podcastu Námořníkem, topičem a psovodem za Jižním polárním kruhem

Námořníkem, topičem a psovodem za Jižním polárním kruhem

Václav Vojtěch (29. listopadu 1901, Skřivany u Nového Bydžova - 6. srpna 1932, Labe u Sadské) nebyl první Čech, který podlehl vábení dobrodružství polárních expedic. Jako první Čech ale vstoupil na území Antarktidy, a to 27. ledna 1929. Stal se také přímým svědkem start

Obrázek podcastu Kořist

Kořist

Fantastická audiokniha v podání Jany Strikové. Mrazivý příběh dvaadvacetileté dívky jménem Eileen, která se ztratí během pěšího výletu v odlehlém lese Ashlough. O pár dní později je na břehu blízké řeky nalezen její fotoaparát obsahující podivné snímky, které byly vyfoc